Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:44
- Nahlásit

PetraK
tu mívá člověk zpravidla za krkem ne?
to je eště dobrý, nám sídlí v zrcadle, dycky na mně z něj kouká

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:54
- Nahlásit

kachna_
dycky na mně z něj kouká

no nektery maj v zrcadle aj rasple, to je opice mozna o neco prijemnejsi na omak aspon, ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:56
- Nahlásit

birma
je mi dost jedno, jestli charita do mýho starýho trika bezdomovce oblíkne, nebo triko prodá a tomu bezdomovci za to udělá polífku.
problém je, že oni to oblečení prodávají těm bezdomovcům, kterým to ti lidi darovali (jako daruješ bundu do jejich "šatníku" pro bezdomovce a oni jim to nabízí za peníze a to někdy ještě vyšší, než za jaké jsi to koupila v sekáči)
je to zkušenost z jedné konkrétní instituce, nezobecňuju (ale iluze si taky nemůžu dělat, ona ta sociální práce u nás... no....)
já asi příště věci spíš položím na kontyš před tou institucí, nevím.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 09:59
- Nahlásit

Vero
problém je, že oni to oblečení prodávají těm bezdomovcům, kterým to ti lidi darovali (jako daruješ bundu do jejich "šatníku" pro bezdomovce a oni jim to nabízí za peníze a to někdy ještě vyšší, než za jaké jsi to koupila v sekáči)
tak to je smutný, konťák v tom případě moje oblečení neuvidí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:06
- Nahlásit

birma
jojo, tak sem to myslela ale nedokoncila nejak myslenku. jeste ze Vero nakoukla

zvazuju, ze v ramci udrzeni zdraveho rozumu budu muset omezit nejaky aktivivity a vic odpocivat a valet se doma. jen nevim, jak to udelam...

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:08
- Nahlásit

birma
tak to je smutný, konťák v tom případě moje oblečení neuvidí...

možná bysme neměly vyvozovat z jedné konkrétní zkušenosti obecně? ale kdo má čas si to zjišťovat, že.

ta bunda má možná nedostatek, že není zimní?

caj

dělají se i bundy nad 20 000 nepromokavost? nemyslím igelitový pláštěnky. kolik mají takový ty goretexky?

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:10
- Nahlásit

cernej caj
zvazuju, ze v ramci udrzeni zdraveho rozumu budu muset omezit nejaky aktivivity a vic odpocivat a valet se doma. jen nevim, jak to udelam
nech toho!!! zrovna na tohle myslím dneska celý ráno. se závěrem, že ale už nemám co zrušit, když už nechodím ani cvičit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:12
- Nahlásit

kachna_

nám sídlí v zrcadle, dycky na mně z něj kouká

aháá, takže .... možná nejsem každej den vožralá, to jen na mě ze zrcadla koukám já!

Vero

Vero to si děláš srandu????????? pak je tedy lepší to nechat u těch popelnic, fakt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:15
- Nahlásit

Vero
ajo, to sem ani nekoukala, jestli ta birmy je nebo neni zimni, ale zas ono jestli mit triko a tlustou bundu nebo triko, mikinu a tenkou bundu... ja mam radsi tuhle druhou moznost

Vero
ta moje nova eventova ma nad 40 000. tilak bude mit urcite asi kvalitni nebo highpoint (oboji sijou v cechach, cz firmy, ale ceny odpovidaj...). nekdy (u toho gorace casto) se uvadi nepromokavost v RET takze presne nevis, jestli ma treba 20 nebo 30. ale treba bundu s 25 000/30 000 taky sezenes ale to podle me pod 4000 novou ani omylem, spis i 4 000 spis jeste v ty akci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:16
- Nahlásit

Vero
v praci tak moc spatny ted? nebo tak nejak uz proste cloveku dochazi sily obecne?

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:16
- Nahlásit

PetraKVero to si děláš srandu
nedělám, to je z první ruky... ale uf- taky neříkám, že to dělají všichni.
víš co, mě by nevadilo, kdyby to prodávali za symbolickou cenu třeba 5, 10 kaček, aby si toho ti lidi trochu vážili. ale aby prodávali třeba bundu za pětistovku, ze sekáče na dvě... mno.
u popelnic to je pro ty lidi nedůstojnější, ale zas dostanou zadarmo, co kdo zadarmo dal.... asi.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:17
- Nahlásit

Vero
ta bunda má možná nedostatek, že není zimní?
no nevim, psali tam cosi o protisněhovym pásu, tak to by snad do vetrovky nedávali

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:20
- Nahlásit

cernej caj
ta moje nova eventova ma nad 40 000
máš odkaz?

já furt nevím, esi si teď z nouze pořídit do tisícky prostě nouzkovku a za rok si koupit fakt nepromokavou pořádnou, byť drahou, a nebo jestli volit kompromis nějakej...
nechce se mi kopovat bundu za 5 tisícek teď, navíc teď nemám nějak prostor a elán pořádně to prostudovat a vybrat si. ach jooo

nebo tak nejak uz proste cloveku dochazi sily obecne?

tak nějak mi přijde... hlavně já jsem typ, který si nedovede odpočnout a zregenerovat jen aktivně, já musím mít i pasivní odpočinek, abych nabila baterku. a to mi blbě vychází.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:22
- Nahlásit

birma
no nevim, psali tam cosi o protisněhovym pásu, tak to by snad do vetrovky nedávali

ale abys nezmrzla, musíš do toho připnout flísku... což nemusí vadit, na pohyb je to asi i lepší.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:24
- Nahlásit

cernej caj
to mate neco podobnyho?
tak tady ta není až tak meeega, ale mám jí kousek od okna, akorát vobráceně by byla lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:28
- Nahlásit

Vero
omm cypher borec mel posledni, nechal mi ji za 4000 (prodaval za 5500) pac mel posledni a uz zadny nema... a je teda panska, takze v ramenou muzu mit na pohodu vycpavky a pres prdel tak tak, ale proste za tu cenu se to nedalo odmitnout...

ty chces tu zimni? nebo jakoukoli? pac ta moje z toho canisu by ti jako nouzovka stacila urcite, ale neni zateplena.

hlavně já jsem typ, který si nedovede odpočnout a zregenerovat jen aktivně, já musím mít i pasivní odpočinek, abych nabila baterku. a to mi blbě vychází. jo to mame stejne. muj problem je ale v tom, ze mam milion vosum aktivne travenych veci a proste uz toho na me zacina byt hodne a jak sem se ted ucila na ty testy, tak sem uz hrozne vnimala, ze su nevyspana a vycerpana a tuha a proste na nic to ted je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:30
- Nahlásit

Maya
akorát vobráceně by byla lepší
jako hlavaou dolu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:47
- Nahlásit

cernej caj

ako hlavaou dolu?

tys evidentně chytla kachnitýdu

Vero
nedělám, to je z první ruky... ale uf- taky neříkám, že to dělají všichni.

to je sajrajt!! my fakt dokážeme všechno dobrý tak zm...t, že to snad ani není možný.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:49
- Nahlásit

cernej caj
za tu cenu se to nedalo odmitnout
tak to věřím.

ty chces tu zimni?
chtěla bych zimní, protože jsem zmrzlina a nebaví mě v mrazech nosit na sobě tři bundy.
zároveň nezávisle na tom chci ale taky fakt pořádnou nepromokavou na celý rok.
mužík měl geniální goretexku, ta nepromokla ani za hrozných podmínek. ale pak ji dal po několika letech () do pračky a to neměl dělat... promokne do pěti minut, impregnace něco napravila, ale ty skvělý funkce jsou pryč.
takže asi tyto věci zásadně neprat, třá tu funkci má ta špína nakonec

tak sem uz hrozne vnimala, ze su nevyspana a vycerpana a tuha a proste na nic to ted je
ono tě to zas přejde, když se teď nemusíš učit...
já jsem večer chtěla už několikátej den napsat seminárku a nějak to nedopadlo... tak jsem si chtěla přivstat, ale to taky nedopadlo. asi to zadám buldozérovi nebo kočičákům, ti se válí nonstop.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:54
- Nahlásit

Vero

takže asi tyto věci zásadně neprat, třá tu funkci má ta špína nakone

jelito!!
ale něco na tom možná bude.....měla jsem plavky, skvěle mi seděly, vždy jsem je prala v ruce, pak jsem je vyprala v pračce. no a.... když jsem v nich pak vycválala z vody, málem se mi utopil muž dostal záchvat smíchu, protože ty svině byly průůůhlednýýýýýýýý!!! jako bych tam stála nahá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:55
- Nahlásit

Vero
ono je prave supr se u techto veci smirit s tim,ze to bude spinavy a hlavne v lete je treba dulezity mit nejaky tenky triko s rukavem treba, pac problem toho, kdyz to neperes je ten, ze ti pot pri dlouhodobym pouzivani casem muze "zalepit" ten matros a ponicit ho funkcne i vizuelne. Samozrejme v lete asi kdyz si to hodis na ramena at neofouknes si mikinu davat nebudes, ale je dobre proste mit na tohle v zaloze tenoucky triko at ti neni vedro ale chranis ten matros bundy, pokud za ni das hafo penez a chces ji mit treba 5 let funkcni

ono tě to zas přejde, když se teď nemusíš učit..
jasny, ale i tak sem tomu venovala mozna hodinu denne ktera mi "jen" zrala hodinu ze spanku... uz predtim sem byla asi dost nahrane. tohle to jen prohloubilo se me zda. Vlastne uz zas skola, coz?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:55
- Nahlásit

Vero

buldozérovi

a jak si vede pacoš? už ho satelit tolik neprudí?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:00
- Nahlásit

hele to jako fakt se prodávaj bundy za těžký prachy, který se nesměj prát, protože když jí vypereš, tak z ní máš to samý co já za dvě kila z penny????
ty woe, tenhle se svět se v prdel už obrátil

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:05
- Nahlásit

cernej cajhodinu denne ktera mi "jen" zrala hodinu ze spanku.
tak to není jen! mně stačí ubrat hodinu ze spánku tak tři dny po sobě a jsem mrkef. jsem spací, bohužel, bihužel, od přírody, eh

Vlastne uz zas skola, coz?
jo jo, a sice je toho teďka míň, ale straší mě zase statistika, ze které jsem propadla loni a chtěla by tak čtvrtrok učení jen jí, kde ho vzít.

PetraKa jak si vede pacoš? už ho satelit tolik neprudí?
já ti nevím, na jedné straně by se zdálo, že neprudí- už pije,čůrá bobkuje... ale vnímám, že je skoro pořád dost v nepohodě, cítí se prostě blbě, taky v noci... když se u něj stup%nuje nepohoda, olizuje se, to teď je hodně často, a kdykoli se v noci probudím, chudák se olizuje...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:08
- Nahlásit

Maya
ty woe, tenhle se svět se v prdel už obrátil

viď?

tak zas ale na druhou stanu- ono pokud se to teda nevypere /je-li to tak páč já třeba svou lyžařskou bundu normoš prala a zatím dobrý, a že ta mrcha byla drahá /, tak to ale zase neuvěřitelně slouží, protože to fakt prostě nepromokne, neprofoukne, jsi v tom jak v pokojíčku.
Já si třeba kdysi kvůli zádům kupovala Craftový tílko, taky sviňa drahá, ale ty prachy se mi už mnohonásobně vrátily v tom, že fakt mám v něm ty záda opečovaný, nestane se mi to co tenkrát. Brtnik taky nadával, když jsem mu to koupila. A háháá, copak dneska nosí rád?? To tílko který je na"houno a neví, proč takový hovadiny kupuju !" . Jsem venku furt a občas za dost nepříjemných podmínek,t akže jsem ráda, když boty, tílko a bunda fungujou. Tůchám, že místní magor černej čaj se pohybuje evidentně v ještě nepříjemnějších podmínkách kolikrát, takže tam se vůbec nedivím, že do toho jde. I s tím rizikem, že to za pět let už fungovat nebude,

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:09
- Nahlásit

Vero

taky v noci... když se u něj stup%nuje nepohoda

pupík malej trpělivej. no jako jasně, že to je vopruz na entou. Tak mu prosím tě namaluj u pelíšku na zeď čárky a pěkně je spolu škrtejte. už jich tam budete mít o sedm míŇ!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:24
- Nahlásit

PetraK
jakože trochuuu chápu (moc ale teda ne), ale možná byste se měli zamyslet nad tím, že promoknutí a ofouknutí je normální a člověka otužuje? já teda nejsem tolik venku jako vy, ale když už sem, tak fakt promoknutí nebo ofouknutí neřeším
když to tady tak sleduju, tak se divím, že tak 10 let zpátky a dříve, když tu tyhle vymoženost nebyly, že ti lidi nepomřeli na deštíky a větříky

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:32
- Nahlásit

Maya
já teda nejsem tolik venku jako vy, ale když už sem, tak fakt promoknutí nebo ofouknutí neřeším
jsi někdy venku od rána do večera, s tím že půl dne leje?
proč to neřešit a mít bolavý záda nebo rýmu, když se to dá pořešit a se tomu vyhnout, a nikoli za cenu statisíců?
můj otec celej život děsně trpěl při turistice trpěl skrze zpocený a ofouknutý záda, podle tebe by se byl měl správně otužit... ono to takhle nefunguje.
to bysme museli bejt praví zálesáci, co nesedí v kanclu, ale jsou venku x hodin fakt denně celej rok, pak jo, pak bys měla pravdu. ale to nejsme, ty situace pro nás jsou spíš nepřirozený.

jinak já rozhodně nejsem po pár letech s funkčním prádlem (to se prát může) choulostivější, jen jsou ty výlety fakt fyzicky příjemnější.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

že promoknutí a ofouknutí je normální a člověka otužuje

když jsi v tom ale venku dvě hodiny, tak se místo votužení nastuzená.

říve, když tu tyhle vymoženost nebyly, že ti lidi nepomřeli na deštíky a větříky

ale jo, chápu jak to myslíš, ale fakt třeba jít v horách na celodenní výlet a hned na začátku promoknout na kost, jako niiiiic moc, tam to není deštík a větřík, tam je to kolikrát ledák pěkněj. A to nemluvím o zimě ale o letní dovolený. Dělali jsme tehdy výšlap přes Výrovku na Luční a ještě dál. Hned, fakt hned na začátku začlo lejt jako kráva, mlha, studenej vítr.Rozhodovali jsme se, jestli se vrátit nebo ne, pak, páč jsem mezek mezkovitá jsme šli dál. Dobře jsme udělali, protože pak se počasí umoudřilo. Ale byli bychom mokří, durch. a buď bychom v tom byli celý den na tom větru, což by asi nedopadlo nejlíp.a nebo bychom to museli otočit zpátky. Takhle jsme byli v cajku a mohli si užít výlet.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:42
- Nahlásit

Vero
mně stačí ubrat hodinu ze spánku tak tři dny po sobě a jsem mrkef

já právě taky... čímž sem chtěla říct, že to učení mi spíš prohloubilo nestíhací režim, ne že by byl nestíhací kvůli učení. kdyby to bylo právě jen takhle dočasný, je to supr.

a kdykoli se v noci probudím, chudák se olizuje... tlamicka

PetraK
ale ja treba starou softshellku taky prala a dobry fungovala i potom. ALe u toho goretexu to proste casem prestane fungovat at to peres nebo to visi ve skrini...

Maya
že promoknutí a ofouknutí je normální a člověka otužuje
fakt? dokážeš si představit, že 4hodiny deš v durch mokrým oblečení, každej poryv větru je roztřese do mrtě, pak deš naprosto vyčerpaná a zmzlá spát někde pod celtu, tím že ses vymrzlá a vyčerpaná, celou noc klepeš kosu a druhý den si obleč to durch mokrý oblečení, který navíc profukuje? Na tom podle mě nic otužujícího není. To podle mě spejě především k problémům se zádama, s ledvinama, s močákem...

já bych taky promoknutí a ofouknutí neřešila (jako že já bydlím na větrných pláních a už půlky října nemůžu vylézt ven bez čepice a šály a v zimě omrzám přes ten silnej ledovej vítr furt, ale když víš, že za půl hodiny vlezeš domů, převlečeš se do suchýho anebo se ohřeješ u kamen... tak tohle já při venčení taky neřeším. A i na ty vandry sem takhle jezdívala, když mi bylo 17 a moje brigády tak tak pokryly tu jízdenku z brna, tak sem taky neřešila být dva dny v durch mokrejch botách a proklepat to zimou a celou noc drkotat zubama a modlit se, ať už je ráno, ale upřímně nemám pocit, že by mě to tenkrát otužovalo.

<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání