| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 18:57
- Nahlásit
cernej caj
prošla jsem zatím akorát mapu, díky fakt debilnímu značení ve stylu "dáme značku vždycky PŘED křižovatku, aby si mohl turista vybrat, která cesta se mu bude líbit víc" jsme místo 23 km nachodili něco málo přes 30 (+ cca 1 na nádraží z domova a 1 z nádraží domu) a z toho opravdu dost po silnicích, takže Adam 20 cm od nohy, voser děsnej, poslední 2 km k nádraží jsme šli potmě lesoparkem....
a) chceme fotky
vydržte!
b) chceme podrobnejsi report jak si ho tam dostala
ráno se napřed tvářil, že nastoupí sám, ale když položil jednu nohu na schod vlaku, tak mu došlo, že se vlastně bojí a vycouval, tak jsem ho tam hodila (neptej se jak, přibral a má kolem 30ti kil teď ). Večer se tak těšil domu, že když uviděl vlak, tak zrychlil a sám nastoupil, jen abych nechtěla ještě někam jít
Fifi
Si stopovala vlak?
no jasně
jsme byli tak 100 m od nádraží, když tam vlak dorazil, Adam zrychlil, tak jsme ho dobíhali a vlak už odjížděl, ale hodnej pan strojvůdce nás viděl letět (spíš teda se belhat) a ještě zastavil a navíc mu vůbec nevadilo, že tam nastupuju se psem bez košíku na hubě a ještě byl děsně milej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:07
- Nahlásit
birma
ty jo, to jsou zážitky, Adam je fakt borec, evidentně s ním musíš ujít maraton a pak udělá co chceš i nechceš
cernej caj
já hodinky nesundavám, postel mám furt na stejným místě a žádný nový elektrospotřebič tam nemám, fakt nemám tucha, co si to usmysleli, že v noci makat nebudou, už se mi to stalo 3x, uvidím dneska, pak už je pošlu do opravny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:08
- Nahlásit
birma
jojo, klasika s tim znacenim. Hlavne, ze ste doma a v poradku a neslapli ste ve tme na neco skaredyho.
že když uviděl vlak, tak zrychlil a sám nastoupil, to je tlamickaaa sikovna
ještě zastavil a navíc mu vůbec nevadilo, že tam nastupuju se psem bez košíku na hubě a ještě byl děsně milej to se jen tak nevidi, uz to, ze ti zastavil a pockal na tebe je strasne supr!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:09
- Nahlásit
Maya
no hele a nevrtis se treba v noci nejak ze by sis to prestelovala? tak si je schvalne zkus sundat - jo a kdyz sem byla decko, kolovaly historky ze s tikacima hodinkama se nema spat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:22
- Nahlásit
a ten burt vazi 16kg, hruza a des, sodoma gomora, zatimco timika sem navazila na 18.5 tak su spokojena a sama sebe sem navazila taky o 3kg vic, tak ja nevim, jestli se taky vykrmuju granulema?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:36
- Nahlásit
cernej caj
kolovaly historky ze s tikacima hodinkama se nema spat
to jsem teda nikdy neslyšela
že bych začala v noci najednou provádět nějaký nepřístojnosti, to snad ne přeštelovat určitě nejdou, na to se právě musí vytáhnout ten čudlík a jde to dost blbě a ten ráno vytaženej není
prostě záhada hlavolamu
jestli se taky vykrmuju granulema?
já takyyyy, to je asi epidemie
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:40
- Nahlásit
Maya
ne? to nas nekdo jako decka strasil, ze se tep prizpusobi hodinkam, pac to tikani muze zmast srdce
tak si je fakt zkus sundat... nemuzes blbe lezet na sklicku, ze treba ho pritlacis a pak se ti to nejak posune? pripadne pokud si je na vterinu presne nastelujes rano, tak si je zkus nastelovat treba vecer pred spanim (pac nemas je uz vecer rozjety treba o 5 minut?) a schvalne sleduj, jestli rano budou ok a nerozjedou se ti pres den mimo
já takyyyy, to je asi epidemie (asi sem se mela o tu krabici morskejch plodu podelit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:41 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
tak zde je fotodokumentace
a pro ty, co nemusí vidět Adama 1000x dokola jenom ochutnávka:
najdi psa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:47
- Nahlásit
cernej caj
no sundat si je zkusit můžu, večer rozštělovaný určitě nejsou, to mě taky napadlo, kontroluju to s budíkem a ten je rádiově řízenej a na vteřinu přesnej
birma
krásný fotky, ten kostel je super
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:51
- Nahlásit
a ještě video - Adámek ve vlaku cestou domů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 19:57
- Nahlásit
birma
Ada je frajer!!! Ve vlaku, v kosiku (btw, krasnej kosik, sedi mu pekne). A pocasi vam teda klaplo na jednicku, po hnusotnym vikendu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:03
- Nahlásit
Fifi
Ada je frajer!!!
no to rozhodně
btw, krasnej kosik, sedi mu pekne
dík, taky z něj mám radost, že mu nepadá ani ho netlačí a zívat může
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:05
- Nahlásit
birma
že mu nepadá ani ho netlačí a zívat může
A to ma jakou velikost na jaky vemeno nakonec teda?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:08
- Nahlásit
Fifi
myslim, že je to NO fena. Ale tenhle máme už dýl, ten problémovej byl takovej ten "svazovač tlamy" na veterinu a ten jsem ještě nekoupila jinej než ten vrácenej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:10
- Nahlásit
birma
ten problémovej byl takovej ten "svazovač tlamy" na veterinu
Tak treba nebude uz ani potreba, kdyz se nechal tak vzorove osetrovat - vidis to, hnatek uz teda total cajk?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:11
- Nahlásit
Fifi
Tak treba nebude uz ani potreba, kdyz se nechal tak vzorove osetrovat
na to bych nesázela
hnatek uz teda total cajk?
jj, teď je to něco mezi živym a jizvou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:33
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem stále živá, ale nemám vůbec čas Buď jsem na rehabce nebo po doktorech.... Ruka je o dost lepší, ale stále není v pořádku, ani drobné výrobky mi nejdou...
Jinak mi dámy, chybíte na každém kroku. Takže se koukejte hlásit, ať vím, jak je s vámi. Dočítat vás totiž nebudu, páč to není v lidských silách
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:38
- Nahlásit
birma
co bylo Adámkovi? Slyším na vás samou chválu a mám velikou radost, jak se lepší den ode dne
Fifi
zdar paní co holky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:45
- Nahlásit
Maya
nestihla jsem napsat emila, moc se omlouvám... napravím to zítra, ale triko větší není , je mi líto...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:47
- Nahlásit
brut
ale stále není v pořádku
už aby byla
co bylo Adámkovi?
kuchnul si nohu, blbeček
Slyším na vás samou chválu a mám velikou radost
děkujem, děkujem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:50
- Nahlásit
cernej caj
zdar čajíčku .... copak počítač? Jsem koukala, že došlo k nějaké výměně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:53
- Nahlásit
brut
Hoja Cuby jsou v pohode, radej - ted ted ne, spucly obranou praseci hlavu a vypadaj prezrane snad nebo co?
Ruka je o dost lepší, ale stále není v pořádku, ani drobné výrobky mi nejdou...
Ty blaho, to bude uz rok nejak, co te ten cernej cokl sejmul? A takovy polizanice...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:55
- Nahlásit
birma
me to album nejede
ale ochtnavka supr a ve vlaku taky supr
brut
hlavne, ze se zlepsuje, to je dulezity!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:56
- Nahlásit
birma
tý jo, to jste teda bourci největší! a Adámek táák statečnej, ve smrtícím vlaku, s náhubkem?! zírám
a co to bylo za ekšn, že byla ve všední den?
ta ležící fotka, co je asi z konce maratónu, co?
Maya
neumím si představit spát v hodinkách. a se v nich i myješ? ale taky bych tipla zkusit je sundat, pokud večer jdou furt přesně.
o rádiem řízeným budíku mi nemluv: nedávno jsem si jeden pořídila a čas i datum stylem 12:68 a 12.27. mě vyvedlo dost z konceptu.
cernej caj
co noha, dobrý?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:57
- Nahlásit
birma
už aby byla
taky se moc těším ... asi nejvíc mi momentálně vadí, že nemůžu dělat vůbec žádné drobnůstky pro radost, prostě nemám cit
Jéééje, kuchnutá noha a tohle počasí je blbá kombinace ... už je v pořádku? Nemáš za co děkovat... jste čím dál lepší a sehranější
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:04
- Nahlásit
cernej caj
me to album nejede
jsem mu opravila název, nenapadlo mě, že pak nebude fungovat odkaz znovu zde
Vero
co to bylo za ekšn, že byla ve všední den?
to byla akce "naučíme Adámka jezdit vlakem"
našla jsem nejbližší vhodnou stanici a bylo (cesta na 7 minut )
a ve všední den - mi je to šumák, aspoň nebylo tolik lidí a holt budu muset zítra víc máknout
ta ležící fotka, co je asi z konce maratónu, co?
asi tak 20 km, on toho měl nalítáno o dost víc a všechny ty dojmy už se naučil, že když jsme na výletě, tak je výhodný si sednout nebo lehnout kdykoliv se zastavim a tady jsem docela dlouho řešila po telefonu, kam teda mám jít, abychom došli
brut
asi nejvíc mi momentálně vadí, že nemůžu dělat vůbec žádné drobnůstky pro radost, prostě nemám cit
líty líty, to by mi vadilo fakt strašně
už je v pořádku?
jojo, už o tom skoro neví
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:07
- Nahlásit
Fifi
to jsem ráda, však dneska bylo docela pěkně. Brut s Alu a malou Karamelkou řádili jak šílený, což mi udělalo velkou radost. Brut byl totiž minulý týden nějaký smutný... asi mu taky chybí mladej....
už to budou skoro dva roky... stalo se to loni v lednu... od tý doby to není úplně v pohodě a rameno ruce nepřidalo ....
cernej caj
zlepšuje se, ale na mě pomalu .... Nenávidím, když jsem dlouhodobě omezená v něčem, co mám ráda ....
Vero
zdar ... co je u vás nového?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:08
- Nahlásit
Vero
neumím si představit spát v hodinkách. a se v nich i myješ?
Ja si zase uz neumim vubec predstavit nosit hodinky. Od toho mam mobil, kde je cas. Posledni hodinky pred xy lety mi urvala z ruky Dorota zubem, omylem a docela to bolelo.
Stejne tak treba nausnice na spani? - brrr, sundavam, nechci mit prelezeny ucho. Co nesundam - naramky kozeny, i kdyz po sprse studej.
A ad buldozer, tu mam limec po Agate, ale ten by mu asi byl malej, vid? myslim, ze to je nejakych 28 cm?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:11
- Nahlásit
brut
už to budou skoro dva roky... stalo se to loni v lednu... od tý doby to není úplně v pohodě a rameno ruce nepřidalo ....
Ty blaho, uz dva roky? ejch, ten cas leti, ja myslela fakt rok.
asi mu taky chybí mladej....
A u nej tak nejak v pohode, v ramci moznosti?
Sem si dneska vzpomnela na Vilema, kdyz este delal u Kysliku, mela sem tu technika. Budu mit fofrnet, to bude nezvyk, prej asi 90x rychlejsi, nez je slimejs pres vodafouni modemek.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:12
- Nahlásit
Vero
a děkuju
|