| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:53
- Nahlásit
PetraK
jo, asi to bude tím šedivěním, ostatně špicové to maj taky a kdo má ten gen, šediví v podstatě už třeba od roka, já to nemusím ani u špiců, tak mě to asi ruší i u ešuse
tady u tý podkamnový fotky jsem se musela hooodně zadívat co je kde jakej kus psa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:54
- Nahlásit
PetraK
ale vypada dobre, ja rada pripeceny
a fotky fakt supr. a tos neverila, ze na jeden pelech vlezou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
tak mě to asi ruší i u ešuse
tak si mysli, že to je výmar
ediví v podstatě už třeba od roka,
fákt??
já z toho bylo vyplesklá v těch šesti letech, jestli něco nedělám špatně, šedivět mi pes v roce tak to by mě zaskočilo hodně
tý podkamnový fotky jsem se musela hooodně zadívat co je kde jakej kus psa
jo je to taky takovej rébus
cernej caj
ale vypada dobre, ja rada pripecen
chvilku jsem si nebyla jistá, jestli hovoří o fotce pizzy, nebo Blanimůry nacpaný pod kamna
edit - no kdybys měla chuť, můžu ti jí klidně poslat v obálce, cestu přežije
e na jeden pelech vlezou
tak ono to taky bylo omylem, jsem zavelela padejte na místo a oni chtěli oba na tohle, páč z něj je dobrej výhled na kuchyňskou linku , že by spolu spali na jednom pelíšku to nehrozí- zatím, třebas se i to jednou změní.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:23 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
tak není to s tím šedivěním až jako na celou hlavu jako to má ešus, ale zšedivej jim čumáky a brady, asi takhle, to je nafocená asi dvouletá fena - ta vlevo, koukám, že se mi skopčili oba jako jedna fotka, mě se to prostě moc nelíbí, mě Kim začal šedivět až teď v 10 a má po pořád miń než tady ta mlaďoška na fotce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:24
- Nahlásit
PetraK
páč z něj je dobrej výhled na kuchyňskou linku ahaaa
tak zas posilat nemusis, ja studeny nerada
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:27
- Nahlásit
cernej caj
jak to bude mit dlouho?
nevím trochu doufám, že mu na páteční kontrole dovolí to sundat, ale......je to dost brzo asi po operaci.
esi mu to nedovolí sundat, zmagoříme
PetraK
fotky jsou supéééér.....
buldozérek je taky docela už šedivoun, za poslední asi rok, dva. ale ešus teda hodně mega. blanička vypadá díky tomu mnohem mladší.
třeba by z té černé picy šla ta psí sušenka udělat?? abych taky vyhrála
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:28
- Nahlásit
Jinak za mě furt lepší šediny než pleš
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:30
- Nahlásit
nojo, je šedivej, šedivej, tadyk je to vidět, už sem to sem dávala z jiných důvodů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:32
- Nahlásit
Maya
ten vlevo je desnej a ten v pravo to ma o neco vic, nez timik, se mi zda, ze nejak ted zesedivel a on ma 6,5 - 9,5... coz je bohuzel moc velkej rozptyl na nejaky odhady
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:33
- Nahlásit
Vero
hm, tak v patek, to nevim... tak uvidite
Jinak za mě furt lepší šediny než pleš bavime se furt o psech nebo o chlapech
ale on jak je svetlej tak to neni tak hrozny
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:42
- Nahlásit
cernej caj
bavime se furt o psech nebo o chlapech
ale on jak je svetlej tak to neni tak hrozny
aspoň ňáká útěcha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:49
- Nahlásit
Vero
no jo, taky bych řekla, že to není skoro vidět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:02
- Nahlásit
Maya
vouletá fena - ta vlevo,
hm, je pravda, že to ruší - ten pes pak vypadá jinak. tak ale naščestí to je jen estetická otázka.Já tehdy měla obavy,jeslti není něco se zdravím. Byla jsem od černoprdelníka Murphyho zvyklá, že byl šedivej, až jako opravdu starej. Ačkoliv oni berou velký psy jako veterány už do sedmi let to mi přijde uzhozený. V sedmi letech je ten pes v plný síle, ostatně pořád mi přijde i v těch devíti letech v plný síle (jen už si umí i odpočinout ) a Blandíra?? v jejích dvanácti?? O tý nemluvím vůbec. Stejně se mi nechce ten věk věřit. Vím, že je tam uvedený hned jak se pes čipoval, ale.... no nevím prostě.
Vero
tadyk je to vidět,
jéé pipi náš satelitní, jak řve! , vidět to ale teda nejni, to vidíš ty, že ho znáš
hele, budu realistická, myslím, že v pátek to dolů asi ještě nepůjde, ne? jde přeci jen o oko, a zákrok v něm. Vydržte to, vydržte. Že ho drbu na makovici, pacienta z nejstatečnějších.
cernej caj
Vero
Jinak za mě furt lepší šediny než pleš bavime se furt o psech nebo o chlap
ste blbý!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:13
- Nahlásit
a je to tu. Někdo mi vyměnil péska občas hodnýho, citlivýho a vnímajícího, co po něm chci, za hováda bez mozku, co myslí koulema. Za hodinovou procházku nezvednul hlavu od čuchání ani jednou jeho jediný štěstí je, že jsme v klidu prošli podchodem a ještě si tam dobrovolně očichal a prohlídnul jezdící schody. Bejt tam ve dvou lidech, tak je testnem, takhle nic, páč jsem ho ráno vážila, už měl přes 28 kilo a já se tam s nim nebudu rvát, kdyby se leknul a scouval, zatimco já bych už byla na schodech...
PetraK
kuášný fotky , šikovná Blandíra , děsnej zážitek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:18
- Nahlásit
PetraK
znamená to definitivní konec?? nebo se to dá pořešit?
Neni to konec, shani se na vymenu jina. Novou tam davat nema smysl (taky stoji mezi 30-40 tacama!). Kdy se sezene nejaka funkcni a starsi, tot otazka.
Pekny fotos, slusi jim to splu. A uz z ni esus teda neblije, zacina ji brat vic jako svoji?
kachna_
Ne, diky, zadnej kontakt nechci. Astrena je ve velmi dobrym stavu, v zari mela TK, jen se kurvitko vymeni a snad zase bude fungat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:28
- Nahlásit
Fifi
tak snad se neco sezene, muzes se poptat po vrakacich, kde casto auta skonci z uplne jinyho duvodu, jestli kurvitko neni?
birma
adamek se teda dneska predved, snad bude pak hodnejsi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
a občas hodnýho, citlivýho a vnímajícího, co po něm chci, za hováda bez mozku, co myslí koulema.
háráníčko hárááánííííí, to je naše trápenííí
tak zas ale nachytal body v civilizaci, no, tak úplně marný to nebylo , -vždycky ho můžeš zmlátit ještě
kuášný fotky
no, úplně kuášný nejsou, ale jsou dokumentující. co ale nikdá nezdokumentuju , jsou takový ty věci co se Blanka naučila : chodit u nohy, vyhazovat kelímky a podávat hračky - páč to nemám jak natočit. Brtnik v tomto ohledu nespolupracuje , páč prej na co? je to hovadina
ale jsem děsně ráda, že se těch blbínek s hračkama a třeba tím kelímkem chytla, protože tím pádem můžem spolu něco dělat a nemusí to být o poslouchání. Košíček už jí taky ba, už s ním pobíhá po poli docela dlouho, je šikovná. NO a dneska zasejc musíme vlítnout na ten bufet. Enemže to chce víc času. A taky si ehm vzpomenout, že jo. Dala bych si facana.
Zážitek pěknej, no mám na ně poslední dobou štěstí. Jen mě pak překvapily ty rozklepaný nohy , jeden by čekal, že už si zvyknu
edit - ty jo 28 kg? podle fotek jsem tipovala víc teda, Ešátor má třicku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:44
- Nahlásit
Fifi
Neni to konec, shani se na vymenu jina
uuuuuuffff, tak to je aspoň něco pozitivního, myslela jsem že to bude šlus a konečná, jako jasně, bude to darda, ale nemusíš shánět nový auto.
Pekny fotos, slusi jim to splu. A uz z ni esus teda neblije, zacina ji brat vic jako svoji?
děkuju za pochvalu . Už z ní neblije, ale nadšen také není , myslím, že člověče už ani nikdy nebude, snad mi odpustí to, že už není jedináček. Zas na druhou stranu jí furt a furt opečovává tu její bradavici. V lecčems jí ustupuje - třebas pelíšky, to už teď diriguje ona. Nebo má tendenci dirigovat. Jako že třeba bude ležet na tom jeho velikým a on se bude hrbit na tom jejím menším. Tak to má jako smolikof, to jim to rozdiriguju já . Do kuchyně jsem teď pořídila druhej, páč z toho byl Ešus smutenka, moc rád tam lehává - ona taky , takže jí to nechal, ale bylo vidět, že ho to mrzí, tak teď mají každej jeden.
Někdy má možná i tendenci se s ní přetahovat, ale potom co jí vořval, že beruška je jeho, se jí nedivím, že se jí do toho nechce. Ona je takovej energetik, že je z ní někdy možná i unavenej ta svině se prostě nezastaví. Přijdem z procházky včera - a byly to poctiví dvě hodiny zážitků, navíc do neznáma, furt něco bylo, plus jsme si hráli, cvičili..... takže kolotoč. Přijdem domů, utřeš jí packy, ona odpadne.... a za deset minut už zase JE AUF!!! Já to teď mám doma 2X!!!!! . No takže jsme pak doma šli ještě házet hračky Blanimíře a dělat bombaře s Ešusem. Zas mi udělal radost, hodila jsem mu bombu do skříně a zavřela dvířka. NAŠEEEL, našel!! Je to dobrý pes bombař
za chvíli mám germánštinu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:54
- Nahlásit
nojo, máte recht, v pátek je sundání límca brzo.....
holt musí(me) to vydržet, jak doktorka řekne.
Fifi
kurvítko, to je tvůj nebo širší pojem?
ať to brzo dáte do kupy, lity lity, kolem po poli, v podzimní plískanici, uuufff.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 12:56
- Nahlásit
PetraK
háráníčko hárááánííííí, to je naše trápenííí
ale nevim, že ho to draplo takhle moc zrovna dneska, když už tu aspoň 14 dní hárá všechno, co má 4 nohy a nemá koule
ty jo 28 kg? podle fotek jsem tipovala víc teda, Ešátor má třicku.
to víš, on je vlastně drobeček majičtej i tak je to o 6 víc, než když přišel z útulku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 13:00
- Nahlásit
povinne vsichni video jak delaji lisky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 13:01
- Nahlásit
Vero
kurvítko, to je tvůj nebo širší pojem?
To je davno znamy a pravdivy termin.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 13:23
- Nahlásit
Fifi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 13:27
- Nahlásit
Vero
jj, bezny zlovo
Fifi
ten odkaz dobrej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 13:37
- Nahlásit
PetraK
s tímhle bych zaručeně vyhrála 1. cenu
hmf, že bych vyfotila ten slanej štrůdl?
POD kamna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 14:18
- Nahlásit
den cesty kdo de pristi rok?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 14:33
- Nahlásit
cernej caj
to vypadá dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 14:46
- Nahlásit
birma
dobry je, ze kam dolezes, tam dolezes
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 14:46
- Nahlásit
birmacernej caj
to vypadá dobře
ta hranice mezi normálním člověkem a bláznem je 40(mooožná 50) km denně. Tímto jste definitivně přešly na druhou stranu!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 14:54
- Nahlásit
kachna_
ta hranice mezi normálním člověkem a bláznem je 40(mooožná 50) km denně
tak já bych neměla ambice ujít víc než těch 50 nebo 60
|