| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:41
- Nahlásit
Vero
tak jako jeste porad se mi docela libi, akorat uz sou po par morich, takze trochu rozezrany a asi bych si i dneska koupila jiny ale zas nevadilo by mi nosit ani ty stary kvuli te minulosti
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:49
- Nahlásit
cernej caj
neco jen 2denniho za 14dni pokud by pocasi slo rozumne
jsem na trzích letos už to prostě asi nedopadne a budu se celou zimu těšit na ten březen
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:53
- Nahlásit
cernej caj
tak ty musis mit asi ten titan? i kdyz me napada, kdyz su alergicka na ty kovy, proc mi hodinky nevadi
no já jedině titanový, pokud máš alergii na kovy, tak záleží na který a některý hodinky ti klidně vadit můžou, záleží z čeho je to vyrobený a kolik tam toho daného alergenu je a to má asi každý výrobce jinak, já bych možná taky našla nějaký netitanový, který bych mohla nosit, ale dost by to lezlo do peněz to zkoušet, titan je jistota
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 11:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
[imgs]http://www.blingdaily.com/images/W728HD-1AV _M.jpg[/imgs]stary (ale mam v cerne) co se mi hodne libi sou treba tyhle nebo tyhle, tyhle se mi libi asi nejvic v jakztakz prijatelne cenove hladine. vitez - nejsu silena a hlavne se bojim, ze uz tak to proste nedam na ruku (edit - asi dala, nasla sem foto s tema starejma takze ty novy by taky nemuseli precuhovat pres parat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:31
- Nahlásit
kočičí barely zdarma k Hillsu, kdybste někdo měl zájem http://www.svetkrmiv.cz/cms/modules/mailing/show.p hp?id=731
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:34
- Nahlásit
cernej caj
ty třetí se mi líbí nejvíc, ale já teda nemusím tyhle hodinky, který maj tolik funkcí, že poznat kolik je hodin je umění
třeba maj hodinky i s navigací?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:35
- Nahlásit
cernej caj
a maj a i s kompasem http://www.vsk.vutbr.cz/vertical/index.php/recenze /56-recenze/91-recenze-hodinek-suunto-x9i-n-naramk ovy-poita-s-gps-navigaci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:42
- Nahlásit
Maya
vim, ze se delaj ty bezecky "hodinky" ale ty maj spis jen zaznam trasy z gps nez aktivni mapu. nebo si tam muzes nastavit nejake konkretni gps souradnice asi.
jojo, neco takoveho, jako si posilala
ty treti se mi taky libi asi nejvic, ale aj ty prvni sou pekny. no asi se nekdy projdu po brne, neco ozkousim jak to pasuje na pracku a pak si necham dat na vanoce penize
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:44
- Nahlásit
já teda mám ráda taky velký hodinky, ale jednoduchý dizajn
ty moje už nemůžu najít, což teda jak koukám, kdyby nešly opravit, tak už je nekoupím
ale jsou víceméně jako tyto, akorát jsou titanový
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:52
- Nahlásit
Maya
tak me se libi ty digitalky, pripadne v kombinaci s rucickama, ale je fakt, ze nektery ty klasicky sou taky moc hezky. nicmene dostat damsky treba strbirny nejaky elegantni tak su hodne nestastna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:56
- Nahlásit
cernej caj
nicmene dostat damsky treba strbirny nejaky elegantni tak su hodne nestastna
no to já taky hlavně že ty dámský jsou fakt mrňavý, já musím mít hodinky přes celou ruku kde jen kouknu z dálky a vidím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 13:02
- Nahlásit
Maya
ajoo, ty je mas kvuli slepote a ne kvuli tomu, ze se ti to libi ale fakt stejne ste me dali brouka do hlavy, si nejakej den pudu do mesta ozkouset, jak by me to pasovalo a necham si dat penize k vanocum kdyz se slozi cela rodina, tak na pulku hodinek by bylo a druhou su ochotna dat ze svyho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 13:16
- Nahlásit
cernej caj
ty je mas kvuli slepote a ne kvuli tomu, ze se ti to libi
neee mě se líběj velikýýý
ale ty malý mi nějak zásadně nevaděj, takže výběr rozsekává ta slepota
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 13:49
- Nahlásit
Maya
dneska sem se rozhodla, ze pudu v nedeli zkusit nejaky cviceni. v zime nebudu skoro chodit ven, tak aby clovek nezlenivel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 13:53
- Nahlásit
dneska mám radost ze cvičení a dokonce to mám natočený pokud byste někdo chtěl vidět ščastnýho cvičícího pefa, tak zde
Kde je Ešuska? Ta baba má zas dovču?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:02
- Nahlásit
birma
taky me to napadlo, kde jee? uz vcera
to je sikulka, pekne mu to de
hele a kdyz cvicite neco novyho, tak cvicite treba jen 2 veci jeden den a dokud to neumi? nebo jen tu jednu vec? timik nejak zapomel, co znamena "dolu" od ty doby co mame jinou vyssi postel, tak proste dolu nechce a tak sem si zas rikala, ze kdyz se snazim ted timika na lehni (aby aspon vydrzel, nez se vedle nej zvednu) tak aby to zas nebylo toho moc? jak sem to naucila ferinu netusim, ta se to nejak naucila rychle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:06
- Nahlásit
cernej caj
kdyz cvicite neco novyho, tak cvicite treba jen 2 veci jeden den a dokud to neumi
novinky cvičím jenom doma (pokud to jde teda) a až pak přenášim ven. Učim i víc novejch věcí zaráz (taky máme s mym přístupem novej povel na týdny a týdny )ale snažim se, aby pro něj byl srozumitelnej rozdíl mezi nima, takže teď máme rozučenou chůzi u nohy, lehni, aport, používání zadních nohou s předníma na targeru, obíhání stromů (jako přípravu na agi) a přidržování tyče v předních nohách ale některý věci trénujem třeba jednou za týden, takže je máme na měsíce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:06
- Nahlásit
birma
Kde je Ešuska?
taky už jsem se chtěla zeptat kde je velkomajitelka fory, ale pak jsem nechtěla bejt za blbce, kterýmu uniklo co se děje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:07
- Nahlásit
Maya
pak jsem nechtěla bejt za blbce, kterýmu uniklo co se děje
z toho důvodu jsem její nepřítomnost nekomentovala už včera
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:08
- Nahlásit
birma
šikovnej Adam, jde mu to pěkně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:10
- Nahlásit
cernej caj
nejlíp naučíš povel Dolů, když psa omylem skopneš z gauče a ještě k tomu potom zařveš Dolů, aby jako slezl abys ho neskopla, jj s povelem Dolů fakt potíže nemáme
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:10
- Nahlásit
cernej caj
nicmene dostat damsky treba strbirny nejaky elegantni tak su hodne nestastna
tak kdyby ti je někdo daroval, tak se na mě obrať a ihned tě tvého neštěstí zbavím
birma
z toho důvodu jsem její nepřítomnost nekomentovala už včera
taky nevím, tipuju zaneprázdnění nebo skřipku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:14
- Nahlásit
Maya
no my ho zkopavame cilene a na tom rozkladacim gauci to fungovalo dobre, jenze postel je vetsi a ja na nej nedosahnu, kdyz je v rohu a na tom gauci on to chapal, ze dolu dolu ale gauc byl 10cm nad zemi a postel je tak 40 tak jestli to je pro nej jina situace asi?
Vero
ihned tě tvého neštěstí zbavím
birma
tak supr, vic naraz neva, jen je to na dyl
no ja si vcera rikala, ze snad dovolena, ale zase nerikala nic o delsi dovolene?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:20
- Nahlásit
cernej caj
tak supr, vic naraz neva, jen je to na dyl
hlavně kdybys to chtěla cvičit shapingem a ne naváděním (teda u Dolů shaping nepředpokládám, ale co kdyby ) tak je třeba rozlišit ty situace, aby věděl, co po něm v tu chvíli chceš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:25
- Nahlásit
cernej caj
tak jestli to je pro nej jina situace asi?
no to asi jo, tak bych ho to učila asi cíleně slejzat za nějakou ňamkou, prostě učit jako jiný povely
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:25
- Nahlásit
birma
vzhledem k tomu,z e nevim, co je shaping tak asi mimo me
ale nevim, z jaky efektivni strany vzit prave aby chapal, ze ma jit dolu. hodit mu mlsku z postele na zem?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:34
- Nahlásit
cernej caj
ale nevim, z jaky efektivni strany vzit prave aby chapal, ze ma jit dolu. hodit mu mlsku z postele na zem?
buď, nebo mu můžeš ten povel říct, kdykoliv uvidíš že slejzá sám od sebe a pak za to odměnit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:54
- Nahlásit
birma
ok
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 20:18
- Nahlásit
tak Ešuska má vážně chřipajznu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2013 20:52
- Nahlásit
birma
týjo, chudák ešuska, jak si stěžovala že tam sou nemocní tak snad se brzo uzdraví, jestli seš s ní v kontaktu tak ji pozdravuj
|