| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:02
- Nahlásit
cernej caj
taky šikovná
Mně se moc líbí tahle sukýnka..http://www.fler.cz/zbozi/do-prirody-na-po hodu-4371359
objednala jsem si kvůli ni legíny, když jsem se ale v nich viděla v zrcadle, tak jsem to zavrhla, legíny prodala a začala v koutku brečet ...asi si zašiju hubu, abych nežrala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:08
- Nahlásit
denyk
ty ušanky tam sou supr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:10
- Nahlásit
denyk
ta je krasna jeste ze mam svoje trauma z tlustych lytek (pac ja se normalne nedostanu do zadnych kozacek dostupnych v obchodech a kratky fakt ee az na extra vyjimky 1x za zivot
dyt me si prisla v pohode, ze vypadas. Mam kamaradku, ktera vazi fakt hodne a neni moc vysoka a nosi leginy a sukne nad kolena nebo k nim casto a fakt v tom vypada dobre a ani by clovek nehadal, ze ma 100kg
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:23
- Nahlásit
Maya
ty ušanky tam sou supr
jj taky, já mám čapku z Norska, od bejvalýho, se sobama
moc ráda jí nosím...
cernej caj
ze mam svoje trauma z tlustych lytek
no hele, já mám prostě sloupy-nohy nevytvarovaný vůbec se mi nad kotníkem nezužují ale ty botky Gepard jsou vyšší, tak to není vidět .
nebo k nim casto a fakt v tom vypada dobre
to je přesně ono znám taky hodně takových ženských, které "se nebojí" mně to ale prostě vadí na mně...
Nejsem tlustá, to asik né, ale těch 10kg dolů by se šiklo.
Nosím velikosti 42 někdy 44 .
A nesnáším když hodně tlustý ženský mají jehly...to mi připadá jak koblih na špendlíkách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:27
- Nahlásit
denyk
prave ja mam desne uzky kotniky, takze se mi zas nad kotnikama brutalne rozsiruji a opticky to vypada, ze sou moje lytka tlustci, nez v realu ale zjistila sem, ze kdyz si shrnu hodne vysokou fusku nebo jak sou ted ty navley na lytka, kdyz to nahrnu pres kotnik, ze z toho pak leze jen lytko, tak razem vypadam lepe v kratke sukni takze musis vyuzit optickeho klamu
me se spis nelibi ty obtazeny rifle, ktery hrozne zvyraznujou to, ze ty zeny nejsou stihly a vubec nechapu, ze sou ochotny si oblict neco, co jim tak hrozne neslusi a pritom volny nohavice by byli mnohem soumernejsi. Ze nosej jehly, to chapu, aby vyrovnaly trochu proporce
no jestli v tvym veku s tvoji vejskou nosis 42, tak to ja mam o 20 cm min, mozna 10-15 let min(ted te nechcu urazit, ale kolik ti je? ) a nosim velikost 40/42 na spodku taky, tak to mi prijde, ze by ti neskodilo jeste 10kg navrch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:29
- Nahlásit
aaa slecna mi odeslala prave moje svatebni saty... ja to do pondeli nevydrzim, fakt ne... premyslim, jestli si nemam vzit zitra dovcu a cihat na postaka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:30
- Nahlásit
cernej caj
ale zjistila sem, ze kdyz si shrnu hodne vysokou fusku nebo jak sou ted ty navley na lytka, kdyz to nahrnu pres kotnik, ze z toho pak leze jen lytko
tak hlavně že víme, jak to zamaskovat
spis nelibi ty obtazeny rifle,
no někdy je to pocuc
(ted te nechcu urazit, ale kolik ti je? )
občas 15 né v únoru mi bude 39. Měřím 183 a vážím 90.
Jako 10kilo by to chtělo dolů...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:31
- Nahlásit
cernej caj
aaa slecna mi odeslala prave moje svatebni saty...
počkej a neměla jsi tu sukni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:36 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
ok, moje svatebni saty sestavajici ze sukne a tilka. Ja si totiz misto te bile, co sem tu ukazovala tak 2 mesice zpatky nakonec nechala usit tu moji puvodni predstavu, kterou miluju, chcu a hrozne se na nu tesim (pohledam)
tak to ses prakticky o nejakych 9let a 8 mesicu starsi
edit: nova sukne a vrsek a su prave strasne zvedava, jak v tom budu vypadat. kdyz blbe, necham si to na leto na ven a do prace
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:40
- Nahlásit
cernej caj
tak se pak vyfoťákuj, ale určo ti to bude slušet, si štíhlá kóča
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:41
- Nahlásit
denyk
Měřím 183 a vážím 90.
Jako 10kilo by to chtělo dolů...
je mi o 12 míň a když dám 10 dolu, tak se dostanu přibližně na tvojí váhu při 83 už vypadám spíš jako Lara Croft než člověk (a nejde ta váha prakticky udržet)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:45
- Nahlásit
birma
ři 83 už vypadám spíš jako Lara Croft než člověk nestvi, lara croft dycky byla muj nevzorovejsi vzor a ja se ji nedockam nikdy, a kez bych se mohla spolehnout na to, ze pri 83 jo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:45
- Nahlásit
birma
jako Lara Croft než člověk
no tak to já nee, někdy v dubnu jsem zhubla 6kg a cítila jsem
se dobře, ono každej čék asi s těmi kily vypadá jinak...
Před 7ti roky jsem jsem vážila jen asi o 2kg víc, ale bla jsem totál vorvaň, ale od tý doby co mám čoklís a pohyb, tak ta kila vypadají trochen jinak...ikdyž
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:51
- Nahlásit
ale zase ja musim rict, ze kdyz sem vazila 75, tak sem si pripadala mnohem vic v pohode, nez ted, kdyz vazim 65, pac sem si rikala, ze stejne zadna slava se mnou a ted kdyz vazim min a moje jeste hubenejsi vyrazne starsi kamosky zacinaj sportovat, ze sou jako tlusty a hrozny, tak si pripadam jako vorvan ted
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:51
- Nahlásit
cernej caj
moje jeste hubenejsi vyrazne starsi kamosky zacinaj sportovat
ona je prostě divná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 13:55
- Nahlásit
birma
ale ja se citim fakt dost divne, kdyz nekdo o 5let starsi nez ja, kdo vazi tak o 10 kilo min rekne, ze je tlustej a musi sportovat, tak su s tim dost konfrontovana a asi to na me ma vliv po ty strance, ze to clovek nasava jak houba a pak najednou ma nejakej blbej pocit, ze vazi nejak moc ale rozumove si rikam, ze kdyz sem byla spokojena pred 10ti kilama, tak ted musim byt taky a kdyz si me muj muz pred tema 10ti kilama vyhlid jako krasavici tak neni vubec co resit, ze jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:01
- Nahlásit
fuj, už tu řešíte váhy? moje zkušenost mi taky říká, že velký prsa přidaj opticky tak 10kg
denyk
co dělám blbě, když vážim 83 a do velikosti 42 se nenacpu ani omylem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:02
- Nahlásit
birma
cernej caj
NO COMMENT!
a z Fleru ještě nutně potřebuju totok http://www.fler.cz/zbozi/a-opet-tu-jsou-cingrlaka- o-ii-3970533
(k tomu bohudík hubnout nepotřebuju )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:05
- Nahlásit
[iMaya
že velký prsa přidaj opticky tak 10kg
tak to určitě, já nejsem myslím asymetrická, já jsem plnoštíhlá
všude stejně
co dělám blbě, když vážim 83 a do velikosti 42 se nenacpu ani omylem
tak buď nosíš vytahaný hadry (já nosím spíš obtáhlý )
a nebo máš 150cm?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:08
- Nahlásit
denyk
to vypada dobre, i kdyz me napadlo jestli to neni na krk ja zas nutne potrebuju totok
muze mi nekdo vysvetlit, proc mam uchylku na dlouhy sukne, ktery miluju, kdyz je vubec nemam kam nosit?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:10
- Nahlásit
cernej caj
pěkná i tatok je pěkná http://www.fler.cz/zbozi/v-anglickem-kostkovanem-d uchu-sukne-3393825
ktery miluju, kdyz je vubec nemam kam nosit?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:12
- Nahlásit
a tahle má taky super věcičky http://www.fler.cz/adelaide-design
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:13
- Nahlásit
teda člověk sem vleze a tady samý kila
mé oblíbené hlášky poslední doby? Halina Pawlovská a její "NEMILUJTE DEBILA, CO VÁM KOUKÁ NA KILA"
a pak článek http://www.novinky.cz/zena/styl/317215-zeny-s-veli kosti-44-jsou-nejspokojenejsi.html - ze kterého jsem teda četla jen nadpis a stačí mi to
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:17
- Nahlásit
cernej caj
ale ja se citim fakt dost divne, kdyz nekdo o 5let starsi nez ja, kdo vazi tak o 10 kilo min rekne, ze je tlustej a musi sportovat
a jak se mám cejtit já?
Maya
moje zkušenost mi taky říká, že velký prsa přidaj opticky tak 10kg
podle mě jak kdy, fakt je, že se člověk pak musí oblíkat spíš do projmutejch věcí, jakmile na sebe i v hubený fázi navleču něco vlajícího, tak vypadám jako panda
cernej caj
ja zas nutne potrebuju totok
jen u Marci nakupuj, je to strašně fajn baba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:18
- Nahlásit
denyk
tak buď nosíš vytahaný hadry (já nosím spíš obtáhlý
tím nenacpu myslím fakt nenacpu, jako hrudníkem se ani nedivím, ale 42 mi nejsou ani kalhoty
nebo máš 150cm
neeee
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:24
- Nahlásit
Janiii
NEMILUJTE DEBILA, CO VÁM KOUKÁ NA KILA"
hlavně když bude debil milovat mě
birma
tak vypadám jako panda
ty jseš taky kus ...ale vlastně neznám nikoho,
komu by se panda nelíbila
Maya
ale 42 mi nejsou ani kalhoty
já si teď kupovala 42 NORDBLANC-pánský (kvůli délce )
neeee
tak nefím, kde je zakopaný hund
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:28
- Nahlásit
denyk
ty odkazy pěkný, hlavně ta adelaide, ale to ruční praní teda nic pro mě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:31
- Nahlásit
denyk
jojo ta kostkovana je bozi a s konema bych ji mohla i v zime nosit do prace
Janiii
NEMILUJTE DEBILA, CO VÁM KOUKÁ NA KILA"
tak je jasny, ze denyk je uz napul spokojena kdyz ma 42/44 a my ostatni ju musime dohnat
birma
dyt si rikala, ze ti padaj oblibeny gate
ty ju znas? ty jeji sukne sou taky nadherny, ale proste fakt skoda,ze je nemuzu moc nosit... ale rikam si, ze nejaka vandro suknova varianta, lehucka, by byla bozi protoze na tom kokorinsku v ty sukni bylo luxusne akorat ze od vietnamcu takze spis igelit
denyk
hlavně když bude debil milovat mě
tos tomu dodala korunu teda (ja vubev nepracuju kvuli vam
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:33
- Nahlásit
Maya
ale to ruční praní teda nic pro mě
tak chápu, s kindervajíčkama to moc nejde...já trička peru téměř všechny ručně..
cernej caj
je uz napul spokojena kdyz ma 42/44 a my ostatni ju musime do
nenííí spokojená, stračenko
(ja vubev nepracuju kvuli vam
a já huš jdu domů a za Kukím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:40
- Nahlásit
denyk
ja bych rucne teda nemohla prat taky nic, jak to nejde do pracky tak to pak v kosi prekazi rok...
hele jaka latka je tenoucka a lehoucka a byla by dobra na sukni co se nosi ve 30ti stupnich?
|