Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 15:10
- Nahlásit

cernej caj
pokud to neni sama silnica
je jich tam právě minimum

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 16:12
- Nahlásit

taksupr

jo a vybrasem hodinky, sou dobry na ruku tyto... zmobilu nebude hyperlink http://www.casio.com/products/Watches/Sports/SGW50 0H-2BV v modre, sou peknymoc

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 16:39
- Nahlásit

cernej caj
vybrasem hodinky
pěkný

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 17:34
- Nahlásit

Blanimůra zřejmě usoudila, že na ukončení paroplavební sezóny je ještě brzo . Ač jsme dvakrát prošli kolem rybníčku a ona se tam šla jen napít jako pravá dáma, což mě vedlo k tomu, že už se jí dostavil do hlavy rozum asi, a sama naznala, že ke koupeli to není, když ještě osmadvacátého to bylo, tak prostě o pět minut později už usoudila, že by byla blbá, nejít se koupat a vzezla do vody na tak blbým místě, že ani nemohlá zpátky. Jsem se musela obětovat a riskovat, že s bolavým krkem v tom rybniku skončím taky a vytáhnout jí ven, kravěnu pitomou . Teď se se mnou oba čokli účastní debordelizace úřednický skříňky a jsou naprosto nadšení z faktu že můžou demolovat koženej zápisník, pouzdro na vizitky, cupovat bloky...... prej dobrá zábava

Vero
by mi asi úpa nevyhovovalo

mi jo, čas je pro mě drahá veličina a zcela nelogicky ho ale odmítám právě proto sledovat, takže.... je mi fuck kolik hodin vlastně je , což je někdy pravda dost potom problém

vlastně jde v tom odhadu?
poslední dva kousky z toho, co po tátovi zbylo - jedním z nich je chalupa, bábě se podařilo ukrást pozemek, chatu už ne, takže jsme v situaci, kdy ona má pozemek a chata se bude dělit na tři díly. Proto odhad. ONa je svině, takže se to pochopitelně snaží všemožně všechno srazit, ovlivnit a tak, už se nás snažili z toho odhadu vyšoupnout úplně, to jsme zarazili, tak to částečně ofoukli takhle, nicméně jí to nechám sežrat.

birma
kdyby šla okolo nějaká hezká psí holčička

ale tak to mi přijde i v jeho věku dost přirozený

jak se bude tvářit až pojedem trasu delší než 7 minut

to dá, není kretén.
on je totiž nejlepčejší a nejúžasnější chlapeček
to zcela bezpochyby

vorvat psa jak borůfčí, takže bude mít vlak rád - směrem pryč znamená, že bude super výlet a směrem domu, že už si bude moct nacpat břich a chrnět?

tak jasně, jest to dokonalá motivace

byla to jeho oblíbená činnost v těhle místech

ty vole fuj!!! jsou to idioti, do jednoho. Murphy i Ešus jsou/byli kamzíci, ale ona je úplně potrhlá a navíc má občas ty noženky takový zakopávací.... ble děsný představy.

Vero
na mostě nad propastí se rozhodl udělat přes okraj mostu hop
jo!! tohle je brutál. Taky jsme se kvůli tomu loni o dovče šíleně pohádali, protože já cíleně nikdy Ešusa neučila chodit po zídkách. Když byl malej, jedna z ohařích holek přišla o fenku proto, že ona tak byly zvyklá a tuším že Velhartice to byly?? nebo kde? to je fuck. Pes vyskočil na zídku, ujely mu nohy a....... ten pád byl šílenej. No. Takže neučím, tohle ne, no a Brtnik v Rabštejně tímhle způsobem na jedné takové vyšší zídce s Ešusem blbnul. Já k nim docházela od auta. Chytli jsme se dosti hodně.

cernej caj

gůt hodinky

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 17:40
- Nahlásit

[17:28:55] Irena Kadeřábková: Ahoj nechala jsi tady mobil a nabíječku.
[17:29:41] Lenka Kadeřábková: ahoj, já vím, děkuju. Kdybys mi ten telefon hodila na nabíječku, byla bys moc hodná
[17:31:25] Irena Kadeřábková: No mobil jsi položila na nabíječku

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 17:43
- Nahlásit

blbeček spí a vrtí u toho ocasem

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 17:54
- Nahlásit

cernej caj
ty jsou teda hodně efektní

PetraK
poslední dva kousky z toho, co po tátovi zbylo
tý jo, to je fakt hnusný, jak lidi jdou po prachách, ještě v situacích, kdy někdo umře...

Takže neučím, tohle ne,
jenže víš co... podle mě ani když to neučíš, tak nevyloučíš možnost, že se to stane... možná zas naopak by ten pes věděl, o co v takovým případě zídky jde... ale taky to nedělám a zakazuju. už proto, že bych třá podruhý nemusela chytat tak rychle.

jinak jsem fakt už teda dopracovala, máme projít kolem psa a já vleču na vodítku bez sebe se zmítajícího čokla jsem zvědavá, jak dlouho tohle zas budu napravovat jenže teď nevím co, on jednak nevidí na mě (a neměl by ani stáčet ty oči ke mně nahoru), nevidí na toho psa, a pořádně ho necítí nosem, tak je prostě vedle. ach jo.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:11
- Nahlásit

Vero
máme projít kolem psa a já vleču na vodítku bez sebe se zmítajícího čokla jsem zvědavá, jak dlouho tohle zas budu napravovat
to by se mohlo dost srovnat samo, až mu sundaj trychtýř a pásko přes oko, ne? A ještě přestane mít klidovej režim... I když fakt je, že Adamovi to částečně zůstalo

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:54
- Nahlásit

birma
I když fakt je, že Adamovi to částečně zůstalo
nestraš
já se bojím, že tyhlety výchylky směrem do chaosu jsou rázu, že se znadno zažerou... no uvidíme. hlavně aby už byl konec tomu límcovýmu režimu, než nám hrábne.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:06
- Nahlásit

rumštajn
koukám velkomajitelka fory se už uzdravuje, tak to je super
sem dneska nebyla v práci, ale na úřadě, tož jen dočítám
přišel mi prsten a motejl z útulkovýho obchodu a jsou krásnýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:14
- Nahlásit

kachna_
No mobil jsi položila na nabíječku

hííílf mir, hilf míír , škoda, že jsme se nemohli sejít.

Vero
, jak lidi jdou po prachách, ještě v situacích, kdy někdo umře...

no jo, ona díky otci procestovala celou Evropu a zabezpečila svou dceru a její děti. Kdyby ho aspoň měla ráda, tak je mi to fuck. Ale nesnášela ho, obě ho nesnášely. Ble, bleble

, tak nevyloučíš možnost, že se to stane...

tak jasně že ne, nikdá nelze nic vyloučit.

tak je prostě vedle. ach jo.

pipi, pipi malé nebohé, chjo

Maya
koukám velkomajitelka fory se už uzdravuje
zapomeň v krku mám Vesuv
a ani šedej přechlazenej rulanda si s tím neporadil.

přišel mi prsten a motejl z útulkovýho obchodu a jsou krásnýý
seš tetkon za parádnici?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:31
- Nahlásit

PetraK
seš tetkon za parádnici?
čáístečně a zatím dočasně, motejl je stojací a prsten se uvidí za pár dní jeslti bude vyrážka nebo ne

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:33
- Nahlásit

PetraK
Ale nesnášela ho, obě ho nesnášely.
to je děsný ale jako tyhle dědický tahanice jsou fakt někdy horor story, taky jsme to měli s babičkou a to ani neměla žádnej majetek, některý lidi jsou schopný se hádat i o hrnky

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:45
- Nahlásit

Maya
některý lidi jsou schopný se hádat i o hrnky
vim jak to myslíš, ale sáhnout někdo na některý hrnky po babičce, tak se neznám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 20:34
- Nahlásit

kachna_

Maya
posli odkaz na motejla. me prislo srdicko pro me, nadherny, a pak dva privesky (cinskej drak a bastet) pro kamosky. A interaktivni japonska hracka pro dite, co nutne potrebuje vyprat a ja nevim, zda je to mozny prat

dneska mi vypravel muz, co resi kolega s vlastni sestrou... ono jeste kdyz chce cloveka oskubat cizi clovek, je to desny ale kdyz pak chcou vlastni sourozenci...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 21:39
- Nahlásit

jééé, lidijové, já sem upájela dva tak krásný podzimní věnečky!! Z listí, vratiče, čípkůch, ulit, klacíků!!! Jeden mi visí na dveřích a druhej vezu jako dárek zítra do Bešónova!!! Nemám foťák, tak se nepochlubím

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 21:56
- Nahlásit

PetraK
Nemám foťák, tak se nepochlubím
nojo, nemělas onemocnět, mohly jsme zajít na oběda a mohlas mít foťák

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:02
- Nahlásit

birma
nemělas onemocnět
ty máš tak blbý fóry!!

no ale neměla jsem vonemocnět, nebolelo by mě tetkon tak svinsky moc v krku, jsem zvědavá jak dám zítra ten pohřeb a pak cestu na návštěvu, návštěvu....... eh.

ale hele aspoň z tydlifouna:

tuten je pro návštěvu

a tuten mám na dveřích:

a ešivá se mi budete smát, že je to jak od dítěte ze 3. třídy, tak vás zbiju

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:05
- Nahlásit

PetraK
ešivá se mi budete smát
tak nebudem, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:07
- Nahlásit

birma

to je taky jediný štěstí vaše, neb jinak by ste mou tvrdou rukou zhynuly.
No a já jdu zhynout v postel, vykloktat si TTÓčkem a zkusit, jestli se nepřemluvim, že v krku mě nebolí. Ale nevim jak to udělat, když mě bolí furt víc a víc

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:09
- Nahlásit

PetraK
nevim jak to udělat, když mě bolí furt víc a víc
mlíko s medem a rumem další věc co mi zabírá, je horká citronáda, ale to chce pár litrů denně

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:12
- Nahlásit

birma

tak to neklapne ani jedno, z obojího se mi zvedá žaludek, jen to čtu . A to mám rum ráda, eh, jdu na ten TTO, dobrou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 07:14
- Nahlásit

PetraK
ty sou ale krasny! ses moc sikovna

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 08:12
- Nahlásit

cernej caj
motejla už jsem tam nenašla, asi byl poslední
PetraK
pěkný věnce, to nechtěj vidět jak by vypadaly ty do kterejch bych se pustila já takovýhle věci musím kupovat a proto mám všechno umělý, aby to vydrželo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 08:15
- Nahlásit

Maya
pokud sis ho prohlizela, budes mit mozna odkaz v historii prohlizece. ale to je asi jedno

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 08:20
- Nahlásit

hele co jsem našla, lepší než ta trouba s plotýnkama http://www.mall.cz/multifunkcni-hrnce/philips-hd-3 03770

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 08:22
- Nahlásit

cernej caj
mě se historie maže po ukončení programu, takže tam mám jen dnešek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 08:36
- Nahlásit

Maya
to si koupis do ty kucnyne? vypada to jak remoska a tu taky muzes pichnout do casovace, ne?

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 08:50
- Nahlásit

Růůůůůmštajn po ránu...
Jak se všici daříte ? U nás nic mnoho, když mám půjčenej ten noutbůůk, tak zas vichřice na horách odnesla internetový vysílač, konečně byl tedy dnes nalezen a opraven....jinak asi nic nového, teda až na to že Houmlese si vzala starší céra, takže je zde o kočkoura míň..... doufám, že jsem to nezakřikla....

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 09:28
- Nahlásit

cernej caj
vypada to jak remoska
no mě remoska připadá více monotematická, tohle umí údajně vařit, péct i smažit
tohle na mě vykouklo v nějaký reklamě a zaujalo mě to, tak uvidím, představa strojku, do kterýho kydnu kus masa a bramboru a vypadne večeře není zas tak marná

<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání