Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:14
- Nahlásit

birma
však taky jsem z toho otrávená jak šváb.... nejde mi jemná motorika..
to je dobře, že se povedlo nožku vyléčit a je v pohodě

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:14
- Nahlásit

brut
zdar ... co je u vás nového?
zdar, nevím co víš naposled. psák má po oční operaci a nosí límec a hrozně ho to tejrá...

zlepšuje se, ale na mě pomalu
hlavně že zlepšuje... ale velký lity, páč omezení je na houby vždycky.

Fifi
to je srandovní, jak to každej má jinak nastavený. náušnice nesundávám nikdy (protože to by byl časovej vopruz a vytahala bych zapínání), umýt se s koženým náramkem bych zas snad ani nepřežila hodinky jsou skvělá věc, nemuset kvůli času lovit pořád telefon. dlouho jsem je neměla a si je zas přála, mobil pro mě není ono a psák není tak dravej, aby mi je ukousl.

u mam limec po Agate, ale ten by mu asi byl malej, vid? myslim, ze to je nejakych 28 cm?
dík, ale to není potřeba, není to zas tak drahá věc... lepím technickou páskou ty dva, co teď máme doma, a možná že za týden už mu to sundají... (doufám, modlím se a děsím, že třeba ne).

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:15
- Nahlásit

birma
to byla akce "naučíme Adámka jezdit vlakem"
aháááá já myslela, nějaký trek zase.

a děkuju
a zač?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:18
- Nahlásit

Vero
to je srandovní, jak to každej má jinak nastavený. náušnice nesundávám nikdy (protože to by byl časovej vopruz a vytahala bych zapínání), umýt se s koženým náramkem bych zas snad ani nepřežila hodinky jsou skvělá věc, nemuset kvůli času lovit pořád telefon. dlouho jsem je neměla a si je zas přála, mobil pro mě není ono
Jo no, kazdej to mame jinak. A tak to ma byt.
ale to není potřeba, není to zas tak drahá věc...
Neni, jen mi tu prekazi.
a možná že za týden už mu to sundají..
Musi!!! mu to sundat, uz, musi, urcite bude kukadlo uplne cajk uz!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:21
- Nahlásit

Fifi
jj, už to budou dva roky, hrozně to utíká ....

U mladýho žádné zlepšení, jen je víc utahanej.....
Jupííí, takže budeš rychloučká Vilém je teď spokojenější než u kyslíků, myslím, že by už neměnil....

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:22
- Nahlásit

Vero
aháááá já myslela, nějaký trek zase.
nene, jen moje pomatení smyslů
zač?
za vedlejší diskusi

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:24
- Nahlásit

Fifi
Neni, jen mi tu prekazi.
není lepší mít rezervu, co kdyby něco? ono pak určitě nic, když je kvalitní pojištění
jsem to změřila, 28 cm je akorát, ale ono to už nemá moc cenu, než by to došlo... leda by se tím pojistilo, že mu to vážně sundají.

Musi!!! mu to sundat, uz, musi, urcite bude kukadlo uplne cajk uz!
no... ufff. já jsem z toho už na palici. a on taky. tak vnitřně, ne moc navenek (krom toho, že vypověděl některou poslušnost), ale je to cítit

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:25
- Nahlásit

birma
za vedlejší diskusi
ale to nemáš vůbec zač, některé věci jsou teda i na mě docela moc.

tak mějte fšicí dobrou noc i s psíky a jinými nožci.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:26
- Nahlásit

Vero
tak to jsem nevěděla Moc držím palce, ať má co nejrychleji očička zdravý a hlavně, ať ho límec netrápí
Děkuji ti

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 06:47
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
ziminkááááá tma fuj asi bé padat sních

brut
a hele ..ta jež mě při posledním hovoru vybila oba mobilní telefény zdravíme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 07:45
- Nahlásit

brut
holt nezbývá, než zatnout zuby, cvičit a těšit se na den, kdy bude vše zas v pořádku a aspoň se můžeš radovat z keňských akcí (vidíš, jak vypadají dárečky?) a co zkusit třeba tu zálibu převést na nějakou jinou, podobnou? kde ta jemná motorika nechybí a třeba bys to měla i jako doplněk ke cvičení?

Vero
to je srandovní, jak to každej má jinak nastavený
já bych se nemyla ani s náramkem (sem si ted koupila koženej a pod tím se tak potí ruka, že ho nenosím, ani nespala s náušnicema ale u hodinek přemýšlím asi 6 let, že si tam koupím novej pásek za ten, co se rozpad. Vlastně sem si furt říkala, že na pásek nespěchám, páč mam mobil a ono pak najednou po roce zjistíš, že to bez hodinek újma není. Ale pak sou situace, kdy je nepříjemný vyndávat telefon pro čas. Ty hodinky sem si koupila jako první cennější věc za "vlastní" peníze, tedy co jsem dostávala na vánoce a od příbuzných a škudlila jsem fakt snad přes rok a byla to druhá věc co sem si takhle koupila, po kazetě YoYo bandu Karviná, kterou mamce ukradli i s autorádiem bylo mi tak 14... ale ještě jedou, akorát si říkám, jestli třeba nechtít nový hodinky k vánocům

noha dneska lepší, do práce sem měla jen 5 minut zpozdeni

tak to uz sundavate tento tyden? nebo pristi? uz sem ztracena v case

birma
tam je krásně, vemeš nás tam vandrem nebo moc blízko práglu asi, což

Fajka
tam u vas na severu uz to asi zacne driv. u nas prsi

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 08:33
- Nahlásit

rumštajn
koukám se tu mihla brut, já mít takhle nemocnou pacičku a nemoct nic dělat, tak chcípnu, fakt přeju brzký uzdravení

hodinky jsem si teda zpomněla sundat, ale je to jedno, jsou kaput už definitivně nafurt, zastavily se v noci a nerozchodily ani ráno
já teda nesundavám nic nikdy, ani náušnice, mám malý na šroubky, ani náramky, řetízky a prstýnky, když jsem kdysi měla kožený věci, tak jsem se v nich taky koupala, mě to nevadilo, jenom hodinky teda do vany sundavám, to jo, ale nebejt toho, že musím mít titanový, tak bych tutově zakoupila voděodolný a ty bych nesundala nikdy já jsem bez hodiinek jak bez ruky, potřebuju pořád vědět čas kvůli autobusům a píchačkám v práci a vytahovat mobil z tasky xkrát za den je fakt vopruz největší
a teď je zase budu mít v opravně minimálně dva tejdny, to mě fakt klepne

super že voko i haxna jsou už lepší, už bude jen lííp

já sem ráda že není nic Dorinovi bo se o víkendu serval se Zeusem o hovno nalezený v lesíku a než jsem je roztrhla, tak to Kim sežral
naštěstí se jen voslintali
říkala jsem synovcovi, to máš názornej příklad pořekadla když se dva perou, třetí se směje, ale teď ten třetí nesmí ke mě 3 dny na dva metry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 08:33
- Nahlásit

birma
jela bych na vandrik... fakt venku naaaadhera, musim to zkouknout jeste raz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 09:11
- Nahlásit

Maya
mas bermudskej trouhlenik v betli

Dorinovi bo se o víkendu serval se Zeusem o hovno nalezený v lesíku a než jsem je roztrhla, tak to Kim sežral
ten to vyhmat hounostorky ale jo, taky me to napadlo, kdyz se 2 perou, 3ti se smeje

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:08
- Nahlásit

cernej caj
tam je krásně, vemeš nás tam vandrem nebo moc blízko práglu asi, což
krásně tam místama bylo, ale z těch cca 30 km bylo nějakých 7 po asfaltu (spíš i víc) a trasa se nedala moc operativně upravovat, takže víckrát sem už fakt ne.
jela bych na vandrik... fakt venku naaaadhera
taky jsem si to včera říkala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:20
- Nahlásit

birma
aha, tak to zas za to asi nestoji, ale nektery mista tam fakt krasny

pristi vikend jedu se sousedem do chribu - spani v pristreskach, kde se da udelat ohen. vyrazi se v patek vecer/sobotu rano ale neni to na vlaku... kdybys chtela a mela chut s adamkem ve vlaku, muzu si vzit v patek dovcu a muzeme to vzit na misto srazu od vlaku a akorat se nachomytnout k teplemu krbu

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:24
- Nahlásit

cernej caj
děkuju za nabídku, ale takovou dálku bychom ve vlaku určitě nedali. Snad za rok

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:31
- Nahlásit

cernej caj
blázni, to toho nemáte ani v listopadu dost?

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:33
- Nahlásit

Maya
to toho nemáte ani v listopadu dost?
nevim jak u vás, ale tady je teplejc než v září snad. Včera jsem byla venku v 1 ráno jenom ve svetru a pohoda. To je prd listopad tohle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:38
- Nahlásit

birma
ja si to myslela, ale tak sem si rikala, ze by to slo spojit. Blby, ze sem to slibila... ale muzeme dat neco jen 2denniho za 14dni pokud by pocasi slo rozumne a chtela bys to prubnout nekam ku praze?

Maya
tak ono je pres den i 12tsupnu a to je pohoda

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:47
- Nahlásit

cernej caj
tak ono je pres den i 12tsupnu a to je pohoda
pohodu si teda představuju kapku jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:49
- Nahlásit

tohle se sem fakt hodí

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:57
- Nahlásit

cernej caj
jestli třeba nechtít nový hodinky k vánocům

doporučuju nemusíš pořád tahat mobil odněkud... a je to i hezký.

noha dneska lepší, do práce sem měla jen 5 minut zpozdeni

uf, tak hurá

tak to uz sundavate tento tyden? nebo pristi? uz sem ztracena v case

SNAD v pondělí, bojím se to zakřiknout.

Maya

tyjo, spát v prstýnku a náramku, a pyžamo si vůbec dáváš? já bych vůbec neměla pohodu bez toho se "odstrojit".

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:03
- Nahlásit

Maya

Vero
tak ja mam jeste ty stary, dokonce sem je dala napolicku na oci, jim staci vymenit ten pasek jenom. a co, ze sou 15let stary, sou furt funknci tak proto zvazuju, ale prave jako darek by to bylo taky hezky

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:06
- Nahlásit

Vero
to já zase nechápu jak někomu může vadit ve spaní prstýnek nebo náramek, pokud to teda není nějaký mega něco, což nenosím, to by mi vadilo i ve dne ale běžný prstýnek, placatý náramek, řetízek na krku, jak to může překážet????

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:07
- Nahlásit

cernej caj
tak záleží jak chceš investovat, nový pásek pořídíš kolem stovky, nový hodinky budou asi dražší
i když teda já moc netuším kolik stojej normální hodinky, titanový nějaký slušný pod dva tácy se moc nekoupěj

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:15
- Nahlásit

http://www.boredpanda.com/must-see-powerful-photos /

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:17
- Nahlásit

Maya
jak to může překážet????
možná psychicky? nevím, prostě mě to vadí, připadala bych si jak venku...

cernej caj
ze sou 15let stary, sou furt funknci
záleží, jestli se ti pořád ještě líbí, jestli jo, kup si pásek... jestli ne, můžeš chtít dáreček a myslím, že se sežene i levněj než dva tácy za titan, záleží teda ale asi na parametrech.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:38
- Nahlásit

Vero
pěkný fotky, jak nese ty kočky v ošatce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:39
- Nahlásit

Maya
s řetizkem taky spavam, ale casto nosim kozeny reminky a tam je to neprijemny, ze jak se clovek v noci poti tak ty reminky driv odchazeji a navic se spis bojim pretrhnuti.

tak ty musis mit asi ten titan? i kdyz me napada, kdyz su alergicka na ty kovy, proc mi hodinky nevadi? ale nevim, z ceho maji ten spodek. je fakt, ze za novy by to litr az 1500 asi bylo...

Vero
me se hodne libi ta 4ka, tim co vyjadruje. jinak supr fotky

<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání