| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:41
- Nahlásit
hmmm hedvabi ? v dobre vandrobarve
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:41
- Nahlásit
cernej caj
ty ju znas?
akorát po netu z jednoho klubu, ale je fakt strašně fajn
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 14:55
- Nahlásit
cernej caj
hedvábí ano, ale jen přírodní, který v létě chladí a v zimě hřeje, umělý hedvábí ne, ale takle sukně s tou cenou by mohla být z pravého
ale hedvábí taky nesmíš prát v pračce, i v ruce jen opatrně, jinak se ty vlákna přelámou a máš po látce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 15:02
- Nahlásit
Maya
aaaa tos me nepotesila a jak vubec poznas pravy od falesnyho? sem ani nevedela, ze existuje falesny hedvabi... a myslela sem teda zas, ze na pravy je mozna zas desne levna?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 15:50
- Nahlásit
birma
cernej caj
denyk
No my jsme si tak dneska společně stěžovaly s ostatníma spolucestujícíma, že chodíme s dětma pěšky ze školky, pro děti do školky (já 3x týdně, ony 5x) a těch sedm kiláků denně to dá a nic. Na váze nic, na postavě nic. To je fakt nefééééér.
že je to zdravý je sice hezký, ale můžu říct, že mě to fakt neuspokojilo.
Jo, mimochodem, mám ozkoušenou verzi musli tyčinek s medem. Ještě to není úplně ono, chci tam zkusit přidat meruňky pro vyšší výraznost.
Teď jsem vyskládala hafo dřívího a jsem mrtvoňa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 16:06
- Nahlásit
kachna_
kdybys chtela prividelat, muzes jich napectvic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 17:04
- Nahlásit
moje kamarádky v dětství měly malou sestru, která sebou všude tahala plínu a když byla nejistá, tak jí ožužlávala. Plíně jsme říkali chmounták. Nikdy mě nenapadlo, že to samý bude dělat můj pes se svojí dekou a bude u toho mít úplně stejnej výraz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 17:15
- Nahlásit
birma
aspon vus jak ty dece rikat
je pekelna kosa jak se setmi. budu mit doma bojovku co o vikendu na sebe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:19
- Nahlásit
co se da delat s plesnivim oblecenim? plesnivi me vsecko co je ve skrinich k prujezdu... uz sem vyhodila vlozku flanelovou do spacaku co mi sila maminka jeste tak pred 15ti lety a k niz mam silnej citovej vztah stejne jako drevenej mec na katy, co mi z prka vybrousil tatinek to bylo komplet zeleny a nechtela sem to moc riskovat, ze mi to tu od toho chytne... celej rozsah skod snad zjistim do konce tydne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:22
- Nahlásit
cernej caj
dneska byla pekelná kosa celej den, já snad už budu muset vytáhnout zimní bundu nebo co
k vubec poznas pravy od falesnyho
ohněm
http://www.modnipeklo.cz/2010/10/test-ohnem/
http://www.sartor.cz/content/14-druhy-hedvabnych-l atek
jinak laicky asi těžko, pravý hedvábí se nemačká, ale když ho necháš dýl složený, polámou se vláka, musí se skladovat pověšený, nesmí se tudíž ždímat a prát fakt jen lehce a tak, dá se o tom najít na netu spousta, zase říkaj, že pak ti stačí jedny hedvábný kalhoty třeba a můžeš je nosit v zimě v létě, protože v zimě hřejou jak vlna a v létě studí jak studená voda, tož stran tý údržby možná je lepší to umělý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:25
- Nahlásit
cernej caj
co se da delat s plesnivim oblecenim?
zkusila bych to vyprat, nic jinýho mě nenapadá. A na to místo dát něco, co vytáhne vodu ze vzduchu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:25
- Nahlásit
cernej caj
no oblečení pokud je to jen zvrchu bych zkusila asi vyvařit v pračce, dřevenej meč asi jedině zkusit savem a ohoblovat, ale nevim, s plísní je lepší asi všechno vyhodit
do skříní asi pořídit něco takovéhodle a minimálně je taky omejt předtím důkladně savem http://www.kancelarskepotreby.cz/vyhodne-nabidky/p ohlcovac-vlhkosti-ceresit/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:36
- Nahlásit
Rrumstajn, nacelnice je chcipla, koukam, ze se date i docist. Tak to vezmu jednim smahem.
kachna_
Ty ses hrozna, sem se svalila u nestiznosti na ridice, stejne tak pri nepozvani na obeda.
Denyky
maj jako vzdy nadherny fotky, mu to slusi, s medvedem!!!
birma
Co poblijon, uz cajk? Ze hnedka krev teda, brrr, asi mu maso svedci a kdyz ho nema, je ouvej, nebo ze by naka virozka?
Brutice
Ses teda v jednom kole, kez se to u vas nejak zklidni a ty se das do paratku!!!
Vero
Jak dopadla zkouska nakonec? a jak buldozer bez satelitu, uziva si to a uz si na ten hnus nepamatuje?
cernej caj
Brr, plesnivy obleceni, to je prekerka, bud neco jak lapac vlhka poridit, ale hlavne zasanovat tu saknouci mokrou stenu, skrine premistit k jiny stene (esli je k jaky), nechat proschnout teplem. Hadry bych zkusila vyvarkou vyprat, nebo flaknout do cistirny, drevo dat vyschnout a ohoblovat... A fakt udelat co nejdriv neco s tou stenou, tohle jinak bude furt dokola. Lity.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:48
- Nahlásit
Fifi
Co poblijon, uz cajk?
jj, sice chvíli navečer vypadal, že se mu zas navaluje, ale vzala jsem ho ven a to na to hned zapomněl
Ze hnedka krev teda
taky nechápu, tohle vůbec neznám, tak mě to znervózňuje
asi mu maso svedci a kdyz ho nema, je ouvej
zpětně si říkám, že už mu asi nebylo úplně dobře když nechtěl ty granule, protože jinak je sem tam dostává, chutnaj mu a nic mu po nich neni. Na žádnej spouštěč jsem nepřišla. Teda krom toho, že jsem mu vzala domu klacek na ohlodání, tak mohl spolknout trochu kůry, ale žádnou nevyblil, tak fakt nevim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:19
- Nahlásit
Maya
a to funguje, ten pohlcovac?
Fifi
se zda, ze ta stena je spis ledova - asi promrzla z venku, takze je mozny, ze se tam srazi vlhkost tim, jak se potkava relativne teplej vzduch z misnosti s tou ledovou stenou? mame tam stenu nabytkovou, mezi tim je asi centak mista, takze ta zed od skrini je ledova taky a asi to tam teda vlhne. Zed jako takova se zda fakt stdena nez mokra
jeste ze jedu na ten vandr a sahla sem do skrine pro bagl, protoze jinak do nich zas tak moc nelezu, mam tam i letni obleceni a tak..
nastesti asi sou ostatni veci spis jen navlhly, zatim plesnivi fakt plesnivy byly dve tasticky, flanelova vlozka do spacose a ten drevenej mec... tak to sem se slzou v oku vyhodila radsi
birma
to na to hned zapomněl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
se zda, ze ta stena je spis ledova - asi promrzla z venku, takze je mozny, ze se tam srazi vlhkost tim, jak se potkava relativne teplej vzduch z misnosti s tou ledovou stenou?
Na tohle ideal si poznat zkusenyho remeslnika, treba zednika nebo tak neco, ten na to koukne a rovnou ti rekne, v cem je problem a jaky jsou mozny reseni.
a to funguje, ten pohlcovac?
Hele, my v Roudnici bydleli ve vyplavenym baraku, od Labe, vlhky zdi, podlahy, ale susili to celou dobu, meli tam nejakej spesl odvlhcovac. A me se tam krasne dychalo, to byla vlhkost jak v pralese, pritom nikde zadna plisen.
birma
zpětně si říkám, že už mu asi nebylo úplně dobře když nechtěl ty granule, protože jinak je sem tam dostává, chutnaj mu a nic mu po nich neni. Na žádnej spouštěč jsem nepřišla.
Klidne fakt jen naka srackoblitka psi, virozovita to muze bejt. Hlavni, ze uz je cajk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
pri prilezitosti ohledani nekteryho obleceni nabizim
- 3/4 na letni venceni, velikost M (odhaduju 40)
[url=http://mawenzi.cz/czpes/obleceni/sukne_38_2.J PG]
sukynka[/url] i do spolecnosti tak 38
tilko 38/40
dlouha cerna sukne 42
pokud by se vam neco libilo, reknite, pokd tu nejsou samy dvou metrovy a jinak to hodim asi vedle na bazar nepsich veci pripadne mozna nekam odnesubezdomovcum
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:30
- Nahlásit
Fifi
no fakt divocina proste.
takze ten pohlcovac rikas, ze stoji za to, co posilala maya
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:36
- Nahlásit
cernej caj
takze je mozny, ze se tam srazi vlhkost tim, jak se potkava relativne teplej vzduch z misnosti s tou ledovou stenou?
jasně, rosnej bod. Pozvěte si nějakýho řemeslníka, jestli by nemělo cenu stěnu zvenku zateplit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:42
- Nahlásit
birma
tak my urcite planujem stenu zvenku zateplit. ale tak vis jak to je... no...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:43
- Nahlásit
cernej caj
akze ten pohlcovac rikas, ze stoji za to, co posilala maya
Sem koukla, co Maya poslala a nevim, s timhle nemam zkusenosti, oni v tom domku meli vyslovene pristroj, velkej, do elektriky, neco ala vysousec zdiva. Fakt si tam pozvi remeslnika, ten ti rekne, jestli neco vzlina, esli je blbe zed odizolovana a tak...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:45
- Nahlásit
cernej caj
ale tak vis jak to je... no...
je mi to jasný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 20:49
- Nahlásit
cernej caj
pri prilezitosti ohledani nekteryho obleceni nabizim
Pri prilezitosti reseni plesniveni skrine ma tato tva nabidka krasny nadech.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 21:05
- Nahlásit
fifi
no me to taky napadl, ze to vypada vtipne. ale sem si reklacze nepotrebny sezonni odevy dam do krabic co sou vedle a vyndam z nuch co nenosim at se to tam vleze. nic jineho krome tech par vyhozenych veci neni plesnivyho nastesti
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 21:15
- Nahlásit
cernej caj
Ta sukne cerna dlouha je z ceho? matros jako? se mi libi, jak jde natahnout, bych se do ni i mohla vejit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2013 22:19
- Nahlásit
cernej caj
já nevím jestli to funguje, jen jsem o tom slyšela, že to existuje, ty vysoušeče elektrický si myslím, že na jednu vlhkou zeď je to jak s kanónem na komára, známa to taky měla po povodni, musí to jet celej den, žere to proud a vylejváš z toho vodu, což si myslím, že tak hrozný to zase asi nemáte, na jednu zeď se mi to zdá fakt zbytečný, určitě to nebude levná záležitost, když to po povodních pučujou
jinak jak píše birma, co nejdřív s někým řešit, protože jakmile se ti v baráku někde usídlí plíseń, je to na prt
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 06:21
- Nahlásit
Mórgen ve spolek,
pátek parádičkáááá
ráno jsme hned u bytovky vyplašili 3srny brny, Bukáčovi se
asik nechtělo běhat, takže (ikdyž byl od nich cca 5metrů) tak
si šel po svých
Jo a nefím teda, jestli to tady četl, ale jak jsem přišla domů, taky blil, ale bohudík jen takový ty šťávičky...ale na kuřátku s mrkví a ovesnýma vločkama si pošmákl
Fifi
kujů paní, von je prostě modelka no
tys bydlela v Roudnici???
cernej caj
tak s plesnivým oblečením bohužel neporadím
pokd tu nejsou samy dvou metrovy
tak tohle bylo hodně odvážný
hadříky pjekný, ale bohužél ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 06:53
- Nahlásit
Fifi
je to nejaka umelotina, je to celkem prijemny, ale v parnym lete se pod tim clovek poti. Doma se ti podivam, pokud to bude jeste rozlustitelny. Na delku to vidis jak to sedi na cloveka 168cm, tak odhaduju celkovou delku sukne mozna 85cm...
Jinak ona ma tak "volnej" pas a je na snurku.
Maya
jasny, nechavam to na muze, ten si s tim poradi a nejak to resit budem. Nicmene nejhur proste odstrcime skrine vic od steny, at tam lip proudi teplej vzduch a melo by to byt OK.
denyk
, jestli to tady četl, ale jak jsem přišla domů, taky blil,
chudatko, a snad uz dneska dobry? neradi nejaka psi chripka prenositelna pres klavesnici?
hadříky pjekný, ale bohužél ....
vetsinou trika a tohle vsechno ma prednostni odber vero a segra ale na spodni cast tela zadnyho odberatele nemam, pac sou vsichni bud mooc hubeni nebo moooc vysoci
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 07:01
- Nahlásit
cernej caj
ale jo, on už byl okej hned jak se vyblil, pak jsme šli s kámoškou ven a skákal na ní jak Janek .
Já mám teda kamarády! Včera jsem jednomu psala, že se
po delší době chystáme do Jedové chýše, aby přišel, že jsme
ho dlouho neviděli...
A v jednu v noci mi přišla sms:
Rad vás uvidím. Vyberu si v šatníku ten nejlepší obličej.
hroznej vůůůůl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2013 07:43
- Nahlásit
denyk
Rad vás uvidím. Vyberu si v šatníku ten nejlepší obličej.
muj muz vcera volal kamarovi kvuli tomu, ze tam navlhavaj veci v te skrini u zdi a kamarad "okamzite to prodej a vodstehuj se do panelaku do tretiho patra. jestli se k tobe dostane voda tak vysoko, vis, ze je definitivne zle" a ja "a co psi?" a on "psi musis utratit" a ja "cooo?" a on "no zeny rady utraceji, ne?"
tak to me rozesmalo, uz teda s tim tretim patrem me to rozesmalo. on tem muze kamarad je fakt pokazdy samy prekvapko a jina slovni hricka
|