Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:29
- Nahlásit

cernej caj
prcek je evidentne nejmensi ze vsech
ono je to vidět i na těch videích on sice tvrdí, že je to tou špatnou nohou a že kvůli ní nemůže běhat a skákat jako ostatní, ale á myslim, že kecá, že je akorát děsně línej a rád papá

vlk

Vero
jeden je hubenej jak lunt, dostává tak o polovinu víc, co oplácanej zrzoun
a jak to děláš? moje smečka, jak nemá neustále plný misky, tak je na zabití....
psák je satelitní dalších 14 dní.
chudinka posílám podrbání

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:39
- Nahlásit

birma
moje smečka, jak nemá neustále plný misky, tak je na zabití....

tak pokud by měli pořád plnou misku, asi by už dávno umřeli na přejezení, prostě by nutně praskli. to jako fakt. prostě dostanou něco ráno a pak večeři. (tu si taky vynucují oprávněným řevem, pokud se k tomu někdy v danou hodinu nemám). to samý co pes, maso, oproti němu míň přílohy a zeleniny. tak jsou zvyklí a nijak si nestěžují, a to oni by to uměli

tak možná, že kdyby byli přežraní, tak se mi nehoněj po bytě? ale stejně to tak nebudu dělat. to je podle mě proti přírodě, mít pořád naservírováno. a vem si, jak by dopadl člověk, mít před sebou furt plnej talíř.

cernej caj

oko se hojí, jak má, naštěstí, ale... to on chudák neocení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:42
- Nahlásit

Vero
jasny, ze to neoceni ale aspon to ocenis ty, kdyz vidis jak se trapi.

zigul ma misku plnou furt a starej mel taky furt a problemy s vahou nemel

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:47
- Nahlásit

Vero
tak oni maj celej den grancle, ty samozřejmě nejsou oblibovaná pochoutka, ale i když je třeba nechtěj, tak vyžadujou plný misky. Večer dostávaj taky maso s Adamem a to zmizí do pár vteřin (akorát když dám žaludky, tak jim to dá trochu zabrat, větší kusovky jim nedávám )

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:55
- Nahlásit

cernej caj
birma

samozřejmě je to jak který zvíře, oni jsou i nežravci, kteří kdyby neměli misku plnou furt a nemohli chodit zobat, budou podvyživení.
ale ani jednoho z mých kocourů se to netýká, sežrali by všecko, až by praskli, měla jsem původně taky představu, že bude kocourek jíst večer maso a přes den bude mít misku granulí.... ne, je to nepraktikovatelné u nás.

větší kusovky jim nedávám
u nás zvládnou třeba i kuřecí krček.

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:56
- Nahlásit

cernej caj
jasny, ze to neoceni ale aspon to ocenis ty, kdyz vidis jak se trapi.
já vím, já jsem samo ráda, že to je aspOň bez komplikací... ale štve mě tO

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 13:01
- Nahlásit

Ještě mě tak napadá, jestli to tajemství s tou plnou miskou, navzdory které pak ani kastrát nemá problém s váhou, nespočívá právě v tom, že to jsou ty granule, který vlastně nechtějí?
i když znám britku, která teda nechce ani šunku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 13:11
- Nahlásit

Vero
no od woricka ty kocky sou vybiravy jak svina mam pocit

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 13:46
- Nahlásit

Vero
u nás zvládnou třeba i kuřecí krček.
já věřim, že by zvládli, ale krmím před spaním a velice rychle tam chci jít se psem, kdybych dala krky, tak buď budu muset dřepět s Adamem za dveřma, nebo jim to sežere, protože by si krky roztahali po celý místnosti
Ještě mě tak napadá, jestli to tajemství s tou plnou miskou, navzdory které pak ani kastrát nemá problém s váhou, nespočívá právě v tom, že to jsou ty granule, který vlastně nechtějí?
nevim, oni je normálně přes den uzobávaj, ale nejsou z nich vodvařený a dycky se těšej na večer na masíčko

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 15:01
- Nahlásit

birma
tak buď budu muset dřepět s Adamem za dveřma

jojo, dřepíme s buldozérem za dveřma ale víš co, netrvá jim to zas o tolik dýl než jemu jeho miska, vlastně to ani nějak do časovýho výdeje nemusím počítat.

