| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:17
- Nahlásit
PetraK
tak blanimura je fakt supr, jak s hledanim bomby tak s nosenim hadru to muze nosit po podlaze a mas po starosti s mytim
s tema zadama se ale fakt krot, vem si jak se na to budes tvait za 10, 15 let ze si "tenkrat" nebyla starostlivejsi...
dyt se krasne smeje, prej dementni
Vero
tyjo, a stihli ste to odhalit vcas? neudelal si s vokem nic? dyt to uz mate dobrejch 14 dni tak jeste 14 a pude to dolu, ne?
nojo, byly aj luxusne dobry. namichala nam ruzny kremy a ruzny chute, at si vyberem co se nam nejvic libi a budem od ni brat na svatbu, fakt jako spokojenost a za svatebni chce asi 300kc/kg +/- coz de pokud budeme chtit cca 7kg pro tech 45 lidi... (teda to jeste musim zjistit, kolik toho bude potreba)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:26 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
nedivím se Buldozérkovi, že ten xindl rozšvihal. ALE UUUUŽ JEN DO TOHODLE PÁTKŮŮŮ , že jo?
ve středu má kontrolu. ale mužík mě zrazuje od doufání, páč že to má mít tři týdny od první kontroly, ne tři týdny celkem.
takže......já radši nevím nedoufám.
faktem je, že už mi z toho solidně hrabe, skoro víc jak jemu.
on mi jen vypovídá venku poslušnost. jako že- když teda nový podmínky..tak mě to nauč i v nových podmínkách, já to s tímhle na krku neumím. ale tak... stejně kupodivu je to furt v mezích, já bejt jím, tak už máme sežranej byt a psa hledáme na letáčku na sloupech.
cernej caj
tyjo, a stihli ste to odhalit vcas?
to nebyl problém - límec prostě celej prasl po celé délce, jak se zapřel o šutr a zabral.
takže ani s vokem nic nestih...
budeme chtit cca 7kg
týjo, tak hlavně to ohlídejte pak před psama, to by jim asi bylo docela zle, chudinkám malejm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:28
- Nahlásit
birma
ňuňu pipi
to jo, mně se vždycky hrozně líbí ten výraz, kterej u toho má!! Je to jíný, než když ho pro něco pošlu, to jo, je hrdobec, zvlášť, když je to předmět, jehož název nezná a jen ho k němu diriguju, ale tady v tom případě, je hrozně ftipnej, tváří se jako velikej Filuta, čekám, že začne jednou u toho spiklenecky mrkat, jak je dobrej, že si to takhle vymyslel sám . A myslím, že mu Blandíra bude velmi brzo s tímhle šlapat na paty, páč s tím hadrem vítězně cválala chalupout sem a tam a taky se u toho tlemila. A to nemluvím o tom, že pok hópla tou svou nečekanou rychlostí ku stolu a zcela překvapivě tam neuloupila nic k jídlu, ale podložku pod hrnce a byla vysmátej hrdobec co lítá prostorem sem a tam a baví se tím, jak se bavíme my . bylo to moc hezký.
ke mně do postele, kde je chmountá
ááá hadrovášeň. No přesměruj to na to, že s tím bude vytírat, to se šikne. Já jsem kdysi naučila Murphyho, že si lehnul na bůček k lince a šmidlal tam nožičkama. Pak jsem mu na ty haxničky navlíkla fusky a bylo to, jako když jí pucuje miloval to . STačilo říct, pojď to uklidit, fláknul s sebou na bok a šmidlal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:34
- Nahlásit
Vero
no to by jim bylo fest zle
no stesti je, ze to budeme mit pak 4km v obci od te pani, co pece ale kdyz sme je v sobotu vezli po vyletu, tak u nas ve treti tride byli prikurtovany psy, ktery se rozhodli, ze pojedou ve druhy tride, takze dorty sem tech 30 minut k nasim a pak jeste 20 minut dom vezla na kline, no dost masakr a to sme se stavili po ceste na caj, tak sem z hospody nakukovala, zda nenatahujou z dvojky cumaky do jednicky ale nastesti spokojene chrapali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:39
- Nahlásit
cernej caj
to muze nosit po podlaze a mas po starosti s mytim
vona s ním zatím vítězoslavně vlaje nad hlavou, přes hlavu a tak. Má to jako hokejovej fanda vlajku
vem si jak se na to budes tvait za 10, 15 let ze si "tenkrat" nebyla starostlivejsi...
no jo, ale tak ono co s tím dělat po tom pádu?? stejnak Ti dochtoři nepomůžou , a teď to bylo moje hrubá debilita a chyba. Já jsem hlavně hlídala, aby se za mnou nešmrdolili čokle. Ona je ta Fiskarska fakt hodně hodně hodně ostrá- důkaz místo slibůch máme na mém pravém zápěstí, kdy mě jen štrejchla (jsem obouručák, takže jsem jí měla v levý, ale ta je slabší, neunese tolik, tak mi to sjelo a vzalo to pravou ruku)
se krasne smeje, prej dementni
no směje, krásně, krááásně dementně neee, víš že to myslím právě v dobrým, je to roztomilá fotka.
Vero
ale mužík mě zrazuje od doufání, páč že to má mít tři týdny od první kontroly, ne tři týdny celkem.
aha, hm,, kurnik. pesimista jeden realistickej
on mi jen vypovídá venku poslušnost.
jo, to měl určitým způsobem ešus s tou podříznutou haxnou taky . Tak jsme to pojali tak, že jsme se na flexině učili lepší variantu povelu čekej. že jako si hodně hrajeme a nemusíme poslouchat . Chůdě malý, už aby to bylo dole a oko cajk.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:49
- Nahlásit
PetraK
vona s ním zatím vítězoslavně vlaje nad hlavou, přes hlavu a tak. Má to jako hokejovej fanda vlajku
tak to dotáhni, kup vlajku a pak můžete stylově oslavovat vítězství třeba na olympiádě
Tak jsme to pojali tak, že jsme se na flexině učili lepší variantu povelu čekej. že jako si hodně hrajeme a nemusíme poslouchat
buď ráda, že něco. Adámek byl do předevčíra vzornej, asi ho hnáta ještě bolela, teď mu otrnulo a má venku soustředění jak akvarijní rybička (převzato od Wami - děsně se mi ten výraz líbí ), takže učím obíhat stromy, on k němu doběhne, zapomene, co tam vlastně chtěl a běží někam v dál
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:57
- Nahlásit
PetraK
ja vim, nic s tim neudelas, jako ja s kolenem... ale clvoek se trochusetrit musi.
dmenetne ale v dobrym ale jo, chapu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:59
- Nahlásit
musim vám to sem dát - video s jednou mojí známou, kterou mám strašně ráda a její práci úplně miluju a věřim, že vy si ji zamilujete taky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 14:13
- Nahlásit
zdraví Mandarinka - velký kocour v malé krabici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 14:18
- Nahlásit
birma
kup vlajku
tu mám doma, vozíme jí na koncerty mohli bychom vzít s sebou Blanidůru a Alex by byl překvapenej ešče víc než, když jsem zamávala českou vlajkou na koncertě prvně , páč péf mu ešče vlajko nevlál
uď ráda, že něco.
tak vona to taky nebyla žádná sláva
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 14:23
- Nahlásit
birma
ty jsi mi šlohla kocourka!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 14:26
- Nahlásit
Vero
leda bys ho vypustila jako cca 4 měsíční kotě tak před třema rokama v Táboře ale vzhledem k tomu, kolik mám koček a každou jinou, tak se snadno trefim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 14:33
- Nahlásit
Vero
birma
hezky cvičí jógu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:02 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
von je ale aji úplně stejnej krabičák
čím je krabice menčí, tím zajímavější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:06
- Nahlásit
Vero
krabice menčí
tak mu řikej Uko Ješita, když ho zajímaj ty miniatury
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:06
- Nahlásit
Vero
von je ale aji úplně stejnej krabičák
to sou u mě všechny kočky
tenhle je spešl ouchyl a když je blaženej, tak dumlá, takže mívám občas vycumlanej kruh na triku nebo na peřině, je mu přes tři roky a kojí se takhle furt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:10
- Nahlásit
birma
a kojí se takhle furt
mno. buď ráda, že se kojí jen takhle na tričku či peřinách. Pak jsou taky tací, kteří se kojí - i ve velmi, velmi dospělém věku - třebas na cvičáku - na fence labradůra, nebo při návštěvě restauračního zařízení, kde je sraz všech účastníků zájezdu a jednou z účastnit je i fenka moskeváčka, velikosti tramvaje.... a tak. no
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:14
- Nahlásit
PetraK
Pak jsou taky tací, kteří se kojí - i ve velmi, velmi dospělém věku - třebas na cvičáku - na fence labradůra, nebo při návštěvě restauračního zařízení, kde je sraz všech účastníků zájezdu a jednou z účastnit je i fenka moskeváčka, velikosti tramvaje.... a tak. no
to ale asi nebudou kocourci, ne? on by to rád zkoušel i na holé kůži, ale to jsem mu rychle zatrhla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:30
- Nahlásit
birma
nebudou kocourci,
nene, kdepak to je něco o moc většího a o moc pitomějšího a úhylnějšího v tý hospodě se tehdá fšicí bavili. On jí prostě zcela propadl po všech stránkách. Kdyby mohl, celou dobu leží na zádech a provádí kontrolu STK podvozku při čemž se ovšem nikdy nezapomněl přísát . Jo já umím nafasovat úhyla . Fenka tehdy stála a já čekala kdy začne kroutit hlavou . Ona je úžasná.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:34
- Nahlásit
PetraK
Jo já umím nafasovat úhyla
nabízí se taková jedna úvaha jo, ale nahlas to nevyslovim, páč bys pak se mnou nemluvila určitě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:40
- Nahlásit
ehm, ehm, křípka asi napadla mozek. Nedošlo mi, že když mě bolej záda, jsem kapánek dosti omezená v pohybu (jo já vím, nejen v něm, ale to teď nehraje zas až takovou roli - i když vlastně evidentně jo, když jsem tak blbá ) a že tudíž bych měla do budky vyrazit tak nějak normálně, a ne až když se mi křížej nohy, páč jse vypila asi tak hektolitr bejlí, že pak ta cesta je komplikovaná a trvá déle, což ..... může... že jo.... se pak jeviti jako jistý problém . Ale jsem žena, silná žena, uhájila jsem čistej štít
birma
ale nahlas to nevyslovim,
jen ta krásná uplstěná vižlička, co mi teď stojí na okně parapetu, v kůchni, tě chrání před útokem hade.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:45
- Nahlásit
jo hele holky a abych toho neměla málo, tak včera jsem fakt zazářila, jak hvjézda velejasná. přijeli jsme z chalupy a že se naložím s těma zádama do horký vany. Tak jo. Nakrájela jsem si sýr, nalila víno červené , postavila na pračku , která ovšem co? běžela. A co se rozhodla udělat? ŽDÍMAT, takže..... než jsem se otočila, letěl talíř s hermelínem do prostoru a následně sklenička s tím vínem. Víno všude, připlesklej hermelín po vaně, střepy všude.......... bylo mně mě velmi líto. S těma bolavejma zádama se dobře gruntuje, doporučuju vyzkoušet že jsem neměla ten sejra to mi štvalo hodně, těšila jsem se na něj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:48
- Nahlásit
PetraK
jen ta krásná uplstěná vižlička, co mi teď stojí na okně parapetu, v kůchni, tě chrání před útokem hade.
no a pak myslim, že jí taky chráněj tvý bolavý záda, hlava... a nemožnost vzdálit se přílišně od záchoda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:49
- Nahlásit
PetraK
hade.
copak můžu za to, že sis naběhla? (tu normálně slzim smíchy )
těl talíř s hermelínem do prostoru a následně sklenička s tím vínem. Víno všude, připlesklej hermelín po vaně, střepy všude....
ale teď je mi tě fakt líto. Se zádama vim, jak mě tuhle chytly, tak co mi spadlo, to na tý zemi muselo počkat, než mi nebude líp...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:49
- Nahlásit
kachna_
myslim, že jí taky chráněj tvý bolavý záda, hlava... a nemožnost vzdálit se přílišně od záchoda
plááááčůůůůůůůůůůů
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:52
- Nahlásit
PetraK
lity lity lity
(vůůůůůůůůůbec se tu nesměju při tý představě. Ani trošičku)
Ale já tě taky trochu potěšim. Kačenka mluví. Krásně na svůj věk. Jenže. Ona trvá na tom, že to po ní musim zopakovat. Musim to zopakovat néé tak, jak to řekla Kačenka, ale říct přesně to, co Kačenka říct chtěla.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 15:55
- Nahlásit
myslim, že jí taky chráněj tvý bolavý záda, hlava... a nemožnost vzdálit se přílišně od záchoda
vy ste kobyly
PetraK
A co se rozhodla udělat? ŽDÍMAT, takže..... než jsem se otočila, letěl talíř s hermelínem do prostoru a následně sklenička s tím vínem
a jééé, nebohá, nebohá todle mně by se nikdy nemohlo stát!
protože a) nemám vanu....... b) cokoliv v prostoru odloženého se stává kořistí lítých šelem (nemyslím svýho hodnýho pejska, i když v těchto dnech osatelitování bych možná měla i kapku pochyb )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 16:06
- Nahlásit
kachna_
že jí taky chráněj tvý bolavý záda, hlava... a nemožnost vzdálit se přílišně od záchoda
ty jo vy ste sebranka!!!! nepolitujou, ale ešče se do nebožátka trefujou! počkejte až budu chodit normálně, až nebudu tahat ten vozejk a až budu normálně mluvit, vy se nepostačíte divit!
birma
tu normálně slzim smíchy
já ne,
nemůžu totiž, když se směju bolej mě záda
tak co mi spadlo, to na tý zemi muselo počkat, než mi nebude líp...
no tohle bohužel nespadalo do tý kategorie počká. Krom toho, že to díky červený barvě po celý kópelce vypadalo kapek morbidně , tak ty střepy fšade, ty byly mocnej argument. Brtnik chtěl, že to uklidí, ale já byla tak nas.... naštvaná, že jsem nechtěla pomoct
plááááčůůůůůůůůůůů
a že mě to vůbec, vůbec nepřekvapuje
Vero
vy ste kobyl
hrozný! hrozný kobyly
protože a) nemám vanu.....
já včera málem zas neměla pračku, jak sem chytla toho vzteka
vůbec mi to prostě neseplo, vždycky to tam dávám... jenže .. nikdy při koupání neperu, že jo. kterén jsem a kreténem zvostanu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 16:15
- Nahlásit
PetraK
abych si to u tebe vyžehlila, tak věz, že jsem včera našla na Adamovi 2 blechy jak blbě by se jich zbavovalo, kdyby mi vlezly na kočky, co nesnášej koupání a spreje asi vyprávě nemusim, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2013 16:25
- Nahlásit
birma
era našla na Adamovi 2 blechy jak blbě by se jic
ty jo! moje noční můrka. Spíš teda u Blanice, páč ta obojek nemá - nejsem si jistá, jestli na ní něco neaplikovali v útulku, tak jsem zatím nic nedávala, aby se to nekřížilo a ona neměla ani jedno jediný klíště /a že jsme venku furt, furt lítá ve vysoký trávě, v lese.../ a jak má furt ten zájem o blechy (JO TO JÍ MUSÍM POCHVÁLIT ALE, páč tuhle si zas jednoho našla a!! Vůbec nic, stála nad ním a pozorovala ho jen, ani se ho netkla, bez povelu, sama od sebe, jen zkoumala , byla moooc šikovná Pipi)
|