| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 11:53
- Nahlásit
Maya
jo jinak gate sem poslala kamosce, ze by mohli byt dobrej tip na darek pro jeji segru a ona je chce tez ja je asi teda napred omrknu az dorazi, protoze su prtava a asi by me byli dlouhy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 11:54
- Nahlásit
cernej caj
count money you mi zní nějak blbě
to for ve 3 je dobrej nápad
luckily a fortunately je podle mě to samý?
mě právě taky už nic nenapadá, i když mi věty smysl dávaj
jakože fuj předložky a podobný tyhle věci
já chci tu finštinu, tam žádný předložky nejsouu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 11:55
- Nahlásit
cernej caj
protoze su prtava a asi by me byli dlouhy
no já se právě zase obávám, že mě by byly krátký a to v týhle šířce vypadá fakt blbě, když to vlaje nad kotníkama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 11:56
- Nahlásit
a koukám ještě podtrhuju a ani o tom nevím, ještě že už půjdu na oběd, doufám, že bude krůtí perkelt, když mám na něj chuť
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 12:04
- Nahlásit
Maya
luckily a fortunately je podle mě to samý? jojo, to si taky myslim... otazka, zda se mu nelibi to slovo, anebo spis uplne jinej vyznam? tak mozna "but" do te posledni
mas taky metr 80 jak birma?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 12:05
- Nahlásit
u nas dneska byla k pizze polivka zdarma ale na pokladne se ukazalo, ze zdarma neni, par kolegu ju zaplatilo, a jeden ju sel vratit a dostal vynadano
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 12:40
- Nahlásit
cernej caj
jeden ju sel vratit a dostal vynadano
trest za asertivitu
mas taky metr 80 jak birma?
+- jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 12:42
- Nahlásit
Maya
to ses nikdy nepriznala, ze tu mame na foru samy obri zeny, birmu, denyka a tebe uz chapu, proc ti sou vsechny rukavy kratky
sem se vcera ucila tanec, co sme chteli s muzem pojmout jako svatebni... vzhledem k tomu, jak mu jdou i jednuduchy a primitivni, mame problem. Musime vymyslet jinej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 12:49
- Nahlásit
cernej caj
to ses nikdy nepriznala
se mě nikdo neptal
a vůbec, to je normální vejška
Musime vymyslet jinej
tak to jsem zvědavá jakej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 12:51
- Nahlásit
Maya
ja nevim, ja bych teda metr 80 mit nechtela
no ja su taky zvedava. kamarad pry nejaky hezky ma, tak su zvedava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 13:02
- Nahlásit
cernej caj
ja bych teda metr 80 mit nechtela
tak má to někdy i svý výhody
klikat opatrně, ale jako fakt hodně zajímavý, teda alespoň mě to zajímavý připadá http://imgur.com/a/rkRAk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 13:10
- Nahlásit
Maya
na mrtvy tela koukat nebudu radsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 14:30
- Nahlásit
cernej caj
na mrtvy tela koukat nebudu radsi
prosím tě však jde o to kde jsou a ty popisky k tomu
navít takovej Otzi nalezenej v Alpách byl v novinách na titulkách i ve větších detailech, a ty tady toto s nějakýma zmrzlýma oblečenýma mrtvolama
jediná hnusná fotka je Mallory a ta fotka byla ve všech zprávách taky všude když ho našli před pár lety
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 14:41
- Nahlásit
Maya
ja zahlidla nejakej proderavelej zadek ci co a bylo to nechutny zrovna a urcite sem to nikde nevidea
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 14:48
- Nahlásit
cernej caj
ja zahlidla nejakej proderavelej zadek
no jo, to je právě Mallory, tak je tam nejdýl že jo
každopádně mi připadá zajímavý, že z těch některejch popisků vyplývá, že unavenej člověk asi umrze ve vteřině, to je dost děsivý a ne nějaký fotky
Otziho si taky neviděla??? Jako mě připadá, že tyhle případy jsou fakt všude, ale možná je to tím, že já takovýhle věci vždycky čtu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 15:00
- Nahlásit
Maya
ale ja bych tomu verila, ja kdyz su na vandru utahana tak se nedokazu zahrat vubec... aj doma s termoforem kdyz su unavena, tak su furt desne ledova a myslim, ze je to docela nebezpecny...
otziho ne, nevim vubec co to je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 15:09
- Nahlásit
cernej caj
otziho ne, nevim vubec co to je
mezery máš teda ale jak tak teď koukám, vono už je to 20 let, to to teda letí a mezinárodní aférka pak trvala sice pár let, ale to asi fakt pamatovat nemůžeš
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%96tzi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 15:19
- Nahlásit
a tak něco veselejšího http://i42.tinypic.com/2hgbhua.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 15:52
- Nahlásit
maya
Otzi je hustej. Ja mam mezer vyrazne vic ve vsem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 17:21
- Nahlásit
Rrumstajn. Jsem jakesi vybzinkle.
Maya
jo a tu anglinu
Heh, no nevim, nevim teda, jiste to budu mit taky blbe, ale rekla bych, ze:
Let´s FACE/ADMIT it: not being able to act is no big drawback in Hollywood, whereas not being able to play or sing still tends to count FOR you in the recording studio. - Tady fakt netusim, u toho "count", nejmensi zlo se mi zda "for" ...
Some stars do display a genuine proficiency in both disciplines, and a few even maintain successful careers in both fields, but this just SETS a bad example for all the others.
FOR every success, there are two dozen failures.
ANYWAY/LUCKILY, there is one good thing about actors trying to sing and singers trying to act, it is that it keeps them all too busy to write books.
To sem zvedava teda zitra.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 19:44
- Nahlásit
Fifi
dííky, teda to let´s face/admit vůbec neznám, tak doufám, že to nebude chtít vysvětlovat jak jsem k tomu přišla
count for je ve slovníku, to by mohlo bejt
no snad zejtra hodina bude, to je jediná blbá specialita lektora, že často odřekne že je jako marod
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 19:48
- Nahlásit
Maya
tak su zvedava, jak fifijova splnila tvuj domaci ukol teda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 20:05
- Nahlásit
cernej caj
To ja taky.
Maya
Ja ti tam davam na vyber z vic moznosti, co by tam treba mohly sedet, to je na tobe...
A ne, ja bych proste sla sedet, tohle nejakej mamrd udelat mymu zvireti!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 06:49
- Nahlásit
Fifi
to je fakt des
musim se naucit nosit ty hodinky... vcera sem je zapomela a dneska taky... ja uz chapu proc s nima Maya spi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 08:01
- Nahlásit
cernej caj
ja uz chapu proc s nima Maya spi
viď?
škoda že se takhle nedá spát i s mobilem, proto ten radši nevyndavám doma z tašky, bych ho měla věčně zapomenutej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 08:04
- Nahlásit
Maya
viď?
tak s mobilem už mám natrénovanej grif, ale taky se mě někdy stane, že ho zapomenu. Pro změnu ten firemní nosím pořád v batohu, takže když sem ho včera vytáhla, tak sem zjistila, že je úplně tuhej... vzhledem k tomu, že naposled sem ho nabíjela tuším minulou středu, tak tam tuhej leží od pátku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 08:13
- Nahlásit
cernej caj
tak tam tuhej leží od pátku
to znááám a to mám mobil, co když moc nevolám, tak vydrží nabitej dva tejdny, takovýhle chytroun, kterej se musí nabíjet obden by fakt nebyl nic pro mě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 08:38
- Nahlásit
Maya
tak ja ho chtela kvuli gps, takze pred vyletem si ho nabiju a jinak...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:01
- Nahlásit
Dobré ranko,
konečně jsem se za vámi dostala, ale bohužel nedočtu ...
Jako krize a lidi si kupují takový hovadiny jako vláčky?
ale né já to tak nemyslím, jsem ráda, že máme dost práce
A co je u vás tadyk nového, můžete mi to nějak shrnout v pár větách plís ?
Já včéra vykošťovala srnku...nó krve jak v horroru, trochu mi to teda vadilo, ale kámoš mysliveček mi teda fakt jako dal maso jako maso a né ty součástky, který by srnku připomínali...tímto
mu chci poděkovat
Čajíčku, huš si mladá paní nebo???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:09
- Nahlásit
denyk
zijeees
nekupuji ty vase vlacky teda hlavne nemci? a vis, ze na vanoce si lidi berou aj pujcky aby koupili co chcou?
můžete mi to nějak shrnout v pár větách plís
co me takhle napada, tak buldozer od vero byl na operaci s vokem a po mesicu mu ted uz sundali trychtyr a uz jen budou kapat a snad dobre. esuska byla nemocna, vlk nema pocitac a brutice se pomalu ale jiste uzdravuje, ale spis teda pomalu...
jaky to je vykostovat srnu?
Čajíčku, huš si mladá paní nebo??? to jeste neee, to az v breznu. tak to za tebou mozna uz prijedu jako mlada pani ale, sice uz v pokrocilem veku na mladou pani ale predpokladam, ze konec unora by bylo echt hnusne, co abych jel k vam
|