Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2601 . 2602 . 2603 . 2604 . 2605 . 2606 . 2607 . 2608 . 2609 . 2610 . 2611 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:16
- Nahlásit

Vero
pr0t0ze fifij0ve vcera 0desl0 0 na klavesnici a tak musela psat 0 misto 0cka, tak sme k0legialni

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:20
- Nahlásit

tak sme k0legialni

aj0 vy jste teda hlavně hr0zně blbýýýý, já měla chvíli strach esi blně nevidím nebo nemám vírus

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:28
- Nahlásit

Maya
že t0 tam mám, tak už t0 vypadal0 takhle

zvláštní, c0? jak je čl0věk vlastně nevšímavej

jen d0ufám, že mi s tím něc0 udělaj, aby t0 zmizl0
tak snad 0dhalej příčinu - a jak říká Ver0, nech si udělat b0relku - ale zvláš- ne jak0 mně, v rámci jakejchsi 0dběrů, t0 p0znaj prt.

t0 neříkej ani ze srandy

jestlli se t0 vyplní, zabijem jí. ne, zabijem je v0bě

tygřík k p0muchlání, kd0 byl?

jéditi, vůbec 0 nič0m nevím

Ver0

proč všichni píšete ty nuly??

páč jsme k0legiální a debilní

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:29
- Nahlásit

Vero

měla chvíli strach esi blně nevidím nebo nemám vírus

virus máme my, v m0zku

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:37
- Nahlásit

cernej caj
koukám přeslička je na všechn0 a ještě bych si s ní m0hla mejt vlasy http://listen.cz/byliny/preslicka-rolni
ale kde jí vzít teď?
PetraK
zvláštní, c0? jak je čl0věk vlastně nevšímavej
n0, však k0likrát si pr0hlížíš svůj malíček, teda kr0mě d0by kdy si střáháš nehty?
Ver0, nech si udělat b0relku - ale zvláš-
n0 t0 nevím, d0ktor se cukala i mi jí napsat d0 preventivníh0 0dběru

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:42 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Mayad0ktor se cukala i mi jí napsat d0 preventivníh0 0dběru
ono je to drahý. musíš přijít a tvrdit, žes měla před měsícem klíště s flekem. doktorka to zapíše a může, respektive musí objednat. (to jsem dostala coby návod).
jiná věc je, že teď máš problém, cos neměla na jaře, a borelku by bylo docela záhodno a v souladu s pokyny pro doktory fakt konkrétně vyloučit, i bez výmyslu o klíštěti.

edit- vlastně asi ne před měsícem, ale třema, už mi pam+ěť tak neslouží

nesl0uží
jsme mas0chistky nicnemajícínapráci

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:44
- Nahlásit

neměl0 být jsme, ale jste. HM!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:48
- Nahlásit

Vero
musíš přijít a tvrdit, žes měla před měsícem klíště s flekem
no to bych si nechala až jako poslední možnost, protože naše doktorka v těhle případech do tý doby než má výsledky dává atb, což by se mi moc nechtělo
no počkám zatím co vykoumá z krve, zaškrtala mi tam asi 4 věci, ale sou to nějaký zkratky, tož nevím co to je, tak doufám, že tak do měsíce stihnu při mé oblibě návštěv zdravotnických zařízení jak tu krev, tak si dojít pro ortel

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Maya
naše doktorka v těhle případech do tý doby než má výsledky dává atb

zaškrtala mi tam asi 4 věci,

utíkala bych od ní pryč, až by se prášilo. kdybys byla svůj pes, tak si asi myslíš o takové léčbě svoje dobře lakotí, ta paní doktorka. až bude mít někdo následky jejího přístupu, tak bude mít určitě čistý svědomí.

edit.- já jsem dement... já to blbě pochopila, s těma atb, než je to myšlený a napsaný..... jako, že napřed zkusí, co udělají atb.
takhle jo, jako že udělá odběr, ale hned i nasadí atb, páč sází na to, že to je špatný. to se dělává,
podle mě ale v okamžiku, kdy je flek dávno pryč, se to nedělá.
a nemusíš je navíc užívat.

ale stejně ti měla napsat víc jak 4 věci na rozbor.

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:01
- Nahlásit

Chtěla jsem být taky k0legialni ale z přepínání klab0snice na m0bilu bych se p0*rala . Vezu teplým vlakem krkovici, kruti stehna a vajca z města. Od 4:30 jsem nebyla na wc, ještě jsem ani nic nepapala. Miluju cestovani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:04
- Nahlásit

Vero
já měla chvíli strach esi blně nevidím

denyk
bud v klidu, ja rano z mobila kolegialni taky nebyla

Maya
kde sehnat preslicku, t0z t0 nevim ted...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:11
- Nahlásit

VeroVero

jsme mas0chistky nicnemajícínapráci

jsme hlavně kreténi

neměl0 být jsme, ale jste. HM!!!

jehehééé,hehehéé, jehehehehééé
Maya

při mé oblibě návštěv zdravotnických zařízení jak tu krev, tak si dojít pro ortel

ešivá seš jak0 já, tak radši ten malíček splaskne sám

denyk

přepínání klab0snice na m0bilu bych se p0*rala

c0ž by v v kupé ve vlaku m0hl0 půs0bit zajímavě

Od 4:30 jsem nebyla na wc, ještě jsem ani nic nepapala.

v t0m případku teda fakt radši nepřepínej, bude t0 bezpečnější ale já p0užívám nulu, nic nepřepínám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:11
- Nahlásit

cernej caj

kde sehnat preslic

n0rm0š ve zdravý výživě, kde mají bylinky

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:27
- Nahlásit

PetraK
se 0bávam, že na našem mal0městě něc0 jak0 zdravá výživa neexistuje
teda fakt vůbec nevim kde se tak0výhle krámy sch0vávaj
tak nevim, jestli radši nezkusit t0 k0n0pí, t0 taky léčí všechn0

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:42
- Nahlásit

Maya
estli radši nezkusit t0 k0n0pí

a pr0č ne?
hm, tak jsem se právě d0zvěděla, že máma má pás0vý 0par! Jak vys0ká je pravděpod0bn0st, že jsem si h0 včera p0řídila?? Hm??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:42
- Nahlásit

Maya
t0 k0upis v praglu, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:48
- Nahlásit

PetraK
zalezi, jak na t0 ses nachylna..?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:50
- Nahlásit

cernej caj
t0 k0upis v praglu, ne
já v Práglu nemám nikam čas ch0dit a tady v 0k0lí je jen Penny a zverimex, když teda nep0čítám klasiku žrádl0,dr0gerka, hadry
PetraK
jsem se právě d0zvěděla, že máma má pás0vý 0par
ty wag0, tak t0 nezávidím, pravděp0d0bn0st nevim, asi záleží jestli jsi 0par0vej typ?
ať se mamka brz0 uzdraví, je t0 prej strašně b0lavý bebí

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:52
- Nahlásit

PetraK
a hele tady píšou, že infekční jsou až puchejře, tak jeslti je mamka včera neměla, tak bys měla bejt v rychtyku http://pasovy-opar.cz/pasovy-opar.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 12:57
- Nahlásit

Maya
nerikej, ze nemas cas nikam ch0dit? dyt v praci ses 8h, tak t0 by sis nekde 20minut zajizdku stihla udelat? neb0 ti jezdi tak blbe sp0je, ze bys pak uz nem0hla dom?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:09
- Nahlásit

------OT prosba------

Nevybavuje se Vám nějakej dobrej článek či rozvedení problematiky možných následků častého neuváženého podávání (širokospektrálních) ATB dětem?

Je to pro laika, ale velmi inteligentního člověka čili to nemusí být podáno vyloženě polopaticky, hlavně aby to bylo serioźní čtivo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:28
- Nahlásit

Rrrumstajn, vy ste ale h0dne k0legyne. Budte v klidu, klavesa nenasazena, bude se muset zrejme vymenit klavesnice n0tas0va cela, neb0 externi d0dat.
Vero
Chudacek buld0zer P0silam mu asp0n p0drbani, at si na trychtyr zvykne a k0uka se pekne vencit a pít.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:47
- Nahlásit

cernej caj
neb0 ti jezdi tak blbe sp0je, ze bys pak uz nem0hla dom?
jj, musela bych pak čekat třeba hodinu na další bus nebo jet s přestupem a zase čekat tam, tož to se mi moc nechce a navíc jsem na kraji Prahy, takže jet někam do centra není na 20 minut, ale spíš 2 hodiny

a ty 000 už fakt nepíšu!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:50
- Nahlásit

zbrnd
mě se nic nevybavuje, bohužel

Maya
tak to si najdi nejaky obchudek pobliz prace, nebo toho obehni vic (knizky, boty, ja neivm), tak hodina neni takova hruza. me to taky jezdi po hodine ale abych kvuli tomu nebyla ochotna si ani jit neco koupit, ze bych byla o hodku pozdej doma to mi neva

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:58
- Nahlásit

cernej caj
tady není žádný obchůdek kromě těch co jsem jmenovala , tady je fabrika a sídliště, žádný obchody, než se dostaneš do nejbližšího obchoďáku, je to půl hodiny cesty, když si chci jít něco koupit na hodinu, tak to je fakt dojet do obchoďáku a tam vlítnout do jednoho krámu na pár minut, jakože fakt blbý místo, jooo to když jsem byla v Karlíně, to se dalo jít nakupovat i o polední pauze
zaplaťbůh za e-shopy protože jinak já víceméně nakupuju jen o dovolený
protože jakože strávit dvě a více hodin nakupováním a přijet domů někdy v 10 večer, tak na to už fakt nemám, i když pravdas v tvým věku mi to taky nevadilo

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 14:02
- Nahlásit

cernej caj
a nee, pravda, je tu kousek Interspar, ale tam je naprostý prt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 14:13
- Nahlásit

Maya
tak takhle, to chapu. ja to mam tak, ze mam 15minut pesky od prace autobus a 20 minut pesky a salinou centrum mesta, takze celkem se da i za tu hodku stihnout. v 10 doma nejsu ochotna byt ani v mym veku

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 14:20
- Nahlásit

cernej caj
tak to máš super, já to mám na autobus půl hodiny busem a metrem a do centra je to na opačnou stranu taky tak daleko asi, za hoďku prostě nestihneš nic, celkem po cestě na bus mám megavobchoďák Chodov, ale tam než dojedu, přelezu z metra do obchoďáku a dojdu v tom megabaráku do nějakého krámu, tak je taky hoďka fuč a nákupy nikde
ještě že já nejsem nakupovací typ
ale pravda občas by něco člověk potřeboval, ale tak zase alespoň neutratím, jen v tom zverimexu, ten je u metra, tam to stíhám a maj tam morčeta teď, co ječej hned jak tam někdo vejde, si tam připadám jak doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 14:49
- Nahlásit

Maya
co ječej hned jak tam někdo vejde, si tam připadám jak doma ja to mam prave takovy pekny trouhelnik centrum - prace - autobusak. Kdyz sme emli kancle jeste na puvodnim miste, tak to zas byla primka prace - centrum - autobusak, to mi trvalo asi 30minut se dostat do prace z autobusaku ale zas sem mela vsecko cestou, ted to mam tech 15 takze kdyz nechcu do mesta, tak denne usetrim na pohodu pul hodky a kdyz chcu do mesta, tak krasne i s nakupama stiham dalsi autobus, takze ja su spokojena moc

birma
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 14:56
- Nahlásit

dobré ráno
dneska jsme byli zase v sadě a bylo to úchvatné. Akorát Adámek trochu vypnul mozeček a rozhodl se, že 200 metrů je dobrý akční rádius a není moc třeba zdržovat se v mé blízkosti taky mi pěkně zatrnulo, když jsem ho tam vypustila, Adam zaběhl za roh a během chvíle zpoza toho rohu vyběhli psi tři - sad sousedí s areálem, kterej hlídaj psi a vždycky na nás děsně ječej, tak tentokrát nebyli za tím plotem ale před ním. Ale jak jsme přišli, tak za něj zalezli a začali na nás zase štěkat
a fotky abyste záviděly

maskovaný péf:

denyk
kůže se může zahojit klido až za půl roku
tak tfuj tfuj ať je to dřív

Vero
von v tom límci prej nemůže čůrat, nemůže, nejde to! zavadí límcem o ten strom, tyčku atd. a to ho odradáí a pokud ne, odradí ho další krok- místo na čůrání se napřed prohlíží zleva, pak zprava.....
áááá chuděrka malá

<< 1 ... 2601 . 2602 . 2603 . 2604 . 2605 . 2606 . 2607 . 2608 . 2609 . 2610 . 2611 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání