Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:37
- Nahlásit

denyk
chudak holka ale, protoze takovy deti sou strasne snadno manipulovatelny a hlavne vlastnima rodicema, zejo a dost nechapu, ze rodice muzou byt takovy, ze kdyz se ma decko dobre, tak ze to nenechaj bejt a snazi se znicit mu zivot i tou manipulaci a tak...

PetraK
jasny, tak kazdej to ma jinak. My davame oba predem domluvenou castku na beznej chod domacnosti a kdyz je potreba udelat nejaky vydaj, tak vetsinou dem na pul. Ono v okamziku, kdy muj muz proda repraky za 30 tisic a koupi jiny za 65 000 tak ja bych byla nerada v situaci, ze bych pak vycitala, ze on si misto beden co ozvuci 600 lidi koupi bedny co ozvuci 650lidi ale sou o 20% lehci... a proste v okamziku, kdy je muz schopnej utratit nekolikamesicni plat za neco, co slouzi k jeho konicku kterej fakticky vydela mozna naklady na benzin, tak bych asi radila jak furie navic ja mam hypo psany na sebe a nemuzu se spolihat na to, ze on si dneska koupi repraky za 65 000 a ja zitra prijdu o praci a ty prachy by pokryli pul roku splatek... ale ono je hlavne dulezity, jak si to ti dva domluvi a chteji

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:41
- Nahlásit

cernej caj

tož mi naščestí máme takový normální koníčky, a toho jednoho navíc společnýho. Vlastně dva, ještě chalupu. Tam se uleje nejvíc peněz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:44
- Nahlásit

PetraK
jojo, to mi povidej ja mam pocit, ze domecek je jak vyschla studna a pritom furt bydlime jak bydlime

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:57
- Nahlásit

cernej caj
no já děti nemám, ale tohle je fakt hnus

já jsem ale člověk, který se asi tak nějak z ničeho moc nehroutí, říkám si, každá situace má řešení a pak bude hlavně líp .
Prostě to tak někdo nahoře chtěl, abychom se potkali a já mu pomohla....je teď teda psychicky na tom docela špatně.
V neděli ke mně přivezl nějaké věci já zrovna dělala oběd,
tak mu říkám, mám toho dost, najíš se se mnou, on že nemá hlad, je hubenéj tak jsem mu řekla ať nevodmlouvá
šel do obýváku a já meztím nandala jídlo...když dlouho nešel
šla jsem za ním...měl v hlavu v dlaních a brečel...prý není zvyklej na to, aby se k němu někdo takhle hezky choval....

Játeda moc nechlácholím, spíš mu říkám, že jsme teď na to dva
a že to nemůže vzdát už kvůli holce, že mu pomůžu, ale hlavu vzhůru, vždy je důvod žít.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:02
- Nahlásit

denyk
to urcite bude lip ale proste z principu, nejen ve tve situaci naprosto nechapu, ze ty rodice nejsou schopny rozumove urcit, co je pro dite nejlepsi ale jen si hoji svoji "zhrzenost" na nekom, koho by tuplem meli vynechat - na diteti...

to je strasne roztomily, jak jsi ho dojala je dobre, ze si radsi uvarila obed misto cesty k mori;)

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:06 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
ze si radsi uvarila obed misto cesty k mori;)
jé to je hefkýýý
mám to asik v popisu práce pomáhat slabším
a ráda bez postranních úmyslů....mám totiž taky své "andělé strážné" kteří mi pomáhají...tak zkouším posílat dál,
akové to poslání být člověkem
(né nejsem Matka Tereza, to určitě ne , ale vím, jaký to je
být tu sama, bez rodiny...je tu ale pořád kolem mě pár skvělých
lidí na které se můžu v případě nouze obrátit....
A jsem moc ráda, když někdo důvěřuje mně a obrátí se ne mě...

A máš pravdu, odnáší to holka, bohužel.
On se chtěl domluvit po dobrém, bohužel nejde to.
Smsky a výhružky policií a právníkama...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:09
- Nahlásit

denyk

k, který se asi tak nějak z ničeho moc nehroutí,

to je gůt, very gůt.
Já držím moc palce,ať se brzo všechno srovná. U dcery je důležitý, aby na jednu stranu netlačil na pilu (páč se může vyděsit toho, jak na pilu tlačí její matka) a na druhou stranu, aby ale nepodlehl tomu, že mu malá bude diktovat. Si teda myslim. Není to ani trochu jednoduchá situace. ani trochu. Zvládněte to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:13
- Nahlásit

cernej caj

naprosto nechapu, ze ty rodice nejsou schopny rozumove urcit,

protože jsou sobci, dítě je až na posledním místě - myšleno u takovejch, který jednají takhle jako ta ženská. Můj otec mojí ségru děsně miloval, u mě to bylo jinak, byla jsem fakt malinká, když vzal kramle, takže tam se z obou stran ta vazba prostě nevytvořila, ale ségru rád měl, a i přes to , se dokázal chovat jako hovado, protože byl a zůstal sobec. jednoduchý počty.

tak zkouším posílat dál,
akové to poslání být člověkem

to je moudrej pokus.

Smsky a výhružky policií a právníkama.

lidi dokážou bejt xindl.

cernej caj

je dobre, ze si radsi uvarila obed misto cesty k mori;)

a tos napsala moc výstižně

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:13
- Nahlásit

PetraK
no puberta teprve příjde....ale tak říkám si, vše je tak jak má bejt
Životní zkouška

Majtě sáá, pádím do teho vedra zasejc a zítra pátečééék
Hezký odpo ve psí spolek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:24
- Nahlásit

denyk
ono zas pak treba ale v puberte bude lip vnimat ten natlak a delat si vlastni nazory na situaci...

tak drzim palce, at to jde nejak rozumne skloubit i s dceerou i s novym muzem

PetraK
jasny, no, lidi casto mysli na sebe az v prvni rade a pak na ty, jimz by to mohlo ublizit ani nemysli...

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:29
- Nahlásit

cernej caj
kujůůů

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:38
- Nahlásit

denyk

.ale tak říkám si, vše je tak jak má bejt

hezký náhled, tak to zmákněte.

jimz by to mohlo ublizit ani nemysli...

vždycky to odsejřej děti, vždycky. Dospělí se málokdy dokážou dohodnout tak, aby na ně brali ohled. A když i jedna strana k tomu je (jajko třeba ségra moje,) že se fakt snaží minimalizovat dopad nesouladu rodičů na děti, tak ta druhá strana to stejně vyhrocuje.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 16:34
- Nahlásit

tak jsme si s Adámkem krátce zaklikali - nejodměňovanější cviky u nás jsou poklony a přinášení, protože se ani jedno moc nedaří. Dneska jsme prvně zkoušeli target - pochopil hned, akorát se s čumákem na něm klaněl, případně ho po dotyku přiaportoval

denyk
to sou hnusy humusy teda

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 20:21
- Nahlásit

rumštajn
dneska fakt den blbec, jste toho nadrásali, tak jsem to jen prolítla
kostice v pračce, vo tom bych mohla vyprávět, pytlíky jsou na prt, naprosto zbytečnej voproz, takže nadále házím podprdy do pračky jen taky, takovej šílenec jako jedna moje kámoška, která je kvůli tomu pere v ruce, to fakt nejsem

Blanice štěká, no já myslím, že to nakonec dáte, třeba kong by nepomoh? a ještě je šikovná, umí otvírat dveře můj předchozí pes taky uměl, člověk si na ty kliky nahoru zvykne rychle

rozvedený s dětičkama, to neporadím holt 10 let je ten nejblbější věk, ty děti maj pocit, že všemu rozuměj, ale jsou ještě strašně ovlivnitelný, s tím se nic moc neudělá

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 22:03
- Nahlásit

růmštajn uvařenej!

ale dneska uvařenej míň, buldozér vyplavenej ve dvou rybníčkách a v řece a na chvíli pomraženi všichni v propadaní krasu, nádherně snad o 20 stupňů míň tam bylo, heč a psisko namočený je úplně jiný než psisko nenamočený, to je zas rozdíl tak pěti let

cernej caj
nevím essi jsem to dobře pochápla, on mužík snad neuvažuje tu svatbu jako zrušit?

já vdaná nejsem- na ty právní věci je to lepší, ale my jsme měli v čemsi specifickou situaci, že to líp vyšlo z těchto stránek naopak. ale z pozorování okolí si myslím, že to jsou jednak běžný krize po několika letech soužití - a lidi dnes jsou zvyklí všecko řešit rozchodem, snadno, místo práce na tom vztahu-manželství, a druhak někdy asi hraje roli to, že jeden z manželů se začne cítit jako že "mám tě jistou/jistýho", už se nemusím snažit se o tebe ucházet, bejt galantní/milá, už jen čekám samozřejmé plnění očekávání, a to se na tom vztahu podepíše. Ale každopádně to není něco, co přichází nějak mimo vlastní vůli těch lidí jak chřipka - jako že svatba něco přinese... ta nepřinese sama nic, co si lidi neudělají.

denyk
chudák dítě, některý matky fakt patří vystřelit na mars... no... sama bych mohla povídat hodně na toto téma, bohužel. držím palčáky.

Fifi
myslíš, že moje scestné úvahy o pacce a kostici byly dány absencí diakritiky? jak milé od tebe mužík má ze mně mírně opačné pocity

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 22:25
- Nahlásit

Vero
mírně opačné pocity
jakože absence diakritiky byla dána tvýma úvahama o pacce a kostici?
lidi dnes jsou zvyklí všecko řešit rozchodem, snadno, místo práce na tom vztahu-manželství
jo jo
jeden deník lepší než deset pšíkológů

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 23:06
- Nahlásit

kachna_
jakože absence diakritiky byla dána tvýma úvahama o pacce a kostic
eh, stíhu v popisu práce eště snad nemáme...
ale uznávám, že moje věta má přesně tento logický výklad... dyť říkám-dementním

eh. u nás nejezdí výtah. prej horkem. naskočí až večer. nedivím se mu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 06:00
- Nahlásit

vero

Jojo, tak si to presne taky myslim. Tak prej ju nechce rusit, asi se dal hodne ovlivnit znamyma. Na druhou stranu vetsina z nich sou muzikanti - a to bohuzel taky znamena casto dost bohemskej zivot v jistym ohledu, ackoli maji doma treba deti, tak patky a soboty se hraje do rana, chlasta jak duha, zbytek vikendu se dospava a neustale se doma hadat proc ma lepsi kombo dyz zena chtela diteti koupit notebook musi byt taky dost narez. A nekteri pripiti muzikanti ojedou vsechno co ma zajem, tak se pak nedivim mozna tem recem jak se to zmeni a z manzelky je furie.

Maya
Ja je taky peru bez niceho. Ale pokud nemaj tendence vylizat pri noseni... A pokud maj (stalo se mi naposled tak na stredni) tak zaposit ten prodranej konec podprdy...

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 07:08
- Nahlásit

Mórgen
páteček jupíííí
v noci zabouřilo, zapršelo a hlavně ochladilo

Na fíkend hlásí příjemných 22 (alespoň u nás) tak doufám, že zasejc nekecaj a já si budu moct po delší době střihnout delší
procházku s harantíkem

Pixla fčéra vyměnila zámek na baráku

cernej caj
a neustale se doma hadat proc ma lepsi kombo dyz zena chtela diteti koupit notebook
taky jsem měla doma "bubeníka" ale fše bylo jinak, deti jsme neměli a ani manželka jsem nigdá nebyla ....
Ale já jsem typ člověka, který naopak partnera podporuje v tom co ho baví (myslím muzicirování, kolo, focení, auta, atd....samo, né ženský třeba :rolleyes ale je to samo o tom, že jsem bez dětí, to bych pak asi měla jiný priority

A co plánujete na fíkned děcka ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 07:16
- Nahlásit

denyk
sakra ja chci takyyy

ja doufam, ze to bude pravda, jedem zitra do jihlavy a jako 2h tam a 2zpatky, to bych nechtela. je dost hruza jen kdyz me vezl vcera muz autem z prace a stavili sme se na poharek.
Jinak verim, ze na prochazku s harantikem se tesis, ja se taky tesim, ze v nedeli vytahnu psiska konecne treba na 2 hodky

jojo, ja v tom muze ne primo podporuju, ale proste rikam, ze i kdyz je hodne nekde na zkouskach, zvuci hodne anebo se aspon jezdi divat jak zvuci ci hrajou jiny, tak chci, at mame idealne aspon jeden den v tydnu pro sebe a aspon jednou za cas vikend. Jak mi rekla kdysi kolegyne, proc mu nedam nuz na krk? at je pekne kazdej vikend doma a pryc vyjimecne a ne naopak. Ale co bych z toho jako mela? nejsu ten typ, co musi mit chlapa doma pod dohledem 24hodin ale je taky fakt, ze ja deti moc neplanuju a proste s detma by to pak potrebovalo vic resit kompromisy...

hele a nemas pocit, ze by ti neco chybelo, kdyz nemas deti? nelitujes toho? protoze ja furt slysim ze vsech stran, ze bez deti to nema smysl a vlastne neznam moc lidi, krome petryK a woricka z fora, ktery je nemaj

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 08:19
- Nahlásit

cernej caj
proc mu nedam nuz na krk?
tohle neuznávám, já nemám ráda, když mě neěkdo omezuje, tak neomezuju ani jeho. Ano společné koníčky jsou důležité, ale určitá volnost taky... vždyť ty taky výletuješ bez přítele/manžela tak co .
Znám páry, které se navzájem hlídají, pár hodin bez druhého a
už telefony a problémy....tohle mi hlava nebere.
Já se řídím heslem, : Nedělej ostatním to, co nechceš aby oni dělali tobě

C se týče dětí nikdy jsem nelitovala, nic mi nechybí, jsem takhle
prostě spokojená, ono se to asi těžko vysvětluje, opravdu jsem nějak nikdy nepocítila to, že by mi chyběly.....
Je mi 38...můj život má smysl i bez dětí....já nemám ráda, když mě někdo soudí a říká, že normální je mít děti....nemám tento názor (kdo vlastně určuje na tomto světě co je a není normální ? :rolleyes
Já taky nesoudím lidi, kteří mají třeba 5 dětí a nedokáží se o ně postarat....

Víš co já dycky říkám?
"My inteligenti se nerozmnožujem"
(ze srandy samozřejmě)

Mám kámošku tý je 35 je sama bydlí vedle v bytovce, taky nemá děti má labradorku a je taky spokojená....
(samo, tady na malým městě, se to řeší, my jsme ty "divný se psy" )
Ael já prostě ráda vybočuju z davu (teda vyčuhuju taky ale to je zásluha rodičů )

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 08:25
- Nahlásit

cernej caj
já měla děti celkem proti své vůli (byla jsem hloupá a nechala se 2x ukecat) a řeknu ti, že nic moc....jestli je OPRAVDU nechceš, tak se vykašli na okolí a jeď si podle sebe.... protože každej toho nakecá, ale všecko kolem dětí pak zůstane jen a jen na tobě....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 08:44
- Nahlásit

denyk
no prave, ja bez nej vyletuju, protoze ho to nebavi. Ale ona nuz na krk dala a uspela. Ale taky to nechapu.

vlk
tak to ses teda dost odvazna, ze ses nechala ukecat...

no prave jedna vec je ta, ze na nazor okoli v tomto pecu a s muzem mame zatim nazor stejnej. Druha vec je ta, ze vlastne tim, ze takove lidi prakticky neznam, tak se nemuzu zeptat na to, jaky to je dneska a jestli proste ty lidi zpetne nelitujou, jak to vnimaj... me docela bavi zjistovat takovyhle "socialni" veci, ruzny nazory, ruzny zivotni zkusenosti. mozna castecne i kvuli tomu, abych se nakonec treba do neceho nenechala vmanipulovat. takhle su rada, ze nejsu za exota a ze to muze fungovat. on je problem spis v tom, ze dneska si to myslet muzu a ve 40ti najednou muze neco sepnout a pak zjistim, ze uz su moc stara, ale asi pokud to fakt necitim ani ted, ve vhodnym veku, tak to uz asi jen tak neprijde

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 08:46
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Jserm se fčera byla pracovně družit. Brtnik byl šikoven, došel s pséky plouti k Mrtvýmu (rybniku, ne moři a mrtvej rybnik je to proto, že tam nedávno našli utopenýho bezdomovce), poběhati po lukách, nechat píchnout Hošikusovi pigáro a pak jim dokonce sám připravil večeři. Sobě ovšem ne páč jsem to tušila, tak jsem mu volala, co si má vzít .
Družení jako dobrý, ale.......... jsem radši se svejma lidijema. Prchla jsem již v devět.

Vero

že to jsou jednak běžný krize po několika letech soužití - a lidi dnes jsou zvyklí všecko řešit rozchodem, snadno, místo práce na tom vztahu-manželství, a druhak někdy asi hraje roli to, že jeden z manželů se začne cítit jako že "mám tě jistou/jistýho", už se nemusím snažit se o tebe ucházet, bejt galantní/milá, už jen čekám samozřejmé plnění očekávání, a to se na tom vztahu podepíše. Ale každopádně to není něco, co přichází nějak mimo vlastní vůli těch lidí jak chřipka - jako že svatba něco přinese... ta nepřinese sama nic, co si lidi neudělají.

moc výstižně napsaný, je tam myslím úplně šécko.

Rudický propadání závidim

cernej caj

se pak nedivim mozna tem recem jak se to zmeni a z manzelky je furie.

tak ale tady je potíž taky v tom, že manželka musela vědět do čeho jde a pokud předpokládala, že se ten člověk okroužkováním změní, a že s příchodem dětí bude odpovědnější, tak to není už ani naivita, to je blbost. Totální. Vždy musím mít na paměti, že právě svarba NIC nezmění, ten člověk zůstane stejnej, a nezmění to ani příchod dětí

.denyk

půjde ti za chvíli emil.

Znám páry, které se navzájem hlídají, pár hodin bez druhého a
už telefony a problémy
.

ble, hrozná představa

cernej caj

hele a nemas pocit, ze by ti neco chybelo, kdyz nemas deti? nelitujes toho? protoze ja furt slysim ze vsech stran, ze bez deti to nema smysl a vlastne neznam moc lidi, krome petryK

já za sebe můžu říct že ne, ale nikdy mi nezatikaly hodiny, od malička jsem v kočárku místo panenek tahala čokly , vyrůstala jsem mezi klukama, nehrála jsem si s panenkama, ale stříleli jsme po sobě ze samopalu , nejsem typická holčička v růžovým, ale zase ne že bych nebyla tou holčičkou ráda, to ne, to mě ba , děti jsme plánovali a furt měli dost času a pak si řekli, že už je pozdě, ségře jsem pomáhala s klukama, takže děti jsem si svým způsobem užila a bylo fajn si je půjčovat a moct je zasejc vrátit Všichni říkaj, jaká je to škoda, že bychom byli s Brtníkem prima rodiče - já si to tak úplně nemyslím, oba bychom byli příšerný

kachna_

jeden deník lepší než deset pšíkológů

denik, nebo denyk?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 08:54
- Nahlásit

PetraK
ble, hrozná představa je to uplne priserny. ale jeste pochopim 2 takovy, co se najdou a doma svorne sedi na gauci spolu, ale nepochopim lidi kteri se snazi predelat cloveka proti jeho vuli a jeste ho pak treba urazeji, ze jim nejde na ruku.

jak je ten vtip. Zena doufa, ze se muz po svatbe zmeni a muz doufa, ze se zena po svatbe nezmeni

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:08
- Nahlásit

PetraK
a že s příchodem dětí bude odpovědnější, tak to není už ani naivita, to je blbost. Totální. Vždy musím mít na paměti, že právě svarba NIC nezmění, ten člověk zůstane stejnej, a nezmění to ani příchod dětí
no i to nejni pravidlem, mám třeba kámošku, jejíž manžel se dítě hrozně těšil a plánoval co s ním všechno bude podnikat.... jenže jakmile se narodilo, začal na dítě žárlit, jako vše se točí kolem mrňouse a on najednou "spadl z lopatky" že začal trucovat a teda když se ta jeho věnuje jen dítěti, tak on se zařídí podle toho..a našel si milenku, která se věnovala jen jemu.... a přitom, kámoška to s dítětem nijak nepřeháněla, normální péče o tvorečka, kterej je bezmocnej a zatím nic neumí.... jen ten její trotl to nějak nedokázal pochopit....lidi jsou divní...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:12
- Nahlásit

vlk
mam pocit, ze to je hodne castej duvod nevery ci rozpadu vztahu. prave to narozeni miminka, kdyz se zena venuje jemu a ani ne treba moc prehnane a chlap najednou neni stredobodem vesmiru, tak to ztroskota... ale je otazka, zdali lze takovou povahu dopredu vysledovat v nejakych naznacich (ten fakt, ze mu muze takhle preskocit), nebo se to muze stat i extra tolerantnimu trpelivymu cloveku kterej vzdycky tunu povinnosti chapal a cas zeny si nenarokoval...

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:22
- Nahlásit

cernej caj
ale je otazka, zdali lze takovou povahu dopredu vysledovat v nejakych naznacich
tak to fakt nevím, ten její byl před dítětem normální, naopak vždycky rád mluvil o tom, jak bude fajn, až to dítě přijde a bušil se v prsa jakej bude skvělej tatík.....

nebo ještě mám známou, která donutila svýho chlapa( on fakt strašně nechtěl) aby byl u porodu..... no děs běs....už je to přes osm let, a von má dodnes trauma a nemůže vidět, ( ani nic jinýho) ženský přirození... takže vlastně vztah se taky rozpadl....ono je to asi člověk vod člověka jiný....

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:25
- Nahlásit

PetraK
půjde ti za chvíli emil

kuju, moc hezky napsaný...mám pro tebe ještě
něco rozepsaného

denik, nebo denyk?
to je přece jasný

cernej caj
castej duvod nevery ci rozpadu vztahu. prave to narozeni miminka........
atd...ano přesně tohle, možná se vám to bude zdát divný,
ale já byla s přítelem 16 let. Po 13ti letech jsem si pořídila
psa a on to těžce nesl...bylo to na něm vidět....
On mohl mít své koníčky, celých těch x let ale já když jsem si
pořídila psa (samo po domluvě s ním) tak bych řekla, že na něj taky žárlil.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:28
- Nahlásit

vlk
asi jo, co kus, to original.

Nerikam, ze me to obcas nestve, ze je muz furt v tahu ale zas byl uprimnej a na zacatku vztahu rekl, ze to tak proste je a hotovo a aspon ze mam kamarady, se kteryma muzu vyrazet aspon na ty vylety, ze nejsu porad sama doma. Blby ale je, ze v tomhle veku uz to neni o tom mit par kamaradku, kteri se seberou kdykoli ale mit jeste min kamaradu, kteri maj partnery a resi bydleni a rodiny a spolecny dovoleny (coz naprosto chapu) ale pak tam dost nezbyva ten cas na ty kamarady a tak spis posledni dobou zjistuju, ze je fakt des vubec sehnat nekoho s kym by clovek vyrazil. Sakra, proc me nebavi sedet o vikendu doma a sekat travnik, sazet kytky a vyvarovat ctyrchodova menu?

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání