| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 13:38
- Nahlásit
cernej caj
jen s vyskou
pak bych byla v hajzlu znalosti neznalosti, páč já výšku nemám -mám jen nížku, jsem hrozně malá
Blana je fakt vykuk
jehehééé myslím, žes jí dost vystihla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:09
- Nahlásit
máme převázáno si to děsně vehementně blemcal, tak jsem usoudila, že je něco blbě a měl hnutej ten gázovej polštářek. Akorát teda nevim, jestli se mu to napřed hlo a pak si to blemcal, nebo jestli si to ublemcal pryč. Rozhodně teď působí klidnějc (když teda opomenu tu nastřádanou energii)
PetraK
jo a jak jí znám už trošku, pospojuje si to a bude vytvářet bóbika co pět kroků aby mohla páčit
hele a nešlo by jí vysvětlit, že dostane jen za první ranní?
protože jak se to moc zatěžuje...
tady se mu nemá moc co zatěžovat, už to i vypadá, že se mu to při pohybu nijak neotvírá (ani teda nemá moc kam by se to otvíralo, je to otevřený furt) a vypadá to klidně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:25
- Nahlásit
petrak
Bych taky prave byla v mistech kam slunce nesviti
Birma
A po opraveni neblemca? To je fakt neprijemny zraneni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:29
- Nahlásit
birma
už to i vypadá, že se mu to při pohybu nijak neotví
tak snad to bude dobrý, prďola, ať neblemcoší , ale srůstá
ešlo by jí vysvětlit,
éé, myslím že nešlo, jí se zalíbilo to páčení, takže páčí,páčí, co to dá, dneska ráno SAMA od sebe popadla slípku a přišla za mnoooouu a juchééé! a pak popadla vykuchanýho pana mróžika a zas mi ho nutila a juchéééé! Mám radost.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:29
- Nahlásit
je v praze utulek, kam clouek muze chodit vencit psy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:32
- Nahlásit
cernej caj
v troje Ti půjčí psa jako takovýho, aby sis mohl vyzkoušet jak vám to spolu jde, ale myslím, že venčení se nepěstuje o těch ostatních nevím.
Bych taky prave byla v mistech kam slunce nesvit
čaji - já jsem nějaká dementní /žádný překvápko, já vím /-ale tomu vůbec nerozumím, co jsi napsala.
ad to tučný jídlo - přece musí být pro dochtory nějaký vodítko, že tělu dělá problém tučný a to nemusí jít o vyloženě mastný jako moc.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
možná komořany?
Jsem drbna. Drbu Lůce pupencatý zádo
Hele, to příští týden oběd nepřipadá v úvahu, co?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:54
- Nahlásit
cernej caj
A po opraveni neblemca?
ne, vyhonil si a spí
myslim že v Libni by to mělo jít domluvit
PetraK
dneska ráno SAMA od sebe popadla slípku a přišla za mnoooouu a juchééé! a pak popadla vykuchanýho pana mróžika a zas mi ho nutila a juchéééé!
ňuňu pipi malá stará bláznivá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:55
- Nahlásit
pupenec blahem usnul
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 15:07
- Nahlásit
kachna_
Jsem drbna. a uz se jim ty nestovice lepsi nebo jeste nejak nic?
birmakachna_
dik, liben a komorany zkusim predat dal. kamaradka se mnou vcera resila nejakou moznost venceni v praze ted
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 15:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Jsem drbna. Drbu Lůce pupencatý zádo
hele eeeh, mně říkali, když jsem byla malá a měla pupence, že nedrbat, aby nebyly jizvy takže jsem nedrbala a drhla jen dlaní, páč to hrozně svědilo
Hele, to příští týden oběd nepřipadá v úvahu, co
ešivá je to na mě, drbno, což odhaduju že je vzhledem k informaci, že jsem tu příští týden sama, tak ano- bohužel ne-e (to je dementní takhle napsaný, ano, bohužel ne-e ), leda v pjátnicu.ne e, právě jsem zjistila že v pjátnicu tu taky není
pupenec blahem usnul
se jí nedivím, pupíkovi svědí to jak sviň.
birma
ňuňu pipi malá stará bláznivá
vona je ze sebe taaak vždycky pak rozjetá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 15:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
čajdo - tys specijálista na tyhle věcičky -můžeš se mi na to kouknout?
http://www.northfinder-eshop.cz/bundy-northfinder/ panske-bundy-northfinder/panske-zimni-bundy-northf inder/panska-zimni-bunda-softshell-northfinder-bu- 3005x3m-cerna
Chci k jéžuchovi koupit Brtnikoj bundu na zimu. Jak to s touhle vypadá? Promokne?? nepromokne??
neob mám vzít radši tuhle?
http://www.northfinder-eshop.cz/bundy-northfinder/ panske-bundy-northfinder/panske-zimni-bundy-northf inder/panska-lyzarska-bunda-northfinder-bu-3030sii -cerna
podle mě je to na promokavost / nepromokavot stejný, žejo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 15:52
- Nahlásit
PetraK
na nepromokovost sou stejny - 10 000 je takova bezna hodnota do mesta, na ven se psem a tak, si myslim, ze tohle supr. 5000 prodysnost... no zalezi, jak brtnik chodi rychle, jak se poti... 3000 nebrat nikdy (povoleny pripady ze bunda stoji 500 a 5000 prodysnost taky nebrat (povoleny pripady, kdy bunda stoji tak do 1000 treba v akci). pac 5000 je docela jako igelit, takze je to dobry bud pokud se v tom clovek chce prepravovat treba z domu na blizkou zastavku/do auta/ nakoupit 10rohliku k veceri do samosky za roh, pripadne jit vencit psa stylem "postavam a cekam, az se pes vybije, pripadene "du dost prochazkovym tempem"... Pripadne pokud se brtnik skoro nepoti, tak to asi muze bejt v pohode... ja bych moc pod 8000 s prodysnosti na rozumny pouzivani a hodne chozeni v tom nesla, kor ne v tyhle cenove tride... zas ale to ma ventilaci v podpazi, takze si clovek muze trochu vyvetrat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 16:04
- Nahlásit
cernej caj.
ty jo , to je vyčerpávající!!!! Díky moc
Já jsem řešila hlavně tu nepromokavost - páč jsem si myslela, že aby to mohl nosit v horách, když cáráme po kopcích, tak to jako asi taky ale na prt, co? Brtník chodí dost rychle hm. jako nepotí se coby dveře od chléva, to ne, ale je pravda, že co má takovou jednu lehkou bundošku....... tak tam si na ten problém igelitu stěžuje.
tak myslíš, že je to za ty prachy drahý jo? Máš tipa ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 16:23
- Nahlásit
PetraK
ja se v tom moc neorientuju, tak nevim... mozna bych mrkla na envy nebo klimatexasi proste pohledat po netu... no a taky je otazka financniho stropu... kolem tech 4000 asi mozna v akci by se dalo, ale obecne nevim, nevim... nemam prehled az tak moc
za ty prachy se mi nelibi ta prodysnost... ja mam ceskou zimni bundu progress, dala sem za ni 2000 a ma 10 000 / 10 000
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 16:34
- Nahlásit
cernej caj
díky, pohledám, tetkon musím letět, čoklidi a slunéčko čekají. krásný odpolko a večír všem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 17:49
- Nahlásit
holky jsem v šoku. Právě jsem našla plemeno, které je Adamovi úplně úplně nejpodobnější! Takže ode dneška budu tvrdit, že je to kříženec malštýr a jen milým a hodným prozradím, že je to kříženec maliny se štýrským brakýřem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 18:00
- Nahlásit
birma
ale to je peknej pejsek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 18:14
- Nahlásit
jdu se s váma podělit, aneb jak se nasrat snadno a rychle. Hodně výživná je diskuse k článku.
cernej caj
ale to je peknej pejsek
kdyby nebyl, tak bych ho nevydávala za rodiče svýho pokladu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 19:00
- Nahlásit
birma
diskuze jsem přečetla kousek a stačilo, jinak teda takovýhle článků je na netu a i v psích časopisech dost a dost, holt některý ty "pravdy" maj tuhej život
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 19:03
- Nahlásit
birma
Právě jsem našla plemeno, které je Adamovi úplně úplně nejpodobnější!
mě teda u Adama vždycky napadal jen irčan, ale pravda tenhle taky sedí
jsem si dneska koupila po dlouhý době Psí kusy a tam je o tibetských plemenech a on existuje i tibetský špic, to je co?
akorát asi nikdo neví jak vypadá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 19:14
- Nahlásit
tak článek aspoň ve mně vyloudil je povzdech s úsměvem, neměla jsem pak číst tu diskusi.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 19:15
- Nahlásit
Maya
mě teda u Adama vždycky napadal jen irčan
stejně mi ten nějak napadá pořád víc. i když ten štýřan taky proč ne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 19:20
- Nahlásit
Maya, Vero
mě teda u Adama vždycky napadal jen irčan
mi teda irčan přijde vzhledem k němu fakt hodne mrňavej, to by maminka musela bejt vážně SAO To už spíš věřim na perdela
Maya
jsem si dneska koupila po dlouhý době Psí kusy
ty jsem jednou dostala a nedonesla jsem je ani domu, nechala jsem je v metru s tim, že takovej škvár mi nesmí přes práh stejně tak už jsem přestala kupovat PPČ, přijde mi, že už je tam až moc textů typu "my máme pejska, máme ho rádi a on je hodnej. V létě plave a v zimě se s náma dívá na televizi"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 19:31
- Nahlásit
birma
mi teda irčan přijde vzhledem k němu fakt hodne mrňavej, to by maminka musela bejt vážně SAO To už spíš věřim na perdela
Ale jdi ty, ircan by velikostne i odpovidal, kdyz by k nemu bylo neco mixnuty vetsiho... no korenu adamity se asi nikdy nedopatras, celozivostni puzzle
aneb jak se nasrat snadno a rychle. Hodně výživná je diskuse k článku.
Aneb ty neustale zakoreneny broskvoviny ve verejnosti..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 20:25
- Nahlásit
PetraK
Ešusováááááááá přistála mi na mailu nabídka akce na bundu pro Brtníka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 22:13
- Nahlásit
birma
už jsem přestala kupovat PPČ
no já PPČ a Svět psů léta odebírala, ale kvůli tomu jak píšeš jsem to před pár lety odhlásila, je to o ničem, Psí kusy si alespoň nehrajou na kynologický znalce a jako čtení do busu dobrý, tak 2x do roka si je koupím a navíc jsou levnější a tenčí z měkčího papíru, takže na rozdíl od PPČ to lehce složím do kabelky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 22:16
- Nahlásit
Maya
já když už, tak si ráda koupím Psí sporty, ty mi přijdou že maj zajímavej obsah docela
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2013 23:14
- Nahlásit
Kolařice - nerada to říkám, ale uznávám, žes měla kdysi trochu pravdy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2013 07:25
- Nahlásit
birma