Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:28
- Nahlásit

PetraK
to je jasný, starý střeva už tak neberou

birma
podkolenky

dyz ja myslela, ze rychlovarka je bezny vybaveni domacnosti, co si dva pracujici jako muzou dovolit koupit jako nahradu i jen tak bez vanoc

PetraK
tak hlavne, jestli to nakonec nevyhodil, tak dobry

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:33
- Nahlásit

cernej caj
dyz ja myslela, ze rychlovarka je bezny vybaveni domacnosti, co si dva pracujici jako muzou dovolit koupit jako nahradu i jen tak bez vanoc
najivko ale můžeš toho využít a věnovat mu letos třeba tu sušičku na ovoce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:43
- Nahlásit

birma

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:49
- Nahlásit

birma

já dělám excelovský tabulky

jsem chtěla držet atmosféru vánoc a udělat to tak, aby si nepřipadal jako úplnej blbec, že mu píšu co nutně potřebuju. Ono by ale seznam éteráků a tu knížku o nich těžko taky vymyslel, že áno. No tak jsem tomu dala štábní kuldůru. A dovedla to moc k dokonalosti

podkolenky jsem nosila i když jsme spolu už dávno nechodili takový echt blbý dárky si člověk d

jájsem s tím rolákem dost emotivně vytřela podlahu a pak letěl, páč navíc pochopitelně nessál , byl sice moť tlutí, ale umělej , tiňťonskej.

cernej caj
nevyhodil

nevyhodil, ale jen proto, že jsem mu v tom zabránila. Kouzlo Jéžiška ofšem bylo fůč . čímž mě naprosto, naprosto naštval a řekla jsem, že už to nechci

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:50
- Nahlásit

birma

letos třeba tu sušičku na ovoce

jééémen, jenem, jemen seš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:54
- Nahlásit

PetraK
muj muz prohlasil, ze letos si zadny darky davat nebudeme. ze by vanoce nemeli byt byt o darkach. tak nevim... na jednu stranu ma pravdu, na druhou stranu je hezky se i jako dospelej tesit na prekvapko (a tu konvici vybral krasnou, to se musi nechat, dal si zalezet a prekvapil me

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

na jednu stranu ma pravdu, na druhou stranu je hezky se i jako dospelej tesit na prekvapko

však se to dá skloubit přece, ne? Já si myslím, že by byl dost překvapenej, kdyby pod stromkem neměl nic, páč bys to dodržela . Však to nemusí být honba za darama, ale člověk když toho druhýho poslouchá, snadno zjistí, co by si přál (tedy muži ne, pravda, těm se to musí tak jako podsunouti , až se to ale časem někteří z nich naučí i ). Já to mám tak, vždycky se snažím mít jeden dárek jako "bombubontonu" pecku takovou, která tomu obdarovanýmu udělá fakt obří radost, páč sám by si to nekoupil /páč třebas je furt habakůk důležitějších věcí, který je nutno koupiti a tak tuhle potřebu prostě odsune stranou/, nebo o které vím, že jí potřebuje (a zároveň mu tím tu radost udělám). a pak nějaký drobnosti který vím, že tu radost udělají. Nesnáším dárky pro dárky. To nedávám. Miluju ale dávat dárky, to mě děsně ba, kdybych byla bohatá příjdu na buben jen kvůli tomu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:05
- Nahlásit

PetraK
tak darky pro darky nedavam ani ja. dycky se snazim vybrat "dobre".

achjo, specham z prace ale nemuzu vodejit kdyz tu zitra nejsu a musim neco dodelat a tak si asi nestihnu koupit vec, bez ktery je ta dovca zas bezcenna

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:09
- Nahlásit

cernej caj
achjo, specham z prace ale nemuzu vodejit kdyz tu zitra nejsu a musim neco dodelat a tak si asi nestihnu koupit vec, bez ktery je ta dovca zas bezcenna

ty máš věci dneska však jestli máš práci hotovou - není to nejdůležitější?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:10
- Nahlásit

PetraK
to je sice dulezity v praci, ze mam hotovo, ale pokud se nedostanu do toho obchodu kvuli tomu, ze se zdrzim v praci, abych to dodelala, tak zitra se me nevyplati tu dovolenou vubec mit

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:13
- Nahlásit

cernej caj

i, abych to dodelala

a táák, tak tu se mnou nekecej a makeej, ať to stíháš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:14 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
to se dela samo

edit: ja uz tu mam pripraveno, co odkliknu az se to dodela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:15
- Nahlásit

(tu cekam na vysledek scanu zavirovanyho pc asi 1800 infekcema

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:20
- Nahlásit

cernej caj

to se dela samo

ty vole, to je prácička

1800 infekcema

aha, tak to to nestihneš ani příští týdne ten nákup, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:26
- Nahlásit

PetraK
ty vole, to je prácička

ale zas to ma nevyhodu, ze to nejde urychlit kdyz potrebujes (ja mam ale vyhodu oproti zavirovane maye... mam virtualni pocitac, takze kdyz se sesype, tak jen otevru "save" zdravyho pocitace a mam za 5 minut po problemu

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:26
- Nahlásit

tak musím říct, že je pravda, že humor léčí, já se dneska už několikrát zasmála nad lidskou hloupostí a choroba je téměř fuč.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:27
- Nahlásit

cernej caj

save" zdravyho pocitace a mam za 5 minut po problemu

tak co tady ešče děláš??????? otevři save a jdi domů!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:30
- Nahlásit

PetraK
dyz ja cekam na vysledek, jestli se to vylecilo

co te tak pobavilo prosimte?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:34
- Nahlásit

cernej caj
ja mam ale vyhodu oproti zavirovane maye... mam virtualni pocitac
muj jich neměl toliiik

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:35
- Nahlásit

Maya

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:41
- Nahlásit

Maya

muj jich neměl toliiik

břídile

cernej caj

dyz ja cekam na vysledek, jestli se to vylecilo

tak počkej, já myslela, že jako tetkon jedeš to odvirování a kdyby nic, tak pak přijde na řadu "save" coby sasračný tlačítko (nezapomínej, že mám PC jen jako psací stroj, nevím nic o obyč, PC natož o těch tvejch vymoženostech), takže jsem si říkala, že přeskočíš to blbý odvirovávání a zmáčkla bys prostě save a bylo by řešeno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 16:09
- Nahlásit

petrak
Ciste teoreticky by to tak fungovat mohlo, kdyby moji praci nebylo prave zjistovani co presne to v jake situaci dela a jestli to je dobre nebo spatne. Takze napred musim zjistit zda vysledky odpovidaji pozadavku, zpracovat to do systemu, at vysledek snadno zjisti ostatni a pak pouziju zazracny tlacitko pro dalsi testy

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 16:14
- Nahlásit

cernej caj

a tááák, tak tetkon už jsem doma. nebo takhle to by bylo nadnesené při mých počítačových schopnostech ale tedy jsem na cestě domů skoro. nicméně jo, chápu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 16:22
- Nahlásit

tak ja du na to druhy kolo hot jogy. Snad se mi definitivne neodvari mozek tak si uyij cestu z prace

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 16:24
- Nahlásit

cernej caj

. Snad se mi definitivne neodvari mozek

dej pak vědít

tak si uyij cestu z prace

hehehe já to myslela obrazně, že jsem na cestě domů v rámci svých počítačových schopnstí nemůžu naférofku napsat jo aháá, tak to už jsem doma - jako že jsem pochápla,

cesta domů se odkládá asi, něco se řeší, možná tu ztvrdnu

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 17:22
- Nahlásit

poslala mi kamarádka zajímavý odkaz, jen jsem si teda nikdy nevšimla, že by psi vrtěli asymetricky

výlet mašinkou se odkládá, Adam je po klidovém režimu nervák a vláček rozhodně nedáme, ani pantograf
ale jinak byl milionovej a po hodině venku už i vnímal, že tam sem s nim a že můžem něco podnikat i spolu
a má paničku debila - učím teď obíhačky stromů a sloupů jako předstupeň pro agi a furt nám to moc nejde (aby jo, když je nevybitej a ta jeho jedna mozková buňka se nezvládá soustředit) a vždycky si na to sundavám z ramene vodítko a někam ho odložím, páč mi překáží. Včera jsem se pro něj vracela v parku asi 50 m, dneska jsem si ještě řekla, že ho tam nesmim zapomenout a pak jsme se vraceli asi půl kilometru

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 19:00
- Nahlásit

birma
n jsem si teda nikdy nevšimla, že by psi vrtěli asymetricky
no špic určitě ne když ten vrtí v podstatě jen tím obloukem a konec ocasu má furt na zádech

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 19:20
- Nahlásit

jsem zvědavá, kdy ta pomalá televize dorazí i k nám
http://www.novinky.cz/koktejl/317867-norska-televi ze-odvysila-petihodinovou-vyrobu-svetru.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 21:58
- Nahlásit

birma
nedalas nejakej divnej odkaz? me se otvira ta taska

Maya
konec ocasu má furt na zádech
a diky tomu muze byt tak roztomilej

no to si muzes urcite i na yotube najit nejaky podobny videa

tak hlasim, ze darek mi uz muz predal. Mam novou mp3ku, vpodstate jen novejsi typ, nez byla ta stara. Hraje pekne, rekla bych teda zvukova kvalita neni horsi, nez u te stare. Je ale s podivem o neco vetsi se mi zda a kryt usbcka de vyrazne snadneji dolu, takze ho asi ztratim a to otocny kolecko uz mi sedrelo kuzy na prstech. Pryc je krasny jemne vroubkovany maly nezavazejici, misto toho je tam hnusnej plast se trema ostrejma zarazkama a cely to plastovy telo je vetsi, tlacitka sou nejak hur mackatelny, jedno dementni tlacitko co sem nepouzivala vubec ted spojili do jednoho s jinym a jen se resi delka stisku a vubec... je to normalni, byt vlastne zklamana z toho, co sem si sama vybrala? stara a nova

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 22:37
- Nahlásit

cernej caj
to normalni, byt vlastne zklamana z toho, co sem si sama vybrala?
normální to je, protože poslední dobou mám pocit, že jak se něco apgrejduje, tak je to horší než to bylo, asi si budeme muset zvyknout
a když chceš to původní starý, tak to už se většinou neprodává

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání