Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:20
- Nahlásit

cernej caj
ja si muzu vzit dovcu jak chcu nebo nechcu
to se máš, to u nás nehrozí
ale doufám, že 20. zavřem krám a přijdem po novým roce, akorát nevim, jeslti já mám ještě tolik dovolený, abych nakonec nemusela nějakej den do práce, to by se mi nechtělo, ale ještě dva dny dovolený ztratím na úřadech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:24
- Nahlásit

Maya
ja mam jeste 6dni dovci asi , takze ja zvazuju prave ze si vemu v pondeli a patek kolem svatku a uzivam si ju i dneska s pc

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:25
- Nahlásit

cernej caj

ejaky vyukovy doufam

no asi nejlépe

jeste nevim, jestli budu nebo nebudu chtit

chtěj. je to prima čas, můžeš být hodně venku se psima, courat po okolí,udělat si výlet a když nebude scát, užiješ si to.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:27
- Nahlásit

cernej caj
a na silvestra půjdeš do práce???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:32
- Nahlásit

PetraK
to muzu byt i o vikendu kolem vanoc pac ty dva dny v praci zas budou dost pohodovy a stihla bych dodelat resty, ktery tam visi uz mesice a proste na ne neni cas... o vanocich kdy ma kazdej dovolenou a je te spechajici prace min je supr cas na tyhle veci a paradoxne je klid v kanclech, nikde ani noha...

Maya
jasny ze pudu akorat posledni autobus k nam nestiham tak to zapichnu rovnou u kamosky ktera je na tom hur, pac jim na 1.1 dali inventuru si vem jak budou ozralci inventurovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:36
- Nahlásit

cernej caj
si vem jak budou ozralci inventurovat

hrozná přestava

o muzu byt i o vikendu kolem vanoc

to je fakt, ale tak já jsem vánoční maniak, mám ráda v tuhle dobu být doma, užít si tu atmosféru s tím spojenou co nejvíc. Kdyby navíc nasněžilo, nebo aspoň mrzlo - joj, to by byla paráda.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:38
- Nahlásit

nemám tu zvuk, chápu to správně, že tohle funguje jen u tý krabičky na stole? jak to funguje je až na konci asi poslední minuta http://www.youtube.com/watch?v=zYifm6ulieI

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:39
- Nahlásit

cernej caj
pac jim na 1.1 dali inventuru
to maj šéfa šílence nebo co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:43
- Nahlásit

Maya
šílence

nebo abstinenta

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:04
- Nahlásit

si čtu lamera, tohle je taky dobrý

<a> za poslední týden jsem změnil dva názory"
<b> "jaké???"
<a> "česko POTŘEBUJE euro, a němčina je ZBYTEČNÝ jazyk!"
<b> " co tě k tomu přimělo?"
<a> "hmmm jseli sme s kámošema do německa a došel nám benzín..."

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:04
- Nahlásit

sefa abstinenta

ja prave vanocni cas okolo zas tak neprozivam protoze doma to byl cas shonu a uklidu, hezke pak byly fakt az vanocni svatky takze uz to tak beru ze v praci mam aspon svatej klid. a leros poprve mozna nebudou vanoce s nasima tak su zvedava. asi to tolerovat nebudou a bude rev ze je uz nemam rada... achjo, to jeste bude divocina a nevim jak to nakonec vymyslime

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:12
- Nahlásit

cernej caj
vy máte před svatbou a maminka tě chce mít na štědrej den doma?? normálka tam zajeďte 25. na oběd a dovézt dárečky jak je běžný v jiných rodinách a bude spokojená ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:16
- Nahlásit

Maya

česko POTŘEBUJE euro, a němčina je ZBYTEČNÝ jazyk!"
<b> " co tě k tomu přimělo?"
<a> "hmmm jseli sme s kámošema do německa a došel nám benzín.

jehehé, tak doufám, že k témuž nedojdu až pojedem na koncík

cernej caj
protoze doma to byl cas shonu a uklidu

no jo, to u nás taky, -asi standardka, Ale tedy i přes to máma dokázala vykouzlit hezký vánoce právě. Jen jsemnechtěla jet v těchhle uspěchanejch kolejích a tak v rámci hesla, jaký si to uděláš, takový to máš, si je dělám vklidu a pohodě /pokud ovšem třeba na štědrý den v rámci vytváření ty atmosféry nepodpálím půlku bytu, pravda /. Takže úklid takovej trošku podrobnější započnu juž s podzimeme, vytřu skříně, v pohodě, postupně, kajn štréz, pak tak nějak okna časem, a tak. No a až je advent, mám všechno hotový ( a co ne, na to už nesáhnu ) a užívám si to. děsně. Vždycky se těším na sobotu před první adventní nedělí, kdy si vokrášlím byt, pustím si koledy, zapálím - když ne byt, tak frantu, nebo purpuru . jééé já se tak těším, moc a nejvíc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

ima tak su zvedava. asi to tolerovat nebudou

no jo, ale tak to prostě v životě je. no. stím se musí u dětí počítat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:19
- Nahlásit

maya
jojo pac vetsinu chystani jidla ji pomaham delat ja uz spoustu let a o to je to adi horso ze se ji to nebude libit. navic nekdo dela jidlo den predem coz my ne ale si rikam ze klidne ina jidlo se tam stavit alw ne cely den od rana do noci tam byt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:23
- Nahlásit

petrak
ja prave mela shon doma a v praci pohodu tak mi to tak uz ivyhovuje. a letos kdyz ma mamka jeste zdravotni porlemy tak mozna budw potreba ji doma pomoct. ono prece jen obalit kapra rizky a zampecy pro 6 lidi na 2 dny a nadelat k tomu tunu salatu a polibku neni vec na hodinku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:30
- Nahlásit

cernej caj

salatu a polibku neni vec na hodinku.

to ne. Si právě beru vždycky volno a všechno si to maximalisticky připravím den předem a na štědráka pak už jen tak šolíchám, jdem se projít a tak.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:30
- Nahlásit

cernej caj
nadelat k tomu tunu salatu a polibku neni vec na hodinku
tak bych se s ní domluvila na dopoledne, i když teda jakože 6 lidí a nikdo jinej nepomůže?
ale teda z tohohle že na štědrej den odpoledne a večer budu doma se svým mužem bych asi neustoupila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 14:38
- Nahlásit

jak rikam, letos bude pokus. tak uvidime. jinak samo mam aspon muze s sebou. no bude to boj pac takovyhle veci s rodicema nejsou lehky a lepsi sou kdyz dite zije v jinym meste

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 15:13
- Nahlásit

mějte se a krásnovej víkend všem.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 15:23
- Nahlásit

po oklepávajících se psech pijící pes

PetraK
užijte si to

birma
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 17:08
- Nahlásit

ááááá jsem z Adámka na placku! dneska poprvé jsem venku někam zahodila hračku a dělali jsme něco jiného a on mi ji po chvíli sám přinesl s výrazem "Mami pojď si hrát" <3

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 19:28
- Nahlásit

birma
to je teda pašák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 20:20
- Nahlásit

Maya
co to je za letajici kouli?

PetraK
krasnej vikend preju

birma
a sla si maminka hrat?

birma
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 20:27
- Nahlásit

cernej caj
a sla si maminka hrat?
jistě! udělala jsem divadýlko půlce sídliště

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 20:49
- Nahlásit

birma
tak to je moooc hodna maminka

uz sem dneska videla skoro dodealnou sukynku... ja ju miluju, chcu ju mit hned doma a chcu ju nosit su moc zveda jeste na tu horni pulku

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 21:44
- Nahlásit

Rumštáááájn
Byla jsem posuzovat, měla mi zapisovat Brutice. Nakonec mi zapisoval jedna paní, majitelka dvou australských honáků

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 22:06
- Nahlásit

cernej caj
co to je za letajici kouli?
no nevim, to prodávaj, akorát nevim jak to funguje, jestli jen s tou krabičkou, tak je to pro děti naprt, tak jsem myslela, jestli někdo nemáte tucha
kachna_
jakože králíci přitahujou honáky?

birma
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 22:37
- Nahlásit

z FB - to fakt musíte vidět!

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 22:40
- Nahlásit

birma
to jsem už viděla, ale to jsou spíš potkani ne? ti jsou fakt docela chytří, na rozdíl od myši

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání