Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2601 . 2602 . 2603 . 2604 . 2605 . 2606 . 2607 . 2608 . 2609 . 2610 . 2611 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 15:13
- Nahlásit

birma
zavidim, fakt nadherne v sadu

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 15:14
- Nahlásit

birma
pěkný fotky, se máš že můžeš takhle ve dne chodit chodit, to vypadalo z vokna že je dneska hezky

zato básnička na zítra a další dny

When it’s raining cats and dogs,
it is time to have some grogs.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 15:17
- Nahlásit

Maya
se máš že můžeš takhle ve dne chodit
zas je to vykoupený tim, že nemám žádnej stálej příjem. Si nevybereš
vypadalo z vokna že je dneska hezky
jo, v součtu tak 15 minut ze tří hodin procházky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 15:19
- Nahlásit

Maya

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 19:40
- Nahlásit

Super, ridici jedn0tka je v prdeli u auta.

birma
Hezky jste se meli. Ja pri jizde na k0le tez, debilka jsem si t0 zkratila pres p0le. P0le byla znacne nam0kle....

Maya
Tak nec0 pr0 inspiraci dalsi...
Where do you find a dog with no legs?
Where you left it.

An old lady sits on her front porch, rocking away the last days of her long life, when all of a sudden, a fairy godmother appears and informs her that she will be granted three wishes.
"Well, now," says the old lady, "I guess I would like to be really rich."
* POOF * Her rocking chair turns to solid gold.
"And, gee, I guess I wouldn`t mind being a young, beautiful princess."
* POOF * She turns into a beautiful young woman.
"Your third wish?" asks the fairy godmother. Just then the old woman`s cat wanders across the porch in front of them. "Ooh - can you change him into a handsome prince?" she asks.
* POOF *
There before her stands a young man more handsome than anyone could possibly imagine. She stares at him, smitten. With a smile that makes her knees weak, he saunters across the porch and whispers in her ear. "Bet you´re sorry you had me neutered."

birma
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 19:46
- Nahlásit

Fifi
auta je mi líto, tebe taky, když si představim, že bych jela na kole přes podmáčený pole, tak mi vstávaj vlasy hrůzou.
Vtipy jsou super, zvlášť ten druhej se mi fakt hodně líbí

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 20:06
- Nahlásit

birma
bych jela na kole přes podmáčený pole
T0 ani nesl0. Sem bicykl radsi vedla. Ze jsem debilka nejela asfaltk0u... Byla t0 typicka zkratka, h0rsi, zat0 delsi cesta.
ten druhej se mi fakt hodně líbí

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 21:55
- Nahlásit

Fifi
auto blbý, tak snad ti to rychle spravěj
vtipy dobrýýý, mě se víc líbí ten první

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 06:35
- Nahlásit

fifi
Auto blby, de to spravit?

Maya
Posledni vetu druhyho neznam slovicka, takze se zasmeju asi az v praci

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 08:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
kastrace? Ale spíš jsem si to domyslela. Ha a teď jsem si přeložila i pointu toho prvního a:
Nicméně jsem včera viděla jednu z reálných situací života pejskaře. Když před nasypáním ořechů do tašky tuto zkontroluje se slovy: "počkej, já se podívám, jestli neni rozkousaná"
Fifi
hele, moje kamarádka prodává v Praze, myslím docela levně, 1,9 Tdi ford mondeo edit. ne, fusion, 1999, ale asi bude trošku potřebovat opravu (jezdí, ale Jana říkala, že mu trošku mizí voda, což Netopejr odhadl na čerpadlo). Auto vypadá jinak moc pěkně, ale je to holt 14letej ford, no. Chceš na ní kontakt?

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 08:22
- Nahlásit

Fifi
my jsme za stejně starýho forda vyšší třídy, ale v horším stavu s novejma pneu dostali 15tis.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 08:47
- Nahlásit

Nadbože, jsi tu?
Co tohle? http://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2004/01/0 3.pdf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 08:59
- Nahlásit

Fifi
tak uz sem si to jedno jediny slovo prelozila

kachna_

je , supr zes neco nasla, ja na to taky mrknu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:18
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Fčéééra byl krásnej den a byl by ještě krásnější, kdyby byl deilůch prost!! Uďáli jsme si se Zrzavcema výpravu na Fialku. Blandírka s námi porvní hópala na trampůlíně a prej dobrý. Hošikus slalomoval, Blandírka se učila dělat hóóp na povel přes překážku. Pak jsme si hráli a cvičili a pak přišel debil. Slyším pískání, volání. a zjišťuju, že se k nám řítí slušně rostlej RR , pochopitelně nereagoval ani náhodou na volání toho kreténa co mu patřil. Ešusa jsem vrazila za sebe a řvala na toho čokla, ať mastí do pr..., nic, čokl furt k nám, odchytla jsem Blanku /kurnik to by se jeden divil, kolik má najednou rukouch!! / Nebylo mi vůbec dobře, chlap řval, já řvala, čokl nic a furt k nám, zařvala jsem na toho debila, jesti může hnout prdelí a pro toho čokla si dojít. Nezrychlil už jsem byla fakt nasraná a proti čoklovi jsem vyrazila, tak ho to zastavilo na chvíli a krypl si o odrapnul, začal po psu řvát, co to bylo a jestli neumí poslouchat, zařvala jsem na něj, že evidentně poslouchat neumí, což už si mohl všimnout !! Ten idiot se ani neomluvil, hulákala jsem na něj cosi o pánském přirození a kreténech co nemaj mít psy. Pak se mi rozklepaly nohy, poprvní v životě. Ještě nikdá jsem to doopravdy nezažila. Tak mám novej zážiteček. A Blanička taky. Víte co už umí??? UMÍ NOSIT HRÁÁÁÁČKYYYYYYYYYYYYYY!!! Mám radost. Ještě to není na velkou vzdálenost, ale pochápla už doopravdy o co tady jde, přinese klidně i dvě za sebou, když odhodím dvě. A taky chvilinku nesla uzlíka!! Jsem ráda, protože už si můžeme blbnout. A ještě víc a víc si můžeme blbnout páč víte co?? BLANIMÍRKA SE VČERA NAUČILA VYHAZOVAT DO UMĚLÝ HMOTY KELÍMEK OD DŽOGURTŮ!!! Tak nějak to šlo samo, nejdřív jsem jí tašku podstrčila a pak už to šlo. Juchééé, už taky umí vyhazovat věci do odpadků. Ještě aby se naučila nebufetit, to by se mi líbilo

Fifi

Super, ridici jedn0tka je v prdeli u aut

znamená to definitivní konec?? nebo se to dá pořešit?

P0le byla znacne nam0kle....

též jsem si jednou takto zkracovala cestu, pole tehdy nebylo namoklé, ale bylo to pole s velmi jemnou , sypkou půdou. Nevěřila bych, že se v tom nedá jet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:19
- Nahlásit

birma

a fotky abyste záviděly

paráda!! Ta gejzírovatá fotka je boží

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:25
- Nahlásit

a milé děti a mám pro vás hádanku. Kdo z vás milé děti uhodne co je toto:

no?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:31
- Nahlásit

PetraK
to máš teda zážiteček, jako může se stát, ale co nechápu, že se ty lidi alespoň neomluvěj nebo tak něco
hádanka teda nevim, bych tipovala nějaký jídlo, ale vzhledem k tomu prstu se mi to zdá nějaký mrňavý
tak psí sušenka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:35
- Nahlásit

Maya

to máš teda zážiteček, jako může se stát, ale co nechápu, že se ty lidi alespoň neomluvěj nebo tak něco

hele a to už je druhej takovejhle, přesně to stjený - s jiným RR a jinejma lidma proběhlo nedávno!! Já tyhle psy už fakt budu nesnášet. Ten chlap je debil, čokl ho neposlouchá, pustí ho kam nevidí a ani pak tou svou debilní prdelí nehne, neběží,nesnaží se řešit. mít jen jednoho psa s sebou, tak jsem mu tu jeho prdel nakopala. O omluvě ani nemluvím, on prostě dělal, že tam nejsem, hovado primitivní, no.

hádanka teda nevim,

tak ešče počkáme, ešivá se tu zjevjej ostatní

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:35
- Nahlásit

psíček děkuje za předaná podrbání.
čůrá už skoro, no skoro normálně. ale nepije, leju mu vodu na jídlo. už aby to bylo za náma.
takovej hodnej on je, tak trpělivej, tak absolutně důvěřivej, jak mi dá hlavu a nechá se oštřovat ve voku. ani jsem nevěděla, že tak moc.

PetraK
to bé nějaká psí sušenka.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:38
- Nahlásit

PetraK
zážiteček rači ani nekomentuju.... moje noční můra.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 09:56
- Nahlásit

Vero
aspon, ze uz cura...
jak to bude mit dlouho?

PetraK
to mas fakt supr zazitky teda...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:04
- Nahlásit

Vero

čůrá už skoro, no skoro normálně

a juché!! tak dobře, že tohle se pořešilo. to pití se dá udělat tak jak píšeš (taky takhle Ešusa podvádím, páč von je přece ten vembloud a ti nepijou. I když teď, co přišla Blanka, tak se dal ze zoufalství na pití a už je to lepší)

je zlatej - nejen zlatej retrívr - je zlatej, že je takhle statečnej

to bé nějaká psí sušenka.

to můžu říct rovnou, že nejni
zážiteček rači ani nekomentuju.... moje noční můra.

hele ale, jako dva během pár dní? To je slušný a naprosto, naprosto totožnej průběh, stejný plemeno a majitel stejný vemeno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:06
- Nahlásit

na psi susenku je to moc obrovsky, spis pizza se syrem

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

áááá černej čaj vyhrává- neb jest to černá pizza se sýrem!! - Ta hádanka, ne že černej čaj je černá pizza se sýrem

Jest to pizza aláá Čůrlok Džouns.Neb jsem se začuměla na Holmese a zabudla jsem, že v rémosce mám pizzu, abychom měli co k tomu Holmesovi žvejkat tak jsme si nepožvejkali . Přivezla jsem si jí domů a hodlám se s ní jít pochlubit do naší oblíbený pizzerie , at viděj, jak vypadá pizza trvalé hodnoty

škoda, že už tu nemáme ten svůj pekařskej kroužek, jako v dobách, kdy žumpa byla ještě normální žumpou, myslím, že s tímhle bych zaručeně vyhrála 1. cenu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:22
- Nahlásit

jo a, slíbila jsem nějaké Blanimírské fotky, tak nejdřív ty venkovní, mobilem brané(takže nevalné kvality) , z našeho lesního výletu:

zde trénink na velkou pardubickou - překážka zvaná lesní skok:

dva ohaři a muchomůrka:

a Blankoportrét

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:26
- Nahlásit

pak zde máme fotky chalupní:

1) hledej vižlu - aneb - před vteřinou tam fakt byla - huž není

(vyfotit tu nebohou důchodkyni začasto prostě nelze )

noční výprava:

Blanimírské strašidlo před půlnocí:

a Blanimírské strašidlo o půlnoci :

:

a zde Blanimírské prase:

neb si loupala ořechy:

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:30
- Nahlásit

a když už jsem v tý fotománii, tak ještě Hošikus narozeninový

jo a dva ohaři a jeden pelíšek:

a takhle to bylo, když Blanice hárala:

bylo to o nerv to hlídání, ale zase mohli být oba se mnou.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:31
- Nahlásit

PetraK
pěkný to fotky a hodná Blanimíra, že skořápky vyplivuje
jinak teda musím říct, nic ve zlým, že takhle na fotkách vypadá blanimíra líp než ešus

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:35
- Nahlásit

Maya
že skořápky vyplivuj

to jo, vzorná. jinak by měla s povolením krást utrum

že takhle na fotkách vypadá blanimíra líp než ešus
on je hodně šedivý, ona vůbec. Jsou na tom s jeho kámoškou Aischou stejně, ta je taky za bělobu. Oni jsou podle mě dvě linie vižlíků - jedna je brzo šedivějící a druhá ne. Psal mi ondynoj někdo, že to způsobuje nějakej gen... tak asi ho mají.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 10:39
- Nahlásit

jo a ještě jedna kamnová fotka - takhle ona je schopná spát

narve si hlavu POD kamna

<< 1 ... 2601 . 2602 . 2603 . 2604 . 2605 . 2606 . 2607 . 2608 . 2609 . 2610 . 2611 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání