Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:22
- Nahlásit

Vero
jasny, to naprosto chapu. ale u nas dycky zvoni (pac kdyz su nahodou doma, tak me dycky prekvapi ale kdyz doma nikdo neni, tak holt papir... ale chapu ze te to stve, kdyz na nej cekas.

řeba taky je hrozně "in" zavolejte věštkyn nekecej, fakt? to nekdo sleduje? dyt to je vypln casu nekdy davno po pulnoci, ne?

Kone = westernovy "kozacky"

dekuju

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:23
- Nahlásit

Vero
asi máš pravdu, že to bude chtít sepsat písemně
já naběhla na poštu, vedoucí tam měla nějakej stížnostní arch a i to za mě vyplnila, jen jsem to podepsala. Slíbila teda, že mi přijde smska s tím, jak to napravili, ta nikdy nedorazila, ale zvonit začali, takže účelu bylo dosaženo

cernej caj
hezký oznámení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:27
- Nahlásit

birma
tak hlavne, ze zacali zvonit. smsku vem cert. me taky chlapek slibil ze zavola koncem zari, od ty doby sem volala uz 3x a dneska mi rekl, at se stavim klidne hned a prej ze jak to bude, tak da vedet...

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:28
- Nahlásit

cernej caj
dyt to je vypln casu nekdy davno po pulnoci, ne?
kdepak! na to je celej televizní kanál, jede celej den... krom toho pak loví nejlepší kousky na internetu

Kone = westernovy "kozacky"

jo tááák tak to se těšíš, co.

birmatakže účelu bylo dosaženo
to jo, tak asi budu taky muset

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:30
- Nahlásit

cernej caj

na doplnění vzdělání , čék se holt musí i od týnejdžrů učit

http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Vero
je videt, ze su daleko za vopicema (mozna jeste dal, nez fajka pac ani nevim, ze uz to ma vlastni stanici a sem si dycky rikala, ze jak na tv mimo vysilaci cas svitila ta barevna koule, tak to i bylo zajimavejsi jak ta vestkyne

Maya
Člen
- Nahlásit

cernej caj
oznámení moc pěkný a koně teda ať se taky líbí, taky chci fotodokumentaci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:33
- Nahlásit

Vero
Jolanda rulez
je to linka volna... nespete...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:36
- Nahlásit

Maya
no su na ne moc zvedava.

Navic v patek vyzvedne muz razitka a mam v planu si tu sukni ozdobit psima tlapickama a jak rekl vcera vtipne kamos... prej "az se te nekdo bude ptat, jakou si mela svatbu, tak reknes - potapanou"

Vero
looool "to neni ciganka, vona je bila "

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:40
- Nahlásit

cernej caj
ty budeš mít razítko s tlapičkama? teda to by mě nikdy nenapadlo, že se to nechá vyrobit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:46
- Nahlásit

Maya
dokonce sem nasla obchod, kde to prodavaj uz hotovy

budu mit tlapickovou country svatbu

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:50
- Nahlásit

cernej caj
kdyby tě razítka nadchly, tak kamarádka dělá i podle tvých vlastních návrhů

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:50
- Nahlásit

cernej caj
je videt, ze su daleko za vopicema (mozna jeste dal, nez fajka
te´d už ne

ak na tv mimo vysilaci cas svitila ta barevna koule, tak to i bylo zajimavejsi jak ta vestkyne
já nevim, zkusím to klukovi říct na omluvu, je to ta spodní věková hranice teenagerovství,počítám že rok a dva a zájmy taky posunou od kachnofobie a jolandy jinam (doufejme teda).
ale teda, když mi kluk pustil jolandu, tak jsem se prohnula docela smíchy, musím přiznat, že u té barevné koule se mi to asi nestalo

tlapickovou country svatbu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:53
- Nahlásit

birma
jeee, tak to je supr a ma je moc pekny, sici stroj je supr

Vero
e´d už ne no mas recht
ale teda, když mi kluk pustil jolandu, tak jsem se prohnula docela smíchy, mas recht, ze jolanda je skvela. ja myslela takovej ten porad co byvaval hluboko v noci na vyplneni casu mezi normos programem a programem pro dospele

ale su zvedava, jak to vsechno skloubim dohromady. To oznameni ale kupodivu nevypada ZAS tak blbe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 14:30
- Nahlásit

no ty kravo - VELKÝ TEST GRANULÍ dle tv nova

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 14:32
- Nahlásit

cernej caj
jojo to mě dneska taky dorazilo. Hned po tom, co jsem se na FB chytla s lidmi, co si myslí o psovi, že "on moc dobře ví, co udělal"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 14:38
- Nahlásit

birma
jenze kvuli tem lidem si aspon nepobezi pulka ctenaru tv nova rychle koupit ty pedigree granule... pac jak je neco v telce nebo na podobnym webu tak tomu veri vetsina beznych konzumentru a nadela to vic skody

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 14:41
- Nahlásit

cernej caj
to ne, ale půlka lidí zmydlí psa po příchodu domů za něco, co udělal před x hodinama, protože to přece psali, že on to ví!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 14:54
- Nahlásit

birma
to je taky fakt...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:09
- Nahlásit

birma
"on moc dobře ví, co udělal
no jo, takový jsou na zabití, zajímavý je, že u dětí tohle neaplikujou že by jim dali jako vybrat mezi čokoládou a brokolicí, asi je považujou za blbější než psy

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:09
- Nahlásit

jinak ta anglina byla skoro celá blbě, tož tak

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:12
- Nahlásit

cernej caj
birma
test
moc dobře ví

marnej boj....

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:18
- Nahlásit

reakce na to, že pes neni schopnej abstrakce a generalizace:
"Takže se dostáváme k závěru že pes je lehce dementní jak t tady čtu, že vlastně není chopný přemýšlet a rozhodovat se. Není zodpovědný sám za sebe..."
i jsem jim tam dávala tohle video, o kterym jsem myslela, že je fakt silnej argument a nic. Prostě pes má buď uvažování na úrovni člověka, nebo je dement, nic mezi tim neexistuje

Maya
jinak ta anglina byla skoro celá blbě
a jak to mělo bejt?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:21
- Nahlásit

birma
a jak to mělo bejt?
to nevim, to máme vymyslet do příště

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:29
- Nahlásit

Maya
to máme vymyslet do příště
tak snad poradí Fifina až přijde

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:30
- Nahlásit

birma´
tak snad poradí Fifina až přijde
to spíš to mezitím zapadne do propadliště dějin

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:43
- Nahlásit

birma
video, o kterym jsem myslela, že je fakt silnej argument a nic.
to video je dost dobrý...
bohužel asi jen pro lidi ochotný uvažovat.
lidi si vesměs chrání svou pravdu, nepůjdou do toho si zpochybnit přesvědčení a zkusmo tu pravdu hledat znova, znova se jí dobrat nebo ji nedejbože předělat. zasáhlo by to jejich sebehodnocení. proto je tak strašně zbytečný tyhle diskuse vést, pokud čék nemá vysokou odolnost proti frustraci a stačí mu, že to má smysl sem tam pro někoho....

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 16:20
- Nahlásit

Vero
nepůjdou do toho si zpochybnit přesvědčení a zkusmo tu pravdu hledat znova, znova se jí dobrat nebo ji nedejbože předělat. zasáhlo by to jejich sebehodnocení.
no hlavně by pak logicky muselo nastoupit vědomí, že svým milovaným psům křivdili a ubližovali a následně i výčitky svědomí. Setrvání na své pravdě je toho uchrání a proto je to pohodlnější

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 16:22
- Nahlásit

birma
logicky muselo nastoupit vědomí, že svým milovaným psům křivdili a ubližovali a následně i výčitky svědom
právě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 16:52
- Nahlásit

maya
me napadlo breathing
jako prvni slovo alre nevim

<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání