Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:02
- Nahlásit

mlha jak u rybníka Brčálníku
birma
to je pěkná bunda, ale teda kupovat bez vyzkoušení bych já nemohla, mě jsou u většiny krátký rukávy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:10
- Nahlásit

Maya
nam zmizela dominanta brna, sem vyzkousela teda foto z kanclu a doma to zkusim nejak dostat do pc

i u tech sportovnich?
prave vetsinou ty sportovni znacky sou dobry, pac ty sou technicky a strihove na sport a prave tam vetsinou sou rukavy na me treba casto pro moji velikost i delsi. A hlavne casto udavaji i delky rukavy atd

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:17
- Nahlásit

nebudu
nebudu
nebudu
nebudu
spát když vařim
spát když vařim
spát když vařim
spát když vařim
rejži
rejži
rejži
rejži
stejně jsem ten hrnec chtěla vyhodit!!!

Rumštajn vespolek
cernej caj
ale se obavam, ze esusce bude vadit ta barva
málo červená?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:24
- Nahlásit

kachna_

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:33
- Nahlásit

cernej caj
se obavam, ze esusce bude vadit ta barva
vždyť maj i šedočernou nebo myslíš, že nic než čistá černá se nepromíjí? se jí bude blbě nakupovat potom

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:40
- Nahlásit

birma
to nevim ja uz se vcera rozhodla taky pomalu hledat zimni bundu a zjistila sem, ze netucham, kde je

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:44
- Nahlásit

cernej caj
a uz se vcera rozhodla taky pomalu hledat zimni bundu a zjistila sem, ze netucham, kde je
já jí právě opět uklidila z věšáku do skříně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:48
- Nahlásit

birma
sem myslela, ze do nejake stehovaci krabice
nastesti ju nepotrebuju jeste, jen sem chtela prozkoumat typ bundy

sem vyhazela vcera krabici obleceni pro bezdomovce a shodli sme se s muzem, ze ji postavime nekam, kde se shlukuji a ne do tech kontosu na obleceni... pac co rikala vero a co rika i muz, tak me to odrazuje uz do tech kontejneru davat...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:51
- Nahlásit

cernej caj
ac co rikala vero a co rika i muz, tak me to odrazuje uz do tech kontejneru davat...
a co říkaj? Já tu teď mám dost velkou vytříděnou hromadu, tak ať to tam nešoupnu a pak nelituju...
ještě je možnost to hodit do Armády spásy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

A budu dnes tématická, aby se mi po tej růžovej náhodou nestejskalo, když tu nemám Růžofku tak si dáme růžovýho Tildu

KDE JE JAKO SLUNKO??? ZAČAL VÍKEND!! Má bejt slunko!! kurnik.
Ale fčera bylo božsky, vyrazili jsme fšicí čtyři Štófínci byli nadšení, Štófik lítal za tenisákem,Štófinka za uzlíkem, dokonce ho aji zasejc hledala, je přešikovná. Teda byla. ráno si zase zabufetila kraksna nedožereská a pak se táhla jako smrad a prej že jde rovnou domů, že už si další procházku nezaslouží.... a stála na podestě , je to jemen. No chtělo by to víc času, aby se na tom dalo usilovnějš zapracovat, vzít různý jídlo v různým prostředí.... kde vzít čas a nekrást. ale hlavně ehm, si na to vzpomenout, že jo, když člověka vobludí, že je tak krásně a jen tak si cárá polema, místo aby kynológicky pracůval Takže si co? nestěžuju, můžu láteřit jen na sebe.

birma
na bundu pro Brtníka

hodná paní, ale ... víte... ta bunda, vona má jeden takovej velkej nedostatek..... a sválně kdo ho odhalí

metru s tim, že takovej škvár mi nesmí přes práh

tak on je to časopis dělanej spíš pejskařský, než kynologicky, ale!! ale!! je tam jedna důležitá věc - jsou tam poslední dobou určité základy psí výchovy a to si myslím, že je hrozně důležitý, aby se dostalo do podvědomí lidí. Šimona to myslím píše dost stravitelnou a hlavně pochopitelnou formou, plus jsou tam vždy rozepsaný nějaký ty cviky a triky jak naučit, takže bych to úplně nezatracovala

a PPČ - no není už tak čistě služebně kynologickej. Má širší spektrum, pro igeliťáky, talířáky, míčkaře. Je to zkrátka vývoj, no a plus se tam ano vyskytnou triochu ale myslím, že to není až tak moc, nebo myslíš, že jo?, články toho tipu co píšeš. Navíc oba časopisy zveřejňujou nabídku útulků, to taky není marný. No je zkrátka jinej ten časák, než když jsem byla malá, to je pravda, ale tak doba se změnila.

malštýr

nebylo by lepší říkat, že je to malýř? MALina a brakÝŘ

. Hodně výživná je diskuse k článku.

začala jsem a poměrně rychle skončila , jsem po snídani, mohlo by se mi přihoršit a o snídani bych přišla

Radecha

Kolařice - nerada to říkám, ale uznávám, žes měla kdysi trochu pravdy

tak to já smekám, páč ne každej dokážeme přiznat, že druhej měl pravdu. A v čom?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 08:56
- Nahlásit

birma
vero rikala, ze to, co lidi daji zadarmo nektery charity treba pak i prodavaj a to za cenu obcas i presahujici ceny podobnych veci v sekaci... samozrejme asi ne vsechny ale to nezjistis... a co rika muz, tak on rika, ze zas na dilne mezi masiny ze dostavaji normalne hadry na utirani oleje a tak a sou to treba i kusy tricek, sem tam logo firmy nebo kus napisu, evidentne rozstrihany trička... řikal, že to muzou pak i prodavat temhle firmam na hadry nebo sem i slyšela, že ze starých prostěradel přešijí třeba ubrusy a tak...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:03
- Nahlásit

PetraK
a sválně kdo ho odhalí
neni rúžová(viz. Tilda)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:06
- Nahlásit

PetraK
bud rada, vam v praglu chybi slunko a nam ve statlu zmizela dominanta

krome barvy ze tomu chybi kozesinka?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:10
- Nahlásit

PetraK
ta bunda, vona má jeden takovej velkej nedostatek..... a sválně kdo ho odhalí
si slepoň slepááááááááááá!
tak on je to časopis dělanej spíš pejskařský, než kynologicky
já už si to až tak nepamatuju, ale tohle by mě ho nechat v metru nedonutilo. Spíš mi přišlo, že některý ty rady byly vyloženě škodlivý...
Má širší spektrum, pro igeliťáky, talířáky, míčkaře.
to by mi rozhodně nevadilo!
ale myslím, že to není až tak moc, nebo myslíš, že jo?
tak jsem si došla pro PPČ, co se mi tu válí - má 106 stran, první článek začíná na straně 6, takže 100, u představení plemene je 7 stran rozhovorů s majitelama, co s nimi něco dělaj, 2 strany příběhu nějaký pani, jak cvičí s faraonem, 2 strany fotosoutěže, příběh pani o canisterapii s berňákem - 2 strany, 2 strany povídání s pani o tervících a coursingu, 1 strana rozhovoru s nějakou mladou holčinou cvičící, 2 stránky příběhu o pejskovi z množírny, 2 strany o tom, kterak jel jeden pes na vodu. Sečteno podtrženo 20 stran rozhovorů, často s někym kdo fakt neni odborník a na úrovni jakou získáš na každym druhym diskuzáku. Chápu, že tam ty rozhovory kydy lidi třeba chtěj, ale to jich nemůže bejt míň? Když už za to dávám peníze, tak chci, aby to mělo nějakou informační hodnotu taky a dozvědět se něco víc, než že paní Alena má pejska Keríka a jezděj spolu na vodu

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:11
- Nahlásit

cernej caj
tak to bych zas nepovažovala za problém, je mi dost jedno, jestli charita do mýho starýho trika bezdomovce oblíkne, nebo triko prodá a tomu bezdomovci za to udělá polífku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:14
- Nahlásit

kachna_
neni rúžová(viz. Tilda)

ešče ftipnější než Waldááááááá vyhrálas. Představit si Brtníka v žůžový = upadnout pod stůl a plakat ty vado!!!

nebudu
nebudu
nebudu
nebudu
spát když vařim
spát když vařim
spát když vařim
spát když vařim
rejži
rejži
rejži
rejži
stejně jsem ten hrnec chtěla vyhodit!!!

nebudu
nebudu
nebudu
číst příspěvky od kachny_
když piju čaj
když piju čaj
když piju čaj

cernej caj

nam ve statlu zmizela dominantakachna_

myslíš ten penis převlečenej za hodiny? (nebo to není u vás?)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:16
- Nahlásit

birma
problem je asi v tom, ze ona za ty penize tomu bezdomovci poblifku stejne neudela... mozna se k tomu vero vyjadri, pokud sem nakoukne. Kdyby to bylo jak rikas, je to ta lepsi varianta... a to se teda jeste bavime o charite jako takove, ale nakonec treba ten neoznacenej kontejner na textil muze jit do kapsy komukoli...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:19
- Nahlásit

cernej caj
nakonec treba ten neoznacenej kontejner na textil muze jit do kapsy komukoli...
jasně
mě štve, že když to dám ke konťákům, tak oni si to sice odnesou a použijou, ale už to nikdy nevyhoděj a budou tady o to zakopávat generace a generace pejskařů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:21
- Nahlásit

PetraK
ten penis je na namesti v centru, ten ja tu z kancelarsky ctvrti neuvidim
zato mam neruseny vyhled na toto

pac mezi mym 6tym patrem a spilasem se akorat rozklada stary brno, a tam snad neni zadnej dum vyssi nez my... no a dneska bylo videt cely stary brno aj s tim kopcem ale nebyl videt hrad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:22
- Nahlásit

birma
zas je asi jedno, jestli si vemou mikinu v armade spasy, kterou tam nechaj valet, nebo z krabice u kontejneru a pak ji tam nechaj valet... ja to dycky davala do tech kontosu prave ale ted poprve si nejsu jista

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:24
- Nahlásit

cernej caj
no a ta armáda spásy? Tam jsem to jednou vezla v táboře - obsluhovaly to tam nějaký babičky, rozbalovaly pytle, co jim tam lidi dali, věšely to na stojany a rovnou tam courali ti, co něco potřebovali..

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:24
- Nahlásit

birma

e nic než čistá černá se nepromíjí?

přééésně , černo černá černota to musí být.

já už si to až tak nepamatuju, ale tohle by mě ho nechat v metru nedonutilo. Spíš mi přišlo, že některý ty rady byly vyloženě škodlivý

tak možná že to bylo v začátcích - to jsem to vůbec nedostala do ruky - a teď to jedou takhle, občas do toho kouknu, protože to kupuje kamarádka v práci, která mi to vždycky hodí na stůl.

, než že paní Alena má pejska Keríka a jezděj spolu na vodu

eh, tak jako jo, máš pravdu, no

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:25
- Nahlásit

PetraK
přééésně , černo černá černota to musí být.
fakt ani černo šedá?
pani ty si ještě větší magor než sem myslela

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:27
- Nahlásit

cernej caj
to máš nejkrásnější výhled z celýho Brna, ne?
cernej caj
no ale já můžu teda potvrdit, že farní charity opravdu svou charitu provozujou, po povodních 2002 navezly i to použité oblečení. A ČČK má charitativní obchůdky, kde prodává dary od lidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:29
- Nahlásit

birma
ta by mozna sla. budu to muset proverit. Ale obecne teda si uz rikam stejne jako nedavam na zadne zbirky ve meste a kdyz, tak chodim po cilenych akcich ruznych utulku tak s oblecenim to dopadne asi stejne. taky cilene kam vim, ze to bude mit pro ty lidi uzitek a ne ze si pan bohaty podnikatel jeste namasti kapsu prodejem hezkyho obleceni kterym chces nekomu pomoct na hadry do tovarny...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:29
- Nahlásit

cernej caj

ten penis je na namesti v centr

tak je u vás, nespletla jsem se! no máš tedy rozhodně hezčí výhled, než ty na tom náměstí. To se nedivím, že jsi načtvatá, že ho nevidíš. Já koukám do hezký části parku. Lítají mi tu poslední dobou sojky, v podstatě kolem oken. Tuhle jsem kvůli nim upadla - skorem teda - cestou to práce. Míjim dva nádherný duby, vzrostlý obrovský, v tom místě dost nečekaný a na nic řádily dvě sojky, kousíček ode mne, tak jsem musela čumět, co tam provozujou, až jsem si málem namlela hornu

cely stary brno aj s tim kopcem ale nebyl videt hrad

to může být docela zajímavý, jak se pak ten pohled změní co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:30
- Nahlásit

kachna_
skoro jo, je to krááása a ráno ještě jak je tma před 7 tak je nasvícenej. paráda

A ČČK má charitativní obchůdky to se podivam

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:38
- Nahlásit

PetraK
cernej caj
vy se máte s těma výhledama, já čučím akorát na jižní spojku a vopici na střeše a tu vidim jen zezadu

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:39
- Nahlásit

Maya

a vopici na střeše

tu mívá člověk zpravidla za krkem ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:40
- Nahlásit

Maya
vopici na střeše a tu vidim jen zezadu
ale vzpominam si, ze kdysi davno kdyz sem jezdivala do praglu tak nekde napravo od dalnice na okraji prahy byla meeega opice na strese a ted uz tam neni asi... a to mate neco podobnyho?

kdyz sem byla na starym oddeleni o patro niz na druhy strane budovy, tak sem zas koukala na nadrazi a ven z brna na vychod tohle je hafo lepsi

<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání