| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 16:12
- Nahlásit
dala. A bylo mi dost blbe sisa neboli vodarna oficialne vodni dymka.
No aspon budu mit cas uz resis vlka (ne vlka jako vlka).
Ps:ale zas kdyby se uz deti ucili zit z prany, profitovali by na tom i dospeli a fleka sem chytila volnyho, tak sedim a du spat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 16:22
- Nahlásit
cernej caj
dala. A bylo mi dost blbe
po čekuládě?
icialne vodni dymka.
áha - heh jsem nezdělaná v tomto oboru
uz resis vlka (n
vlka nemaje, tak ho neřeším, nebo mám? zas nechápu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 16:28
- Nahlásit
petrak
Ta cokolada je tucna jak svina. Nastesti to proslo rychle
Vlka a pc. Aby byl online. Pred testama nebyl cas.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 16:41
- Nahlásit
cernej caj
Gratulujuuuu celosvetove vzdelanymu cajovi!
Jak Adamek, byl s vama, zvladnul to?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 16:50
- Nahlásit
Fifi
Jak Adamek, byl s vama, zvladnul to?
prosimtě nevíš, jak bych ho dostala do centra Prahy? zvlášť když pajdá i když obcházíme barák?
Byl doma sám, trvalo to necelý 4 hodiny, obvaz mírně olízán ale jinak nedotčen, je úžasnej v tomhle!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 16:51
- Nahlásit
birma
obvaz mírně olízán ale jinak nedotčen,
Tak to jooo, sikula!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 17:28
- Nahlásit
birma
Je to zlaticko supr, ze to zvladl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 19:34
- Nahlásit
holky jsem největší hrdobec na celym širym světě!!! Stal se zasrák
za 20 minut a 200 g piškotů jsme převázali haxnu bez vrčení, bez ztuhlosti a bez košíku. Mít ještě někoho druhýho, tak to bylo za 5 minut hotový, ale ono je to těžký, když se snažim mu tu haxnu ovázat a nic mu ji nepřidržuje (rozhodl se, že budem vázat ve stoje), tak vždycky instinktivně ucukne (se mu nedivim, cukala bych taky). Nakonec už přestal piškoty chtít, ale začuchal se do něčeho, tak jsem využila chvilky, vzala to oběma rukama a bylo
jinak se mu rána zatim nepodebírá (ufff), akorát se to samozřejmě rozšklebilo, co to šlo nejvíc a je vidět, že při ohybu mu to furt hodně pracuje. Ale krve bylo při převazu minimum, tak snad jsme na dobrý cestě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 19:53
- Nahlásit
cernej caj
velká gratulace k certifikátu
birma
a taky velká gratulace Adamovi, že je tak šikovnej, asis mu to teda měla spíš dát sešít, to by se mu nerozšklebovalo a rychlejc srostlo
a za odměnu tady máte jeden ze života
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 20:07
- Nahlásit
Maya
to by se mu nerozšklebovalo a rychlejc srostlo
to sice jo, ale zas narkóza kvůli třem stehům?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 20:35
- Nahlásit
cernej caj
Juchajda! Dostanu celosvetove platnej certifikat
gratulace! a můžem ti furt tykat???
birma
za 20 minut a 200 g piškotů jsme převázali haxnu bez vrčení, bez ztuhlosti a bez košíku. Mít ještě někoho druhýho, tak to bylo za 5 minut hotový,
šikulové jste !!voba!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 21:58
- Nahlásit
birma
no jo, ono to je těžký asi rozhodnout, jestli narkoza a pak klid a nebo denodenní převazování, ale zase to máte jako cvičení, třeba se to bude jednou hodit, ne že bych to přála
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 22:35
- Nahlásit
Maya
jestli narkoza a pak klid a nebo denodenní převazování
tak stejně by pak musel něco na tý haxně mít, nebo mít satelit, aby si to nerozblemcal a nevytahal si stehy.
Ale pokud to bude už nadále tak v pohodě jak dneska, tak to bude super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 08:40
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Brejtro, máme dnes růžový den , růžofka tu totiž není a od zítra nebude až do příštího páááátkůůůů!! Což sice znamená, že budu mít ráno kapek hoňky, ale budu tu mít každej den co?? Hošíčkovej mejdan.
Fčéra jsme si zajeli za ségrou do bytu na otočku do Bešónova, Brtnik potřeboval obhlídnout, co a jak bude zapotřebí při rekonstrukci její kůchně. Má to moc háský ségra!! Byt je malinkej a neuvěřitelně outulnej. Bylo fajn, i psi se tam vejdou . Blanimůra zazářila. Jak opravdu hvjéézda jasná! kravěna. Sežrala nám tlačenku svině jedna kradačská . Ale!! dneska ráno našla na zemi plechovku s paštikou a hlásila sama od sebe, že je vzorná . Vypadá to, že jak je to na chodníku, tak tam už platěj pravidla o nebufetění , takže už jen to přenést na trávu . a ráno jí asi budu mlátit, aby hodila bóbika, páč už jakou dobu ráno neděláme nic, vůbec nic a stejně jde u levý nohy přilípnutej ípo pes, kterýho od sebe musím vyhánět, aby se vyvenčil můžu jí ztlouct?
cernej caj
Ta cokolada je tucna jak svina. Nastesti to proslo rychle
a tak, hm ale to je přece nějakej signál, že něco v těle fungujue blbě, když ti dělá problém tučný. Jako jasně, že člověk se nemůže přežrat sádla a čekat že jako nic, ale všimla jsem si, že to je tvůj největší problém s jídlem, že jo?
Vlka a pc. Aby byl online
Fifi
Gratulujuuuu celosvetove vzdelanymu cajovi!
já to furt řikám, žes jemen
takže to bylo myšleno, jako že ty řešiš vlka, ne já? Jo?
birma
za 20 minut a 200 g piškotů jsme převázali haxnu bez vrčení, bez ztuhlosti a bez košíku
A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
jinak se mu rána zatim nepodebírá (ufff)
Tak snad dobrý to bude, ale jste megašikovní. Hele ono se říká, že všechno zlý.... viď? jako todle je debilní, chápu, ale .... povede to k tomu, že tu manipulaci prostě dá a nebude to řešit, podrbej ho na pupiku, sviňuchu šikovnou.
Maya
života
blboune
ale zase to máte jako cvičení,
hele koukám, stejná myšlenka
tak ono nemusí jít pak o nic hroznýho, ale každá manipulace - trn v tlapě, kost mezi zubama, je lepší, když ten pes nevyvádí a nechá si to provést.
Chtěla bych, aby dneska bylo hezky, chtěla bych vyrazit do polí- včerejší deficit doplnit. a moc bych chtěla, aby bylo na víkund hásky. Splní se mi to?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 08:45
- Nahlásit
Rumštajn!
PetraK
Brejtro, máme dnes růžový den
růůžovej Tilda!
No já padám!!!
Blanimůra zazářila. Jak opravdu hvjéézda jasná! kravěna. Sežrala nám tlačenku
a moc bych chtěla, aby bylo na víkund hásky. Splní se mi to? já též ! staniž se!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 08:47
- Nahlásit
Fajka
růůžovej Tilda!
na ja, to měl na týhle části tour. Sluší mu to viď? ešče blonc vlásky, hotová Bárbí
já též ! staniž se!!
tak supr. Moc bych si to chtěla užít, budu zazimovávat záhradu, courat s čoklama, vařit japkovo čípkovej čaj a netěšit se do prasé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 08:58
- Nahlásit
PetraK
ešče blonc vlásky, hotová Bárb
ne! chběj mu růůůžový nechty !!!!
užít, budu zazimovávat záhradu, courat s čoklama, vařit japkovo čípkovej čaj a netěšit se do prasé
to na tom budem podobně
akurát já bych nejrač ještě zazimovala sebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 09:08
- Nahlásit
Fajka
ne! chběj mu růůůžový nechty !!!!
ajo! Napíšem mu, že to musí doladit a rovnou ať vrátí ten aparát
akurát já bych nejrač ještě zazimovala sebe
já ne, mi se to libí. Neprší, je krásně, za chvíli bude sníh........... eh pardon já zapomněla....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 09:16
- Nahlásit
PetraK
podrbej ho na pupiku, sviňuchu šikovnou.
nic nebude! v noci sem spala na jedno oko, páč si začal blemcat obvaz (sice fakt jen blemcat, nic netrhá a tak, ale stejně). Nakonec sem mu přes to vrazila ještě fusku a nahoře jí slípla, ať mu to nepadá a on přestal, ale stejně sem se nevyspala). Taky sem zjistila, že po procházce je na to háklivej mnohem víc, holt asi jak mu to za pohybu trochu popraská, tak ho to pak víc bolí prdelku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 09:18
- Nahlásit
PetraK
Sežrala nám tlačenku
ví, co je dobrý
Vypadá to, že jak je to na chodníku, tak tam už platěj pravidla o nebufetění
supéééér, tak už jenom rozšířit
a ráno jí asi budu mlátit, aby hodila bóbika, páč už jakou dobu ráno neděláme nic, vůbec nic a stejně jde u levý nohy přilípnutej ípo pes, kterýho od sebe musím vyhánět, aby se vyvenčil
jestli se vyčurá, tak bych bóbiky neřešila, třeba se jí chce spíš odpoledne než ráno...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 09:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
ale stejně sem se nevyspala).
jo, znám, člověk prostě spí pořád v pohotovosti.
tak ho to pak víc bolí prdelku.
no chce to teď v počátcích prostě jen vyčůrat,hodit bobek a dom
ví, co je dobrý
to jo, páč byla vynikající- teda ten zbytek
tak už jenom rozšířit
už jen.... ale tak ono to tak ještě vůbec být nemusí, nemusí se to vztahovat na všechny chodníky ona to má kapek složitější. Ta paštika byla přesně v místě, kde jsme párkrát procvičovaly, tááákže mi teď došlo, že může jít jen o to konkrétní místo, že toho "přenášení" bude nejspíš víc
jestli se vyčurá, tak bych bóbiky neřešila, třeba se jí chce spíš odpoledne než ráno..
hele to ne, v začátcích se venčila pěkně, dokonce v podstatě toho bobka házela +/- na jednom místě. Teď jak jsme párkrát - ale fakt ne moc - ráno "cvičili" a ona přišla na to, jak páčit tu odměnu a že když jde u tý nohy, je vysoká pravděpodobnost, že něco vypadne.... tak páčí a páčí . Já právě chci, aby - protože ráno žerou, tak aby ten bobek hodili. Ona ho pak vytlačí, ale to jí musím odehnat jinak pro svou zájmovou činnost na to nemá čas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 09:43
- Nahlásit
PetraK
mu, že to musí doladit a rovnou ať vrátí ten aparát
jo! sakra už at ho kouká navalit!!!
jinak pro svou zájmovou činnost na to nemá čas
čtěňátko jedno majinkatý !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 09:48
- Nahlásit
Fajka
jo! sakra už at ho kouká navalit!!!
mělo to bejt na konci školního roku, ale neřek bohužel kterýho
čtěňátko jedno majinkatý
čůza je to čůza pitomá. Nevim proč nehodí nejdřív bóbika, pak může klidně vesele páčit
Včera myslím měla nějaký divný pocity, když jsme dorazili k ségře. Nechtěla za živýho boha vystoupit z auta, pak na mě byl přilípnutá u ségry nějakou dobu, byla taková - jak když se bojí, že jí někam vezu a nechám jí tam . Tak sem jí říkala, že ať se nebojí, že je naša, a že bych jí nikde nikdy nenechala. Na což jsem pak následně ovšem změnila názor, když sežrala tu tláču, chtěla sem jí nechat v útulku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 10:29
- Nahlásit
rumštajn
nějak nestíhám
PetraK
Nevim proč nehodí nejdřív bóbika, pak může klidně vesele páčit
protože nejni blbááááá
jako bóbika, jedna odměna a domů, když bez bóbika má k tomu ještě dlouhou procházku s paničkou??
jakože sem měla to samý s Kimem po operaci kdy moh chodit jen na vodítku, ze začátku vyčůrat vykadit, zpátky do kotce a já do práce, odbyto za deset minut, po tejdnu hodina chození po zahradě a pak mooožná bobik když už měl pocit že má nachozeno dost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 10:34
- Nahlásit
hele http://www.vykupto.cz/zbozi/24011-retizek-a-prives ek-s-gravirovanou-fotografii
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 10:48
- Nahlásit
Maya
protože nejni blbááááá
jako bóbika, jedna odměna a domů, když bez bóbika má k tomu ještě dlouhou procházku s paničkou?
nene, tak to u nás právě není, tahle úvaha jí k tomu nevede. I ráno a večer venčím poctivě, ona naopak by ani ven podle jejího názoru nemusela (třeba když jí chtěl vzít Brtník ráno, tak ona odmítá vstát, že to je naprosto nekřesťanská hodina, zatímco Ešus se nadšeně vyřítí a letí a to stejné potom, když jdu s nima já. Takže Brtníkovo venčení jsme zrušili . No nicméně fakt venčím dlouho ráno, tož z toho to nepramení, ona je prostě nalípnutá u nohy a páčí, tak jí musím odkopat do prostoru a pak to jde . Ani pak nejdeme domů, vždycky si právě ještě pocourneme.
hele
ty jo dobrý!! dost dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 11:16
- Nahlásit
PetraK
a ještě jedno hele http://www.novinky.cz/domaci/317131-vikendove-poca si-bude-mimoradne-vydarene.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 11:27
- Nahlásit
PetraK
no chce to teď v počátcích prostě jen vyčůrat,hodit bobek a dom
ono už je asi jedno, jestli ujde 10 nebo 1000 metrůch. Dneska jsme to ráno trochu protáhli - do zveráče a lékárny a už i míň kulhal, tak mám radost
Nevim proč nehodí nejdřív bóbika, pak může klidně vesele páčit
tak jí dej koko za bóbika a bude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 11:51
- Nahlásit
birma
ono už je asi jedno, jestli ujde 10 nebo 1000 metrůch.
ty jo to nevím to nevím, protože jak se to moc zatěžuje...
tak jí dej koko za bóbika a bud
jo a jak jí znám už trošku, pospojuje si to a bude vytvářet bóbika co pět kroků aby mohla páčit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 11:51
- Nahlásit
doctu vas pozdej
Petrak
Blana je fakt vykuk
No je to muj jedinej problem, dost omezujici a nevim co s tim
Fajka
Muzete pani me vcera ale vydesila pac zacla tim, ze muzem delat certifikat jen s vyskou v it a kdyz sem se vydesila tak dodala ze staci matura a pul roku praxe v testovani
Maya
Jeste ze ten ze zivota nema wc a cici wc
Birma
To je cumacek nejsikovnejsi
|