ale nejsou z nich vodvařený a dycky se těšej na večer na masíčko
asi jako když mužík hladově chodí kolem chleba, ale jen tak uzobává a těší se na teplý jídlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 15:20
- Nahlásit

ešče krmíme??
Já mám za sebou velmi ftipnou hodinu germánštiny, zase jsem plakala. booože my jsme dementi!! vypadá to, že se nám rýsuje školní zájezd nach Drézden myslím že to nepřežijem ani my, ani pan účící, ale ani Drézden, nebo Lipsko, nebo kam to vyrazíme možná, možná že by to skončilo tak, že by nás vyrazili rovnou na hranicích /pokud už ne na péróně v prahé / pak jedině by mohly Drážďany zvostat v tom stavu v jakým jsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 15:27
- Nahlásit

Vero
ž mužík hladově chodí kolem chleba, ale jen tak uzobává a těší se na teplý jídlo

PetraK
tak idealne misto prace by to bylo dobry, ne?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 15:34
- Nahlásit

Vero
ale víš co, netrvá jim to zas o tolik dýl než jemu jeho miska
tak to mojí smečce kusovky trvaj
asi jako když mužík hladově chodí kolem chleba, ale jen tak uzobává a těší se na teplý jídlo
jojo něco na ten způsob

PetraK
možná, možná že by to skončilo tak, že by nás vyrazili rovnou na hranicích /pokud už ne na péróně v prahé / pak jedině by mohly Drážďany zvostat v tom stavu v jakým jsou
ale prosimtě, dyť ste dospělý, slušně vychovaný lidi nebo že by neeee?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:00
- Nahlásit

birma

nebo že by

nebo že by! opět jsem si fakt poplakala jen při té představě. Spolužák Jirži by to celý rozložil, to víme všichni už teď o tom, jak by to dopadlo s vánočníma trhama tam už ani radši dál představy nerozvíjím
Je škoda, že by to asi vyšlo celkem draho - školní výlet vlakem za hranice fšedních dní

cernej caj
tak idealne misto prace by to bylo dobry, ne?

co místo práce, my bychom na to obětovali klidně víkend, jen myslím, že by nás to všechny zabilo a taky ty prachy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:02
- Nahlásit

nerikej ze vlakem z prahy do drazdan je to takovej narez? Ale mozna je

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

hele myslím, že jo ,autobsem nemůžem, to by nás nenechali ani nastoupit, to jednak a druhak by to nemělo to kouzlo, a ten vlak je myslím relativně drahej.

edit koukla jsem jen v rychlosti- jen tam je to za 450,- nebo tak nějak

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:09
- Nahlásit

Taky jsem si poplákla
Šéfová udělala supeer překlep, kdy mi napsala na skype místo "jsi prdlá" tak "jsi prclá"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:10
- Nahlásit

aha tak to ja ani nevim, ze to je tak zly

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:16
- Nahlásit

Janiii
"jsi prclá"

co na toREJPAL?

cernej caj
No tam a zpět jsme podle mě tak za ticku. což před vánocema.... . a my jsme to chtěli mít i s tím Glůhvajnem, brátwurstem a koledama abychom to mohli pořádně rozjet booože už tu zas pláču

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:20
- Nahlásit

Rrrejpal nevím, nebyl přítomen tedy u toho výroku šéfové

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:27
- Nahlásit

A na glühvajn se těším do adventní Vídně - jen to nesmím přehnat, abych pak netvrdila ze svařak byl lepčejší než kulturní zážitek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 17:45
- Nahlásit

su fest nakrknuta. Clovek 3hodiny ceka v brne jak debil aby NAHODOU zjistil, ze dneska se netancuje. Gr... Jako by neslo poslat maila

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 02:01 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

aneb jak zažít pravý noční horor s dobrým koncem....

dvě hoďky po jídle po procházce pes začne házet divný obličeje a zvrací. pak zas. jdem se projít, ale nechce moc chodit, zastavuje, háže úpěnlivý pohledy, ať s tím něco udělám. blije. v předsíni už se odmítne zvednout jak na umytí tlap, na na pelíšek. blije. nafouklý břicho. rozklepaná volám na pohotovost, asi tak po desátý večer,esi může bejt torze, i když pes normálně blije a nemá ty ostatní příznaky, že by stál, dejchal a tak. konečně to někdo zvedne a prej torzi nemůže vyloučit. sháním taxík, co vozí i zvířata. vykopnu psa, aby vstal, a modlím se, aby neblil v tom taxíku. modlitba vyslyšená, poblije až práh veteriny a od toho okamžiku se oživí. břicho je menší.... dostanu s ním do sebe tři rentgeny a je to dobrý.... doktorka říkala, že to mohla být částečná dilatace, kdy se žaludek skřípne jen trošku, takže blít se může a může to pes tak vyřešit, ač někdy ne a i ta dilatace se musí operovat, takže esi to bylo tak, že jsme měli kliku....
vylezu z veteriny a volám toho taxikáře, co mi dal kontakt, až pojdedu zpět. nejde se dovolat. volám mužíkovi do práce, ať mi sežene jinej taxík. nejde se dovolat, nikam se nejde dovolat, telefén asi dostal torzi.... tak jdem pěšky nočním městem, kosu klepu a stopuju taxíky... a mám zasejc štěstí, že první hned je ochotnej nás vzít. pokecáme, jak rok léčil svýho psa, než mu umřel.
jdu si dát panáka nebo dva a svalit se do pelechu.
kocouři se něčeho vedle zmocnili a dělají bordel. asi už se tam nepudu dívat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 06:50
- Nahlásit

Vero
tyvole, to je teda hustej noční zážitek to teda muselo být starostí o buldozéra. Ještě, že to teda torze nebyla a že nakonec v pohodě. Ale teda jednomu se pak asi dobře neusíná...

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 07:04
- Nahlásit

Vero

Uuuuuf, to jsou zážitky!! Jak mu bylo ráno?? Čekáme hlášení!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 08:09
- Nahlásit

Rumštááájn
Vero
Buldozér si dal osobní závazek nedovolit vaší zkázu prostřednictvím mamonu a majetku, nebo co?
Hlásím, že byt v Hloubětíně je komplet vystěhován (jupí). Nic hezkého tam nebylo , krom dvou úplně idiotských židlí, které má ráda moje mamča

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 08:25
- Nahlásit

kachna_
ste si asi pekne makli, co

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 08:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Vero
aneb jak zažít pravý noční horor s dobrým koncem.

NO TY VADO!!!!!! Vero, Verooooooooooo a žiješ?? Bože muselo to bejt hrozný, ještě navíc sama doma!! Ach děfčico neščastná!! Hlavně ale, že to dobře dopadlo. NENÁVIDIM TORZI!! Je na mým seznamu nenáviděnejch věcí velmi vysoko. Tak doufám, že dneska máš možnost aspoň odpočívat?? A hlavně doufám, že už je Buldozérkovi malýmu neščastnýmu dobře????? Podej hlásání, až budeš mezi živejma.

Já jsem chtěla vyprávět, jak jsem se včera přecpala čekuládou z dovozu leč jest mi to vzhledem k popsanému, jaksi dosti žinantní. Fuj, je mi hrozně jen z tý představy, co se u Vero dělo. Proč kurnik musí mít ti psi takovoudle věc?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 08:33
- Nahlásit

PetraK
ja nechapu, jak muzou lidi delat psum plasticky operace...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 08:54
- Nahlásit

cernej caj

ak muzou lidi delat psum plasticky operace...

protože jsou debilové, protože lidi jsou opravdu xindl, podívej se podrobnější, co všechno se se zvířaty děje od toho, že když je jíme - a já je jím taky , neumíme se alespoń chovat humánně, když je zabíjíme, přes to, že se topí koťata,štěňata, týrají zvířata, jsou cirkusi, pokusy na zvířatech..... a to je je pár těch nejřiklavějších věcí. Neumíme se chovat jako tvorové obdařený rozumem, jsme prostě odpad.

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání