Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:30
- Nahlásit

Fajka
Ale stejně mě těch 21 příjde strašně málo
není, vono při tom množství co nakupujuou se dostanou na vo dost jiný ceny než ty vidíš v krámě
cernej caj
držím palceee
PetraK
Blanimíra hérečka, že by šlápla na kamínek? to známe, akorát mě se těch 8 kilo tenkrát neslo líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:34
- Nahlásit

Fajka

asi jí bolely nožiškýýýýýýýýýýýýýý

ano , bolely jí nožiškýýýýýýý převelice, to bylo vidět, když jsme přišli z nákupu domů.jak je má bolavý Přivezla jsem jim od mámy sušenej chleba. Blandůra byla tak excitovaná z toho, že mě po tolika letech zase vidí , že zase své emoce neudržela na uzdě a hópla na linku, aby se dostala k tomu sušenýmu chlebu . Ona už se s tím kradením docela ovládá (je děsně moc roztomilá, jak se snaží nedělat věci, který se mi nelíbí), ale jak na ní přijdou vítací emoce, je jak neřízená střela. Nemůže si evidentně pomoct, přepadne jí to a ona neví kudy s emocema ven, tak prostě to vyřeší takhle. letí do kůchně, tam udělá džááámp a jeli něco v dosahu, ukradne to a má ze sebe radost kravěna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:36
- Nahlásit

Maya

Blanimíra hérečka, že by šlápla na kamínek? to známe, akorát mě se těch 8 kilo tenkrát neslo lí

kamínek asi ne, buď šlápla do díry a nebo se zamotala do maliní a bordelu. Viděla jsem jak se svalila a motá se tam. Tož hlavně, že to nic nebylo.
No osm kilíček to je jiný peří, než to co mám na hrbu . To jsem netůchala, že jsou vlčouni takhle lehcí?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:55
- Nahlásit

vero
Nastesti dobry

Petrak
Supr ze si to tak vyhmat la a je to i tvoje zasluha

Musim dat 30otazek ze 40. Ucebnice je zaludna 200strankova odborna kniha v anglictine. Bude to vostry. Dost. Zkusebni testy davam na hrane, nektery nedavam vubec. Mam bobky a rozslapla sem psi hovno ! Gr!

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:58
- Nahlásit

cernej caj
Ucebnice je zaludna 200strankova odborna kniha v anglictine. Bude to vostry. Dost. Zkusebni testy davam na hrane, nektery nedavam vubec.
ufff
si dobrá, to zvládneš budem ti držet palce

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:02
- Nahlásit

cernej caj
Supr ze si to tak vyhmat la a je to i tvoje zasluha

co jsem vyhmátla? jsem ztracená tetkon tu nohu myslíš?
Mam bobky a rozslapla sem psi hovno ! Gr! .

to je štěstíííííí!! Rošlápnout psí houno velké štěstí značí!!Já ho rozšlápla na svojí svarbě

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:06
- Nahlásit

cernej caj
to dáš
rozšlápnout psí hovno znamená určitě štěstí

PetraK
To jsem netůchala, že jsou vlčouni takhle lehcí?
tak spešl školení ve špicech
větší = vlčoun = 25 kg
menší = střeďák = 8 kg
ostatní špice zatím teda vynechám když jich doma nemaje

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:18
- Nahlásit

PetraK
včera jsme dávali holky spát pozdějš, páč jsme přijeli úplně blbě domů. V televizi byly nějaké divácké příběhy, o psech mimochodem. Uváděl to Táborský a říkal, jak pěkně si člověk se psem najde partnera. V tu chvíli se vynořil Cir s hruškou v hubě (krade je z bedny). Otočila jsem se na Michala, chtěl cosi říct. Řekla jsem mu jenom "nemluv"
Fajka
otázka taky je jestli by si už takhle malý prťata mohli na kvalitu stěžovat
no, asi by to nejedly, kdyby jim to nechutnalo (nenutí je do jídla), původ masa nepoznáš, to je fakt a jídelna nesmrdí jak za nás . Taky potraviny kupované ve většim množství asi budou levnější.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:30
- Nahlásit

Maya

ak spešl školení ve špicec

ááha! no já si myslela, že se těch osm kilíček vztahuje na vlčouna a hlavně jsem si trapně měla za to, že máš taky voba vlčouny

kachna_

V tu chvíli se vynořil Cir s hruškou v hubě (krade je z bedny). Otočila jsem se na Michala, chtěl cosi říct. Řekla jsem mu jenom "nemluv"

jéééhehehehehe, hehehehééééé hihihííííí. stašný! Cirát vždy ví, kdy vstoupit na scénku

hele jak je to s tou kopřivou a řípou? já jsem právě měla za to , že obojí je za zdravé.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:39
- Nahlásit

kachna_
Uváděl to Táborský a říkal, jak pěkně si člověk se psem najde partnera.
tvle tak mě mí psi dopomohli ke dvěma rozchodům, kdybych hledala, tak musim ještě koukat u pejskařů na to, aby byli kompatibilní i psi a u nepejskařů to je tak nějak ouplně zabitý a v televizi říkaj tohle?
Jsem pesimista, po téhle informaci se budu bát, aby si nezačli pořizovat psi i blbci, co je to doteď nenapadlo a to proto, aby si někoho snáz našli

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:49
- Nahlásit

PetraK
hlavně jsem si trapně měla za to, že máš taky voba vlčouny
to máš fuk, poslouchám to furt jakože To je maminka se štěńátkem a nebo Ten malej bude stejně velkej až vyroste?
já stejně taky pořád nevim jestli teda vižle a nebo vyžle

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:54
- Nahlásit

birma

aby si nezačli pořizovat psi i blbci, co je to doteď nenapadlo a to proto, aby si někoho snáz našli

vydrž, Brtnik naznal, že pes je velmi skvělý seznamovací prostředek a rozhodl se, že v příštím životě se narodí rovnou už jako pejskař /kynolog sotva,i když co já vím, zpracovala už jsem ho dost /, takže v příštím životě třeba nenarazíš jen na blbce

Maya

To je maminka se štěńátkem a nebo Ten malej bude stejně velkej až vyroste?

a je?? je to maminka se štěňátkem??? a až bude dospělej, bude ten malej tak velkej?

evim jestli teda vižle a nebo vyžle
správně vizsla ať ti v tom udělám ještě větší bordel

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:58
- Nahlásit

birma
ale to nebyl vzdělávací pořad, spíš takový ty minipříběhy "na motivy diváků", tohle byl jen oslí můstek
PetraK
tak jeden odkaz, kde píšou o té kopřivě http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_10825_2.html a druhý, kde píšou o té červené řepě http://www.ifauna.cz/kralici/nemodforum/r/detail/1 445224/mrkev-vs-cervena-repa
Myslela jsem, že ta cézetpsí debata jí pomůže, ale pak, jak jsem si jí četla, jsem jí nechtěla dávat majdušce nebo jak se jmenuje, abych jí nevyděsila a nemátla dietou pro zdravého psa neurčenou
Na černýho čaje myslíme

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:03
- Nahlásit

kachna_
Na černýho čaje myslíme
to vyznělo jako Ať odpočívá v pokoji

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:11
- Nahlásit

kachna_

jááá tam tu kopřivu nikde nevidím prošla jsem to dvakrát, jsem slepá
jdu studovat tu řípu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:18
- Nahlásit

Maya
Ať odpočívá v pokoji
šišmarjá to vůbec, naopak, ať udělá dobře testy. Vodpočívat pak může ve vlaku, když jí tam zase nenastoupěj nějací exoti, co si myslej, že čtyřletý dítě žije z vesmírné energie

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
strana 2, psala to Gerdička nahoře
v zadnem pripade nezkrmovat koprivy (zabranuji prijimani bilkovin a nesmi se podavat pri omezene fci ledvin)

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:24
- Nahlásit

Maya
kachna_
Na černýho čaje myslíme
to vyznělo jako Ať odpočívá v pokoj

bože ty jsi jemen!!

kachna_
v zadnem pripade nezkrmovat koprivy (zabranuji prijimani bilkovin a nesmi se podavat pri omezene fci ledvin)

aha, jdu kouknout.díky, já myslela, že to má být na té stránce, kam mě to hodilo. pospíchavá jsem zas moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:42
- Nahlásit

petrak
Myslela sem s psama. Ze je zasluha i tvoje ze sou jaky sou.

Cekam na vysledky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:46
- Nahlásit

a dik, ze ste me uz pohrbily

Kachna
Cir si umi vybrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:52
- Nahlásit

mam minimalni pocet bodu! Juchajda! Dostanu celosvetove platnej certifikat

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:53
- Nahlásit

cernej caj
Juchajda! Dostanu celosvetove platnej certifikat

supééééééééééééééééééééééééér

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:54
- Nahlásit

cernej caj
Myslela sem s psama. Ze je zasluha i tvoje ze sou jaky sou

jo takhle. hele ono jde všechno tak nějak samo, takže zásluha ne. jediný co by se mohlo počítat, že jsme si jí vzali, ale za to jsem tak neskuteně ráda, že to se nepočítá tím pádem, páč se to vykompenzuje

Cekam na vysledk

DOBRÝ TO BUDE, a i kdyby nebylo, tak hele nejsou to výsledky testu na HIV, ne? to by bylo o nerf, tohle ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:56
- Nahlásit

cernej caj
dik, ze ste me uz pohrbily
a tak to my tě zase exhumujeme a připravíme k dalšímu pou-žití

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 13:00
- Nahlásit

cernej caj
Dostanu celosvetove platnej certifikat
šikulááááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 13:09
- Nahlásit

kachna
Dik za exhumaci, mrtvy telo by nemohlo s birmou na cokuladu

Petrak
Jojo, ty psi to v sobe taky trochu musi mit

Vero

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 14:53
- Nahlásit

cernej caj

Juchajda! Dostanu celosvetove platnej certifika

no vidíš vole!! JSI ŽIŠKOVNÁ, dostaneš loupáček - ty máš ráda, ž ejo?

kachna_
dik, ze ste me uz pohrbily
a tak to my tě zase exhumujeme a připravíme k dalšímu pou-žití

kachno!! ty vole já si dala po germánštině kafe, netušila jsem, cos tu zas připravila

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 14:57
- Nahlásit

cernej caj

ty psi to v sobe taky trochu musi mit

TAK! přesně tak, víš mám to proti birmě zadáčo, navíc pro mě hraje spousta věcí, stačí třeba pochválit Ešusa, jak je šikovnej a bábrdle se u mě zhmotní, aby dokázala, jak vona je taky šikovná (pravda, včera se teda nezhmotnila hned musela jsem krom zavolání i připísknout, což mě rozhořčilo a tak šla bábrdle na to velmi krátké vodítečko , sviň jedna zrzavá )po odepnutí to zas byly pěkně švýcary

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 15:45
- Nahlásit

petrak
Mas kafe v klavesnici?

Cokuladu mate v praglu dobrou. Jedu nakonec o hodinku drive a tak si za odmenu stihnu dat sisu s prazskou kamoskou co je dnes v brne

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 15:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
Mas kafe v klavesnici?

jo a kupodivu černý, ještě není ajs

Cokuladu mate v praglu dobrou.

tekutou ?

dat sisu s

co to je sisa?

<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání