Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:53
- Nahlásit

birma

eskutečný! Ty se fakt nenudíš.

ne to ne, s ní se nudit nedá. Ale tak ona nastavila tuhle laťku hned od samého začátku, já takovýhle chování vůbec neznám. Já jsem věděla, že budu sedět s kreténem a zuby nehty jsem se tomu bránila, páč nikdo tady nevydržel.

to bylo obecně, rotík je kapka v moř

jo chápu občas z toho má jeden pocit velký frustrace

že tě to baví ještě

no to mě právě, že vůbec nebaví, ale vůbec, už to trvá dost dlouho.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:58
- Nahlásit

PetraK
právě, že vůbec nebaví, ale vůbec
tak to pošli do pryč

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:15
- Nahlásit

birma

na tom pracuju, ale asi mám nějakej blbej technologickej postup.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:21
- Nahlásit

PetraK
no to mě právě, že vůbec nebaví, ale vůbec
A to fakt neexistuje žádná cesta, jak jí přesadit?Třeba někam na dvůr?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:37
- Nahlásit

PetraK
není nad debili kolegy, no kámoška říkala, že u nich na obchodním si vymýšlí ženská lži a poštvává všechny proti sobě, sama se rozhoduje na koho budou a nebudou platit nejaky zasady ve firme, takze nekomu sebere telefon proste ze na nej uz nema narok, kdyz prejde na jinou pozici ackoli to neni pravda a tak... no a prej se sefikem neco ma, takze tam takhle prudi lidi a oni na nu nic nemaj...

birma
supr, ze se hoji

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:45
- Nahlásit

birma

huž má jenom jizvu a bouli pod ní, jak si tam sroloval tu kůži..

ááá takže je již naplno propuštěn do oběhu
sem si na vás dva a veverky vzpomněla při našich lekcích na téma pejsek a kočička

neni nad to, když kretén hlásá do světa svou blbost sám

jo dobrá scénka to byla, já jsem jen seděla , vytahoala obočí a tázavě se dívala na svého šéfa a v duchu jsem se řehtala , nicméně přiznávám, že kapek nerf to byl, to ne- že ne, to bych zasejc lhala, ale tyhle její výrony ty mě vždycky vnitřně rozesmály, tak to nebylo tak hrozný

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:47
- Nahlásit

kachna_
A to fakt neexistuje žádná cesta, jak jí přesadit?Třeba někam na dvůr?

bohužel, oni by jí nechtěli asi ani na tom dvoře bylo by mi té květeny nebohé, která by tam s ní byla, dost líto

cernej caj

no a prej se sefikem neco ma, takze tam takhle prudi lidi a oni na nu nic nemaj...

jo tohle je ještě ta horší varianta.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:48
- Nahlásit

PetraK
já jsem jen seděla , vytahoala obočí a tázavě se dívala na svého šéfa
tě vobdivuju . Já bych se buď začala řehtat nahlas, nebo bych se něudržela a poslala jí někam

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 15:09
- Nahlásit

birma
Já bych se buď začala řehtat nahlas, nebo bych se něudržela a poslala jí někam

já vim ale.... to bych si nadělala do bot, takhle si do nich nadělala ona. Sedím tu a směju se, když si na to vzpomenu

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 15:10
- Nahlásit

PetraK
to bych si nadělala do bot
to je mi jasný, že by to byla chyba, ale nevěřim, že bych se já udržela...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 15:27
- Nahlásit

birma
to je mi jasný, že by to byla chyba, ale nevěřim, že bych se já udržela.

tak ono to fakt bylo i o té určité míře nervozity, takže ta to dobře brzdila a já jsem tam do toho šla s tím, že se musím držet na uzdě, pokud to nedokážu, poséřu si to. Jsem věděla, čeho ona je schopná a že jí musím dát prostor, aby to rozbalila naplno, zažila jsem to jednou, kdy se takhle štajfovala náměstkovi bylo zajímavý pozorovat, jak se mu vzteky zamlžily brejle a jen dobré vychování a ještě něco dalšího mu zabránilo v tom zatlouct jí do země - a že on toho byl schopen jsem si byla jistá, tehdy jsem poprvní zjistila, že to dokážu, se ovládnout a že to je lepší varianta, páč pak jako kretén vypadá ta druhá .

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 18:53
- Nahlásit

svatomartinskééééé růůůžovééééé to abych byla k dnešnímu extempóóóre s RůůžoFkou stylová
PetraK
fuj, když si tu osobu vybavim ... blééééééé

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 18:57
- Nahlásit

cernej caj
znáš? http://www.thao.cz/p/obleceni

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 19:03
- Nahlásit

PetraK
máš tam dost zajímavou osobu ale zase srandy co zažiješ
birma
ta nahuncaná kůže časem zmizí, Kim to měl kdysi taky, když se říznul a pak si tu kůži slízal na hromádku, za pár měsíců to bylo fuč a nic jsem s tím nedělala

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 19:59
- Nahlásit

Rrumstajn, hlavobol se hlasi, trpi taky nekd dneska?

Vero
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE
LÍMEC JE DOLEEEEE

Jucheeeej! A zadny takovy, nic se vracet nebude do oka ci druhyho, buldozer bude v pohode!!!
cernej caj
Peknej vohoz, sem zvedava na finalni podobu aj s cajem v botach.
birma
Sakrblee, rupla snura, jeste, ze teda Adamita necoural a nelovil a nezdrhnul a vubec.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 20:23
- Nahlásit

Fifi
hlavobol se hlasi, trpi taky nekd dneska?
já ho budu hlásit až zítra po tom svatomartinském

Vero
co zkouška?? a jinak super, že je marod už neolímcovanej!!

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 20:44
- Nahlásit

Maya
ta nahuncaná kůže časem zmizí
s tím počítám, díky za potvrzení

Fifi
jeste, ze teda Adamita necoural a nelovil a nezdrhnul a vubec.
zdrhnul, z prdele klika že je tak hodnej a uráčil se vrátit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 06:59
- Nahlásit

Maya
vypadá dost dobře

Janiii
já ho budu hlásit až zítra po tom svatomartinském tak hlas

tak co holky, kde uz vcera snezilo??

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 08:07
- Nahlásit

cernej caj
tak co holky, kde uz vcera snezilo??
u nás teda ne a doufám, že ani brzo nebude
dneska je krásně, svítí sluníčko a na víkend má bejt zase hnusně, chjo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 08:12
- Nahlásit

Maya
no tady taky sviti slunicko. Su zvedava, co vandr. Misto psa beru radsi druhej spacak
- duvod je spis ten, ze si nejsu jista, jestli feri nebude harat, protoze k ni timik zacal cmuchat

je to definitivni. Muz mi vcera oznamil, ze si proste zadny darky davat nebudeme, takze to, co mam na vanoce mam proste doma rozdelat jak jakoukoli jinou vec, co si koupime domu. (objednala sem z fleru nadherny povleceni a jeste domlouvam ted s pani usiti zavesu).

coz me napada jak PetraK a bunda?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 08:59
- Nahlásit

cernej caj
muzovi se nechce shánět dárky? to bych mu teda zatrhla, ale teda poslat mu do mailu odkazy co chci, aby mu stačilo jen kliknout, koupit a převzít na poště by mu to ulehčilo ne?
chlapi jsou v tomhle fakt hrozný
jinak dneska a zejtra je zase den dopravy zdarma

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 09:02
- Nahlásit

cernej caj
vidělas ty hodinky v charitativním obchůdku jak tu aktualizovala dejavu? jsou teda super, akorát aby člověk měl víc barev aby to mohl nosit ke všemu, ale ty tyrkysový jsou fakt paráááda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 09:03
- Nahlásit

Maya
podle me ani nejde o to, ze by se mu to nechtelo kupovat, ale asi mu vadi, ze by se meli na vanoce proste davat darky. Z principu. No tak aspon nasoli pulku ceny povleceni. Kdyz to nechce jako darek, tak bezne drazsi veci jedem napul do domacnosti

jo to je supr vedet, ale ja asi nemam co bych chtela objednavat... a co kupuju granule tak ty sou dycky zdarma

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 09:29
- Nahlásit

Hlásím, že hlava guuuuut teda jako vždycky no aneb lepší už to nebude

A Vánoce si teda bez dárků neumím představit. Už jen pro to, že se vždycky těším jakou radost budou mít ostatní ale každej to holt může mít jinak no ...

birma
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 09:50
- Nahlásit

přeležela jsem si krk, otáčet se můžu jenom celá. Jsem zvědavá, jak to zvládnu, když Adámek naznal, že včerejší procházka byla krátká

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 09:53
- Nahlásit

birma
dej si teplý obkládeček, třeba kočičí
cernej caj
no nemusí bejt hafo darů, ale na jedno dvou dárečkách bych asi trvala, to si taky nedovedu představit nedat a nedostat nic, stačila by knížka nebo cd, prostě něco pro radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 10:12
- Nahlásit

Maya
jojo, videla. dokonce mi uz prisel balicek s darkama minulej tyden
ale ja uz od soboty mam svoje hodinky doma...

Janiii
A Vánoce si teda bez dárků neumím představit. Už jen pro to, že se vždycky těším jakou radost budou mít ostatní jojo, presne tak. Ale s nasima normalne budou normalni, s muzem holt budou jiny

birma
přeležela jsem si krk, otáčet se můžu jenom celá. J ajajaj, to znam. namaz si to masaznim necim, do tepla a doufej, ze to prejde driv nez za tyden...

Maya
prostě něco pro radost jj, to jo... ale tak kdyz muz nechce, tak nechce, ja mu to nutit nebudu.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 10:52
- Nahlásit

jo, to lenoši jsou vynálezci a inovátoři když šéf nařídí poslat tabulku zákazníkům k doplnění a pak překontrolovat jestli tam nezměnili něco co neměli, tak lenocha jako mě napadne, že excel není tak blbej a MUSÍ tam bejt nějakej zámek a FAKT JE

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 10:59
- Nahlásit

jo a tu anglinu
potřebuju to na zejtra, napíšu to teda v celých větách a doufám, že se tu fifi mihne

Let´s ... it: not being able to act is no big drawback in Hollywood, whereas not being able to play or sing still tends to count ... you in the recording studio.

tady jsem měla do a out a obojí je blbě

Some stars do display a genuine proficiency in both disciplines, and a few even maintain successful careers in both fields, but this just ... a bad example for all the others.

tady jsem měla blbě is

... every success, there are two dozen failures.

blbě behind

... there is one good thing about actors trying to sing and singers trying to act, it is that it keeps them all too busy to write books.

blbe fortunately

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 11:49
- Nahlásit

1,1 start? begin? 2) count money by me tak napadlo ale nevim
nemuze 2,2 byt treba show nebo tak?
3: for?
4: luckily? podle me to fortunately dava smysl a jinak me nenapada

su zvedava, co vymysli fifijova, me ty vety na pul nedavaj ani smysl s moji znalosti

<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání