| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 22:54
- Nahlásit
Maya
potkani jsou oproti dlani mnohem větší. Leda by to byla miminka, ale to si zas nedovedu představit tu míru vycvičenosti u takovýho prcka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2013 23:28
- Nahlásit
birma
ale myši nemají holý ocásky ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 00:19
- Nahlásit
Maya
kuk
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 00:20
- Nahlásit
a holý je nemaj ani potkani, jen tam maj stejně jako myši ty chloupky hodně kratičký a řídký
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 12:35
- Nahlásit
me to nejre otwvrit. podivam se na pc. ted pc ucim bobkovat
a cetla sem ve vane tu knizku ze kocky by zrali mysy a je docela zajimava ackoli myslim, ze lidi co gakt krmi srotem tak by asi okamzite zahodili knizku nebo srot. ja se trochu uklidnuju rim ze berem lepsi geancle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 15:40
- Nahlásit
tak jsem se dneska byla dívat v Letňanech. Jsem úplně vyšťavená Zjištění je, že máma fakt psa mít nebude, protože jí se nejvíc líběj ti největší jako vlkodav, mastifové, mastinové, novofundlanďáci a bernardýni
Nakoupila jsem Adamovi tunu hraček a mezi nima tohle a vypadá to jako první věc, co ho baví žužlat a přitom nejde sežrat za 10 vteřin. Na druhou stranu 1 náplň stojí 60,- a myslim, že dýl jak hodinu mu to nevydrží, ale občas mu radost asi udělám, zvlášť pokud ho to naučí si něco v klidu žvejkat
Taky jsem si koupila klikr od gappaye, protože má krásnej zvuk. Starej dobrej jsem ztratila (dement!!!) a novej měl volnej plíšek a příšernej zvuk. A tak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 17:03
- Nahlásit
Jsem nadšenááááá! ráno Adámek poprvé byl ochoten cvičit bez vodítka kousek od lesa s veverkama a teď!!!
chvíle napětí
to vypadá, že jsem konečně sehnala hračku, kterou bude milovat dokonce když jsem ho chtěla odměnit pamlskem (jeho milovaným vařeným hovězím srdcem), tak mi radši čuchal u kapsy s hračkou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 17:09
- Nahlásit
Rrumstajn.
birma
to vypadá, že jsem konečně sehnala hračku, kterou bude milovat
aby neee, tohle by snad zaujalo kazdyho psaka, sem zvedava, jakou bude mit zivotnost.
Na druhou stranu 1 náplň stojí 60,- a myslim, že dýl jak hodinu mu to nevydrží, ale občas mu radost asi udělám, zvlášť pokud ho to naučí si něco v klidu žvejkat
A tak do toho by sla dat nejaka vlastni napln, ne? A dat zamrazit..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 17:18
- Nahlásit
Fifi
sem zvedava, jakou bude mit zivotnost.
já taky, ale vypadá to ušitý fakt dobře (ta kůže je xkrát prošitá)
A tak do toho by sla dat nejaka vlastni napln, ne? A dat zamrazit..
z druhý strany tam jdou dát normálně pamlsky, který by se sypaly. Zas nevím, jak udělat náplň, která by něco vydržela a přitom mu chutnala a ještě k tomu bych ji měla moct vytvarovat tak, aby tam držela...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 17:46
- Nahlásit
birma
Zas nevím, jak udělat náplň, která by něco vydržela a přitom mu chutnala a ještě k tomu bych ji měla moct vytvarovat tak, aby tam držela...
Naky pamlsky doma peceny, ala jatrovy ci ty rybi, co dela esuska? vytvor si na ne formu dle rozmeru a muzes velkovyrabet.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 17:53
- Nahlásit
Fifi
no ono vevnitř na to neni z týhle strany moc místa, takže je třeba, aby to bylo vyboulený ven a tudíž tvrdý, aby to ten pes žužlal a neukous to na jedno hryznutí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2013 18:14
- Nahlásit
birma
tak muzes experimentovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 07:11
- Nahlásit
zdravim takhle v pondeli po ranu
a mam dobrou zpravu pro esusku. A) doufam, ze zada se ji dali do richtiku pres vikend a b) muzes se smat me, protoze jak me pobolivalo koleno minulej tyden malinko (od kycle ke kolenu jak kdyby skriplej nerv) tak pres vikend lepsi a dneska sem sla obligatni kilak do prace skoro 30minut s tim, ze sem sla po metach - lavickach v dosahu a i kolega, co chodi 15minut po me uz v praci byl, kdyz sem prisla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 08:47
- Nahlásit
cernej caj
no fuj, tak ať se to do odpoledne zlepší
Rumštáááájn
Mája hárá, Baty hárá, auto stáfkuje, mamča je nemocná
Tak jsem aspoň zkazila náladu Michalovi, páč včera machroval, jak to auto opravil (mojí nabíječku půjčil před čtvrt rokem svýmu kamarádovi), byla jsem za hnusobu a zavolala mu, že tu "opravu" (dobil baterku přes kabely) zmršil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 09:00
- Nahlásit
kachna_
nema auto PMS teda?
tak to uz vsem zacina haraci obdobi a ferina jako furt nic, jo? tak to su zvedava, kdy zacne.
tak aspon reklamujes u michala, ne? tak to opravi poradne v druhym kole
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 09:08
- Nahlásit
cernej caj
nema auto PMS teda?
spíš DBP (debilní bludnej proud)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 09:56
- Nahlásit
Fujtajb ve spolek!
To je ziminka venku u nás už to vypadá jak před sněhem
chjo...
Jak se daříte všici? Já se dařim tak nějak mimo náš časo prostor asi nicméně sem si dala závazek že navštívit lékaře tak jednou za rok by se sneslo tak sem byla dneska na odběrech krve. Už dlouho sem tam nebyla a ty lidi bych přizabila, jak všici předbíhaj no a když mě konečně sestřička odebrala tu krev tak se chválila jaká je hodná a že mě z protekce dá náplast z vobráskem..i zaradovala sem se a sdělila jí, že je ta nejhodnější (až po Janii samozřejmně ) Jdu vod dochtora ven a kouknu na ruku ... a málem mě šlehlo..na tý náplasti jsou vobrázky KLÍŠTĚTE !!
kachna_
Mája hárá, Baty hárá, auto stáfkuje, mamča je nemocná
zásobu diazepamu máš nebo ti mám poslat???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 10:03
- Nahlásit
Faaaajfkooooo krásnej kabátek máte na důmečku!!! Jeli jsme včera okolo ze hřbitova - a nenadávej, na návštěvu fakt nebyl čas (
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 10:10
- Nahlásit
Fajka
.na tý náplasti jsou vobrázky KLÍŠTĚTE !!
dobrej zazitek teda
hlasim, ze noha se zhorsuje adekvatne delce chuze. do kuchynky a zpatky dojdu, pac je asi 10metru. zachod je tak 20 a uz si pri zpatecni ceste musim davat pauzu... se zvedava, jestli se dostanu z prace.... pomoooooc co s tim mam delat? asi se z toho zkusim vyspat a zitra uvidim
kachna_
tak doufej, aby ten bludnej proud nebloudil po vnitrku auta pac jak ja mela v patek to pocitacove story a jak su stresas prehnane uzkostlivej tak se mi v noci zdalo, ze mi z pc preskocil elektrickej oblouk do postele a uhorela sem v dome malem...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 10:11
- Nahlásit
Janiii
Faaaajfkooooo krásnej kabátek máte na důmečku
Jééé díííkujemeeee vyřídím hlavně čífoj bo on má nejvíce zásluh
Jeli jsme včera okolo ze hřbitova - a nenadávej, na návštěvu fakt nebyl čas (
Tssssss tvoje smůůla...mám připravenou pro vaši přepadovku flašu zelenééé...no takhle jí budu mušet vypít sama
škoda škodááááá, ale chápu, bo su taky časově totálně mimoza
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 10:36
- Nahlásit
cernej caj
, ze noha se zhorsuje adekvatne delce chuze. do kuchynky a zpatky dojdu, pac je asi 10metru. zachod je tak 20 a uz si pri zpatecni ceste musim davat pauzu
šmarjá co se ti stalo ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 10:52
- Nahlásit
Fajka
já nevím, právě sem si myslela minulej týden, že skříplej nerv, pobolívalo ale koncem týdne se to zlepšilo, v sobotu nic skoro a včera už sem to malinko začala cítit a dneska při postavení na nohu taková bodavá bolest co vystřelí od kyčle ke koleni, netucham co to je
a uz aspon mate trochu min prace nebo ste porad v jenom kole?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:01
- Nahlásit
rumštajn,
tady koukám samej marod, tak to už se koukejte všichni uzdravit
já mám nějakou depku, tim počasím bo co, tak sem si řekla zlepším si náladu budu se učit finsky a jak tak koukám všechny kurzy jsou daleko a časově blbě a tady blízko jen individuál a jelikož jsem to nebyla já kdo vyhrál ty milijóny ve sportce, tak zase nic a depka mi asi zůstana
Fajka
tý náplasti jsou vobrázky KLÍŠTĚTE !!
to by mě kleplo, nechat si vysát kref u dochtoroj a ještě tohle?????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:23
- Nahlásit
tak jsem si alespoň objednala ten liškovej prsten a motýla sedícího na kameni z útulku a tak doufám, že mi to depku zažene
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:34
- Nahlásit
takže jakože fakt, na úřadě jsou jen 8-17, fakt pro pracující lidi
jsem doufala, že to není pravda
takže vyřízení řidičáku mě bude stát další dva dny dovolený, uááááááá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:39
- Nahlásit
Maya
já mám nějakou depku
dej si radši čokošku a hodně, to máš hned
a néseš sama, já bych málem ani nevstávala, ale nemám to z počasí, to si čék zahrává tak s ohněm někdy.
na úřadě jsou jen 8-17
klasika, klasika, ani já nechápu, jak můžou úřady a banky žít na marsu.
cernej caj
pomoooooc co s tim mam delat?
velký líty... asi bych počkala přes noc, hodně tepla, a ráno šla k dr. raději, pkud by se to nelepšilo... nejspíš to ale bude ten skříplej nerv, jestlis neměla úraz a jestli tě nezlobí páteř.
dotaz technickej- když máš word dokument na heslo a to heslo dávno ztratíš, dá se to ještě nějak obnovit, nebo máš po ptákách? a kde v nástrojích je vůbec obsluhovátko na hesla? víš-li?
psí hlášení, psík je ok co do žaludku, jen zničil další límec. nedivím se mu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:40
- Nahlásit
Fajka
tý náplasti jsou vobrázky KLÍŠTĚTE
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:47
- Nahlásit
Vero
, jen zničil další límec. nedivím se mu.
však buldozér má nějakou páru ne? mě zničil límec i Kim po kastraci, do tý doby sem nevěřila, že to de a fakt to de
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:48
- Nahlásit
Vero
dej si radši čokošku a hodně, to máš hned
čokošku nemám, ale sem včera večer sežrala kaštany a vůbec to nepomohlo, spíš naopak sem si pak nadávala jakej sem debil že to žeru večer
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2013 11:51
- Nahlásit
Maya
jelikož jsem to nebyla já kdo vyhrál ty milijóny ve sportce, tak zase nic a depka mi asi zůstana
bud vklidu, my si minulej tyden s klukama v kanclu koupili celou sazensku a dneska musel kolega co to kupoval celit hromadnymu obvinovani
tak jsem si alespoň objednala ten liškovej prsten
pockej, az z neho voblezes
Vero
, dá se to ještě nějak obnovit, nebo máš po ptákách?
myslim, ze na tebe dotaz na heslo vyskoci sam. Po ptakach mas prakticky, teoreticky ne. Existujou softy, ktery se zabyvaj prolamovanim hesla, ale pokud to heslo ma treba 6 znaku tak muzou prolamovat treba tyden bezny pocitace co ma kazdej doma a pokud ma treba 12 znaku tak muze prolamovat treba 2 roky za predpokladu, ze tam sou pismena a cislice. a kdyz bys tam mela specialni znaky treba,t ak treba by 12cisel mohl prolamovat 120 let
tak hlavne, ze se psik hoji a je OK
|