| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 07:53
- Nahlásit
cernej caj
tak to je taky vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 08:00
- Nahlásit
denyk
a to sem si vcera rano myslela, ze to, ze nas kachna nezve na veceri uz vubec nic neprekona je sice pravda, ze neprekonalo z myho pohledu, nicmene to nastartovala fakt den samejch vtipnej hlasek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 08:08
- Nahlásit
rumštajn,
vidim tady všici maj vtipný dny a blicí psy, blicí psy si nechte, vtipný hlášky bych brala, mám to spíš navopak, domluva, že kamna se budou montovat příští tejden skončila tím, že vod včera mám kamna přede dveřma, naštěstí jsme je přikryli bo teď leje jak z konve, tak jen můžu doufat, že se jim nic nestane a teď mi přišla sms, že PPL mi veze balík, který jsem objednala poštou, to taky teda nas...e
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 08:28
- Nahlásit
Maya
teď mi přišla sms, že PPL mi veze balík, který jsem objednala poštou
to se me stalo minulej tejden
mi vola ppl tak se zmatene ptam, co mi veze, ze ja si nic neobjednala a oni to vezli samozrejme k nam, tak sem se s nim hned domluvila at k nam ani nejezdi. stesti, ze mame v brne depo, tak sme si to pak vyzvedli sami, ale jako des... a pockej, az prijde birma, ta mela dle fb vcera tlak asi hodne vysokej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 08:52
- Nahlásit
cernej caj
copak se dělo u birmů?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 08:57
- Nahlásit
Maya
na fb psala, ze ji ppl nechal drahej balik jen tak pohozenej na schodech v zahrade, nikdo ho neprevzal, tak ani nevi, jestli tech baliku nebylo treba vic a vubec, co kdyby to nekdo ukrad, ze jo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:00
- Nahlásit
cernej caj
to jako fakt??? no pravda když jsme dost posílali v práci, tak se občas stalo, že to dali k sousedům, chce to zavolat na dispečink, kontakty mají na stránkách a tam si fakt nepříjemně stěžovat, obvykle to pomohlo, protože řidiči za to strhnou prachy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:01
- Nahlásit
žabička papá, jen odkaz teda, aby zase někdo neměl trauma
http://i.nahraj.to/f/wpH.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:17
- Nahlásit
Maya
ale chapes, jak ti muze vyhodit balik pred domem, nenechat si podepsat papir od prevzeti a odjet? ona si to birma poresi, o tom zadna, ale proste to by si ten clovek nemel dovolit to tam jen vyhodit pred dum kdyz doma nikdo...
to poslu kamosce zabe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:30
- Nahlásit
cernej caj
podle mě ten podpis musí zfalšovat a udělá to proto, že za každý nedoručený balík vrácený na depo mu strhnou prachy, ale o tom žádná, že dovolit si to nesmí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:37
- Nahlásit
Maya
to jako fakt???
jojo to jako fakt
chce to zavolat na dispečink
to se neboj, balík za skoro 15 litrů, si to budou sakra pamatovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:43
- Nahlásit
birma
a co ti rekli? uz si tam volala?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:45
- Nahlásit
pro zpříjemnění rána
cernej caj
teprv budu, sbírám síly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 09:47
- Nahlásit
birma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 10:06
- Nahlásit
birma
tak poreferuj pak, v podstatě chudák operátorka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 10:46
- Nahlásit
pisnicka o brnenskym orloju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 10:46
- Nahlásit
prej nějaký starý, ale já neznám
Zajímaly by mne tři věci
1. Kdo vymyslel práci
2. Proč ho ostatní okamžitě nezabili
3. Když už ho nezabili, proč nenaučil práci onanovat. Aspoň by se uměla udělat sama.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 10:57
- Nahlásit
Co si myslí ženy o mužích? Všichni jsou stejní, jen platy mají rozdílné.
Všem ženám, které tvrdí, že všichni muži jsou stejní. Kdybys byla slušná, tak všechny chlapy neznáš!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 11:00
- Nahlásit
Maya
du na obed... je ryba, zas bude fronta a nebudu se me chtit tam 15minut cekat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 11:22
- Nahlásit
cernej caj
taky jdu na oběd, taky máme rybu, ale asi dám spíš něco jiného, no uvidím jak to bude vypadat na talíři, u nás teda nštěstí fronty nejsou, čekat čtvr hoďky, tak to pak ani nestihnu snítst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 11:40
- Nahlásit
Maya
fronta nebylaaaa juchajda, tak sem si dala taky rybu. AKorat dosla tesne prede mnou tak sem nakonec stejne cekala nez se vytahne z trouby dalsi ale nastesti fakt chvilku. jindy byva fronta jeste 10 metru za vlez do zradelny...
proto kdyz sou velky fronty, chodim na testoviny nebo na polivku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 11:53
- Nahlásit
cernej caj
u nás fronty nejsou nikdy, tak zase si měla čerstvý, já si nakonec dala zapečený těstoviny s kuřetem a jelikož už to byl zbytek, dostaly jsme s kolegyní každá jednou takovou porci, asi aby mohli donýst další pekáč jsem myslela, že nevylezu schody
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 11:56
- Nahlásit
Maya
tak aspon ses pri patku spokojena, ze na tobe nesetrili ja to zavrsila tiramisu zakuskem, a jako mnam to bylo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 11:57
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Včera jsem už nestihla psát.... dorazila jsem naštvaná a promrzlá. Doktor totiž od úterý není přítomen, kvůli ošetřování člena rodiny a oni nejsou schopní dát vědět, aby člověk nejezdil
No a pak výluka vlaků směr k nám byla taky úžasná ....
denyk
moc děkuji .... snažím se
cernej caj
synek bude otcem a moc nikoho netěší začátek celé anabáze ... jsou s tím spojené akorát veliké problémy a spousta trápení. Bude to první vnoučátko a doufám, že budou v pořádku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 12:20
- Nahlásit
hezky jsem si popovídala s pánem na infolince, shodli jsme se na tom, že balíky se opravdu nemaj nechávat venku na zahradě bez toho, aby je adresát převzal a to zvlášť balíky, co maj z vnějšku přidělanou fakturu na 540 USD. Pán sice chvíli zkoušel, jestli si to nechci vyřídit s přepravcem sama (předali to doručení jiný firmě), ale to jsem mu vysvětlila, že určitě nechci, protože mě naprosto nemusí zajímat, že to outsorcovali (dokonce jsem si vzpomněla na tohle slovo ) a dohodli jsme se, že to prošetřej a podaj mi zprávy o dalším postupu. Tak jsem moc zvědavá, jak se pochlapěj, protože s nima mám dlouhodobě ty nejlepší zkušenosti (jak s jejich řidičema, tak s jejich infolinkou i dodacíma lhůtama) a oni si pak najmou takový břídily.
brut
oni nejsou schopní dát vědět, aby člověk nejezdil
dementi!
Maya
dobrý fórky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 12:28
- Nahlásit
brut
tak drzime palce, aby to bylo v poradku tesis se, babko?
birma
. Pán sice chvíli zkoušel, jestli si to nechci vyřídit s přepravcem sama (předali to doručení jiný firmě), ale to jsem mu vysvětlila, že určitě nechci sikovna. jak rikas, neni to prece tvuj problem... my taky outsorcujeme zdroje jinde, ale kdyz pak nekdo rekne, ze ma s nasim produktem potize, nemuzem rict "to my nic, tohle zrovna delala outsorcingova firma...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 13:55
- Nahlásit
birma
tak to jsem zvědavá, jestli ti fakt dají vědet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 13:58
- Nahlásit
jakože jsou fšici IT zaměstnanci takový mimoni?? Teď jsem si musela pc ubránit vlastním tělem, protože jako nepochopili!!!!, že nechci apgrejdovat program, když to udělali včera kolegyni a od tý doby to má tak rozbitý, že jí dneska museli pc odnýst a ona teď chudinka doufám, že jí to vrátěj spravený alespoň v pondělí a jako alespoň jeden funkční pc v kanclu se fakt hodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 14:11
- Nahlásit
Maya
jakože jsou fšici IT zaměstnanci takový mimoni??
no dovol
ale jako chapu, no. je to na pytel bez pc pracovat... tuhle se kamaradky nekdo ptal, co delame s jejim brachou v praci a ona rekla neco na styl, "no co, ajtaci. celej den cumi do kompu" mu prej nestacila
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 14:18
- Nahlásit
Maya
tak to jsem zvědavá, jestli ti fakt dají vědet
to si piš, že dají, jinak dám o sobě vědět já
ale já s nima fakt nikdy neměla problém se domluvit a věřim, že jejich řidiči, by si tohle nikdy nedovolili
|