| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 09:31
- Nahlásit
vlk
tak zas vichřice na horách odnesla internetový vysílač, konečně byl tedy dnes nalezen a opraven
ja na tom pc pracuju. vcera sem sehnala krabici, do ktery bych ho mohla zabalit a ona je o 5cm kratsi
budu muset asi doma modifikovat nejakou krabici z ikey, o vikendu mam v planu to zabalit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 09:32
- Nahlásit
Maya
vypadne večeře není zas tak marná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 09:32
- Nahlásit
vlk
máš ty pech s tím netem, tak hlavně že už ses online
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 09:38
- Nahlásit
cernej caj
se nesměj, nedávno jsem se dozvěděla, že prodávaj nějaký pytlíky od Vitany, Magi a spol., co s jídlem dáš do trouby a z pytlíku vytáhneš jídlo pro x lidí, jsem neměla ani tucha, že něco takového existuje
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 09:41
- Nahlásit
Maya
no mě remoska připadá více monotematická, tohle umí údajně vařit, péct i smažit
tak já mám remosku ještě tu původní, co se vyráběla před 25ti lety a nedám na ni dopustit...vařit a péct umí v pohodě, jen teda ne smažit, ale je mám vychytaný nějaký receptíky kdy dám na spodek remosky třá brambory, na ně položím plátky masa, zapnu do časovače v zásuvce a když přijedem se psama z hor, máme oběd...a to před těmi roky stála 210 Káčé.... a za těch 25 let nebyla ani jednou pokažená...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 09:42
- Nahlásit
cernej caj
ja na tom pc pracuju. vcera sem sehnala krabici,
a budeš to teda posílat poštou ??? A když tak do mobilu nebo na mejlík písni číslo účtu a kolik za to chceš....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:03
- Nahlásit
Maya
fakt, jo? tak to je husty. ja znam akorat takovy ty jak mas pridat vodu. treba uz predpripraveny suchy testoviny s majdou
vlk
no to pak kdyztak az co me reknou na poste. Asi nakonec tou postou. doufam, ze to pres 200 stat nebude, ale ono je to tezky, tak kdo vi? ale to az mi na poste pani rekne, co za to. to dopredu neodhadnu. A jo, postou. muz pojede kdovi kdy, od olomouca k vam je to dobrejch 100km... tak to by ses nedockala nikdy
nad remoskou prave zvazuju. ze se neda smazit mi tak neva, ale dalo by se pect a dusit asi v pohode... i kdyz mam stoletou horkovzdusku nekde co sem dostala, ale prsote neni misto...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:08
- Nahlásit
cernej caj
ale to az mi na poste pani rekne, co za to. to dopredu neodhadnu.
dobrá, tak pak písni a já ti peníz pošlu....
ale prsote neni misto...
remoska je jako větší kastról, takže ji vždycky šoupnu do linky mezi hrnce...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:12
- Nahlásit
vlk
nojo, tak do kuchyne by se asi vesla ale i tak tuhorkovzdusku kdyz sem zkousela, tak na zemi... zkousela sem v ni rybu a upect krtkuv dort z krabice dr etker a jako slo to, ale shybat sek k tomu na zem je des a hruza...
si pak stejne musim rict opresnou adresu, ale ja bych ju 3x ztratila nez to zabalim, takze ti pak napisu az to bude pripraveno k expedici
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:21
- Nahlásit
cernej caj
ale shybat sek k tomu na zem je des a hruza...
stačí někde o zásuvky malej stoleček, nebo i židle, navíc, to během dušení nějak otvírat a hlídat nemusíš... nabouchám to tam na lince, trochu podleju, zapnu, po hodině si vzpomenu že už by to mohlo bejt tak vypnu a konzumuju....
si pak stejne musim rict opresnou adresu,
tak to radši pak písni na mobil, za chvíli totiž budu vracet noťas původnímu majiteli...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:30
- Nahlásit
vlk
dyz ja nemam linku, muj pripravny stul je starej sici stroj, kterej je !stoleckovej" a na tom stolecku mam uz plynovou dvouplotynku, takze tohle leda na zem vedle psich misek uz se tesim, az budu mit kuchyn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:38
- Nahlásit
vlk
no ja doufam, ze o vikendu to zabalim. akorat nevim, jeslti to mam nejak vycpat tou bublinkovou folii? nebo je to asi jedno? asi by to mohlo byt jedno, ze. nevim, kde ji koupit totiz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:53
- Nahlásit
cernej caj
bublinkovou folii koupíš roli v papírnictví a nebo to lze taky vycpat zmuchlanejma novinama
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 11:18
- Nahlásit
cernej caj
jasně, zmuchlaný noviny a reklamní letáky udělají tutéž službu jako bublinková fólie. Posílala jsem tak sklo a porcelán a došlo to v pořádku....ovšem s nálepkou FRAGILE.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 11:34
- Nahlásit
vlk
no nevim, zda se tam neco jeste vleze, tak uvidime. baleni bude probihat o vikendu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 11:59
- Nahlásit
cernej caj
ju, tak pak dej vědět kdy to odešleš ať si pohlídám pošťačku....protože ta naše, to je děs....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 12:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
tak jsem si zase střihla setkání s "rodinkou" - dneska proběhlo uložení urny do hrobu. 2x tejdně se přiznám, že to je i na mě moc , ale tak zase jsem jim dala nějaké to téma k hovoru, páč krom toho, že jsem se řádně vymustrovala, aby měly čůzy o čem vést debatu, tak když obřad skončil a odcházelo se, řekla jsem jen čau a zůstala jsem tam. Až pak jsem dala na hrob kytky od ségry a od sebe. A narozdíl od nich, moje svíčka hořela , čuměly jak pitomý. Otci svému jsem poděkovala za vše co pro nás neudělal a bylo. A furt mě bolí v krku a už mě to neba, fakt neba. Koupila jsem si dva orlické koláčky, dnes si to zasloužím.
edit - hele!!! vlka viděti , vlastním očím nevěřiti
jak se daříš milej vlčku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 12:08
- Nahlásit
vlk
jasny, ze bych dala vedet.
PetraK
páč krom toho, že jsem se řádně vymustrovala, bych chtela vydet, jak vypadas vymustrovana
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 12:20
- Nahlásit
kdo by cekal v nepaludavy?...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 12:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
bych chtela vydet, jak vypadas vymustrovana
tak já sem hodím foto z výletu ku Mělníku na odhad, páč ono se to moc nelišilo , místo černých džínu jsem měla černou krátkou šukni, černý tlustý punčošky a černý vysoký šněrovací botěnky. Vypadám jak malé černé pochodojící razítko
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 12:35
- Nahlásit
PetraK
jak se daříš milej vlčku?
no v rámci možností to ujde.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 12:45
- Nahlásit
vlk
ujde
kam ujde?
co Ašokpéf? Miminko stodoloidní?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 13:02
- Nahlásit
PetraK
kam ujde?
no esli to tak půjde dál, tak nejspíš do pr.......
co Ašokpéf? Miminko stodoloidní?
von už zas néni až takový miminko...18.12. huš mu budou dva ročky....no začal si kapinku stavět hlavinku, nejspíš puberta, takže mu to rozháníme opět na cvičáku.....tak maká synek až se z něho kůři....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 13:06
- Nahlásit
PetraK
to bych prave chtela videt, protoze mam nejakou predstavu o tvym satniku, ale nejak to vypada v celku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 13:42
- Nahlásit
cernej caj
tak vydrž děfče, po víkendu to sem hodím,
vlk
takže mu to rozháníme opět na cvičáku.....tak maká synek až se z něho kůři....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 13:51
- Nahlásit
PetraK
co planujete na vikend? ja si du vyzkouset boticky po praci... tak su hrozne zvedava. doufam,ze je bude mit rozdelany a ne k odneseni, protoze nemam penize ani u sebe, ani na uctu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 13:55
- Nahlásit
PetraK
hheh, i ja, i ja touzim videt tvuj sanik a to moc
jinak to je des, zeho ani radi nemely... mas recht, zejinak by to vsecko clovek vnimal jinak.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 13:59
- Nahlásit
cernej caj
zitra jdu propadnout ze zkousky a pak se zhroutit a doufat ve vzkriseni do pondelka. tak doufam,ze mate lepsi program.
botky at se libijou!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 14:02
- Nahlásit
vlk
vitej, vlku nas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 14:07
- Nahlásit
Vero
tak to drzim palce, at zkousku zvladnes. my dem s kamoskou na sportlife a pak ji du vzit do posilky at se sama nestydi
|