| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 07:27
- Nahlásit
Maya
jo, to mas recht
ale hraje dobre, fakt hezky, urcite si na nu zvyknu dneska sem zjistila, ze sem zapomela koupit prazdny DVD a nemam ani flashku doma vetsi nez 512mb, coz je dost spatna kombinace a budu muset do mesta
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 07:57
- Nahlásit
cernej caj
tak já nemám srovnání, ale taky mám tu mp3 sony a zdá se mi, že hraje super a sluchátka taky super, že vůbec nevyřvávaj do okolí, akorát já mám nějaký blbý levý ucho nebo co a z toho mi furt to sluchátko vypadává, už jsem si tam dala i větší koncovku a je to stejný, asi fakt vadný ucho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 08:09
- Nahlásit
Maya
a ty mas jakouze?
ale ono... to ze dobre hraje je priorita a ten zbytek proste co se da delat
me zas nedrzi sluchatka v pravym zasadne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 08:44
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
já zatopim, je zima:
psi jsou již kapek otrávení, že na ně pánčička kašle (a to doslova ) huž chci bejt zdravá a chodit ven. Tak jsme si aspoň chvíli hráli na bombaře. Ešátor hledal plyšovýho konika zamotanýho do Brtníkova cvičícího trička, měl kapek fušku tím pádem . ale byl výbornej, výbornej, našel. Blanička se zasukovala a zmateně pobíhala, včéra jí to úplně nešlo, asi vidina žrádla jí mozek zatemnila , pak se ale pochlapila a byla hrdobec, na oslavu popadla černýho fusekláčka od Brůtice, zabila ho. Pak zabila ešče toho růžovýho. Ven šla opět pod nátlakem Brtník jí řek: "Blanice!Vopice! Neser a zvedni se!" tak se zvedla. a utikala honem na druhej pelíšek Zde byla popadnuta a potupně ven vyvlečena . Ráno byla velmi vzorná a navíc venku okouzlovala spoluvenčící sousedstvo. Pak si vyhlídla nějakýho maníka a upíchla se na něj, S ní by to seznamování šlo fakt velmi snadno , byl vzhlednej, tak to bylo příjemné ráno
Nechce se mi jet do Bešónova, chce se mi jet do postele. Eh.
birma
zajímavý odkaz,
já tam mám tašku o psech nic co je špatně? na hot józe jsem nebyla,mozek se mi nemohl asi odvařit, ne? ačkoliv, jak by se mi mohlo odvařit něco co nemám
Nicméně tedy já miluju, když Ešátor vrtí dokola
cernej caj
máš mozek? nebo se teda vyvařil? jaký to bylo fčera?
je to normalni, byt vlastne zklamana z toho, co sem si sama vybrala?
je, páč jsi to nemohla tušit. A bohužel dost často jsou ty vylepšeniny horší, než to původní.
Maya
, že jak se něco apgrejduje, tak je to horší než to bylo,
no jistě, páč apgrejdovat se musí, aby byla práce pro ty co apgrejdujou, jenže, když je něco funkční, nebývá co apgrejdovat, takže tím pádem celý apbrejdování jde do ... do kšá.
Mayacernej caj
jé! taky vám vypadávaj sluchátka?? Jo? se mi ulevilio,já myslela, že jen já mám závadný uši , mi vypadává levý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 08:48
- Nahlásit
PetraK
vcera to bylo krapet lepsi, cvicila sem celou hodinu a pul a dokonce to i celkem uteklo, ale nevim, jestli je joga jako takova to pravy pro me
brtnikovo tricko je dost smradlavy? nebo proc to byla fuska? blanka je teda docela vtipna
ja tu rano bojovala s nasazenim chladice na cpu, ale vyhrala sem. Udelala sem si fotodokumentaci a musela sem vyjimecne pouzit aj mozek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:16
- Nahlásit
PetraK
Blanice je super, já takhle kdysi naučila hledat tenisák Enína když jsem ho hlídala, i na povel si odešel sám za roh do kuchyně aby neviděl kam to dávám, ale brzo to bylo peklo, protože i tenisák ve dvou krabicích zahrabanej mezi věcma někde ve skříni našel během pár vteřin, takže mě došly schovky, jeho to časově nijak nezabavilo a akorát furt chodil s tenisákem v hubě a snažil se někoho přemluvit, aby mu ho schoval
pak mě brácha málem zabil když sem mu vysvětlila proč mu po návratu z dovolený pes furt chodí po baráku s tenisákem a rve ho každýmu do ruky
se mi ulevilio,já myslela, že jen já mám závadný uši
ježíííš to mě taky, já myslela, že se to děje jen mě
cernej caj
a ty mas jakouze?
já mám tu na tebe moc velkou tuto http://mp3-prehravace.heureka.cz/sony-nwz-e384/ ale vzhledem k tomu, že to nikam nenosím, tak pro mě dobrý a ukazuje to i vobrázky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ale nevim, jestli je joga jako takova to pravy pro me
jo je důležitý, aby člověku to cvičení sedlo . pak se do toho vrhne a baví ho to.
brtnikovo tricko je dost smradlavy? nebo proc to byla fuska?
tak jako úplně srmadlavý nejni, ale tak ten den v něm cvičil a vzhledem k tomu, že zvedá slušně těžký činky, tak se taky docela zapotí, než jsem ho frkla do pračky, použíla jsem ho jako clonu,
blanka je teda docela vtipna
je, já se s ní furt něčemu tlemím, oči měla rozsvícený jak lampijounovej průvod na Sv.Martina a večer byla děsně roztomilá, páč jsme seděli na zemi s Brtnikem a požírali studenou pečeni , zeleninu a čuměli na Ďáblovu lest a ona mooooc chtěla stolovati též . Musím jí ale pochválit, že i když jsem si dala na koleno kus žvance, nevzala ho. Nicméně to byla pro ní fuška,. Seděla na mě nalepená jak sucháč, vypadala jak zhroucenej poloprázdnej žok , kterej navíc příšerně funí a vzdychá, aby si všichni všimli, jakej je ten žok chudera . Všichni jsou ovšem cynici a milého žoku nebylo líto nikomu navíc Brtnik jí přikázal.:"Blanice! Vopice lehni si tady a nevzdychej tu!" jenže vona na lehni od něj nereaguje , tak jí musel říct potupně ať udělá hají! udělala hají, ale hned si ho drapla tlapou, že "Dobře, budu dělat hají, ale budeš mi drbat pupek!"
ale vyhrala sem.
co to je to cpu? dumala jsem už včera
pouzit aj mozek
co to je?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:26
- Nahlásit
Maya
dyž jsem ho hlídala, i na povel si odešel sám za roh do kuchyně aby neviděl kam to dávám,
jo ono je to bavčí fšechny. My máme povel "Di pykat!" a ešus odejde z místnosti, hrozně u toho nadává a ondynoj jsem ho přistihla, že šmíroval mezerou mezi lednicí a zdí vyčůránek
takže mě došly schovky,
jo, to je hodně blbý, jednoho dne, dojdou nápady. I proto mám právě takový malý plyšový hračky, který zmuchláš a můžeš je nacpat do neuvěřitelných prostorů.
pak mě brácha málem zabil k
nechápe dobrou zábavu jako?
ježíííš to mě taky, já myslela, že se to děje jen mě
možná jsme tu jen spolek stejně debilně invalidních?? páč já jsem nikoho nikdy v mhd neviděla, že by měl problém jako já
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:44
- Nahlásit
odkaz znovu
PetraK
Nicméně to byla pro ní fuška,. Seděla na mě nalepená jak sucháč, vypadala jak zhroucenej poloprázdnej žok , kterej navíc příšerně funí a vzdychá, aby si všichni všimli, jakej je ten žok chudera
ty jí chudinku týráš!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:46
- Nahlásit
PetraK
cpu je procesor. tak sem to myslela, jako cvici spoceny
Maya
akorát furt chodil s tenisákem v hubě a snažil se někoho přemluvit
tak su lamka nejvetsi ze vsech lam, pac po dvouhodinovym procesu zapojeni vseho mi to po zmacknuti tlacitka podivne pipalo tak sem to cely zas rozmontovala, su vyklepana jestli sem neco neposrala a nevim co a mam tu rozmontovanej pc a nevim co s nim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:46
- Nahlásit
birma
ty jí chudinku týráš!
netýrám! Učím jí novej cvik s názvem "Udělej neščastnej žok!"
hele, kde je ten odkaz na vrtění psůch? mám tam tašku místo toho, taky se chci zdělat, prosím.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:51
- Nahlásit
PetraK
Udělej neščastnej žok chudak
birma
jo ten odkaz chcu taky spravnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:53
- Nahlásit
PetraK
hele, kde je ten odkaz na vrtění psůch
to bude asi tenhle http://www.novinky.cz/koktejl/317841-smer-vrteni-o casu-prozrazuje-naladu-psu.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:54
- Nahlásit
PetraK
hele, kde je ten odkaz na vrtění psůch?
však sem ho teď přidávala sleponi
Učím jí novej cvik
takže týráš!
cernej caj
jo ten odkaz chcu taky spravnej
můj první ranní příspěvek, první dvě slova = správnej odkaz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 09:55
- Nahlásit
Maya
to bude asi tenh
ano to je on, díky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:04
- Nahlásit
birma
nojo, ja ho nejak nahore prehlidla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:06
- Nahlásit
cernej caj
neposrala
neposrala, určitě ne, voni ty svině někdy prostě pípaj.
mam tu rozmontovanej pc a nevim co s nim
: vsadím se, že ti min. dvě součástky zbudou a pc bude fungovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:10
- Nahlásit
Maya
tenhle
aha díky. (ať koukám jak koukám, nikde ho na tý předchozí stránce nevidím ) něco podobnýho už jsem někde četla nebo slyšela v nějakým dokumentu. No u nás je nejpozitivnější to kolečkou, já se vždycky směju, že si ten ocas odšroubuje, jak s ním točí dokola. Jednoho dne mu jistojistě upadne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:12
- Nahlásit
hlavně ten o rytířích se mi líbí
Tak to je dobrý: ČSSD pod vlivem Haška, Hašek pod vlivem Zemana a Zeman pod vlivem alkoholu...
Blaničtí rytíři konečně vyjeli! Prý byli spatřeni, jak se snaží nepozorovaně opustit republiku...
Obvykle politická strana vyhraje volby, sestaví vládu, a pak vládne.
Zemanovci nejdřív vládli, pak sestavili vládu, a pak prohráli volby.
Klausem podporované Hlavu vzhůru volilo 21 000 lidí.
Takže pro něj hlasovali jen ti, co od Klause získali amnestii.
A ještě ne všichni, nevděčníci!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:13
- Nahlásit
PetraK
vsadím se, že ti min. dvě součástky zbudou a pc bude fungovat
to zbyde kurvítko, to je náhodou velice žádoucí dát pryč a vyhodit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:21
- Nahlásit
PetraK
vsadím se, že ti min. dvě součástky zbudou a pc bude fungovat
to bohuzel neni zas takova sranda, pac bych si nerada udelala ze 4000korun zkratovanou desku, zhorelej procak nebo poskozeny ramky a vsechno z toho muze samozrejme poskodit ten zbytek...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:26
- Nahlásit
ty jo, voni prodávaj takovýhle vymoženosti, to si budu muset časem koupit http://pecici-trouby.heureka.cz/severin-kh2043/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:30
- Nahlásit
Maya
Blaničtí rytíři konečně vyjeli! Prý byli spatřeni, jak se snaží nepozorovaně opustit republiku..
je ještě hůř než se doufalo?
to je náhodou velice žádoucí dát pryč a vyhodit
viď? takže by vlastně měla dostat prémije, že vobjevila v počitadle něco, co tam vůbec nemá bejt!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
něco takovýho má ségra, teď v novým bytě, počítej ale s tím, že to musíš zapustit do linky jo? Páč když to máš na ní, moc se na tom nedá vařit, Takže Brtnik má vo práci víc, neb to musí do tý linky zapreprarovati.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:35
- Nahlásit
Maya
takovou troubu dokonce meli v lidlu asi kolem litru nekolik mesicu zpatky
anebo to mas postaveny nekde vedle at to mas niz.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:37
- Nahlásit
PetraK
počítej ale s tím, že to musíš zapustit do linky jo
to neee, to u mě není proveditelný
jakože jsou ty plotny moc vysoko? tos mě teda sebrala veškerou radost z vobjevu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
jo jsou. Věř tomu, že když opominu, že by to bylo docela nepohodlný, je to i dost nebezpečný, zvrhneš to coby-dup. Nerada ti kazím radost. . ségra taky nebyla ščastná.
Nelze obětovat jednu skříňku? edit - případně přesně jak píše čajda - postavit to na něco nižšího vedle? To jsme taky zkoumali, ale je pravda že zapuštěný do linky to bude hezčí, jen to teda bude pro Brtníka voser, než to prořeže a hlavně zařeže do pracovní desky. Ale on je žigulnej, takže se mu to povede. Můžu podat hlásání, případně ofotit, když nezapomenu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:57
- Nahlásit
PetraK
Nelze obětovat jednu skříňku?
teoreticky šlo, prakticky mám tu kůchňu měsíc novou a navíc by to napevno zabralo asi jediný volný větší místo, takže neeeee
to si radši koupím plotýnky a troubu zvlášť
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 10:59
- Nahlásit
PetraK
postavit to na něco nižšího vedle?
to právě nejde, kůchňa je od zdi k voknu, žádný nižší místo tam není
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 11:01
- Nahlásit
no nic, tak plán B po vobjevu selhal, tak nastoupí opět původní plán A, to jest zakoupení elektrické plotýnky s tím, že trouba možnáá jednou bude kdyby jí náááhodou někdo potřeboval
|