Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 14:47
- Nahlásit

vlk
jo, to rozhodne maji

birma
takze adam dneska ma drsticky, jo
tesi me, ze nejsu jedina, kdo to sledoval, je to udelany dost povedene. Myslim, ze v tom ma prsty stejna zena, jako ta, co delala "zeny pro meny" to byl hodne hustej film

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 15:21
- Nahlásit

cernej caj
takze adam dneska ma drsticky, jo
jojo, jsem dost zvědavá, jak se na ně bude tvářit až budou rozmražený a v misce
tesi me, ze nejsu jedina, kdo to sledoval, je to udelany dost povedene.
jojo hodně se jim to povedlo a těm dvěma mladejm jsem úplně záviděla tu jistotu a klid
co delala "zeny pro meny" to byl hodne hustej film
to nevim, jestli jsem viděla, ale mám za to, že část týmu byla stejná jako na "Čtyři v tom" a to se mi taky hodně líbilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 17:14
- Nahlásit

birma
to jsem videla zatim prvni dil jen, ale taky dost yajimavej pocin. zeny pro meny - hooodne zajimavej pohled na krasu zeny

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 18:28
- Nahlásit

koukám, že tu drbete ženský, místo abyste drbali chlapy

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 18:44
- Nahlásit

Maya
koukám, že tu drbete ženský, místo abyste drbali chlapy
jo a svět nám vynadá do feministek....

My holky to holt nemame snadne!!!
Kdo ma tem chlapum rozumet???
. slusni chlapi jsou osklivi
. dobre vypadajici chlapi nejsou slusni
. slusni a dobre vypadajici chlapi jsou homosexualove
. dobre vypadajici, slusni a heterosexualni chlapi jsou zenati
. ne zvlast dobre vypadajici, ale slusni chlapi nemaji penize
. chlapi, kteri maji penize, veri, ze jdeme jen po jejich penezich
. dobre vypadajici chlapi, kteri nejsou zvlast slusni, ale jsou temer heterosexualni, nas nepovazuji za dostatecne hezke
. ti, kteri nas povazuji za pohledne, jsou temer slusni a maji nejake penize, jsou zbabelci
. ti, kteri vypadaji celkem dobre, jsou celkem slusni a maji neco malo penez, jsou prilis nesmeli a NIKDY NEPREVEZMOU INICIATIVU!!!
. ti, kteri nikdy neprevezmou iniciativu, ztrati okamzite zajem,pokud ji prevezmeme my
. A TAK, KDO JIM VUBEC ROZUMI??????
. kdyz jsi k nim nezna ... jsi smesna
. nebo .. necitliva
. kdyz se pro ne nezkraslujes ... opusti te
. kdyz tak cinis ...... je to jen proto, ze chces flirtovat s nekym jinym
. kdyz nepracujes..... jsi proste zena v domacnosti
. kdyz pracujes (a buh chran - dokonce i vydelas vic nez oni) .... jsou vztekli
. kdyz neustale plati .... je to vykoristovani
. kdyz zaplatis ty .... citi se ponizeni
. kdyz se s nim vyspis .... jsi blazniva coura
. kdyz se s nim nevyspis .. nemilujes ho
. kdyz jsou povyseni ... je to diky jejich schopnostem a pracovnim vykonum
. kdyz jsi povysena ty ... je to proto, ze spis se sefem
. kdyz se ohlizeji za jinymi zenami ... je to jejich prirozenost
. kdyz se my podivame na jineho chlapa ... jsem neverne
. kdyz si vyjdeme s chudakem bez penez ... jsme hloupe
. kdyz si vyjdeme s milionarem .. je to sice zajimave, ale jdeme tak jako tak jen po penezich
. pokud oni jeste ve 30 nejsou zenati ... jsou to po svobode touzici mladici
. pokud my nejsme ve 30 vdane ... uz nam ujel vlak
. kdyz jsme spatne nalozene ... jsme neuroticke
. kdyz oni jsou spatne nalozeni... Chudacci mali!!! Vubec je nechapeme!!!
. kdyz my jsme protivne ........ dostaneme kosem
. kdyz jsme pohledne a inteligentni .... maji o nas strach
. pokud nam zahybaji a my s nimi presto zustavame ....... nemuzeme uz byt hloupejsi
. pokud nam zahybaji a my se s nimi rozejdeme ..... jsme netolerantni
. pokud se zamiluji do nejake jine .... je to tim, ze doma se jim nedostava vseho, co potrebuji
. pokud se zamilujeme my ....... No, to jsem pekne devky!!!
. pokud si oni vyjdou s mladickou divenkou .. BRAVO, BRAVO, BRAVO
. pokud to udelame my ... jsme proste potrebne
. pokud jsou nesnesitelni ...... pochop, meli tezky den
. pokud jsme nesnesitelne my ..... mame zrovna svoje dny
. pokud se kolem nich neustale neskace, nemaji neco dobreho k jidlu, nemaji ciste obleceni a doma neni poradek - pak jsme k nicemu
. a pokud pro ne vsechno udelame ...... opusti nas kvuli jine
. TAK KDO JIM MA ROZUMET!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 20:18 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

růůůmštááájn

tá jižní móravááá, je hrozně krááásnáááá zéééém, a soboty venku taky, když není vědro, a tak!

cernej caj
S tema detma - u me to mozna odstartoval ten nechtenej sexualni zazitek ve 14, takovy veci vetsinou cloveka asi meni i bez jeho vedomi docela brutalni formou a tezko rict jaky nazory bych mela bez toho.

... hm, ach jo ... no... já k tomu teda teď ještě dodám konkrétněji, že já jsem děti nechtěla, a pak jsem odhalila ty důvody jako hluboce mylný a vzešlý z ublížení (i když jinýho rázu než ublížení u tebe). Ale holt už v době, kdy jsem měla rozjetý bezdětný "životní projekt" a jsem v něm dost šťastná, než abych cítila důvod nějak všecko od základu překopávat, ve věku, kdy je stejně skoro pozdě. Jen vím, že taky mohlo být všecko úplně jinak a že mě to možná bude někdy i tížit a že je škoda, že jsem se v sobě víc na toto téma neryla, dokud bylo „vše přede mnou“, abych měla svobodnější volbu.

Na druhou stranu mi ale vadi kecy nekterych dobrovolne bezdetnych o tom jak jsou matky desny slepice, porodem prisli o mozek atd. Proste mi prijde, ze ta tolerance chybi na obou stranach, nerikam ze u vsech ale.

Souhlas.

vlk

akorát ta potřeba prostě musí bejt zdravá, né opičí láska

Myslím, že nejsme v rozporu, tohle je to hlavní. Tam, kde je nějak skoro jen potřeba se starat, a ne už potřeba dávat, je to nebezpečně často opičí a na to jsem narážela - u těch starších rodičů to tak bývá- jistě, ne nutně vždycky. Ti dobří, o kterých píšeš, podle mě taky prostě chtěli zas žít s dětma, protože to pro ně je fajn život. Ale v podstatě souhlasím- i starat se musíme chtít, jasně. Jen - ne jen to, a ne jen kvůli sobě

TAK KDO JIM MA ROZUMET!!!

tak to je HUSTÝ!!! dobrý!!!

birma

HURÁ !!!

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 20:29
- Nahlásit

vlk
to ani není vtipný, jak je to přesný

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 21:14
- Nahlásit

huráááááááá

jak se ochladilo, tak je z hodnýho přichcíplýho Adámka opět neřízená střela ale dneska na procházce byl vzorňák (klep klep) a dokonce to vypadá, že máme nějak mimochodem rozučenou chůzi u nohy taky zdatně pobavil - potkali jsme křížence šiby a Adam vůbec netuchal, jak se k němu chovat, takže si střídavě hrál na hrdinu a honil si ego a vysílal konejšivý signály a dělal, že on je vlastně ten nejhodnější a nejmilejší chlapeček pod sluncem a střídal to dokola po pár vteřinách

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 21:26
- Nahlásit

birma

UFF, jen se modleme, ať mají pravdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 09:55
- Nahlásit

vlk

Maya
o ani není vtipný, jak je to přesný no je fakt, ze tak 90% shledavam jako realitu

birma
uf

sem cekala, ze s ochlazenim prestanou ty opicarny ve 3 v noci, ale asi sem se spletla...
super, s tou chuzi u nohy
to bych chtela videt, schizofrenniho adama

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 12:09
- Nahlásit

cernej caj
to bych chtela videt, schizofrenniho adama
no stálo to za to

dneska skoro nežral cyklisty a taky se v klidu seznámil s jednim pejskem tý velikostní kategorie, kterou normálně žere (fakt je, že pejsek vysílal konejšivý signály jak o život, takže by ho překous vejpůl jen ten největší sadista, ale stejně jsem hrdobec )

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 12:11
- Nahlásit

rrumstajn
birma
Pasak Adamita. A co drzky zeleny, chutnaly?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 12:12
- Nahlásit

Fifi
A co drzky zeleny, chutnaly?
sežral jich skoro kilo takže bych řekla, že chutnaly

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 17:24
- Nahlásit

birma
Chutnaloo, jak jinak, tyhle smrady dostanou kazdyho.

A novy Simon´s cat, dovolenkovy.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 17:55
- Nahlásit

Fifi
A novy Simon´s cat, dovolenkovy.
tak ten je fakt ze života

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 21:14
- Nahlásit

dvě videa ze dneška - Adámek nabízí chůzi u nohy a Adam si hraje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 21:29
- Nahlásit

Fifi
ten je dobrej

tak k televiznimu koutku - dneska sme videli docela divatelnej film tchyne a uzeny az mi z toho bylo ale v konecnym dusledku docela smutno vzhledem k nedostatku komunikace a toho, jak to nakonec dopadlo

psi sou fakt desny, nechapu jak to, ale dneska mi nekterej z nich pochcal v pokoji u postele stenu. milionkrat sou v pokoji sami a po milionte prvni clovek si de akorat umyt zuby a hned je to tam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 21:31
- Nahlásit

birma
je fakt moooc sikovnej

sme deska videli dve srnky, jak si hrali, honili se. Bylo to docela zajimavy, nikdy jsem je takto nevidela

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 21:34
- Nahlásit

birma
Moc pekny. Snura prvne na zemi bez drzeni?
A hele, nez ten kozenej pesicek, zkus sehnat ten flis, delsi, pletenej, kde je jedno, jak to capne, je milejsi do huby a mohl by ti dobre poslouzit i pri tom koncentrovani se na tebe, kdyz nekde hafne jinej haf.
Potahat ho rychlym pohybem po zemi, neodola dlouhymu utikajicimu hajzloviii, na tohle ma velkej talent a jeste si dovolim pri tom pretahovani poznamku - zkus na nej min mluvit, min chvalit, ne tolika srset nadsenim, spis ho upoutavat prave tim rychlym pohybem libovyho pesouna, kdyz si vsimne, pasaak, a drziii, drrrz, a jen hra. Esli vis, jak to myslim.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 21:40
- Nahlásit

Fifi
Snura prvne na zemi bez drzeni?
to ne, někdy to dělám, ale jen ve chvílích, kdy mám jistotu, že se to nějak neposere
zkus sehnat ten flis, delsi, pletenej
flís tu mám, uplést můžu
Esli vis, jak to myslim.
asi tuchám teta

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 21:40
- Nahlásit

birma

krásný videjka, jste močikovní!

a NENÍ VĚDRO

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 21:46
- Nahlásit

birma
asi tuchám teta

Vero
Pani, tuhle sem si rikala, ze tys vlastne mela naky zkousky este dodelavat, zes kachne zavidela... Vse zmaknuty? A Vokoun II jiz dohojen?

Jinak ja sem prinasrate, maly cerny broucci 2 mm vzali atakem v dobe nepritomnosti "spajzku". Takze vse vykydat, takovejch veci vyhazet, pro jistotu, ze v tom nejsou (sem jen zarachtala Solamylem, a byli tam, haajzli!!). Zdroj nalezen v nenacatym pytliku cocky, je to mozny? Ted uz je vidim vsude, popelnice plna.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 22:13
- Nahlásit

Fifi
Pani, tuhle sem si rikala, ze tys vlastne mela naky zkousky este dodelavat, zes kachne zavidela... Vse zmaknuty?

e-e-e. nemám statistiku a co hůř, jsem zjistila, že to je podmínka pro připuštění do navazujícího předmětu, tak se mi prodlužuje študium. co nadělám. nejsem sama a můžu se utěšit tím, že jsem se ani vůbec nezalamovala, páč nemám věk na nějaký štrézy a škola není zajíc, aby utekla

A Vokoun II jiz dohojen?

Vokounek je óká, pí doktorka prohlídla vočko a propustila nás a potíže žádný podle všeho nemá, buch buch buch na dřevo.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 22:14
- Nahlásit

Fifi

brouci jsou humus, taky jsme měli, blééééééé, nakonec to pořešila až chemie. držím drápy...

p.s. a kulhání u vás je zažehnáno?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 22:23
- Nahlásit

Vero
nemám statistiku a co hůř, jsem zjistila, že to je podmínka pro připuštění do navazujícího předmětu, tak se mi prodlužuje študium
Inu coz, budete delsi dobu studentka, a statistika nuda je... A dobre delas, ze to beres s nadhledem.
Vokounek je óká, pí doktorka prohlídla vočko a propustila nás

p.s. a kulhání u vás je zažehnáno?
O tom moc nemluv, Kremyl dnes lehci fest a Ag sem krmila v leze. Jejim leze, nevim, co si kde chroustla pri prochazce. Sem z toho mirne nerv.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 22:27 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
remyl dnes lehci fest a Ag sem krmila v leze

ježiš snad to zas poleví... achjooo, to je neradostná zpráva paní.
kéž to není vážný.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 22:31
- Nahlásit

Vero
nemám statistiku
jestli tě to potěší, tak tu jsem dělala na třikrát...

Fifi
Kremyl dnes lehci fest a Ag sem krmila v leze. Jejim leze, nevim, co si kde chroustla pri prochazce. Sem z toho mirne nerv.
řekni holkám, že jestli si to pajdání nerozmyslej, tak přijede za trest divná teta s pošahanym Adamem a daj jim co proto

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 22:41
- Nahlásit

birma
videjka pěkný, flísy na přetahování jsou dobrý a nebo nohavice z džín
Fifi
brouky nezávidím, mě stačili jednou moli ve špajzu
pajdání je asi epidemie teďkon, Kim taky pajdá nějak víc, včera jsem mu dávala Rimadyl

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 22:56
- Nahlásit

birma
tak přijede za trest divná teta s pošahanym Adamem a daj jim co proto
Ten divnej tvor Ag sral jen pri prichodu na uvaz, jinak ji byl sumak. Tim ji nezahrozim. Se jen nekde hnula blbe, snad..
Maya
brouky nezávidím, mě stačili jednou moli ve špajzu
Tak deratizace probehlla, nakup novych surovin tez, doufam, ze z obchodu sme si sem zase neco nezatahli. Nenechavam stary veci tlit, aby nejak bytnely tvorama, tohle me prekvapilo.
Rimadyl nasazovat nehodlam, sem kruton, rano se vyspi do ruzova a po pajdani ni zminky nebude! a tecka!
Vero
Proste se furt nekde neco najde, kdyz si clovek mysli, ze je klid, ukoliban...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2013 23:03
- Nahlásit

Fifi
Rimadyl nasazovat nehodlam, sem kruton
sadistko
no jo, já zatím děkuju za Rimadyl, se obávám, že u nás už brzo dojde i na Trocoxil a to už je pak konečná

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání