Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 18:48
- Nahlásit

cernej caj
decku sou uz tak 2 roky, zjistila to v 5tym mesicu, do ty doby ji totiz telo fungovalo jak netehotne a jako matka dvou deti by asi urcite poznala driv, ze se neco deje

ještě k tomuhle, pokud se stane přirozenou cestou s partnerem, tak zas samozřejmě - jednak co už, jednak jsem tolerantní. ale moc už ne, pokud žena v 45 nebo více přijde a chce darovat spermie. to už nějak nepobírám. a na to hlavně jsem taky směřovala ty svoje kritiky....

kámoška furt nevolá, jeslti jdem pařit nebo ne, ach jooooo prej že ta bouřka..

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 18:51
- Nahlásit

Vero
tak jasně že mít dítě po 40 není žádná hitparáda, jen mě osobně přijde docela dobrý, že když už to v tom věku na ženskou sedne, tak má tu možnost, chlapi tohle dilema nemají a samo pokud má manžela, tak ani nemusí jít i cizí spermii, znám pár rodin, kde si pořídili lidi v tomhle věku dítě jen proto, že ty předchozí jim už odrostly a odešly z domova a většinou jsou spokojený, že se maj o koho starat až do důchodu
navíc myslím, že cernej caj je fakt mladá, klidně může ještě 5-10 let dumat jestli dítě jo nebo ne, třeba to za pár let uvidí jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 18:53
- Nahlásit

Vero
vono ženský bez manžela umělý oplodnění u nás neudělal a je to i omezený věkem, tuším 40 nebo 45

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 18:55
- Nahlásit

Vero
jo, tak jsem to našla, věk na umělé oplodnění je jen 22-39

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 18:55
- Nahlásit

Vero
nechci to generalizovat, ale připadá mi to zvrácený, takhle doba - užívejte si, užívejte, bavte se, sobčete, a pak v 45 můžete dostat cizí spermii a mít dítě jako rozinku na dortu.
Jako jo, na jednu stranu mas v tomhle recht. Ale to sobceni a uzivani bych brala s rezervou.
Ja deti nikdy nechtela a chtit nebudu, trojma z toho mit v duchodu taktez nebudu, a vedela jsem to uz na gymplu. Jen mi to nikdo neveril, klasika presvedcovani okoli a pribuznych "To prejde, to se zmeni". Tezko to pro nekoho pochopit, u stenete sislam, u mimina odchazim, detstvi jsem mela krasne. Jsem jen rada, ze se to uz dneska bere nejak normalneji, ne jak v drivejsich dobach.
A pri patku neco veselejsiho.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 19:00
- Nahlásit

Fifi
to je dobrý

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 19:12
- Nahlásit

Vero
naprosto s tebou souhlasim. Navíc vidim i to, že u starších rodičů hrozí nejenom to, že člověk nebude mít úplně ideál dětství, ale i to, že se něco stane a zůstane mu rodič rovnou na krku bez nějaký větší možnosti volby, ale to už jsou fakt černý scénáře...

Jinak u nás 15 stupňů a celodenní déšť. Asi bych ocenila, kdyby bylo setrvale 20 -27 přes den a ne jeden den 35 a druhej 15

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 19:49
- Nahlásit

U nás kapéééé !

Maya
jojo, vyrostou v tom a ziji v tom a pak uz to neumi a nechteji menit. Ja vim, ze se treba rikalo, ze vymena manzelek je uspesna, ze lidi bavi koukat do domacnosti druhejch... je fakt, ze me to prislo hodne fascinujici z hlediska sledovani povah a vyvoje povah na zaklade fungovani cizi matky. Jo, mozna je to typicky ceska vlastnost, ze se starame o druhy a ne o sebe, ale fakt se mi to zda hodne zajimavy. Clovek, kdyz to tam vidi, tak si pak taky casto vazi toho co ma doma, pokud teda to neni fakt extrem...

sme dostali u teticky ryzu ovonenou stavou z masa pecenyho i s nejakyma kostma, tak meli psiska veceru ciste v rezii daru a moc moc jim to chutnalo a kosti jim dam na vickrat. Akorat nevim, co udelam s tema 3ma kg rajcat, tuna jablek vydrzi a tri tuny okurku snad taky jeste par dni. Ale strudl, ten teda uz nevydrzel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 19:55
- Nahlásit

Vero
jojo, to chapu, jak jsi to myslela. Jen jsem chtea rict, ze obcas se i ve veku, kdy uz to je na povazenou nejak zadari telu samo ani nevis jak a prijde mi taky na jednu stranu divoky, ze to casto fakt nemusis ani poznat takze prosvihnes vsechny ty doby na mozny vysetreni

kam vubec dete parit?

Fifi
jo to mas pravdu, taky to nejak vnimam uz od stredni. akorat mi rikali, ze ve 20 se to zmeni, pak ze v 25 se to zmeni... pristi rok mi bude 30, su zvedava, jak se ten tlak vyrazne zvedne i v dusledku toho, zda se vemem... ale je fakt,ze byt bezdetna pred 20ti lety asi taky nebyl zadnej med. Dneska ti vynadaj do karieristek a jinak se o tebe nestaraji.

birma
hele ja bych to brala...u nas vcera 38 a dneska 31...

vtip supr

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 20:13
- Nahlásit

cernej caj
sme dostali u teticky ryzu ovonenou stavou z masa pecenyho i s nejakyma kostma, tak meli psiska veceru ciste v rezii daru a moc moc jim to chutnalo a kosti jim dam na vickrat.
Peceny kosti bych jim vubec nedavala.
U nás kapéééé !
Se dockate, tady zase hice nastoupi o den driv.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 20:30
- Nahlásit

Adam dneska dostal nádhernou ohromnou hovězí (syrovou) kost, neodebrala jsem ji včas, takže jí sežral dost, teď bleje jak Alík
ještě teda si říkám, že dobře, že náš vet má už zavřeno a bude tam zas až zejtra, protože bych byla za hysterku. Nevim proč, u Altara jsem řešila všechno v klidu a v pohodě a blbosti jsem neřešila vůbec, zatimco u Adama jsem fakt přecitlivělá a řešim i to, co bych nemusela

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 20:33
- Nahlásit

birma
Podej mu zeli kysany, co nevyblije, to vykadi. Zachovej klid.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 20:43
- Nahlásit

Fifi
von už asi všecchno vyblil, kysaný zelí bych do něj musela dostávat hrubym násilim. Jen sama sebe seru, že jsem začala bejt dost hyperprotektivní

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 21:01
- Nahlásit

birma
Hele, kdyz bleje, aspon nema cas na ty ostatni veci. Tak to ber pozitivne, priste mu kost vezmes driv. A hyperprotektivni je kazdej spravnej pejskar, vsak ho mas ctvrt roku jen, ono se to casem ochodi.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 21:32
- Nahlásit

Fifi
na ty nemá ani chuť, evidentně ho bolí břicho. Já mu jí brát právě moc nechtěla, kvůli jeho hlídání si žrádla, aby neměl pocit, že má důvod (ale zahráli jsme si hru a už si na ní nechal klidně sahat ). U Altara jsem to moc neprožívala od jeho štěněcího věku. Možná to bude mym věkem jestli jo, tak to abych si ty harantíky pořídila co nejdřív, jinak budu jako matka naprosto nesnesitelná

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 21:53
- Nahlásit

birma
Tak jestli byla hovezi kost nadherna a hlavne ohromna a bez masa a ted ho este boli i po vybliti bruch, tak polevim ze sveho zovialniho tonu a zacnu se taky bat. Zalezi, kolik toho schroustal. Snad teda vyblil odstepky, co slo, zitra bych mu dala po ranu nejakej kefirek, a celkove do vecera umirnenou stravu, pak nejakou vnitrnost, idealne jatyrka drubezi.
Nechtit mu ji brat byla asi kravina, sorac, to ja taky provedu s Kremylem vymennej obchod (i nechtenej), kdyz vyjimecne dostane syrovou veprovou kloubovku, ty prostredky ji hlodat nenechavam. Lopatku schroustne bez problemu.
U Altara jsem to moc neprožívala od jeho štěněcího věku. Možná to bude mym věkem
Ja prozivam kazdyho psa.
estli jo, tak to abych si ty harantíky pořídila co nejdřív, jinak budu jako matka naprosto nesnesitelná
inu kazdymu, co jeho jest

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 22:17
- Nahlásit

Fifi
Tak jestli byla hovezi kost nadherna a hlavne ohromna a bez masa a ted ho este boli i po vybliti bruch, tak polevim ze sveho zovialniho tonu a zacnu se taky bat. Zalezi, kolik toho schroustal.
Už je relativně v pohodě a chrní nesežral toho zas táááák moc, prostředek vůbec, jen vyhlodal jednu hlavici.
Nechtit mu ji brat byla asi kravina, sorac, to ja taky provedu s Kremylem vymennej obchod (i nechtenej), kdyz vyjimecne dostane syrovou veprovou kloubovku, ty prostredky ji hlodat nenechavam. Lopatku schroustne bez problemu.
Tak kdybych měla pocit, že jí futruje nějak moc moc, tak bych mu jí vzala. Rozhodně toho nesežral víc, než je třeba ta vepřová lopatka. Akorát mu to dneska evidentně nesedlo.
zitra bych mu dala po ranu nejakej kefirek, a celkove do vecera umirnenou stravu, pak nejakou vnitrnost
jojo, neboj, zejtra ho pošetřim

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 22:40
- Nahlásit

birma
Fifi
mlčim, páč hyperprotektivni tohle nejsem a asi nikdy nebudu , jsem tak trochu na té druhé škále.
kdyz vyjimecne dostane syrovou veprovou kloubovku
Tak jich pak Mája ukradne ještě plnou tašku, natahá je do oblečení k vyprání a sežere i s trikem a podprsenkou. Hele, birmo, zkus mu nabídnout ještě nějakou součást svýho oděvu, páč Máje nic nebylo
(držim palce, ať to mu je rychle zase dobře)
Já chtěla děti vždycky, nikdy jsem nad tím nepřemejšlela, přišlo mi to přirozený.
A asi jsem něco provedla, řekla jsem Michalově pubertální neteřince úplně strašlivej ftip o Ježíšovi. Nějak mi nedošlo, že studuje na církevní škole. Obávám se, že nemá šanci ve vší vážnosti vydržet mši až do konce. První poznámku dostane, že se směje při mši a odmítá uvést důvod a tu druhou, že se směje při mši a důvod uvedla

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 22:40
- Nahlásit

birma
Sorac za hyperprotektivni reakci ohledne starosti s krmenim Adamka kosti a jeho bliticka z me strany.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 22:44
- Nahlásit

birma
ono se někdy zadaří, Kim už měl jednou ucpaný střeva, tak kosti nedostává, ale tuhle jsem měla takovou pěknou syrovou, tak jsem mu jí dala, že si vohlodá chrupavky a zbytek mu za 5 minut seberu, přídu tam za 5 minut a kost v čudu, jak jí dokázal tak rychle celou sežrat netuším, jako voblilo mě dost, tak jsem mu honem nacpala ještě kus masa a naštěstí to bylo dobrý

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 22:46
- Nahlásit

kachna_
Hele, birmo, zkus mu nabídnout ještě nějakou součást svýho oděvu, páč Máje nic nebylo
Ech.
A asi jsem něco provedla, řekla jsem Michalově pubertální neteřince úplně strašlivej ftip o Ježíšovi. Nějak mi nedošlo, že studuje na církevní škole.
Ech ech, jakej vtip??

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 23:00
- Nahlásit

kachna_
Hele, birmo, zkus mu nabídnout ještě nějakou součást svýho oděvu, páč Máje nic nebylo
svršků mám málo, nedám, ale má dovoleno si to zajíst pelechem
držim palce, ať to mu je rychle zase dobře
už se scháněl po večeři a divil se, že nic nebude, tak bych řekla, že už je OK
úplně strašlivej ftip o Ježíšovi
chci ho slyšet!
Fifi
Sorac za hyperprotektivni reakci...
to nemyslíš vážně, žene?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 23:04
- Nahlásit

no, se teda omlouvám všem věřícím, které by to mohlo urazit.

3 králové se jdou poklonit Ježíšovi a jeden se praští vo futra a vykřikne: "Ježíši kriste to byla pecka".
A Marie se otočí k Josefovi a říká mu: "Vidíš, to je hezký jméno, a ty pořád Hugo, Hugo."
Tenhle vcelku nevinnej vtip koloval před deseti lety Internetem a dostal se i k mým známým, z nichž jeden, Netopejr, rozhodně nemluvil slušně. No a druhej kamarád ten vtip tehdy doplnil o dovětek:
No kdyby ten král byl Netopejr, tak se teď Ježíš jmenuje Kurva Píča.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 23:38
- Nahlásit

birma
to nemyslíš vážně, žene?
Hadej
kachna_
No kdyby ten král byl Netopejr, tak se teď Ježíš jmenuje Kurva Píča.

My mame s matheou dobre zavedeny citoslovce "mrdečky". At uz cekas nekde ve fronte, at uz sviti slunce, prší.... velmi uvolnujici slovo. A kor, kdyz ho nezdrobnis.

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 00:11
- Nahlásit

Maya
navíc myslím, že cernej caj je fakt mladá, klidně může ještě 5-10 let dumat

tak o tom žádná pochyba, to zas jako jo

pořídili lidi v tomhle věku dítě jen proto, že ty předchozí jim už odrostly a odešly z domova a většinou jsou spokojený, že se maj o koho stara

todle mi popravdě taky leze kapku na nervy no.
lidi - podle mě no - naštěstí o tom nerozhoduju - prostě nemají mít děti, aby si uspokojili svoje potřeby se o něco starat. ani psy. často to odsere i květináč.

s tím věkem na umělé oplodnění - ani jsem nevěděla, že čr si dosud zachovala rozum na rozdíl od jiných zemí - kéž to vydrží.

Fifi

Ale to sobceni a uzivani bych brala s rezervou.
Ja deti nikdy nechtela a chtit nebudu

to sobčení a užívání jsem nemyslela na takovýto případy jak ty a jiní tady na foru. ale na lidi, co děti chtějí, ale zároveň taky chtějí si užívat nebo dělat kariéru a chtějí všecko dohromady a aby je to co nejmíň stálo a ještě to mají za normální, protože je takový duch doby... se mi to nelíbí, nesouzním s tím.
to, že někdo chce žít jinak bez dětí - však sama je nemám. i když z toho možná nejsem až tak nadšená a necítím žádnou jistotu, že na staré koleno z toho trojma mít nebudu, spíš naopak.

cernej caj

je fakt, ze me to prislo hodne fascinujici z hlediska sledovani povah a vyvoje povah na zaklade fungovani cizi matky.
jo, je to zajímavá studie, ale mně je líto dětí, jejichž soukromí v tom projektu neexistuje, nikdo jejich intimitu nerespektuje, vysílá jejich pokojíček, nedostatky jejich maminky a špinavou kuchyň... nechtěla bych být dítětem na jejich místě ani za nic na světě. je mi zle z té představy. to jsem zas já taková - snad to většině těch děcek neva.

ze obcas se i ve veku, kdy uz to je na povazenou nejak zadari telu samo
to jo, to se děje. možná tím, že se člověk nějak už uvolní, myslí, že se to nemůže stát?...

pařit jsme byli v Juliánově a bylo to střídmé - holt stará kolena

akorat mi rikali, ze ve 20 se to zmeni, pak ze v 25 se to zmeni... pristi rok mi bude 30, su zvedava

kamarádka 1... změnilo se po 30 pod vlivem svatby a následně trvalého manželova přání mít děti, které mu chyběly ke štěstí ( s tím manželem žïla předtím přes 10 let)... kamarádka 2 - změnilo se v 39 pod vlivem rozvodu a nového vztahu, kde zjistila, že s tímhle mužem dítě chce, resp. chtějí oba.... moje máti ostatně taky změnila pod vlivem svatby v 29 - to bylo před hodně lety, takže docela posun taky.... jako jo, hodně lidí to změní. ale neznamená to teda, že automaticky všecky nebo většina, to je blbost....

kachna_
První poznámku dostane, že se směje při mši a odmítá uvést důvod a tu druhou, že se směje při mši a důvod uvedla

ježíši

birma
ať je Adamita óká!!!

PRŠÍ A JE ZIMAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! HURÁAAAAAAA!!!!
jdem se venknout a krásně zmoknout a pomrznout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 07:47
- Nahlásit

Fifi
Jasny, kosti syrovy jenom.

Dockali sme se, hura. Prselo a bourilo snad skoro celou noc.

Birma
Tak ctu stres s adamkem. Jak mu je? Doufam, ze dobre a pokud chtel veceri, tak to snad ani nevi ze byl nakej stres

Kachna_
A si ji to rekla s dovetkem nebo bez? Pac bez dovetku je fakt nevinnej ale dovetek me dostal do kolen

Vero
Jojo, ty deti s tim soukromim, to je druha stranka mince. Sem na ct2 v archivu sledovala asi 6ti dilnej porad *navzdy spolu* kde byli predsvatebni pripravy, rozebirani vztahu a par tydnu po svatbe 3 cesky pary a jako zajimavy to bylo hodne ale nechapu co lidi vede k tomu tam jit.
S tema detma - u me to mozna odstartoval ten nechtenej sexualni zazitek ve 14, takovy veci vetsinou cloveka asi meni i bez jeho vedomi docela brutalni formou a tezko rict jaky nazory bych mela bez toho. Na druhou stranu mi ale vadi kecy nekterych dobrovolne bezdetnych o tom jak jsou matky desny slepice, porodem prisli o mozek atd. Proste mi prijde, ze ta tolerance chybi na obou stranach, nerikam ze u vsech ale.

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 08:20
- Nahlásit

Vero
- prostě nemají mít děti, aby si uspokojili svoje potřeby se o něco starat. ani psy. často to odsere i květináč.

....píšeš dobře, ale v tomhle jediném si dovolím nesouhlasit. Já myslím, že pokud právě chybí ta potřeba "se o něco starat" tak to není dobrý.... když si někdo koupí kytku a pak nemá potřebu se o ni starat, kytka uvadne, stejně tak je to se psem, buď se pak někomu daruje, nebo končí v kotci zavřený na zbytek života...a dítě taky, odstrčený člen rodiny, trpěný jen proto, že se ho člověk nemůže zbavit tak lehce jako kytky nebo psa a z kterýho postupem času vyroste asociál....akorát ta potřeba prostě musí bejt zdravá, né opičí láska.... mám spoustu kamarádek, co si pořídily dítě, proto, že starší vyrostli a odešli ( aby se zase měly o koho starat) a naopak, pochvalují si to, jsou z nich skvělé matky, mají spoustu zkušeností a ví, kde dřív ve výchově třeba udělaly chybky....na sídláku jsem potkávala docela dost lidí s potřebou se zase o někoho starat co si pořídili pejska a valná většina patřila k těm lepším pejskařům, co se snaži ze psa něco vychovat a prostě se mu věnovali a milovali ho.....

cernej caj
Na druhou stranu mi ale vadi kecy nekterych dobrovolne bezdetnych o tom jak jsou matky desny slepice, porodem prisli o mozek
prostě všude se najdou extrémy... vem si třá Ešusojc Růžovku...
třeba zrovínka taky mají blbý zkušenosti s nějakou praštěnou maminou.... a že i takový fakt jsou.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 10:46
- Nahlásit

vlk
To je fakt. Takovy taky jsou. Ale ta generalizace, ta co nema deti je karieristka (jak to asi nesou ty, ktery je mit nemuzou?) a ta co ma je bezmozek (jak to, ze jich teda tolik studuje?) ta je na tom ten kamen urazu je hazet do jednoho pytle.

Dneska je fakt krasne minimalne tu na vysocine. Mit psy, uz su s nima venku. Takhle si musim pockat do vecera. Ale konecne supr prijemna teplota

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 11:23
- Nahlásit

Fifi
Hadej
no už jsem se lekla

Vero, cernej caj
Adam je v pohodě, večer se rozhodnul, že bude požírat kočky u mě v posteli a když jsem mu to zatrhla (mě tam dost valchovali), tak se rozhodl, že si na radu kachny sežere pelech. Nakonec jsem musela vstát a donést mu míček, jinak bych ho musela vystřelit na měsíc. Dneska se mnou byl ve zveráči. Prvně jsem vzala zelený dršťky a když jsem je dotáhla dom, tak se rozhodl, že přesně je bude mít dneska k večeři a nic jinýho

Sem na ct2 v archivu sledovala asi 6ti dilnej porad *navzdy spolu* kde byli predsvatebni pripravy, rozebirani vztahu a par tydnu po svatbe 3 cesky pary a jako zajimavy to bylo hodne ale nechapu co lidi vede k tomu tam jit.
Málokdy chápu, co vede lidi k tomu vlézt do takového pořadu, ale tady to bylo podle mě naprosto jasný u všech párů A teda tenhle dokument se mi fakt hodně líbil

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2013 12:38
- Nahlásit

cernej caj
ženský se vůbec hodně generalizujou.... ta co řekne že nechce děti je kariéristka, ta co občas plácne něco hloupoučkýho je slepice, ta co sem tam zabrblá na chlapy je feministka, ta co se zalíbením spočine okem na hezkým klukovi je kurva..... v tomhle to mají chlapi proti nám jednodušší....

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání