Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2592 . 2593 . 2594 . 2595 . 2596 . 2597 . 2598 . 2599 . 2600 . 2601 . 2602 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 11:44
- Nahlásit

Maya
to je jedina vec, co me jeste tesi, ze zustanu furt aspon u V
ale asi docela vtipny

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 11:45
- Nahlásit

cernej caj
nebudeš muset převyšívat monogramy na kapesníčcích?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 11:51
- Nahlásit

Maya
tak nejak, v praci pouzivam krestni a prvni pismeno z prijmeni stesti, ze me vseci znaj jako mawe nebo mamuta tak to neresim to prejmenovani a jinak je ot spis o uradech, v praci a tak... kamarady ze stredni ci zakladky zadny nemam, kdyby me nekdo potreboval dohldat

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:35
- Nahlásit

cernej caj
přejmenování je podle mě blbý akorát na ty doklady a banky a podobný instituce, to než člověk oběhá musí bejt záhul, lidi z okolí si zvyknou hned

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:37
- Nahlásit

Maya
tak stejne bych mela resit zmenu bydliste, tak to vemu prijednom... a to sem si menila obcanku v unoru

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:38
- Nahlásit

Tak jsem se na sebe opět nasrala. Vypustila jsem psa u veverek s tím, že ho nebudu volat, on si bude čuchat v tom cca 100 metrů velkém okruhu, on bude nadšen a utahán a já si budu posilovat to, aby se na mě chodil dívat, mořem pamlsků, co jsem měla sebou. Navíc se tu v okolí ztratila plachá fenečka, která dlouho žila ve smečce, tak jsem si říkala, že jestli se schovává někde v tom neprostupnym terénu, tak by se mohla na Adama nalákat ke mě a šla by třeba odchytit. Tolik k mejm krásnejm představám, realita byla ještě lepší! Adam ode mě odběhnul tak na 10 metrů, otočil se na mě, já jsem zamlaskala a on to vzal sprintem pro pamlsek, tohle se opakovalo několikrát, takže jsme se pomalým krokem posunuli dále. Tam už chytil nějakou stopu, ale krásně přišel, pamlsky sice nechtěl, ale stál, čekal až mu dovolim odejít, prostě miliónovej. A pak prostě zmizel. Vzal to z takovýho svahu šílenýho, ozvalo se zakňučení, pak chvíli štěkání a pak ticho. Já byla na mrtvici, páč svah s křovím a stromama neschůdnej i normálně, natož na podzim v dešti, psa nevidět, už jsem ho tam viděla se zlomenou hnátou přinejmenšim tak jsem to šla obejít někudy a pod svahem pobíhal můj naprosto spokojenej pes, kterej mě bral na vědomí akorát tak na úrovni "je tady -> můžu si čuchat" a odmítal přijít, dokud jsem mu tu jedinou poslouchací mozkovou buňku nezapla mocnym zařvánim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:53
- Nahlásit

birma
tak si to uz vybral ze byl hodnej tak pak uz asi myslel, ze neni treba?

jak probihaj pripravy stehovaci? uz mas koupenej zachod a zbaleny kocky?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:55
- Nahlásit

cernej caj
tak si to uz vybral ze byl hodnej tak pak uz asi myslel, ze neni treba?
asi. Hlavně jsem na sebe naštvaná, už jsem ho pak neměla znovu pouštět a mohla to být nádhera z který bychom oba odešli s dobrým pocitem.
uz mas koupenej zachod a zbaleny kocky?
nemám nic, to všechno zvládnu během dvou dnů, až si budu jistá, kam se stěhuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 13:00
- Nahlásit

birma
takze zatim teda nevis? kvuli wc nebo i dalsim vecem?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 13:02
- Nahlásit

cernej caj
kvuli wc nebo i dalsim vecem?
kvůli tomu blbýmu hajzlíku, ale samože se nemůžu spolehnout na to, že za tim, že neni, neni něco víc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 13:05
- Nahlásit

birma
jako ze neni problem v case na hajzlik, ale kdyz neni, tak proste neni pac mas prijet? no to ti nezavidim, fakt... a co doma? houstne vzduch ze tam jeste ses nebo relativne v klidu

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 13:10
- Nahlásit

cernej caj
jako ze neni problem v case na hajzlik, ale kdyz neni, tak proste neni pac mas prijet?
tak já věřim, že na něj neni čas, spíš jestli neni nějakej důvod, že se nehledaj jiný cesty. Třeba ve strachu ze změny, ale tak do hlavy mu nevidim.
Doma se to naštěstí zklidnilo, ale stejně bych už chtěla bejt pryč.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 13:17
- Nahlásit

birma
, už jsem ho pak neměla znovu pouštět
tak ono je to asi těžký odhadnout ten čas kdy to dobrý ukončit, no a pak už bejvá pozdě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 13:31
- Nahlásit

birma
tak uvidíš, aspoň jako dočasný utočiště je to taky lepší než nic?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 13:46
- Nahlásit

kdo si zasoutěží?
http://www.novinky.cz/domaci/315723-tipnete-si-vys ledek-voleb-a-vyhrajte-poslanecky-plat.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 14:13
- Nahlásit

Maya
tak to je fakt uhozeny

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 14:35
- Nahlásit

cernej caj
tak tady moravský článeček
http://czechtheflip.com/2013/09/24/slivovice-the-u nofficial-national-currency/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 14:45
- Nahlásit

Maya
v anglictine ho nectu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 14:52
- Nahlásit

cernej caj
no fuj, máš taky procvičovat anglinu ne?

venku je tma a leje, fakt už se těšim na cestu z práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 15:25
- Nahlásit

Maya
Tady tma neni a zatim ani neleje. Se na to mozna kouknu doma, ted du procvicit pracovni anglinu k vodnici

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 18:44
- Nahlásit

vlk

máš strašně krásný fotky a ještě krásnější zviřátka

birma

máš ty ale nervy, já bych tohle nepojištěný pouštění v přírodě vůbec nezvládala..... můj pes by býval byl schopen se vydat při zvěřinovým impulsu zcela kamkoliv (a způsobit nám infarkt).

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 19:30
- Nahlásit

Vero
pouštění v přírodě
to je prt příroda pani, to je Praha v přírodě je to lepší, protože tady se do těch malejch vhodnejch míst stáhne spousta zvěře a nikdo je tu samo neloví. Třeba to zazvěření tam, kde jsme byli trénovat na křepelky jsem ještě neviděla nikde a to i když počítám i bažantnici u Konopiště. Fakt je, že na tom místě bych ho taky nepustila, páč tam bych ho nechytla nikdá.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 19:58
- Nahlásit

birmaady se do těch malejch vhodnejch míst stáhne spousta zvěře a nikdo je tu samo neloví

tak tím spíš platí moje úvaha, máš ty ale nervy ... ne v přírodě teda, ale v oblasti zazvěření

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 20:49
- Nahlásit

Vero
však to taky nějakou dobu nebudu opakovat

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 21:01
- Nahlásit

Převzato z časopisu Haf a mňau, autor Milan Rod.

Čekáme návštěvu. Vzácnou, váženou. V celém bytě se smýčí, leští, kočky češou, psi kartáčují ... všichni dostávají speciální porci v naději, že s plnými žaludky usnou a dají pokoj.
Návštěva přichází. Zapomínám zavřít psy, letí vítat. Ten větší vyráží návštěvě z ruky balíček dortů a nadšen se do nich pouští. Menší šlápne do šlehačky a vzápětí skáče pánské části na kalhoty. Odháním oba, s omluvami rozpatlávám šlehačku na větší plochu. Pán s křečovitým úsměvem říká, že to nevadí.
Vcházíme do obýváku. Hned za prahem zvrací kočka na koberec, protože se přežrala. Obloukem vedu návštěvu dál, žena spěšně uklízí. Návštěva usedá. Přichází další kočka a páře dámské části punčochy. Odháním kočku, žena bere dámu do koupelny a nabízí nové punčochy. V koupelně zvrací druhá kočka do vany. Dáma se vrací v nových punčochách, žena myje vanu.
Návštěva usedá. Pes využívá možnosti a sápe se mezi ně. Vyháním psa a jdu pro kávu. Pokládám tác na stolek. Pes okamžitě ocasem srazí kávu částečně na zem, z větší části na návštěvu. Oba odcházejí do koupelny. Uklízím spoušť v obýváku, žena vaří novou kávu. Návštěva se vrací.
Usedáme, těžce se rozbíhá lehká konverzace. Jakékoliv blížící se zvíře odháníme. Žena přináší bábovku. Návštěva obdivuje obrazy. Přichází pes a prchá s půlkou bábovky. Žena nese chlebíčky. Návštěva dopíjí kávu a pokukuje po hodinkách. Kočky se začínají honit po bytě. Návštěva spěšně odkládá hrnky a zvedá se k odchodu. V předsíni vyrvu psovi pánovu botu. Odcházejí.
Jen co zaklapnou dveře, celá smečka ulehá a okamžitě spokojeně usíná. Potřebuje nabrat sílu na případnou další návštěvu ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 21:17
- Nahlásit

vlku

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 21:31
- Nahlásit

vlk

néééééééé

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 22:34
- Nahlásit

vlk
to je přesný a ještě tam mělo být jak se kočky sápou na klín, hlavně lidem, co kočky nemusí

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 22:35
- Nahlásit

cernej caj
objímám svůůůůj pc
doteď sem se snažilo připojit k tiskárně druhej pc, ale dala jsem to nakonec, jsem dobrá
jinak ani jsem mu nic neříkala a udělal to jaks říkala, disk C system a disk D data, tož to mám asi teda oddělený

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 22:39
- Nahlásit

právě mě fakt dostalo video z tréninků Obedience, jukněte, co všechno ta zlatíčka dokážou zvládnout, já jenom valila bulvy

vlk
bombááááá

<< 1 ... 2592 . 2593 . 2594 . 2595 . 2596 . 2597 . 2598 . 2599 . 2600 . 2601 . 2602 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání