Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 07:53
- Nahlásit

dobré ráno s posunutým časem
musim po ránu zavtipkovat - to asi ta návštěva Ikey minulý týden ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 09:08
- Nahlásit

Maya
no muze se stat, ze ti to tam neprojde... pac oni sou v nejaky bezpecny norme ty vysilace a proste... no... ale pokud uz doma nejakej mate, tak neni nic jednodussiho nez to zkusit, anebo si koupit dva routery a jeden mit tam kde ho chces mit a druhej propojit kabelem s tim prvnim
si pocti...

Janiii

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 11:35
- Nahlásit

kdo si dá?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 11:36
- Nahlásit

cernej caj
budete mít takovej dort jo? krásný!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 11:49
- Nahlásit

birma
to sme vcera vyzvedli u pani, ktera si tim jen privydelava... tohle jsou ruzne ochutnavkove varianty a muzu rict, ze nejlepsi byl ten cervenej Pani rikala, ze vetsinou to nejak nazdobi podle sve predstavy, pokud nekdo nema svoji vlastni a jak vidno, pani ma fantazie i sikovnosti dost. A zbylo toho tuna pro příbuzné, ještě že to vyšlo na tento víkend že to kamuflujem za narozeninový dorty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 12:17
- Nahlásit

a jedna lesní víla

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 13:46
- Nahlásit

cernej caj
víla Timíček

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 17:26
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, pěkný dorty a vypadají chutně
dík za odkaz, si počtu, tomu propojení kabelem se právě chci vyhnout, doma to nemám, takže vyzkoušet nemůžu, právě mi někdé říkal, že jsou různě silný ty routery, takže ten signál je pak různě silnej

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 22:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brožurka o původních keřích
http://www.rwdesign.sk/download/kere_web.pdf

worick
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 23:48
- Nahlásit

cernej caj
vidím, že jsi tady, tak vlezu sem Ty, jo...ty dorty teda jsou zajímavéu nás podobné myslím zatím nikdo nedělá (v okolí) Nevím, jestli byl červený nejchutnější, ale se mi zalíbil na první pohled
Chci se zeptat: nebyla jsi u Břeclavi na soutoku Dyje, obora Soutok?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 10:58
- Nahlásit

chlubivá mám nahráno, kterak převazujem a furt nemůžu věřit tomu, jak moc je to najednou v pohodě video zde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 12:01
- Nahlásit

worick
bohuzel neba zatim

kachna birma
odkazy ocihnu doma z pc, na oboji su zvedava. adamek nicmene machr

worick
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 20:21
- Nahlásit

birma
já vás nečetla týden, možná 14dní, tak se vůbec nechytám, ale: co má Adam s nohou

kachna_
brožurka o původních keřích - to samé tobě: nevím, proč a komu jsi sem dávala, ale super brožurka, už jsem to zběžně omrkla a snad krom tří, mám buďto v zahradě nebo blízkém okolí. Přiznám se ale, že o keři: řešetlák počistivý...slyším poprvé v životě Zrovna letos v létě jsem na něj koukala u potoka a říkala si, že to vypadá jako přerostlá svída, ale něco mi na tom nesedělo. Jsem fakt ráda, že už vím, co to je, díkas

cernej caj
Takže malá ochutnávka pro tebe K zámku Pohansko
Pohansko ze zadu, od rybníka Kousek od Rakouska Roviny a cyklostezky Zkratka k zámečku Lány

birma
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 20:31
- Nahlásit

worick
co má Adam s nohou
vlezl začátkem minulýho tejdne čuchat si do keřů a vrátil se s rozříznutou haxnou, blbeček už máme skoro tejden klidovej režim, mně hrabe úplně, jemu pomalu začíná (což je tedy super, čekala jsem, že to bude spíš naopak, ale on je vážně milionovej )

kachna_
brožurka o původních keřích
skvělá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:13
- Nahlásit

birma
sikulka adamek

worick
ty zamecky tam maji docela hezky a koukam, ze vam i slunicko svitilo

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:46
- Nahlásit

birmaworick
mně se brožurka taky líbí. Nutně totiž potřebuju vymyslet nejedovatej keř ke plotu, místo pokácenýho ořecha.
Mamča vymyslela dát tam vrbu a za 7-10 let jí pokácet. To je sice docela dobrej nápad, ale já bych tam chtěla něco trvalýho
Podél plotu do ulice budou dřišťály (ne, že by byly nejedovatý), ale potřebujeme je přesunout.
worick
tý jo, ty zámky jsou skvělý, takový prostě fláklý do krajiny. Líbí se mi ten zámek na louce.
Já už se těšim, až někam vyrazíme, doufám že Káčadlo nedostane neštovice, obávám se, že to už bych si asi fakt začala třeba kousat ruku, abych ventiilovala stres

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:51
- Nahlásit

birma
adámek je prostě skvělej. Asi tě už vzal za svojí
Nám se takhle "otevřela" ta pitbulka až asi za rok a půl, to si začala hrát a fakt to bylo prostě o třídu lepší.
Ale to bylo něco jako Blanimůra. Prostě člověk pomyslel, ona upravila svoje jednání.
Rumštááááájn

worick
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:55
- Nahlásit

kachna_
Nutně totiž potřebuju vymyslet nejedovatej keř ke plotu - a už jsi vybrala? Tak já bych šla třeba do toho dřínu(taky ho v zahradě mám) krásně kvete, dřínky se dají jíst i zpracovávat, existují už šlechtěnci, co mají větší plody. Stejně tak rakytník, i když ten není původní. Brslen je krásný na pohled, když už má plody. Nevím, co je právě pro tebe účelem....pak třeba vyloženě okrasné, jako např.magnolie...tu snad děti neožerou

cernej caj
a koukam, ze vam i slunicko svitilo - fučelo, ale bylo krásně a teplo

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 08:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

worick
rakytník,ten mám v ptačí části zahrady, jestli mi ho teda švestka, ostružina a zlatice neumoří :smirkedit. jsem jaksi načala myšlenku a nedokončila).
co je právě pro tebe účelem.
Nemělo by to být jedovaté, minimálně podlinaté a mělo by to lákat ptáky . Dřín je horkým favoritem. Nebo ještě přemýšlím, že tam přesunu muchovník, protože nějak nemůžu najít vhodné místo, kde by se mu líbilo Vždycky nějaké vymyslím a buď už je to místo zabraný ve prospěch něčeho jiného, nebo se mu tam nedaří

worick
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 08:14
- Nahlásit

kachna_
S ptáčkama je problém v tom, že k hnízdění potřebují trnité keře a k jídlu ty, co moc nevyužívají lidi. Tak jsem koukala a třeba červenolistý bez? (kvete růžově) http://www.okrasne-skolky.cz/rost-sambucus-nigra-b lack-beauty-detail-627 (taky mám)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 08:35
- Nahlásit

kachna_ worick
taky bych pak chtela neco k plotu, co tam mame sousedy tak mi najednou vadi ten vyraznej ubytek soukromi... mi pak holky urcite pak poradite, az to budu resit

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 11:25
- Nahlásit

kachna_
adámek je prostě skvělej. Asi tě už vzal za svojí
jojo tohle je velkej průlom fakt je, že se nesmim pokusit mu do toho nic patlat, nebo mu to vymejvat, ale stejně bych něčemu takovýmu ještě před týdnem nevěřila
Ale to bylo něco jako Blanimůra. Prostě člověk pomyslel, ona upravila svoje jednání.
to on je na tohle taky hodně citlivej, hodně se snaží, jen to dost často prostě nezvládne, protože těch požadavků a zároveň vzruchů je na něj moc
Nutně totiž potřebuju vymyslet nejedovatej keř ke plotu, místo pokácenýho ořecha.
já bych měla na zahradě moc ráda hloh a jeřabiny (ty potřebuju fakt nutně, miluju je!), ale to asi není ani jedno to, co hledáš a pak chci mišpule a moruše, ale to už je spíš pro lidi, než pro ptáky
Kdybys chtěla zkoumat nějak hloub, tak mám v kompu 5 dílů skript arboristiky, tak bych ti tam našla díl s keřema a poslala mailem. A ráda se chodím kochat a vybírat sem

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 11:37
- Nahlásit

birma
tak starý odrůdy jsou boží. Mišpuli nechci, nemám jí kam dát, to je ti strom jak kráva rozlohou .
Moruše asi budou jen ty keřovitý.
Já se asi budu muset vypravit sem http://www.arboeko.com/ , teď chodím do Mělníka do školního zahradnictví. Ale nemají tam dřín. Hloh půjde jinam. Lůca ho taky má ráda. Nad jeřábem přemýšlím, ale nevím, kam s ním.
hodně se snaž
ony to holčičky asi mají snazší
5 dílů skript arboristiky, tak bych ti tam našla díl s keřema
na to bych se musela soustředit, to asi ne, ale dík.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 11:49
- Nahlásit

kachna_
Já se asi budu muset vypravit sem http://www.arboeko.com/
taky bych se vypravila
ony to holčičky asi mají snazší
asi jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 12:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Držíme žůžovou líniji, když tu není žůžofka:

Vícero takovýchhle víkendu by nemohlo být?? Páč jako ten byl lukcůůsní tuten víkend, a nejen počtem dní, ale počásko klaplo neuvěřitelně. V sobotu jsme trajdali v lesích a nasbírali na kulajdu. Čokli zase byly za hodňouše, Ešus zvednul srnku a byl moc hodnej. Celodenním pobytem psi uondáni. Takže se pak následně druhej den hásky popelili po zahradě se svýma olbřímima kostima. Dali jsme si s Ešátorem poslední letošní pseudostoupičku /neb v Prahé teda nestoupujem/ a!!! DĚCKA POZORTE, POZORTE!!! MÁM DOMA UŽ DRUHÝ PSA BOMBAŘE!!!! BLANICE ZAČALA TÉŽ STUDOVATI NA BOMBAŘE. Včera jsem omylem nechala doma jednu z krabiček na stoupu pro Ešusa a tak když jsme se vrátili dom a našla jsem jí, řekla jsem si, že to využiju. Blanimírka dostala v kůchni čekej ( a vydržela !! prťka vydržela!! I když jsem s krabičkou a buřtikem odešla) a šla "bombu schovat" zatím tedy hledala jen na povrchu, ale!! Šla do toho krásně, hned hledala, ocásek jí lítal jako pitomej a pak měla úúúplně děsivou radost, když to našla. Hledala třikrát a třikrát supr, takže máme další hru na doma!! těším se, jak jí to půjde. Chalupa a zahrada zazimovány,, bylo krásně, takže se dalo makat. SEkala jsem dříví, děsně mě to baví. Je škoda, že u toho ovšem nepoužívám mozek, takže.... když jsem zvedala ten těžkej špalek, nezvedla jsem ho, jako vždy, přes nohy, ale blbec zádama. nevím nad čím jsem přemýšlela, takže.......... to co jsem si rozbila na lyžích se zase podělalo a zase vozím trakař bolí to sviňa jedna. Potřebovala bych chodit, to je jediný, kdy mě to neboli, ale.... kontraproduktivně jsem k tomu ve dvě v noci dneska nakoupila jakousi křípku nebo co. Potřebovala bych tedy ležet - což záda ovšem nedovolí a nedovolí to ani situace zde, neb růžofka tu není a já tu tím pádem být musím /chorobu sem zavlekla vona / Jest mi dosti mizerně, ale bojuju. uvařila jsem si lektvara a už můžu trochu hovořiti . Mám rozbitý počítadlo,, kolega se s tím tady pere už do rádan. Mám zásek na zápěstí, od toho, jak mi sjela sekerka, nechala jsem si doma služební telefon, jak je mi blbě........ stačí to jako start do nového týdne?

jo a taky... asi jsem to neměla dělat, ale.... no naučila jsem Blanimůru že když řeknu kde mám rukavici??, tak mi jí přinese - opravdu jen tu rukavit, jenže... hehehe, páč se jí to líbí, pochopitelně, tak pak když najde, že se u kamen suší rukavice, tak.... popadne rukavici a běžíí hrdobecky mi jí přinést a když nenajde ani rukavici, utiká do kópelky, čórne tam hadr na podlahu a přinese aspoň ten takže... tetkon budu mít už dva čokle, co za mnou chodět a nosej mi všechno co najdou na zemi

Janiii
ty ftipy jsou boží

birma
bomba video, pokud jste ještě neviděly ti dlouhosrstí vypadají, jako kdyby sami sebe ždímali

to je paráda

volím krabici nemá už vůbec chybu

, kterak převazujem a furt nemůžu věřit tomu, jak moc je to najednou v pohodě

TY VOLE BIRMÁÁÁÁÁÁ!!! jste gůt a gůt. No evidentně tohle je fakt důkaz, že všechno zlý je prostě k něčemu dobrý. Jste moc a nejvíc žiškovní.

kachna_

Asi tě už vzal za svojí

přesně to jsem si říkala, že už je to prostě, jako kdyby byl s Birmou od mala .hezky se na to dívá

Prostě člověk pomyslel, ona upravila svoje jednání.

hele - ty jo- to jsi vystihla dost přesně. Ve spoustě věcí ona takhle funguje, to je přesnej popis.

cernej caj
a prisla sem o mp3k

ale ale. No ale ono to s tím myslím nesouvisí. Rozšláplý houno právě vůbec není smůla

holt na posranyho i hajzl spadne... muz se me furt ptal, co chcu k narozkam, tak ted to ma vyreseny

jakože novej hajzl?

kdo si dá?

ty vado, jak je někdo šiškovnej. Já teda tuhleto moc nemusím, ale přiznávám, že paní si mákla teda

a jedna lesní víla

to není.... dementní hejkal??? (doufám, že to nevyzní blbě, já se musela smát právě, jak se tváří

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 12:51
- Nahlásit

růmštajn

PetraK

mně se na tobě paní líbí, jak se klidně úplně rozbiješ, ale pochvaluješ si, jak to bylo úžasný

já si nepochvaluju nic, práci jsem měla už fčéra celej den a navíc moc a moc, jak vypadli jiní lidi krz svátek.
a páč psisko nevejde do auta a do vlaku by to se satelitem bylo blbý, ani jsme nikde nebyli.

jináč novýho je, že si psáček pracně, pracně konečně rozbil límec, já hááájzl mu to slepila izolepou (a modlím se, ať to vydrží, než se dostanem k náhradě).

birma

gratulujůůů, močikovní jste.

caj

jak víla sice hošánek nevypadá, ale moc miloučkej je a fotka hezká.

ty zákusky jsou fakt i k jídlu, nejen na pohled?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:07
- Nahlásit

PetraK
co jsem si rozbila na lyžích se zase podělalo a zase vozím trakař bolí to sviňa jedna. Potřebovala bych chodit, to je jediný, kdy mě to neboli, ale.... kontraproduktivně jsem k tomu ve dvě v noci dneska nakoupila jakousi křípku nebo co. Potřebovala bych tedy ležet - což záda ovšem nedovolí
Mám zásek na zápěstí, od toho, jak mi sjela sekerka, nechala jsem si doma služební telefon
ty si trubice Jako bych tě politovala, ale to bys to nesměla podat tak ftipně
takže... tetkon budu mít už dva čokle, co za mnou chodět a nosej mi všechno co najdou na zemi
tak zas budeš mít uklizíno

Vero
jináč novýho je, že si psáček pracně, pracně konečně rozbil límec, já hááájzl mu to slepila izolepou
chůdě malý

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:10
- Nahlásit

Vero
mně se na tobě paní líbí, jak se klidně úplně rozbiješ, ale pochvaluješ si, jak to bylo úžasný

no ale bylo to úžasný!! bylo, no a hlavně to bylo před tím, než jsem se rozbila. Tu seklou ruku mám od soboty a ty záda od neděle. ale pracovat se s tím dalo, ovšem s tou křípkou blbou, to už je prokombinováno jako moc, to přiznávám.

a páč psisko nevejde do auta a do vlaku by to se satelitem bylo blbý, ani jsme nikde nebyli.

áááchjo, chuderové chuderovatí, to by mě rozsekalo a nedivím se Buldozérkovi, že ten xindl rozšvihal. ALE UUUUŽ JEN DO TOHODLE PÁTKŮŮŮ , že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:13
- Nahlásit

birma

Jako bych tě politovala, ale to bys to nesměla podat tak ftipně

vono by to i ftipný bylo, kdyby nebylo tý křípky, ale.... trochu jsem to prozatím udolala. a jsou tu na mě fšicí hodní, náměstek za mě i telefonoval, páč jako vono by mi asi teda stejně nebylo rozuměti

tak zas budeš mít uklizíno

no to člověče nevím, ono když je uklizíno a Zrzavohubec nic nenajde a nutně něco potřebuje, tak jde třeba k sušáku na prádlo, kterej je na topění, takže skorem u země a přinese fusku , nebo z kópelky stáhne ručník na nohy, páč ten visí u země, to je taky skoro jako na zemi? Ne? a určitě to tam nepatří

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:15
- Nahlásit

PetraK
když je uklizíno a Zrzavohubec nic nenajde a nutně něco potřebuje, tak jde třeba k sušáku na prádlo, kterej je na topění, takže skorem u země a přinese fusku , nebo z kópelky stáhne ručník na nohy, páč ten visí u země, to je taky skoro jako na zemi? Ne? a určitě to tam nepatří
ňuňu pipi pobavila bych se víc, kdyby Adámek nekradl hadry na podlahu (kdybys viděla ten krásnej pevnej zákus!) a nenosil si je do pelechu nebo ke mně do postele, kde je chmountá

<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání