Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 09:22
- Nahlásit

nesnášim líný lidi, nesnášim liný lidi a když jsou k tomu hloupý, je to šílená kombinace.

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 09:46
- Nahlásit

žijem oba, já jsem na tom asi kapku hůř než miláček. nemám nachystáno, co jsem chystala, zrovna když se mu udělalo zle, a chce se mi spát, páč ani po panáku se nedalo.
mrkef je aji mužík, páč si na noční nezdříml, co kdyby se něco dělo.
zaplaťbánbu, že to nebyla ta torze.

kachna_
osobní závazek nedovolit vaší zkázu prostřednictvím mamonu a majetku, nebo co?

zdá se, zdá se. prohlídka s nočním příplatkem stojí taky za to. on asi usoudil, když viděl letošní páníčkův účet za nehrazený zdravotní zákroky, že závidí, no. ale tak ještě bysme si koupili nějakou hovadinu
nebo si říkal, že musí trumfnout popeláře s tím spolklým hadem.
my nejsme normální domácnost
kdy bude konec? co to je za rok

a nechápu, kdo je línej, blbej a dělá psům plastiku....

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 09:48
- Nahlásit

Vero
ufff mi úplně mrazí. Přesně takhle vypadaj moje noční můry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:15
- Nahlásit

Vero
jestli nebyla predzvest jak klepal tou nohou? ze by ho to tlacilo nanerv nebo tak?

a dneska jak?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:25
- Nahlásit

rumštajn
Vero
to jsou teda zážitky, heh buldozér koukám se rozhodl pořídit si všechny nemoce světa, by si mohli potřást packou s Kimem
ale hlavně že to dobře dopadlo, teda fakt zlatí špicouni bez torzí

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:25
- Nahlásit

Vero

chuderové nebozí, všicí tři!!!!!věřím, že jste vy dvounožci vyždímaný jako hadry na podlahu. Fuj,, hrozný, já jsem se takhle lehce, jen lehounce vystíhovala o víkendu s Ešusem. bylo mu blbě, divně chodil břicho měl tvrdý, lehce zvětšený, nedalo se na něj sáhnout, začínala jsem se bát (zvlášť takhle na chalupě na samotě, bez auta), pak se naščestí posejřil. Takže si dovedu představit, jak bylo tobě, když to bylo xkrát horší.

nebo si říkal, že musí trumfnout popeláře s tím spolklým hadem.

já bych to viděla nějak takhle nejrpavoděpodobnějš , pipi malej snaživej

a nechápu, kdo je línej, blbej a dělá psům plastiku....

líný jsou tu mí kolezi, tedy konkréteně jedna kolegyně, asi bude hodná, ale...... jak tohle mohlo kurva vystudovat práva?????? Ikvé v suterénu, furt jen kejve, dělá ehmm,hmmmm, kouká, jak když nakopou a ... samostatná práce nějak ne-e. eh. co já se rozčiluju, proč? nač?? dyk mi to může bejt v podstatě jedno.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:39
- Nahlásit

PetraK
líný jsou tu mí kolezi
furt lepší než snaživej blbec, to mi věř

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:41
- Nahlásit

cernej caj
jestli nebyla predzvest jak klepal tou nohou?
ty jo... já nevím.
hlavně teda doufám, že nepojedem ještě jednou pro změnu s něčím ještě třetím souvisejícím s nohou

a dneska jak

už v pohodě

PetraK
jak tohle mohlo kurva vystudovat práva?
asi má dobrou paměť (a nic jinýho)

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:46
- Nahlásit

Maya

furt lepší než snaživej blbec, to mi věř

a jo!! ty jo na tuhle možnost jsem nevzdechla!! Tak jo, sláva těmdle línejm tupcům

Vero
asi má dobrou paměť (a nic jinýho

jo to je fakt, to je možný, proto se taky tím pádem ale jako právník neživí, páč by to nedala. Mě to jen irituje v souvislosti s lidma, který makaj jak barevný. Budu si víc považovat u nás prodavačky s sůprmárketu, která se nezastaví, než tohodle zjeva, kterej tu jen dejchá. Eh. nic, jdu počítat. To dává aspoň smysl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 10:47
- Nahlásit

Vero
no snad uz mate oddivoceno a ted uz se jen docka sundani trychtyre

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:08
- Nahlásit

jdete se někdo o víkendu podívat do Letňan? Zvažuju, který den půjdu, tak bych se kdyžtak přizpůsobila, že bych mohla s někym pokecat naživo

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:15
- Nahlásit

birma

nendu, budu zedničit v Bešónově.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:30
- Nahlásit

PetraK
taky budu v Bešónově vybírat novou látku na gauč neb mi včera volali, že ta co sem si vybrala tam nejde neb byl to blbě vypadalo, fakt jako nemůže něco jít bezproblémově???

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:33
- Nahlásit

Maya
Bešónově

překvapivě . Já doufám, že urvu i čas na to s čoklema někam vypadnout /krom toho času i sílu, páč jsem furt ta choroba/, je ta v okolí hezky, tak by se to mělo využít.

eb byl to blbě vypadalo,

jak to můžou vědít?

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:14
- Nahlásit

PetraK
čkoda, holt vezmu mámu a budu ji velkokynologicky vzdělávat (nějak mám pořád pocit, že jednou přistane pes i v tomhle bytě )
Já doufám, že urvu i čas na to s čoklema někam vypadnout /krom toho času i sílu, páč jsem furt ta choroba/, je ta v okolí hezky, tak by se to mělo využít.
to chci zkusit zejtra, možná, možná, možnáááá vyzkoušíme si sjet mašinkou do Lysý na výlet

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:23
- Nahlásit

birma

nějak mám pořád pocit, že jednou přistane pes i v tomhle bytě )

inu proč ne,

možná, možnáááá vyzkoušíme si sjet mašinkou do Lysý na výlet

kecáááš, kdyby nejhůř bylo vystoupíte ve Stratově, tam býval - pravda,když jsem byla táááákle - . - malinká, pěknej rybňajzc na koupání za tím borovým lesíkem. Tak třebas je tam ještě a třebas by se to Adamitovi líbilo.ale kurnik- ne, jsem debil, zapomněla jsem na tu nožku. Tak ale, pokud dáte vlak, tak si myslím, že v létě by to mohlo být gůt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:35
- Nahlásit

birma
tak bylo by to zajimavy, kdyby pristal

dneska druhy kolo hot jogy. ta lekce zdarma a zitra dovolenaaaaa abych semohla pomazlit s mojim novym 4jadrovym mazilkem... (mozna se mi chladic na cpu nevleze ani do bedny
ta velka stribrna vec s ventilatorema cernyma plamenama je chladic na mojeho novyho mazlikaaa tak snad se mi to podari namontovat cele spravne

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:37
- Nahlásit

cernej caj
4jadrovym mazilkem.

magor, si magor,

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:38
- Nahlásit

PetraK
kecáááš
no nevim, teď je po tom klidovym režimu dost splašenej, ještě dneska se zajdem na nádraží podívat a uvidíme, jestli je šance, že to zejtra dáme

cernej caj
a zitra dovolenaaaaa abych semohla pomazlit s mojim novym 4jadrovym mazilkem...
týjo to bude dobrej mazel!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:40
- Nahlásit

birma
jojo, mam od kolegy starsi vnitrnosti, tak se mooooc tesim sem si udelala k narozkam radost. Fakt nechapu, proc nikdo nema potrebu me potesit vecma do pc i pro tu mp3ku novou si musim sama skocit

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:51
- Nahlásit

cernej caj
Fakt nechapu, proc nikdo nema potrebu me potesit vecma do pc
musíš si psát seznamy věcí, co si přeješ, nebo to furt někomu omlacovat o hlavu
já už třeba vím, že ježuch donese tašku <3 akorát na knížky a věci pro psa mi to nefunguje, nijak nedokážu lidi okolo přesvědčit, že to je to, co fakt potřebuju (zvlášť teta, co psy nerada s oblibou dává věci jako deodoranty a stahovací spodní prádlo do kterýho by ses možná vlezla tak ty, já se do něj nenasoukám ani omylem )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:00
- Nahlásit

birma
stahovací spodní prádlo do kterýho by ses možná vlezla tak ty,
to sou dobry dary teda

a ta taska je hezka

tak ja vyjimecne dostanu pc hru, ale kdyz reknu jeziskovi ze chci treba grafickou kartu a presnej typ tak jezisek mi rekne, at si to koupim sama, ze mi ju max zaplati...ale proc nemuzu byt prekvapena tim, ze ju fakt necekane dostanu ?

ale letos premyslim, ze bych chtela ledvinovy pasy, ale mozna bude vzhledem k dnesnimu pocasi lepsi, kdyz si je objednam uz ted

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:05
- Nahlásit

cernej caj
ale kdyz reknu jeziskovi ze chci treba grafickou kartu a presnej typ tak jezisek mi rekne, at si to koupim sama, ze mi ju max zaplati...
já už píšu ježíškovi seznam i s odkazama přímo na zboží v eshopu vždycky toho napíšu víc než čekám a pak jsem překvapená z toho, co mi ježíšek vybral

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:12
- Nahlásit

birma
no ja vetsinou zazraky necekam, pac ta rychlovarka od muze, za rozbitou rychlovarku, ta me fakt dorazila

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:16
- Nahlásit

cernej caj

jojo, mam od kolegy starsi vnitrnosti,

a pak se dif, že ti je šoufl, když si dáš něco mastnýho to je jasný, starý střeva už tak neberou pomoooooooooooooooooooct.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:17
- Nahlásit

cernej caj
no ja vetsinou zazraky necekam, pac ta rychlovarka od muze, za rozbitou rychlovarku, ta me fakt dorazila
kdysi jsem od přítele dostala k třetímu výročí dvoje podkolenky. Bylo mi 19 a byla to pro mě fakt rána buď ráda za rychlovarku

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:19
- Nahlásit

birma
zejtra dáme

dáte.

musíš si psát seznamy věcí, co si přeješ

taky může napsat jéžiškovi. Jako já! Např. loni dala jsem si s tim takovou práci napsala jsem to v tom kreslícím programu myší, aby to fakt vypadalo, že to psalo dítě, aji vobrásky sem tam namalovalo no vypadalo to tak věrohodně, že Brtnik to pojal jako takovou tu předvánoční vymahačskou srdceryvnou reklamu a ........ chtěl to vyhodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:20
- Nahlásit

birma
a k třetímu výročí dvoje podkolenky.

otec mi k dvacátým pátým narozeninám věnoval rolák od vjétnamcůch a karafiját. Jeden

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:21
- Nahlásit

PetraK
no vypadalo to tak věrohodně, že Brtnik to pojal jako takovou tu předvánoční vymahačskou srdceryvnou reklamu a ........ chtěl to vyhodit

já dělám excelovský tabulky se sloupečkem obecně co to je, dalším s přesným popisem a posledním pro odkaz

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:22
- Nahlásit

PetraK
otec mi k dvacátým pátým narozeninám věnoval rolák od vjétnamcůch a karafiját. Jeden

na druhou stranu - nepamatuju si co jsem dostala k těm výročím předtim a podkolenky jsem nosila i když jsme spolu už dávno nechodili takový echt blbý dárky si člověk dýl pamatuje

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání