Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 16:26
- Nahlásit

jdu dom přátelé, ráda bych napsala, že jdu scíponout do postele, ale nevím, jak se na tomhle domluvíme se zádama

zatím gůůdbáj lenin.

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 16:30
- Nahlásit

PetraK
a jak má furt ten zájem o blechy (JO TO JÍ MUSÍM POCHVÁLIT

todleto už je paní kapku diuný!

nemáte horečku?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 16:31
- Nahlásit

PetraK
Spíš teda u Blanice, páč ta obojek nemá
já už ho právě sundala, že stejně bude zima, tak už máme objednanej ve zveráči a zejtra nasadíme novej, bude ho holt mít celoročně

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 17:25
- Nahlásit

Vero
horečku

evidentně mám, o ježky, o ježky, ne o blechy.

birma
bude ho holt mít celoročně

my na zimu taky sundaváme, ale tetkon ještě má, je teplo, tak ho ještě nechám.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 17:40
- Nahlásit

PetraK
my na zimu taky sundaváme, ale tetkon ještě má, je teplo, tak ho ještě nechám.
tak já, když ho zejtra koupím, tak mu ho rovnou nechám. Zvlášť si říkám, že na vsi, kde budou kočky courat ven i dovnitř, nemusíme mít blech celej byt, žejo

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 17:48
- Nahlásit

birma
ještě by se daly proti blechám použít éteráky- levandulovej tuším???

hledala jsem tu zoufale svoje kuličky, aneb homeopatikum, celou tu dobu jsem ho měla na očích. fakt debil. jdu do peří.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 18:20
- Nahlásit

PetraK
hledala jsem tu zoufale svoje kuličky

aneb homeopatikum
tahle informace přišla pozdě!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 18:40
- Nahlásit

kachna_
vid
Ale tak Blana ma zajem o blechy, esuska hleda kulicky...

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 18:50
- Nahlásit

Zdravím, prolítávám, žiju, makám nestíhám....

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 19:40
- Nahlásit

kachna_

nemám doma Venušiny kuličky!!!

Fifi
Ale tak Blana ma zajem o blechy, esuska hleda kulicky...

a co jako???? jsme zkrátka nestandardní rodinka. Něco jako Edems femily.

bože bolím mě já.chci bejt zdravá hned a okamžitě a pokud se tak nestane, někdo si to šeredně vodskáče!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 19:43
- Nahlásit

včéééra byl fakt krásnej den, Alberti!!!
byli jsme trénovat bloudění po Vídni na koncert, a procourali jsme tam celej den - nádhera zas jsem jen mohla konstatovat, že jsou Rakušáci o krok dál než my

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 19:45
- Nahlásit

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 00:34
- Nahlásit

mám strašnou radost a musím se podělit. Po týdnu klidového režimu jsem pustila Adámka, ať si pohraje s fenečkou a přišel pak na první zamlaskání (abych si nelhala do kapsy - ona si moc hrát nechtěla a zas tak moc ho nebrala, ale stejně mi to u něj po týdnu kratičkých procházek okolo baráku přijde neuvěřitelný!). A při převazu jsem koukala, že mu to fakt nádherně srůstá, krásně zevnitř, takže se nemusím bát nějaký kapsy hnisavý, prostě paráda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 07:06
- Nahlásit

Janiii
tyjo, naaadherny fotecky, a to pocasi vam teda vyslo skvele

PetraK
co zada? vstalas? pokud si teda nestala celou noc

birma
sikovnej adamek je fajn, ze se mu uz nozka hoji, to je supr. Aj zigulovi se zatahla ranka na noze, nevim, kde k ni prisel, veterinar mu to pri ockovani oholil. A kastrovat pojedem v prosinci, preockovani mame za 14dni myslim.... a opet se divil, ze tam de nekdo ockovat kocku

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 09:06
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

žůůůžová:

Blanka dospěla k názoru, že když nejdu ven já, nemusí jít ani ona a na svém vyměšovacím zařízení, že si udělá uzliky Brtnik jí musel přemlouvat, aby se milostivá uráčila zvednout zadničku a jít se vyvenčit to je ideální pes, nemusí se venčit a dneska ráno mě oba děsně pobavili. sebrala jsem po Ešátorovi bobka a šla ho vyhodit, otočím se přes rameno a povidámm : "Tady čekejte hovádi zrzavý!" dojdu ke kontejneru, vyhodim bobek, otočím se a....... ta pitomečci tam stáli zcela zamrznutý v pohybu jak byli, když jsem jim to řekla bylo to jako takovej ten trik z filmu, kdy hlavní postavy se zastavěj, zamrznou a za nima běží děj v pozadí stály tam dvě zrzavý zatuhnutý zatáčky , tak jsem se začala nahlas smát, moc. A úplně jsem tím rozhodila nějakýho kravatovýho maníka, co se šteloval do auta. Byli ftipní Štófínci moji. Miluju je. A včera mě zase pobavil Hošíček. Ležela jsem v obýváku, on se přikohátal , usedl na předložku, číhnul na mě, zatvářil se a spustil jednu ze svých přednášek Vydává u toho vždycky šílený zvuky - huhlo-mumlá a vypadá u toho komicky. Tak jsme si spolu jako vždy pohovořili, já jsem mu oponovala, že takhle to vůbec nebylo teda a on se rozjel na plný pecky Blanka seděla a naše pravidelné Hovory Há moc nechápala.

Miluju krom svých psůch i homeopatika, neb nasazené Gelsemium zabralo již po jedné kuličce a já žiju, neživořím. Je mi mnohem lípějc. Taky jsem toho včera vypila děsně moc, víc jsem toho myslím vypila jen během oslavy svých pětadvacátin. A musím přiznat, že tehdy mi bylo teda hůř, než dneska . A taky pravda to nebyl obří hrnec šípkovýho čaje - asi tak třílitr, nebo čtyřlitr dokonce , velkej hrnek zázvorovýho čaje - tehdy to byla jiná sortička

cernej caj

co zada? vstalas? pokud si teda nestala celou no

nestála, kupodivu ležela jsem na břiše adusila se do polštáře, páč poloha na břiše s pokrčenou levou nohou, je jediná vysoce funkční . ale mazala jsem se opodeldkokem (na střídačku Alpa a kostival) a je to mnohem lepší.

birma
pohraje s fenečkou a přišel pak na první zamlaskání
a vida ho pacoše šikovnýho drbni ho na šošoli A hned dvakrát,když navíc tak pěkně srůstá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 09:22
- Nahlásit

PetraK
zamrzli v zatacce to sou vykukove, fakt

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 09:22
- Nahlásit

cernej caj

.. a opet se divil, ze tam de nekdo ockovat kock

nezvyklé ,což?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 09:41
- Nahlásit

PetraK
tak na vesnici... tam ma domaci kocku malokdo, a zase u te domaci je to diskutabilni s tim ockovanim a ty venkovni tam nikdo neresi, nekastruje...

budeme muset mit zigula tudiz jeste 2 mesice zavrenyho doma, nechcu riskovat tunu kotatek po cele obci

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj

ak na vesnici..

já vím jak to je škoda. Ségra je taky za exota. Šmudla je domo-venkovní, kastrovaná, očkovaná. a............. klustáááááá , ta kočka je neuvěřitelně klustááááá .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 10:16
- Nahlásit

PetraK
tak nektery k tomu maj asi vetsi sklony? zigulik byl jako lanka celou dobu co sme ho meli toho staryho a doufam, ze zigulik 2 bude stejny

musim konecne poresit vlci pc. ale zatim nestiham postu u nas a vozit to autobusem do brna, pak se s tim kilak vlacet do prace pesky a pak se s tim vlacet v brne na postu proste odmitaaaaam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 10:47
- Nahlásit

PROBOHÁÁÁ, co za báby to dělá na ambasádách?? želva je rychlejší a podá mi víc informací.

cernej caj

tak nektery k tomu maj asi vetsi sklony?

Šmudla je z těch, jejichž životní prioritou je žrádlo, žrádlo...... šestsetkrát žrádlo a pak lehká procházka po okolí, víc pohybu má, když přijede Ešus, to se zpočátku ostýchá a ráda by vyběhla po zdi na půdu, jenže její zadnice už jí to nedovolí, takže udělá hóp, zasekne drápy do omítky a pak se půl hodiny komíhá. pak žuchne . Heh myslím, že tyhle dva víkendy, co se tam chystáme aji s Blanicí, bude mít holka pohybu víc, než za celej svůj život. Trochu se toho bojím, jak to okočírujem.

le zatim nestiham postu u nas a vozit to autobusem do brna, pak se s tim kilak vlacet do prace pesky a pak se s tim vlacet v brne na postu proste odmitaaaaam.

eh, to naprosto chápu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 10:58
- Nahlásit

PetraK
ráda by vyběhla po zdi na půdu, jenže její zadnice už jí to nedovolí, takže udělá hóp, zasekne drápy do omítky a pak se půl hodiny komíhá. pak žuchne

uz si to predstavuju

dneskaaaa mi dorazila nova mp3ka na vyzvednuti na prodejnu... no su zvedava, jestli se tam muz dostane

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 10:58
- Nahlásit

PetraK
ejichž životní prioritou je žrádlo, žrádlo.
a kde ho tolik veme? si toho asi moc nenaloví, když je tak tlustá, že nevyleze na půdu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 11:16
- Nahlásit

cernej caj
uz si to predstavuju

no je u toho kapek komická

Vero

a kde ho tolik veme?

já ti nevím, nemyslím, že by jí ségra nějak extrémně překrmovala, asi si chodí někam přilepšovat, a neboj, klustá, neklustá, uloví. překvapuje, ale uloví.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 11:28
- Nahlásit

cernej caj
tak nektery k tomu maj asi vetsi sklony?
určitě! moje kočky maj krmení všechny stejný. Mám jednoho kocoura hubenýho (jako že na mě trochu až moc a přitom žere jak protrženej), kocoura a kočku v úžasný kondici, jednoho kocoura (toho oranžovýho z krabice) trošičku oplácanýho, ale v normě a pak je Prcek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 11:57
- Nahlásit

birma
prcek je evidentne nejmensi ze vsech

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 11:58
- Nahlásit

Růůůůůmštajn....
a když je to tady teda o těch kočkách...

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:10
- Nahlásit

birma
můj jeden je hubenej jak lunt, dostává tak o polovinu víc, co oplácanej zrzoun. kdyby měli stejně, zrzek se nehne pro panděro.
ale tak doma si nic neuloví, takže se to reguluje dobře.

psák je satelitní dalších 14 dní.
myslím, že mně už z toho hráblo. jak jemu, nevim, ale taky to negativně postupuje, i když navenek to zas tak už neřeší.

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:11
- Nahlásit

vlk

to je pravdivě krutý ovšem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:15
- Nahlásit

Vero
hlavne, jestli se voko lepsi

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání