| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:19
- Nahlásit
cernej caj
hlavne nemci?
asik evropané fšici
jojo o buldozerkovi vím a je fajn, že se hojí ...
a trychtýř měl měsíc?? Chudínek
esuska byla nemocna
a huš zdravá? a co vižlata?
jaky to je vykostovat srnu?
nic mooooc, ale Bukáčkovi masíčko moooc chutnalo,
myslím, že mu dnes dám i srnčí kostičku-nóžičku.
Já mám zvěřinu moc ráda.
ze konec unora by bylo echt hnusne, co abych jel k vam
víš jak, to je nevyzpytatelný....jako teď v říjnu, to počásko se hodně měnilo
ale myslím na tu náfštěvu nehustále, to né , že né
Holky, myslím, že kdysi jste tu psaly o nějakým e-shopu s použitýma gps. Nebo si to pletu?
Docela by se mi nějaká hodila...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:24
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Hošíček je cíplej, pánčička je cíplá, takže zejtra a v pátek prostě budu doma. Hošíček má dietku páč na včerejšek blul ve tři ráno. a má na pohmat dost citlivej pupíček, a tvrdej a trochu se bojím, jestli ten problém už nějakou dobu skrytě neběží.Tak nejdřív zkusíme dietku a pak halt se uvidí. Dlabe banány, pije měsíčkovej a heřmánkovej čaj, ovšem žral by až pláče - proto taky dostal včera večer aspoň rozmatlanej banán, páč když žrala Blandíra, tak fakt plakal, chudera nebohý. Ráno si dal na rozjezd zase banána, a pak rejžu s mrkví. a ten hřemánkovej čaj. Blanka chtěla taky, měla ovšem smůlu.. Hošíček byl potěšen, že vona měla smůlu, že má cosi výsostnýho . A pak si nechal masírovat pupika heřmánkovo mátovým olejem proti bolení pupiku.
cernej caj
Maya spí s hodinkama???? Tady je to fakt banda úhylů, to je vrchol tudleto , kam se hrabe Fajka s pštrosem vod Džonyho
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:26
- Nahlásit
PetraK
Hošíček je cíplej, pánčička je cíplá,
ajajajjj brzké uzdravení celé rodince moc přeju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:26
- Nahlásit
denyk
hele enyky denyky vod letadla!! Čus, jak se daříž řeznice?
Ešuska nejni ešček O.ká, zapracuje na tom o dovolené od zítra. Vižlata dobrý, jen teda vižlák by si mohl srovnat trávení.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:29
- Nahlásit
Rumštááájn
PetraK
Hoří ti Tilda
Hošíček je cíplej
a nejni březí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:35
- Nahlásit
denyk
o takovym eschopu nevim teda... ale obcas na outdoorforum, aukro, bazose a tak se da obcas najit, kdyz nekdo prodava... nebo ten telefon s gps...
PetraK
chudacek esus, snad mu bude lip?
ferina nad ranem taky blula, ale aspon ne do postele. Tak sotva mam 14 dni klid ze nebluje vokoun... snad neco zezrala jen blbyho.
davas mu na pupik hermankovej caj?
Hošíček byl potěšen, že vona měla smůlu, že má cosi výsostnýho
jak dlouho mas dovcu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 09:51
- Nahlásit
PetraK
včerejšek blul ve tři ráno
chudinka, že přeju brzký uzdravení a to ti jako fakt žere banán? to je snad jediný co mě nesežere ani popelnice Kim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_.
Hoří ti Tilda
hele, už mi hořelo brčko, barovej pult, chňapka, utěrka, konvička, lino - proč by zrovna Tilda měl bejt výjimka?
a nejni březí?
ty vole, jestli sem něco neuhlídala!!!! Si mi to přivolalala!!!
cernej caj
snad mu bude lip?
no ráda bych, jen si tak dumám, že se trochu bojím, aby to nebyl problém složitější , podle mě má rozhozíno od tý doby, co jsem koupila na zkoušku jeden balíček mletého a bylo tam hodně kostí, od tý doby mi přijde, že to trávení a vyměšování má diuný. něco se mi nezdá, ale moc důkazůch právě nebylo - žere s chutí, lítá s chutí,, ale něco mi tam úplně nesedí.
jak dlouho mas dovcu?
zítra a pozítří budem postelový
davas mu na pupik hermankovej caj?
čaj do pupíku a éterickým lejem z heřmánku a máty, rozpuštěným v oleji mu ten pupík masíruju, to je proti bolení.
Maya
a to ti jako fakt žere banán?
jojo, je naučenej, že by měl sníst plus mínus většinu z toho co mu dám.(něco sice s kecama, ale pokud mu to dobře politicky podám a vysvětlím mu, že to nutně potřebuje, aby mu bylo líp, tak to dá) , ale banán mu neva. Když byl malej a byl za poblijouna, tak mi poradily ženský na Zvířetníku, že právě banán se dává v takových případech i malým dětem, před jídlem, ono to udělá v pupíku takový příhodný prostředí, nastartuje to trávení. A jemu to zabralo a banán- dobře zralej chutnal. A to dokonce natolik, že jednu dobu to bylo NR. 1 jako odměna. Učila jsem klid před zvěří na banán . Myslivci by se trhli mezi dveřma s tímhle přístupem , pozitivno, pamlsky a navrch banán!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:01
- Nahlásit
Maya
ti moji banany maj radi.
minule mi tim ukradl papriku ze zidle a jak si ju nesl chodbou, nez sem ho pristihla, tak sme pak na vylete meli papriku s vyrytejma otiskama psich zubu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:08
- Nahlásit
PetraK
Čus, jak se daříž řeznice?
díky za optání, je to gut . Na slovači jsem si zařádila
s dvojčaty (kdyby nebyly od jedné maminy, nikdy bych neřekla,
že jsou dvojčata, odlišné na pohled, i povahou-jedna táta, druhá máma
A jedné z nich Lucce-říkám Luciáš, nebo Frida (Kahlo) má srostlé
obočí je černovlasá a roste jí trošku knírek a je to úžasně nadaná pohyblivá dračice, druhá Linda je plavovlasá, silnější pomalá rozumbrada a koupili jsme jim dva džungaráky, jsem zvědavá jak dlouho přežijí
No a doma dobrý, minulý týden v úterý oslava narozek (kámoše u kterého jsem byla na tom hajzlíku ) no a šli jsme domů ve 4:30 jsem spěchala, abych jako nepotkala ty lidi co chodí v 5.30 do kolbenky ...no nic mně neblo, ale jelikož jsem nespala, tak jsem si raději vzla dofču. Hráli jsme stolní fotbálek a kecali atd....no dva členové šli ráno normál do práce...
A Ešus fakt jí banán jo
cernej caj
ferina nad ranem taky blula,
co to fšici máte ty wogo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:09
- Nahlásit
PetraK
Bukís si masírování bříška levandulovým olejíčkem na uklidnění zvířátka před cestou moc užíval
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:09
- Nahlásit
včera jsem vyhazovala ze dvora prvního ježka, jsou letos nějaký vopožděný
fakt nechápu proč je většina psů na ježky tak vysazenejch
a neušetřím ty koupený pipety na jaro, ale budu je muset na ty psiska dát než se zablešej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:13
- Nahlásit
zdravím
ani nestihnu rozlepit oko po ránu a tady už tolik nadrásáno
PetraK
vyřiď hošíčkovi přání brzkého uzdravení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:16
- Nahlásit
denyk
koupili jsme jim dva džungaráky, jsem zvědavá jak dlouho přežijí no tak snad v poho, to spis umlatej za to z v noci delaj brajgl
z rodiny nejake decka?
.no dva členové šli ráno normál do práce.. tak nedo spat nemusi... muj muz klidne de do prace, pak na koncert a rovnou do prace... akorat pak to prosti i s odpolednem
co to fšici máte ty wogo? ja doufam, ze to nic nebude...
Maya
tak to nezavidim. ja nastesti ve dvore jezury nemam, takze usetrim na jaro v poho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:23
- Nahlásit
birma
co tvuj krk?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:24
- Nahlásit
cernej caj
hele feri taky blula?? asi nějaký vržený kouzlo na foru či co
denyk
povahou-jedna táta, druhá máma
si to holky rozdělily, což? Heh a jak je to fajn moc si jen tak řádit, coby tetička, že jo? a počkej až vyrostou, to budou jízdy
jsem zvědavá jak dlouho přežijí
neteřinky, nebo křečci?
kámoše u kterého jsem byla na tom hajzlíku ) no a šli jsme domů ve 4:30
ajajjajá jáá ja jááá
A Ešus fakt jí banán jo
jo, fakt že jo. Jako mlaďoch je naprosto zbožňoval, cpal se tím jak nezavřenej. Pak ho to nějak opustilo, už po nich tak nejel, pak měl období, že je jako nemusel vůbec, ale když jsem řekla, koukej to zežrat hubo rozežraná, tak to snědl a pak chtěl naopak další a další. Noa když je mu špatně, tak je jí rád a s chutí, bez pobízení.
na uklidnění zvířátka před cestou moc užíval
no Ešus tohle moc nemusí, radši mě nakope ze srandy do hlavy, než abychom se mudlali, ale teď mu to bylo příjemný. i chrápe s ručníkem přehozeným přes záď.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:25
- Nahlásit
cernej caj
to spis umlatej za to z v noci delaj brajgl
no neboj, spali v kuchyni (křečci) no teda spali, dělali
bordel v tom kolečku atd...jsem spala v obýváku, který
je propojen s kuchňou
Holky se v noci budily, že chtějí pít a chodily se dívat na křečky
Jj kindervejce od ségry-7mi letý dvojčata.
tak nedo spat nemusi...
tak jako "mladá" jsem taky nemusela ..a nebo když jsem
dělala na dílně, teď ale musím trochen f práci přemýšlet takže bych stejně nic nevymyslela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:29
- Nahlásit
birma
vyřiď hošíčkovi přání brzkého uzdravení
díky, vyřídím, snad se brzo zadaří.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:37
- Nahlásit
tak anglina dneska nebude, tož s úkolem nic, až příště
denyk
tak jako "mladá" jsem taky nemusela
jj, taky jsem chodila z klubu rovnou do práce, holt v mládí člověk vydrží hodně
někde jsem četla,že nejhorší kocoviny jsou v 29, protože člověk furt chlastá jako mladej, ale tělo už chátrá a nezvládá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 10:42
- Nahlásit
ty misky!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 12:37
- Nahlásit
denyk
Holky se v noci budily, že chtějí pít a chodily se dívat na křečky no tos mela aspon veselo
PetraK
tak snad to neni nejaky horsi problem, s tim jak si koupila vic kostnatej balicek?
Maya
e nejhorší kocoviny jsou v 29, protože člověk furt chlastá jako mladej, ale tělo už chátrá a nezvládá
budu mit letos divokyho silvestra rikate??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 12:46
- Nahlásit
cernej caj
budu mit letos divokyho silvestra rikate??
silvestra ne, ale ty další 3 dny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 12:58
- Nahlásit
Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 13:00
- Nahlásit
práce, jako byla by super, akorát teda je dost daleko
http://www.jobs.cz/pd/694037361/?rps=233§ion=p ositions
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 13:28
- Nahlásit
máme novou stopovačku, tak jsme byli opět "lovit" už vím, že když chlapeček nevnímá, ale žere, tak je to křepelka, když nevnímá a nežere zajíček
cernej caj
co tvuj krk?
mnohem lepší, už mi vaděj jen ty nejkrajnější polohy. Díky za optání
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 13:44
- Nahlásit
birma
takže zajíček horší křepelky?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 13:48
- Nahlásit
Maya
takže zajíček horší křepelky?
jojo občas i píská a kňučí, když už jsme k zajíčkovi blízko
doufám, že jsem ho utahala, protože já nejsem schopná pohybu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 14:00
- Nahlásit
birma
že když chlapeček nevnímá, ale žere, tak je to křepelka, když nevnímá a nežere zajíček
tak to su rada, ze uz lepsi
uz premyslim, co na vandr. jedu bez psu tentokrat komplet - jedeme hodne autobusema a ferina mozna bude harat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 14:08 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
to jsou krááásný obojky http://www.fler.cz/zbozi?ucat=255055
edit: pro velkomajitelku fory
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2013 14:14
- Nahlásit
cernej caj
uz premyslim, co na vandr. jedu bez psu tentokrat komplet - jedeme hodne autobusema
závidim. Já právě zvažuju stěhování a zatim to vypadá, že pak kvůli financím nebudu moct nikam na druhou stranu byste mohli jezdit vy ke mně
|