| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 22:05
- Nahlásit
nevíte někdo náhodou, jestli dřevo ze škumpy se dá spálit v kamnech nebo na vohýnku s buřtama? mám dojem, že jsem někde četla, že je to jedovatej strom, tak nerada bych se otrávila
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 22:07
- Nahlásit
Tak teď mě potěšila kámoška. Že prej to očekávaný ochlazení má být z 38 stupňů na 31.
Že si dělá ze mě prdel a chce, ať mě trefí šlak? ŽE??????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 22:14
- Nahlásit
Vero
Že prej to očekávaný ochlazení má být z 38 stupňů na 31
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 22:27
- Nahlásit
tak už se blíží bouřka, hřmí, blejská se a zvedá se vítr, tak to od oken příjemně vane
Vero
já teda viděla v tv, že o víkendu má být 25, oni asi ani sami nevědí jak bude
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 22:39
- Nahlásit
Maya
á teda viděla v tv, že o víkendu má být 25, oni asi ani sami nevědí jak bude
já taky původně slyšela těch 25...
kámoška má zas jinej zdroj a prej fakt říkali 31.
nojo, tak asi nemají shodu. tak budeme PEVNĚ DOUFAT
teď jsme se byli cournout s buldozérem, noc je zcela tropická. včetně cvrčků. vaše česká bouřka zatím v nedohlednu. popožeňte ju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 07:02
- Nahlásit
Fifi
jojo, asi sem to vybrala blbe, nebo v tehle vedrech vic spali na chlazeni, nevim. V kazdym pripade
Vero
supr to s tím vokounem II já dočítám až dneska. Právě že chlápek kupodivu nabídl vypracování jídelníčku a sestavení cviků i s několika ukázkama v posilovně.
ubytko spíš blízko brna, levný... hm... mám ráda třeba [url=chata.in]chatu janu [/url] ale to cumim, ze ze 750 za apartmam luxus vybanej uz chtej 900 jinak vetsinou tu blizko brna moc nejezdime... na novy mlynyasi nechces a jinak fakt netusim... jo vlastne co sme byli jeste na blatinach loni na podzim, tam to bylo supr, 250os/noc.
Blby je, ze muz je proste jasne proti krmení masem. On to trpí, ale stejně akorát pořád chce granule. A zase hádat se s ním kvůli tomu taky nebudu. Teď jsem měla 2 měsíce masový období, dojedu ještě ten týden co mám v mrazáku a bude, dělat si doma dusno kvůli tomu nebudu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 08:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
taky chci k vodičcééé!!
Uvařená sem jak... no jak Vero
takže - ta Doňa debilita si otvírá dveře - včera bivakovala v kůchni (prolustorvala tašku s umělou hmotou a chrápala na gauči v pokoji Od včera máme tedy kliky obrácený nahoru, protože ta stará paní, co má slabý nožičky, kráva, si na ně rozhodně dokáže stoupnout a dostat se do výšky. Taky jsem teď ráno zjistila, že co jsme byli nakoupit, celou dobu štěkala mám co dělat teda. S odpadkama jsme začali hned včera a trénovali mezi igelitkama s odpadky v kůchni. Toho řvaní se ale moc bojím teda. A já věděla že něco bude, včera jsem šla dom se staženým žaludkem, že něco čeká. Mám sousedovo číslo na tlf. tak snad to nějak pořešíme. Brtnik nebude rád, nebude.
Ešus si včera užil večerní procházku jen se mnou, potřebuje od ní vypadnout, pak jsem vzala jí, aby měl doma prostor taky chvilku jen pro sebe, ale to zas chtěl jít ven. Kravěna dneska ráno vyřvávala na jeho kámošku, tak jsem jí začla zatrhávat tipec. A ještě jsem včera stačila s oběma chviličku pocvičit. Ešátor byl nadšen, pěkně kutálel, dával kostičky do krabice /tu hru si hlídá / a stoupal zadníma na terče. Ráno jsme si střihli třikrát rozlišovačku, bábrdli jsem odměńovala za to, že je na místě a nesejří se do toho. Pohodička, akurát pak se to teda pokazilo tím štěkáním. Huf
Fifi
Posimras ji ostnackem?
přerazim jí jako hada vejpůl . No začly jsme hned včera, uvidíme. Jak bude učenlivá i v něčem co jí bere hodně.
Hepcaaa!
a jej, tetkon jedeš slámu?? Ty to máš fakt na celou sezónu, což?
Mayaj
ako že jsou jagdové ostří, to jsem věděla, ale toto???
jagoš není žádná třasořitka, co má to nevydá
Vero
A vopruz jednou holt asi nestih uhnout vokem.
to mi tehdá napadlo jako první - nějaká šarvátka, páč jak jinak?
no to teda jo! ať víme, že si to nevymejšíš
to je fakt, chce to důkaz ale já vůbec nic nestíhám natož pamatovat na foťák a baterky do ně
j.cernej caj
taky mi přijde divný, že by pes po mase nepřibral. Já jsem díky masu Ešusa dobře vykrmila ale hlavně i nasvalila.
birma
ale kombinace těhle tří faktů je při životě na sídlišti dost obtěžující pro ostatní
si mi připomněla dovolenou v Horní Bečvě. V hotelu. Jehehééé, vedle v pokoji to poslední den dovolený ubytovaný vypadalo, že se páří hroch. Jeden. Páč hroch byl slyšet až v Rožnově a hrošice ani nepípla jsme se s Brnikem řezali jako blázni. To rozbalil hroch na poslední den
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:05
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Stále žiju, ale jsem po rehabkách moc utahaná, takže většinou relaxuju. Nicméně v neděli přijela mladá a pod mým vedením uklidila barák... konečně se zase na chvíli cítím jak u lidí a ne u prasátek.
Brutovi je v tomhle počasí dost zle... funí jak lokomotiva, nechce chodit atd , Al to zvládá dobře, máme tu Karamelku, která jí skoro pořád okusuje a provokuje, takže občas vidíme jen klubíčko pacek atd ....
Včera odpoledne se holky byly koupat a malá piraňka poprvé vlezla do vody po bříško. Jenže pak sledovala Al, jak okolo ní plave, tak se rozhodla, že to taky zkusí .. Odvážně vlezla o krok dál a plavala!! Ve 4 měsícícch. Je to malá šikulka
Se omlouvám, ale dočítat vás nebudu, nestíhám to ...nezlobte babičku Éšusku a bacha na správné doplňování tekutin
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:18
- Nahlásit
PetraK
ta Doňa debilita si otvírá dveře
asi proste je to tim, ze nedavam vubec ty prilohy...
brut
jo ty to mas na stridacku, jednou syn, jednou dcera
supr, ze plave taky bych chtela mit nekdy psa, co to aspon umi, kdyz uz nerad dela tak snad brzo bude lip, pomahaji ty rehabky aspon nejak viditelne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:23
- Nahlásit
brut
od mým vedením uklidila bará
a hurááá, konečně budeš v klidu a nebudeš mávat hadrama!!
konečně se zase na chvíli cítím jak u lidí a ne u prasátek.
chápu, že to je pocit přímo povznášející
plavala!! Ve 4 měsícícch.
tak supr!! to je šikovná!! My už taky máme plavkyni
doplňování tekutin
chlastám jak za nároďák . Každej den jen v práci vypiju dva džbánky. VO-DY! kdyby se někdo chtěl blbě ptát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:26
- Nahlásit
cernej caj
asi proste je to tim, ze nedavam vubec ty prilohy
jo, když byl Ešus radiátor, dávala jsem přílohy - vločky, rýži, sem tam těstoviny. ale jakmile vypadal jako pes, s přílohama jsem skončila, maso stačí, naopak po tom přibíral. Třeba vemeno jemu nedávám vůbec, to je moc, po tom by tloustnul.
brut
Brutovi je v tomhle počasí dost zle... funí jak lokomotiva, nechce chodit atd
Ešátor to taky dává hůř než Blanimíra, funí a vleče se. V polích ale ne, tam řádí normálně. hlavně po koupačce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:33
- Nahlásit
PetraK
prave u me asi bude problem v tech prilohach a s tim varenim u nas proste des navic ja neberu granule jako zlo, ja beru barfovani jako neco, co me bavi a granule jako pohoda stravu, takze zas obecne nemam problem to proste stridat.
chudak esator. ti moji jen lezi ve dvore ve stinu a je jim tam dobre pod strechou u drivi... a vecer tkay jen lezi a sou mrtvi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:41
- Nahlásit
cernej caj
etsinou tu blizko brna moc nejezdime.
nojo, ani my, proto nic neznáme...
týjo, založila jsem si ty Blatiny, jsem nadšená, to je super cena a oblíbený místo každopádně- jezdívali jsme do Solitary, ale tam taky zdražili. dík
Blby je, ze muz je proste jasne proti krmení masem.
nojo, no, já bych si do toho asi nenechala kecat, spíš bych se snažila vyjít vstříc s tím, aby nic nebylo cítit v lednici- což chápu, že může vadit. škodááá hrozně se teď těším na falco rybičky.....
PetraK
Toho řvaní se ale moc bojím teda.
a v jaké jste fázi? chodíš do prce už a jsou sami doma? držím palce proti řevu teda.
jasně, nějakej zádrhel přichází vždycky,ale vy to určitě dáte, musíte žejo.
brut
Stále žiju,
to je hlavnííí, a dokonce už máš aji naklizeno, supr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:52
- Nahlásit
cernej caj
a s tim varenim u nas proste de
vločky enem spaříš horkou vodou, s tím práce vůbec není.
chudak esator. ti moji jen lezi ve dvore ve stinu a je jim tam dobre pod strechou u drivi... a vecer tkay jen lezi a sou mrtvi
no jo, tak je mu osm a půl, tak prostě už nelítá i ve vedrech po rozpáleným sídláku jako dřív. A navíc, letos je to nějak horší i obecně . Však já to taky hůř nesu (hmm, taky věk , ale já vedra prostě nesnáším)
Vero
a v jaké jste fázi? chodíš do prce už a jsou sami doma? držím palce proti řevu teda.
jasně, nějakej zádrhel přichází vždycky,ale vy to určitě dáte, musíte žejo
do práce chodím normoš, Ona právě vůbec neřvala, to začala až teď, jak se ubydlela. Prvně minulej tejden ve čtvrtek, když jsme poklidně vyrazili s Brnikem na pizzu, páč psi jsou přeci zticha. Došli jsme k baráku a voba štěkali , to jsem si ještě říkala, že je nejspíš rozštěkala sousedovic fenka /ona štěkává/, tak jsme o víkendu trénovali hubydržení, když se tam furt po louce pinožili sousedi, co si přijeli posekat louku. No a včera, když jsme vypadli na nákup, tak prej řvala celou dobu - naštěstí jen ona tentokrát.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:01
- Nahlásit
PetraK
Ona právě vůbec neřvala, to začala až teď, jak se ubydlela
ach jo, no jasně, zabydlela se, to se pak teprve vynořujou mouchy a zatím neřve, jak jsi v práci?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:12
- Nahlásit
Vero
tak supr, ze aspon zejen tip padl trochu na urodnou zem;)
jenze ono to podle me skoro nesmrdi, ja teda nic zvlastniho v lednici necitim. myslim, ze to je jen argument bez zakladu, aby mohl drzkovat.
PetraK
a co nejaky ty kapicky? bachovky nebo tak na sklidneni? pripadne nejakou separacni uzkost, jeslti blana zacina trpet? to vy ste na to odbornici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:17
- Nahlásit
Vero
a zatím neřve, jak jsi v práci?
to snad ne, podle toho , co říká sousedka, když někdo třeba v půl třetí zazvonil, zaštěkali a pak byli zticha, dokonce i když sousedovic fenka štěkala dál. Tohle bylo jako by nad rámec povolený pracovní doby , musíme natrénovat, snad se podaří.
cernej caj
pripadne nejakou separacni uzkost, jeslti blana zacina trpet?
já doufám že to separační úzkost není, ona je opravdu jinak pohodová, zkusím natrénovat. Jen to bude otravný pro Brtnika.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:26
- Nahlásit
Rrumstajn, su jakesi zdechle.
Konecne mam spravenou pracku. Sehnat opravare byl skorem nadlidskej ukon, ted pres prazdniny. Pan prackovy dochtour dlouze doubal, az kostici vydoubal, rikal, ze takhle blbe zapadnutou dlouho nevidel. Pekne jsme si pohovorili na tema "moderní výrobky jsou šmejdy", zavzpominali na trabanty, tatramatky apod.
PetraK
Echjo, Blanimira potrestena, ujecena, snad hubu zavre a nebude vam pridelavat vrasy na cele.
brut
takže většinou relaxuju.
Idealni cinnost do tohodle pocasi.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:32
- Nahlásit
Mórgen, nebo dopoledne
jsem zasejc dnes našla ulítlí botíčkíí, prý cholka nakreslí cokoliv....tákže si udělám k svátku asi radost, jen musím sehnat tenisky ve velikosti lodí
ešče se ozvu, jdu ze zerzafcem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Konecne mam spravenou pracku.
Huráá, kostice fůůč.
tatramatky
tatramatka měla ale jednu nevýhodu - chodila Ti naproti
Blanimira potrestena, ujecena,
jo. No a víš co, zrovna včera toho měla plný brejle, odcházely jsme s Peťou v půl dvanáctý, čokli zdechlý, říkaly jsme si obě (taky ohaří žena, takže zkušenosti se psy slušný), že Blanka bude ráda, že je ráda a dneska bude klid. Ale to vona ne, musí zvizitýrovat celej by, roztahat odpadky a poté co přijde z odpolední procházky, místo , aby spala, tak řve. Kravěna.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:38
- Nahlásit
denyk
ty sou supr
Fifi
tak to evidentne uz ma s kosticema svych zakaznic svoje zkusenosti
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:39
- Nahlásit
PetraK
tatramatka měla ale jednu nevýhodu
Jak ktera, nase moc neskakala, ale pravda, mama mela v hlave hodiny a presne na zdimani vyskakovala a pracku objimala.
aby spala, tak řve. Kravěna
To je fakt roura, nejaky ty hracky by ji nezabavily? Krabicova matrjoska, by se s esusem vyradili...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:42
- Nahlásit
cernej caj
tak to evidentne uz ma s kosticema svych zakaznic svoje zkusenosti
Velmi bohate. Kdyz sem se mu dovolala, povidal, ze sem ten den uz ctvrta. A pri oprave vypravel, jak byl u zensky nejaky, ze taky kostice pod bubnem... "no a vite co? Ona tam nemela jen jednu, byly tam rovnou tři!"
Ted jen dumam, do ceho budu podprdy davat, z toho sacku se to prej taky muze protahnout.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:49
- Nahlásit
Zdravím!
Jsem mrtvá, nesnášim vedra. Naštěstí Adam se mnou relativně souhlasí, jenom by mohl přestat vstávat okolo pátý ráno a vyžadovat procházku v chládku
ještě jsem se nechlubila, jak se chlapeček rozežral - stačilo najít něco, co mu bude chutnat - předevčírem měl celý menší kuře, včera půl kila jater + kuřecí krky, vzhledem k tomu, že je furt jak lunt, tak přemejšlim, jestli nekrmim spíš nějakou tasemnici než jeho, ale zas bych mu nerada zbytečnym odčervenim rozhasila zažívání, který teď má konečně v cajku
PetraK
ta Doňa debilita si otvírá dveře
tak nečekalas, že to bude jenom růžový, ne? To dáte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:51
- Nahlásit
birma
že je furt jak lunt
Mne teda neprijde hubenej, naopak, je tak akorat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:56
- Nahlásit
Fifi
Mne teda neprijde hubenej, naopak, je tak akorat.
mně by se líbilo, kdyby tak kilo až kilo a půl nabral. Ale vezmi si, když se takhle cpe a nic nedělá a nenabírá, jak toho otesánka uživim, až přestanou vedra a začnem makat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
prý cholka nakreslí cokoliv..
kecáááš?
Fifi
vyskakovala a pracku objimala.
Miloš stromy, máma tatramatku
nejaky ty hracky by ji nezabavily?
ona si bohužel nehraje skorem vůbec - zatím dohromady asi tak pět minut. a navíc, ona neštěká, když odejdeme, ale spíš později.
, z toho sacku se to prej taky muze protahnout.minut.
mno a dát do do dvou sáčkůch?
birma
tak nečekalas, že to bude jenom růžový, ne?
ne , jasně že ne.. tak navíc to otvírání dveří se dá pořešit - se tam dají koule no a budem jak u blbejch, to řvaní, to mě lechtá na pajšlu ale.
jak se chlapeček rozežral - stačilo najít něco, co mu bude chutnat -
no vida ho hošíčka, si teď bude nadívat břuch rád.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:07
- Nahlásit
birma
Tak ono to kureci, co ma nejradeji, neni moc vydatny, zkus mu casteji davat nejaky to hovezi s lojem, to mu taky chutnalo. Prilohy by ti nezral asi, vid? Kolinka, rejzi?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:20
- Nahlásit
Fifi
zkus mu casteji davat nejaky to hovezi s lojem
mám tu hovězí hrubomletý, tak dostane, jen musím vymyslet, jak tu mraženou šišku naporcovat aniž bych rozmrazovala a mrazila znova
Prilohy by ti nezral asi, vid? Kolinka, rejzi?
žral v mletinách, ke kusovkám teda neeee a mletiny zas tak nemusí i když ty lepší kuřecí nebo hovězí s drobama si dá taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:22
- Nahlásit
birma
jak tu mraženou šišku naporcovat aniž bych rozmrazovala a mrazila znova
Prilohy by ti nezral asi, vid? Kolinka, rejzi?
naříznout do 3/4 ještě než dáš do mrožáka, pak s tím bacíš o schod a je to vejpůl.
|