| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:23
- Nahlásit
nosíte-li legíny, tak trocha inspirace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:42
- Nahlásit
Maya
nemas tam neco s vyrysovanyma svalama? bych zacala nosit. Ne, ja nemam tluste nohy, ja mam velke svaly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:52
- Nahlásit
cernej caj
takovéto názorné svaly ti nestačí?
jsem byla v tom penny, jako vedro jak sviň
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:59
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
taky bych chtěla na sníh jako kucí ,t aky
Návštěva byla moc krátká, kurnik. A psejci si to taky užili. Dopolko jsme všicí vyrazili do polí a plouti. A Blanimíra plula hoooodně, už jí to jde. Dvakrát dala stejnou trasu jako Hošíček za kládou (kterou mi pak hajzl zlomil ruku, protože mě s ní přetáhnul . Blandimíra pěkně fungovala a užívala si volnosti. Peťa jí chválila jak moc je šiškovná, jak hezky funguje. Což je pravda. Jsem hrozně ščastná, když ke mě valí , rozevlátý ušiska, přimhouřený očička (vypadá jak čínská vižla ) a je celá vytlemená a spokojená. Můžu si přát víc?? ( no mohla bych, třeba aby nebyla takovej bufet - ale pracujeme na tom, už vydrrrrží chviliknu koukat na piškota co položím na chodník - tak snad se někam časem dopracujeme, i když - fčéra si prej mrcha stoupla na zadní a somrovala na lince, páč jsem byla mimo dosah , měla smůlu, Peťa se mnou držela basu, takže jí to zatrhla -stačí teda říct Blanko fuj, dolů, taky by nemusela žrát ty cizí fenky, to je fakt , ale u štěněte - fenečky malý - se chovala hezky, vydržela i když jí rozdováděně otravovala a jen výchovně broukla, což malý prďole bylo fučik ). Hošíkus si poplaval, pomlátil mě kládou, polítal si v poli, poválel se v seně a teď oba chrápou, ščastný, že jsme konečně s Peťou vypadly .
Fifi
jé hele Fifi - jak se chudero aklimatizuješ po návratu??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:03
- Nahlásit
PetraK
Se mi zdá, že s tou Blanicí máš na psa z útulku nějak málo práce, asi by ses měla porozhlídnout po dalším vižleti
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:04
- Nahlásit
Maya
ty legíny jsou hustý
mně se líbí i tyhle punčocháče, holčina prodává na Fleru,
má tam i punčocháče s broučkama, krásně ujetý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:07
- Nahlásit
Maya
Se mi zdá, že s tou Blanicí máš na psa z útulku nějak málo práce, asi by ses měla porozhlídnout po dalším vižleti
taky si říkám
a zrovna nedávno jsem na další vižlu v útulku někde narazila
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:08
- Nahlásit
Co se týče obědů, k nám vozej obídky 3 firmy, i s plífkou stojí obě 59Kč, takže gut a dá se vybrat u každé z firem z cca. 5ti druhů jídel, dokonce i odlehčené a bezlepkové....
Občas oběd béru, páč jsem zjistila, že v létě chodím domů z venku téměř až za tmy a prostě nemáš čas vařit
V noci buřina, ale žluťas je zase zpět. Cípám....těším se na konec září a říjen....
Maya
by ses měla porozhlídnout po dalším vižleti
třeba Bukíše na výchovu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:08
- Nahlásit
Maya
že s tou Blanicí máš na psa z útulku nějak málo práce, asi by ses měla porozhlídnout po dalším vižleti
jo , ona je opravdu, opravdu výýbornáá, Tak jí to furt říkám. I Ešákovi, furt chválim a furt odměňuju. Ona slyší na Ešííí a on na Blankooo
denyk
i tyhle punčocháče
no ovšem ty jsou!! Škoda, že to nejde v černý variantě.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:13 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
a tytok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:13
- Nahlásit
denyk
třeba Bukíše na výchovu
jo , že bych si udělala takovej kemp pro vižlíky
víte já si hrozně často vzpomenu na tu paní co byla v útulku vyzvednout psa na střihání /střihá jim tam a upravuje psy/ a povídaly jsme si, než mi Blanku přivedli. Říkala, že si před půlrokem vzala starýho dvanáctiletýho psa, že ten začátek byl těžkej,ale že je báječnej, že není nad starýho psa .
Blanka je fakt úžasná, jasně, že má svý mouchy, neustále testuje, jestli když řeknu, že musí být na místečku, jestli tam opravdu musí být , bufetí, žebrá, někdy si stařecky postaví hlavu, ale je prostě moc fajn.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:29
- Nahlásit
PetraK
ono v těch psech to až tak podle mě nebude, spíš je to o tom, že jak člověk stárne, tak už víc oceňuje ty starý klidný psy než ty rozjívený štěńata
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:43
- Nahlásit
Maya
tyhle puncochy sou leda lakadlo na mouchy
y starý klidný psy než ty rozjívený štěńata
ja tak stara nejsu ale hodnouckej timicek je sakra jiny kafe jak to dite z divokych vajec
PetraK
a jak ses bala jak to pude a de to skvele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:03
- Nahlásit
Maya,
spíš je to o tom, že jak člověk stárne, tak už víc oceňuje ty starý klidný psy než ty rozjívený štěńata
heh, tak Blanimíra je všechno jen ne starej klidnej péf /dneska ráno hodina a půl v polích, koupačka, čmuchačka, nový vjemy, nadšená k nezastavení/, naopak, v některých věcech je tak trochu jako to rozjívený štěndo. ale oni jinak uvažujou, jsou na člověka pochopitelně víc napojení. Jasně, že to nejde říct šmahem na všechny psy, ale u Blanky sedlo to, co ta paní říkala.
cernej caj
a jak ses bala jak to pude a de to skvele
. Jsem ráda, protože díky tomu má mnohem lepší možnosti, užije si volnost. Je víc prostoru na mudlání se a kontakt. S Brtníkem se krásně pere, už ho mockrát pokousala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:19
- Nahlásit
Rrrumtajn.
Nechcete za me nekdo jet nakoupit? Nechce se mi vystrcit nos z baraku, do toho hnusu.
PetraK
jak se chudero aklimatizuješ po návratu?
Blbe! Jak jinak.
tak Blanimíra je všechno jen ne starej klidnej péf
Nejdulezitejsi je, ze je tejkonc spokojenej starej pef!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:24
- Nahlásit
Fifi
Nechcete za me nekdo jet nakoupit?
no já se bojím jít z práce dom ...páč f práci příjemně a venku zasejc dostanu facáka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:24
- Nahlásit
Fifi
Nechcete za me nekdo jet nakoupit? Nechce se mi vystrcit nos z baraku, do toho hnusu.
ne, ale když už tam budeš, tak bys mi mohla skočit na poštu, pro něco pro Adama a nanuky pro mě
včera ráno jsem si dala do pokoje větrák a od tý doby jsem ho nevypla. Konečně jsem schopná trochu pracovat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:28
- Nahlásit
Fifi
zrovna dneska sem zjisitla, ze se da objednat dovazka z tesca a privezou az domu
me se taky nechce z vyklimatizovanyho kanlcu... bleee
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:30
- Nahlásit
birma
ne, ale když už tam budeš, tak bys mi mohla skočit na poštu, pro něco pro Adama a nanuky pro mě
tady prostě na hajzla nenarazíííš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:32
- Nahlásit
Fifi
Nejdulezitejsi je, ze je tejkonc spokojenej starej pef
Jo!! A moc hezky se na to kouká!! A jako bonus je ta její akčnost, která mi hrozně vyhovuje. Vím není to nafurt, ale jsem ráda, že prostě jen nedožívá, že kurefsky aktivně ŽIJEEEEE!! Koupe se , lítá ve vysoký trávě, až mám pořezaný nohy, cpe si pupík masem a zeleninou, opaluje se, krade a bufetí a já jí nadávám do kravěn blbejch..... a je nám dobře. A taky jí můžu dát hubičku a nevyrazí mi žup. Ale Hošikus díky ní začal chlastat -asi ze zoufalství . Dneska Hošikusovi ukradla klacek a byla na vteřinu hrdobec.
Nechcete za me nekdo jet nakoupit?
můžu to vzít odpolko přijednom, taky tam musíme. ble.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:42
- Nahlásit
cernej caj
zrovna dneska sem zjisitla, ze se da objednat dovazka z tesca a privezou az domu
ty neznalče, na to já čekám jako na smilování, až to zavedou u nás
denyk
a nanuky pro mě
teď jsem dojedla zmrzku heč
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:51
- Nahlásit
denyk
tady prostě na hajzla nenarazíííš
naprosto nechápu, o čem to mluvíš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:54
- Nahlásit
Maya
je fakt, ze ja nezjistovala, jestli to vozi az k nam? ale zas my mame asponv nasem prdelakvoe vecerku od letoska, pac borec se zivi tim, ze dela animovany videa a ze kdyz uz sedi u toho kompu, je mu jedno zda v obyvaku nebo za kasou sice tam toho moc nema a je to s prirazkou, ale hlady nepojdu a mam to 2minuty od domu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:56
- Nahlásit
cernej caj
u nás není ani obyč krám, natož večerka
jinak tesco má na stránkách mapu kde zavážej a lidi si to fakt pochvalujou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:56
- Nahlásit
se nudím a ještě 3/4 hoďky budu, tak popojedem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 15:19
- Nahlásit
birma
hele birmo víš co by mě zajímalo?? Jak dokážeš mít psa na stopce a fotit, natož filmovat - zrovna nad tím dumám. Jsem neschopná. Nezmiňuju se vůbec nad tím, že mě nenapadne ten debilní foťák vzít s sebou, ale mám plný ruce fšeho - a taky umaštěný ruce, od buřtůch , jak to mám dělat - až si teda natluču do hlavy, že ten přístroj musím mít s sebou?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 15:22
- Nahlásit
PetraK
Jak dokážeš mít psa na stopce a fotit, natož filmovat
pustim psa do potoka a sednu si na schody
na procházce to jde fakt mizerně, Adam už se naučil mě nikdym nevláčet, když stojim, tak toho využívám, ale jde to fakt blbě, většinou je to nejlepší, když něco zkoumá a pak se dá do pohybu směrem ke mně, ale to už musim mít foťák nachystanej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 15:44
- Nahlásit
birma
a pak se dá do pohybu směrem ke mně, ale to už musim mít foťák nachystanej...
mno, tak to bych vůbec nedala, tou dobou štrachám z ledvinky kus bůřta a nadšením hýkám, že se dostavujou . Zatím fakt vůbec nevím, když jdu sama se dvěma levý voko - co hůř vidí mám na Ešátorovi a pravý na Blanimíře . Možná u tý vody by to šlo, tjo ale to musím už mít fakt batoh ale. Páč to je stopka, pytliky na bobky, pytel dobrot, klíče , tydlifoun, utěrky na ty jejich upěněný uslintaný huby, kapesník........ chjo, sem chudera
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 15:50
- Nahlásit
PetraK
mám kapsáče, takže pytlíky, hračky a mobil mám v kapsách mlsání mám v pamlskovníku. A nemyslela jsem příchod na zavolání, jen takovou tu situaci, kdy se pes někde začuchá a pak se vrací na cestu, hýkám při focení, mlsek vyhrábnu když dojde blíž
vzniká pak něco takovýho
ale nepraktický to je, proto taky máme tolik fotek z vody
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 16:00
- Nahlásit
birma
hýkám při focení, mlsek vyhrábnu když dojde blíž
hm, mám evidentně špatnou koordinaci. napadlo mě to dneska prvně, jak to provést, když se ke mě Blanimíra řítila s nadšením v gezichtu - jen tak sama od sebe /podpořeno usednutím na bobek a rozpažením rukou, páč to tak nějak u Ešusa od štěněte fungovalo jako tichej signál přivolávací - taky jsem s tím na cvičáku vyhrála , když jsme hráli hru na přivolání psa beze slov z kruhu lidí a psůch, dřepla jsem si rozpřáhla ruce a pupík byl u mě a na ní to funguje taky, páč ještě přidala. Byla by to bývala moc hezká fotka, ale nestihla bych udělat foto a nadšeně jí odměnit jsem nemožná. Někdy asi až vyrazíme všicí i s Brtnikem. Jinak to asi nedám, kterýno jsem.
|