| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 09:10
- Nahlásit
cernej caj
díííky za ten odkaz, to bude asi ono, vyzkouším doma, když ten můj debil foťák dělá takový divný videa a čtečka mi to pak nepřečte
brut
v poho s tím tričkem, stejně nebylo pro mě hlavně se uzdrav, odkaz hoď, třeba se ještě něco zalíbí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 09:30
- Nahlásit
čtu si jídelníček na příští tejden a musím teda říct, že morčací guláš mě zprvu dost zarazil, protože slovenštinu běžně v jídelníčku nemíváme
každopádně dotaz u slovenských kolegů zjištěno, že to fakt znamená obojí, tož můžeme jen doufat, že tento konkrétní gulášek bude fakt z krůty a ne z našeho Pišty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 09:34
- Nahlásit
Rumštááájn
Asi jednou vydám knihu vlastní korespondence. A tak snad vám to trošku zvedne náladu. Už jsem s tímto řidičem jela třikrát. Narozdíl od ostatních, jsem s ním pokaždé měla problém:
Dobrý den
prosím o předání mé dodatečné omluvy řidiči, který mne dnes v 7:15 hod vezl z Bosyně do Střednice, neboť jsem, vzhledem k množství lidí neměla příležitost učinit dostatečné pokání na místě.
Omlouvám se, že moje dvouleté dítě mělo hranu boty na sedačce, dále se omlouvám, že jsem složenou krosničkou na nošení tohoto dítěte o něco zavadila a děkuji za dostatečně rázné vykázání na místo pro kočárky. Také se při této příležitosti omlouvám za věci, které jste ve své velkomyslnosti nekomentoval, a to že moje starší, čtyřleté, dítě nevystupovalo dostatečně rychle z autobusu, protože nevidělo kde jsem. Omlouvám se také zato, že jsem při výlezu z autobusu o něco cinkla krosnou.
Doufám, že jsem touto omluvou zcela odčinila všechny své hříchy, kterých jsem se dnes dopustila a slibuji, že se budu ze všech svých sil snažit, abych se jich napříště vyvarovala, jak jen to bude možné.
Výše uvedená omluva opravdu není stížností. Řidič nic neporušil, nezanedbal, neodpustil mi sebemenší provinění, nemluvil hrubě ani neslušně.
Děkuji předem za předání omluvy
S pozdravem.
brut
týjo, přejeme trošku zpomalení času
birma
tak co?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 09:38
- Nahlásit
brut
jak Kachně, tak Ešusce cinknu po kontrole sama.
jooo, my ti to určitě zvedneme
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 09:42
- Nahlásit
Maya
bude fakt z krůty a ne z našeho Piš
voeee
kachna_
A tak snad vám to trošku zvedne náladu
zvedlo doufám, že tě jednou potkám v autobuse!
jooo, my ti to určitě zvedneme
kámošky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 09:53
- Nahlásit
Maya
že to fakt znamená obojí
sem byla na promitani kolegyne z jizni ameriky a fotky grilovanejch morcat teda nic moc
kachna_
ty vole, tebe tam za chvilu ani nepusti do toho autobusu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 09:58
- Nahlásit
cernej caj
tebe tam za chvilu ani nepusti
no taky machruju, páč po neděli už by mělo jezdit auto a zítra jedeme k babičce
fotky grilovanejch morcat teda nic moc
ale oni mají větší, ne?
Maya
cernej caj
my máme mláďátka morčecí (tím vás nezvu na oběd)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:08
- Nahlásit
kachna_
no taky machruju, páč po neděli už by mělo jezdit auto ano aby sis tim dopisem na sebe neprivolala trest v podobe stale nejezdiciho auta ale tak snad uz to budete mit v pohode
no vetsi... ja nevim, jak ma Maya velky morce, ja mela docela maly morcata ale kamarad mel skoro 2kg macka a ten kdyz se rozpleskl na stehne, tak dosahl pres cely stehno od kolene ke kycli pomalu
máme mláďátka morčecí (tím vás nezvu na oběd) tohle uz dneska asi nikdo neprekona
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:12
- Nahlásit
denyk
Jak jste na tom?
dobře, blbeček už ani neví, že mu bylo zle, akorát já z něj mám hlavu v pejru
Jako jestli je tam krev, to je divný ne ?
byla to jasná krev, takže pravděpodobně podráždění z toho blití, ale nastoupila děsně rychle
zase mi fčéra když se nudil ukradl MÉHO medvěďocha a tvářil se jak neviňátko...
ňuňu
a ty bys tam byla jen s Adámkem?
a s kočkama my si docela vystačíme
brut
s tvym vytíženim bych měla už dávno tiky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:16
- Nahlásit
kachna_
A tak snad vám to trošku zvedne náladu
ty jsi neskutečná
máme mláďátka morčecí (tím vás nezvu na oběd)
a blbááááááááááááááááááááááááááá plaču!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:23
- Nahlásit
asi si necham od toho sevce udelatcundrobotky pac si rikam, ze na kozene cundr botce na miru neni co zkazit? a goracovky se stejne pohybuji kolem 4000 otnikovy a kuza je aspon neznicitelna a implregnovatelna v pohode...
birma
a uz adamek dobry? nebo k tomu vetovi jeste pojedes?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:36
- Nahlásit
cernej caj
a uz adamek dobry? nebo k tomu vetovi jeste pojedes?
už vypadá úplně dobře, asi veta vynechám, ale kdyby se to mělo opakovat, tak tam budem jak na koni...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:38
- Nahlásit
kachna_
to je jasný, oběd bude až je vykrmíš
cernej caj
ja mela docela maly morcata
no naše má něco přes kilo, takže taky žádnej extra obr, naštěstí, protože už je asi dementní stářím a chčije se do postele, takže čím menší tím lepší
birma
chudák Adam, ale jestli se to už nebude opakovat, tak bych asi veta nechala zatím bejt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:52
- Nahlásit
Maya
moje meli obe kolem 900g, byli malinkaty.
komu se dneska desne nechce pracovat, at se prihlasi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:57
- Nahlásit
Maya
jestli se to už nebude opakovat, tak bych asi veta nechala zatím bejt
vidim to stejně. Kdyby blil normálně, tak by mě vet ani nenapadnul, ale ta krev se mi prostě nelíbí. Už mu vařim rejži s kuřecíma prsama, tak uvidíme, co bude
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 10:57
- Nahlásit
cernej caj
a mně se zrovna dneska docela chce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 11:26
- Nahlásit
cernej caj
já se hlásím, ale naštěstí tady toho moc dneska nemám ,ale zase je nuda, to si člověk nevybere
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
birma
nerikej
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
birma
taky bych si dala rejži s kuřetem, pošli
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 11:40
- Nahlásit
kachna_
ty jseš fakt kačena-stračena
birma
dobře, blbeček už ani neví, že mu bylo zle
tak to je super že je blbečkovi fajn
my si docela vystačíme
a tak to jako chápu ale hlavní je aby vystačilo na nájem
cernej caj
čundrbotky haský a myslíš, že budou na dlouhý pochody okej?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:16
- Nahlásit
denyk
tak to je super že je blbečkovi fajn
ale mně z něj hrábne, chci ho dneska udržet v klidu, přecijen to nebylo moc hezký, tak napřed mi tu žral kočky, pak si vyhonil, pak zase žral kočky, tak jsem ho vykopla vedle a tam prudil mámu s lanem, ať si s nim hraje jako je fajn, že se rychle zotavuje, ale mohl by mít nějakou šedou zónu mezi "mami je mi špatně a asi umřu" a atomovym hovádkem
Maya
taky bych si dala rejži s kuřetem, pošli
takhle rozvařenou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:30
- Nahlásit
denyk
definuj dlouhy... myslim, ze na leto bych se snazila udrzet na zivu moje zespod deravy lehoucky, nebo botasky. ale tohle by bylo fajn asi ted uz kdyz je venku skarede, prsti, nebo na vylety do snehu. A ted to bude mozna max 30km za cely vikend a tam me zas tak netankuje, kdyz ta bota vazi o neco vic... ja se na ne zeptam odpoledne, hlavne na nejakou rozumnou mekkou podrazku
birma
tak napřed mi tu žral kočky, pak si vyhonil, pak zase žral kočky, tak jsem ho vykopla vedle a tam prudil mámu s lanem, ať si s nim hraje maminka nemela radost, co
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:32
- Nahlásit
cernej caj
maminka nemela radost, co
tohle jí naštěstí nevadí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:35
- Nahlásit
birma
ale mně z něj hrábne,
chápu chápu, zlatej maďar
u nás budou dnes taky kuřecí hody, potřebovala jsem místo
v mrazáku (pro srnku ) tak jsem našla něaký starší kuře stehna a skelety...to si fakánek pošmákne
a udělala jsem si radooost, s voňavečkou DKNY Be delicious...krásná vůně...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:37
- Nahlásit
cernej caj
myslela jsem těch 40km
nechceš fákt zkusit tytok? Jsou fakt moc příjemný na nošení...
a za míň jak polovinu http://www.abtulip.com/boty/boty-gepard-10-dirkove .html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:44
- Nahlásit
denyk
me slo o to, ze tamty sije ten svec, co du dneska snad definitivne k nemu pro botickyyyyy
asi jasny, ze kdybych strcila pracku do konfekcni boty, tak si radsi koupim za pulku konfekcni botu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:44
- Nahlásit
denyk
nechceš fákt zkusit tytok
to jsou krásný botky
birma
takhle rozvařenou?
ale klidně, rejži má můžu v jakémkoliv stavu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:47
- Nahlásit
denyk
ale jo, jinak sou hezky moc. Segra mi ednou pucila jeji glady na invex pred par rokama, sem mela maskacovou kratkou sukni ale zdali se me pomerne tvrdy a taky ta spicka na me spis uzsi ale jeste to slo a to je 8 let zpatky. dneska bych se v obchode do te boty asi nedostala... a bala bych se, ze je teda taky hodne tezka ale to mozna jen vypada?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:54
- Nahlásit
cernej caj
řekla bych že zrovna ty Gepard co mám já těžký nejsou a jsou i docela široký, prostě pánský.
Mám ty bordó a objednala jsem si k nim šátek na fleru...
(Já na ten flér nesmím chodit, to je hrůza, co já bych všechno nutně potřebovala )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:59
- Nahlásit
denyk
ja za posledni mesic na fleru nechala asi 4500, na vanocni darky a svatebni osaceni
|