| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 23:25
- Nahlásit
a hele co jsem našla http://www.simons-cat.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 17:30
- Nahlásit
maya
Je, to je i v cz?
Kachna
Spravny znamy sou nutnost pak zas nemas pocit, ze ses jedina divna
Vero
Tak co zkouska?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 19:01
- Nahlásit
cernej cajTak co zkouska?
eh, jeste nejsou vysledky, ale zatim vim s jistotou, ze jsem zkomolila uplne vsecky jmena, co jsem mela uvest o ostatnim ani nemluve. no, neumela jsem to. jestemuzu doufat v minimalni pocet bodu, ale nedelam si iluzi.
a jsem uplne mrkef, za tento tyden, uplne. jdu spat. nez udelam nejakou kravinu. zatim se mi povidlo jen nechat doma klice, to je na me v urcitych stavech docela dobry skore, musim si dat asi piskotek.
s buldorerkem jsem prestala kolem osu prechazet, ale jak na zacatku uplne, zastavit, posadit, krmit. to funga. mela jsem driv..necekat, az se mi psak uplne rozjede. jeste taky je otazka, jak moc svyho spoatnyho stavu k tomu byti mimo proste vyuziva ale nechci to blbe ohodnotit, tak duveruju,ze tim to neni.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 19:08
- Nahlásit
Vero
a co vlastně studuješ?
jak moc svyho spoatnyho stavu k tomu byti mimo proste vyuziva
určitě hodně, Kim když byl po operaci a nesměl běhat, tak za chvíli byl fakt na zabití a taky i agresivnější a vůbec, asi nervy nebo co, jak se pak všechno vrátilo k normálu, tak on taky, sám od sebe, u vás to bude stejný
cernej caj
Je, to je i v cz?
jj, pěkný věci tam maj, i když je to teda dost drahý, no jako všechno dizajnový
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 19:20
- Nahlásit
Maya
a hele co jsem našla
a tohle znáš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 20:56
- Nahlásit
Vero
tak drzim palce. Nejhur priste... i kdyz chapu, ze casove i stresove teda lepsi hned to zvladnout, tak snad ti bude prat aspon stesti
holky, to sem proste musim dat
sukne a vrsek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 21:00
- Nahlásit
Maya
magnetkyna lednici sou supr a prijatelny cenou
birma
ten psi je dobrej vypada to jako ten, co z nej maya obcas postuje fotky vtipny, je to fakt supr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 21:06
- Nahlásit
cernej caj
sukne a vrsek
supéééér!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2013 23:10
- Nahlásit
birma
znáš?
to neznám, to je taky dobrý
cernej caj
vohoz dobrej, jsem zvědavá pak na fotku komlet na tobě s botkama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2013 09:59
- Nahlásit
Maya
slecna bude odesilat koncem tydne, tak doma bude asi ohoz driv, jak boty
birma
zamilovala sem se do toho
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 11:44
- Nahlásit
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 11:51
- Nahlásit
Vero
velký gratulki
včera mi doma nešel net a dneska nemám moc čas, vlezu sem ať teď a taková super zpráva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:02
- Nahlásit
Vero
no huraaaa !
takze voko dobry?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
to byl teda víkendík, tak nejen, že mě bolí stále f kérku, ale ešče navíc mám ztvrdlý játro natolik, že musim nosit dřeváky, páč kdybych se měla ohnout k zavazování tkaniček, hrozilo by propíchnutí plic játrem . Já to věděla, že jak se sejdem s Monikou, hrozí velké, velké nebezpečí. Ale že až tak velké, to jsem nečekala Vypily jsme úúplně fšécko co tam bylo , konec byl strašlivý. No a Blandíra je Blanimůra. V sobotu večír je schopná vegetovat s námi v jednom pokoji, sedět se mnou na zemi a nad hlavou mít kočku Šmudlu a v neděli ráno, ledva vyjde ze dveří, tak za ní vypálí kravěna. Tak měla hausarest a ven jsem šla jen s Ešusem. Ju jsem pak vzala až potom, na vodítko a šli jsme koukat na slepičky a kočičky a dělat vzornou pejsku Jestli vona nejni pitomá?? No ale ségra má moc krásnou kůchňu!! Brtnik se vyznamenal. Je nejšikovnější pán co znám. A já mám taky zásluhu, páč linku jsem sehnala já, jak bude vypadat jsem vymyslela taky já, no Brtnik chudera to "JEN" uvedl do reálu a fakt se mu to moc povidlo. Bylo fajn. Ovšem dnes tedy tak úplně fajn nebylo, neb jsme měly sezení s Růžofkou u šéfa.... nooo, bylo mi ho upřímně dost líto, to co tam předváděla, to se hnedle teda nevidí Nebylo to vůbec, vůbec příjemný. A s tímhle já tady musím bejt v jedný místnosti. Eh.
Vero
A JUCHÉÉÉ, A JUCHÉÉÉÉ A JUCHÉÉÉÉ
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:11
- Nahlásit
cernej caj
takze voko dobry
voko v tuto chvíli dobrý, ALE teda jako- může se zase zhoršit zpátky a taky se to může dát do druhýho oka- nemáme se radovat ještě. (zrvna byl v ordinaci pán se psem,co se mu to dalo do druhýho oka )
ale v tuto chvíli je to dobrý, dál kapičkujeme a ještě bude za čas jedna kontrola.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:13
- Nahlásit
Vero
tak já hrozivě držím Buldozérovi fše co jde, aby už se to neopakovalo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:14
- Nahlásit
Vero
tak to moc drzim palce, at se to spravi. To riziko mate ted v nejake dohledne dobe nebo uz je to riziko, ktery tam bude uz furt?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
hlavně v dohledné době.
a díky , taky PetraK
za palce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:48
- Nahlásit
Vero
tááákže chápu to tak, že pokud se v dohledné době nic nezkomplikuje, nebo neobjeví a to ani v druhým voku, pak by to mělo být už nafurt více-méně cajk??
Dej mu hubici na šňupák, že byl moc statečnej. Je ščasten jako bleška, bez satelitu? že?
Jsem se potkala se šéfem, trochu byl ještě otřesen z toho co tam Růžofka předvedla , jsem ráda, že jsem nenechala lomcovat prchlivost svým majestátem a zvostala klidná - navíc oč víc jsem já byla klidná, vo to víc ona vyváděla - mám body navíc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:54
- Nahlásit
PetraK
navíc oč víc jsem já byla klidná, vo to víc ona vyváděla - mám body navíc. to zcela jiste
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:56
- Nahlásit
PetraK
pokud se v dohledné době nic nezkomplikuje, nebo neobjeví a to ani v druhým voku, pak by to mělo být už nafurt více-méně cajk?
jo...
(i když obávám se, že ta náchylnost tam už je, ale +/- ...)
Je ščasten jako bleška, bez satelitu? že?
víš co, zatím jsem nejšťastnější já. on je ještě strašně vykulenej, zaraženej a vyloženě děsně nesvůj. (a navíc jak byl znervovanej, poblil doktorce ordinaci.)
ale myslím, že se štěstí brzo dostaví, až mu to dojde
rochu byl ještě otřesen z toho co tam Růžofka předvedla
nemá ji zaměstnávat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:58
- Nahlásit
byli jsme se dneska podívat na křepelkách, že jako utahám atomovýho psa, co po lenošivym víkendu neví coby. Výsledek je, že se drahoušek prošel míň, než jsem chtěla a proběhnul víc než jsem chtěla, protože tak 2 metry od nás vyrazil z trávy ušák. Ustála jsem to já, ustál to obojek s plastovou sponou, ale stopka to zbaběle vzdala a přervala se. Zas ale musim říct, že mě Áda potěšil, neb se vrátil tak za 2 minuty a 2 moje přivolání a kdyby chtěl, tak tam zvedá koroptve hledá zajíce ještě teď....
PetraK
No ale ségra má moc krásnou kůchňu!! Brtnik se vyznamenal. Je nejšikovnější pán co znám. A já mám taky zásluhu
čikulky!
kdy dáme oběd pani?
Vero
LÍMEC JE DOLEEEEE
supéééééééééér!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:13
- Nahlásit
a nemůžu si pomoct:
Nesnášim kretény!
Nesnášim kretény, co maj psy!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
to zcela jiste
ty jo jako koukali jsme tam oba. Já jsem se jí třeba - marně teda - snažila v klidu vysvětlit, že jaksi jsem ji několikrát už do září hlásila, že páč jsem neměla pořádnou dovolenou v létě, že bych si jí ráda vzala v říjnu, až bude moci i Brtnik. A? no a kdo si vzal dovolenou v říjnu?? Růžofka. Aniž by se mě ptala, prostě mi to oznámila. No a na tenhle argument začala křičet, ale jako fakt křičet že to věděl řídič, i uklízečka, že vona má dovolenou. tak jsme se šéfem koukali oba přesně takhle vylítla z kanceláře, bězela pro nějakej papírek - takovej ten lepicí blbník a na něm přinesla napsáno, kdy měla dovolenou , což jsme jako nechápali smysl tohoto kroku a těch výkřiků o řidiči a uklízečce, ani jeden. Páč jsme oba věděli, kdy tu dovolenou měla, kámen úrazu byl, že se nedomluvila, přesto, že věděla, že si budu chtít brát dovolenou já a ona si jí mohla vybrat kdykoliv jindy. Vadilo jí, že jsem jí to říkala předem - prej všechno říkám dopředu /no logicky, ne? aby o tom ten druhej asi věděl a mohlo se to vzájemně domluvit) Byla by to komedie tyhle její výcuky, kdyby to nebyla realita. Teď někam vysmahla - tak jsem zvědavá, co kde uvaří, to zas bude. Jo a! Taky požádala mého šéfa, abych na ní nemluvila
Vero
jo...
(i když obávám se, že ta náchylnost tam už je, ale +/- .
dobře, tak budem držet fšicí palčáky, ať v té dohledné době je to cajk a pak taky ať je to cajk. a vono bude!! tak!
víš co, zatím jsem nejšťastnější já. on je ještě strašně vykulenej, zaraženej a vyloženě děsně nesvůj. (a navíc jak byl znervovanej, poblil doktorce ordinaci.)
jo asi si to tak dovedu trochu představit, pipi malej statečnej Buldozéří.
ale myslím, že se štěstí brzo dostaví, až mu to dojde
, tak huž huž, aby to bylo,bude z něj brzo zase Blažej Blažený.
nemá ji zaměstnávat
no on do toho spad stejně jako já, ona mu byla přidělena , nenadělá s tím moc.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:38 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
Dnes jsem měla záchvat prosíravosti!!! Dohárávaj mi čubiny, tak si říkám, mám je vzít, nemám je vzít, pak si říkám, radši neee, přecijen jsou tam chvíli samy. Potkaly jsme místního volnorýčbejka.
Vero
jipijajé
birma
???
PetraK
Cos provedla Růžofce, že se rozpálila doběla? aha už to čtu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:39
- Nahlásit
birma
ale stopka to zbaběle vzdala
znám, takhle mě vypekla taky. a navíc v situaci, kterou jsem si připravila, věděla jsem, že tam to zvíře bude, těžila jsem z výhody a těšila se, jak si připíšu body, A guvno sem si tak leda připsala
Je šikovnej Adamita, že se do toho nepustil dál. Jak se hojí? huž dobrý?
birma
myslíš toho rotíka
kdy dáme oběd pani?
paní strpení, jsem furt ještě scíplá, takže mám trochu jinčí režím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:40
- Nahlásit
PetraK
Taky požádala mého šéfa, abych na ní nemluvila
neskutečný! Ty se fakt nenudíš.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:43
- Nahlásit
kachna_
???
jen výkřik do tmy. Poslední dobou potkávám samý debily (nebo skoro samý, abych nekřivdila dneska tomu klukovi, co si psa zavolal a odvedl) a na FB je to taky "radost" co se člověk nedozví za správný postupy...
PetraK
myslíš toho rotíka
to bylo obecně, rotík je kapka v moři
jsem furt ještě scíplá
že tě to baví ještě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:44
- Nahlásit
kachna_
Potkaly jsme místního volnorýčbejka.
ajajjajajá jáájajáá, ať žije prosíravá kachna!! Jo a taky ještě pochvala za supr výchovnej přístup s oblíkáním Luciáše. Smekám. Já vždycky obdivuju, jak holky vychováváš. Líbí se mi to,
Cos provedla Růžofce, že se rozpálila doběla?
udělala jsem jen to stejný, co ona. Ovšem dozvěděla jsem se věci nevídané přijde mi děsně dětinský vykřikovat před svým nadřízeným na někoho, že " Jasně, jasně, ty jsi nejlepší!" podotýkám, že bez jakéhokoliv kontextu, jen jsem jí požádala, aby byla tak hodná a nechala mě v klidu domluvit. další kolo výkřiků bylo -cituji:"Ty jsi najednou nějaká klidná!" no jo, já jsem skoro nemluvila, nechala jsem jí, ať před šéfem předestře veškeré své pavlačové umění, kteréžto jest jí jaksi vlastní. Pak si to pos-*ala ještě o fous víc, protože se šéfem mluvila, tónem, jako kdyby von byl podřízenej a ona ho kárala.... no luxus
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:52
- Nahlásit
PetraK
Jak se hojí? huž dobrý?
huž má jenom jizvu a bouli pod ní, jak si tam sroloval tu kůži...
" Jasně, jasně, ty jsi nejlepší!" podotýkám, že bez jakéhokoliv kontextu, jen jsem jí požádala, aby byla tak hodná a nechala mě v klidu domluvit. další kolo výkřiků bylo -cituji:"Ty jsi najednou nějaká klidná!"
neni nad to, když kretén hlásá do světa svou blbost sám
|