Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 01:12
- Nahlásit

Maya
Kim taky pajdá nějak víc
jsem taky koukala, že Cirát blbě vstává, asi ta změna teploty. A zase zhubnul, hajzl. By mě zajímalo, proč to jako dělá? Proč jako náš 35kg německej ovčák musí spotřebovat 1kg masa denně + zeleninu a ještě při tom hubnout.
Fifi
statistika nuda je.
statistika svině je...
Jak tu mám tu Michalovu neteř, sedmnáctiletou, tak si říkám, jestli jsem v jejím věku byla stejně blbá a nesnesitelná

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 01:27
- Nahlásit

Maya
sadistko
Sadistka ted pred chvili dokoncila masaz Ag, zda se, ze se ji ulevilo, aby ne, po skorem 3/4 hodine. Uz neni trojnozka, hnatek jiz zlehka pouziva.
já zatím děkuju za Rimadyl, se obávám, že u nás už brzo dojde i na Trocoxil a to už je pak konečná
Toz pokud k tomu je pricina a jen prasky to zvladnou, tak neni o cem mluvit. U Ag neni priciny kloubovy, spis nejak zkrecovanej sval, zada nebo slacha natahnuta, mela to ztvrdly od kohoutku po loket, jeden upon.
kachna_
A zase zhubnul, hajzl. By mě zajímalo, proč to jako dělá?
Aby te nasral?
sedmnáctiletou, tak si říkám, jestli jsem v jejím věku byla stejně blbá a nesnesitelná
Pro tehdejsi dospelaky mozna obcas ano?

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 06:03
- Nahlásit

Fifi
Aby te nasral?
to by mu i bylo podobný
Pro tehdejsi dospelaky mozna obcas ano?
no, taky mě to napadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 06:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
nemuze hubnout tema vedrama?

neboj, nekteri lidi v 17echt blby a nesnesitelny nejsou ale kdyz je na katolicky skole, tak nemuze byt tak nesnesitelna, ne?

Fifi
ja si jednou koupila musli emco, takovy k papirovy krabici s pruhlednym pruzorem, neslazeny jen takovy obyc s oriskama a mela sem ho v praci a pak sme si sli s kolegou porovnavat neco z krabice s jeho musli a on si vsiml skrz ten pruzor, ze tam uz smejdi mol, tak sem to ani neotvirala... stesti, ze se ukazal na chvilu

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 07:17
- Nahlásit

cernej caj
kdyz je na katolicky skole, tak nemuze byt tak nesnesitelna, ne?
tak je pravda, že její starší brácha je daleko nesnesitelnější .
Má-li naplněné základní potřeby (jídlo a facebook /děkuju ti každý den za NTB/).
Není to vůbec strašný, spíš je to oopravdu tak, že jsem přemýšlela, jestli mě v těch -nácti vnímali dospělí stejně, jako já jí.
musli emco
přitom to mi přijde nejlepší (a taky maj body a dávajza ně igráčky )

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 07:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn ve ve spolek bando !

Nestíhačka u nás práce jak na kostele jak doma tak fpráci
kriza nekriza, zákazníci šílej jak před vánocema a zedníci se s tím zateplením crcaj nějak do konce srpna hotovo nebé
Stihli jsme si ted vo víkendu jen vodskočit na akití sraz. Házký to bylo, courali jsme kolem a v Kutný hoře. Byla nás slušná banda plyšáků a u svatý Brambory jsme dělali hromadné foto a tůristi z nás byli hin, nejvíc japonci Měli jsme nějaký soutěže, jednu jsem vyhrála s Fájuškou a druhou s jelitem no ale páč jsme se dohodli že je blbí aby bylo jelito nejrychlejší akita tak jsme naše místo samo přenechali akitkám bylo to oblíbené přivolání přes minové pole sem si říkala druhej den nemělo jelito hračku nebo tenisák v hubě (bo panička je zapoměla doma) to nedá určitě si bude vybírat co by se mu hodilo do sbírky ale nééé byl šikulínek mazal jako namydlenej blesk
No a Fájuška ta si přece jen to sebrání jednoho píškota nevodpustila

tož konec hlášení vo d nás, doufám že jste všici OK já se pak nějak zastavim ted musím běžet pracovati a odpolko do nemocnice...bo je furt něco u nás, tentokrát je v nemocnice zas čífova mamuša krz šílenej bolehlaf si jí tam pro sichr nechali tak doufám že to nebé nic vážnýho

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 07:49 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
Já jsem měla období, kdy jsem si s nějakým nákupem zahmyzila špajzku pomalu každej tejden.... tož jsem vymyslela vychytávku.... vše v čem by moh bejt hmyz okamžitě po nákupu přesypávám do plastovejch dóz.... když pak objevím nějakej hmyz vysypu jen tu jednu dózu, páč když jsou v ní ty hajzlové zavřený, nemají šanci se rozlézt dál....

ju a Fajka žije, to néni možný .....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 07:58
- Nahlásit

kachna_
Má-li naplněné základní potřeby (jídlo a facebook no to je ale fakt hruza, kdyz si to tak vemu jak dneska travi mladi cas. Aspon o ni ani nevis, ne

Fajka
aspon ste si v tom pracovnim tempu nasli chvilu casu, to je supr a gratulujem vitezum;)
doufam, ze cifova maminka bude brzo doma a zdrava...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:08
- Nahlásit

kachna_
si myslím, že jsme byli stejní, akorát naši rodičové to měli horší neb nás nemohli odložit před ntb

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:11
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
!!!!!

Dnes jest velmi krásně, úplně na letecký den:

Víkedn byl vynikající. Jsem:

1) otužílá žena, neb jsem schopná se sprchovat venku za deště vodou ze studny, divím se, že nejsem spíš zmrzlá žena, neb studna má asi dvacet metrůch a 5 metrů hladiny vody, vody, která je naprosto ledová. Možná sem spíš už Yetti

2) a za druhní jsem myslim celkem zdatnej zednik. Včera jsme betonovali kópelku. Brtnikovi se to všechno během příprav a izolování nějak posunulo, takže začínal až v půl čtvrtý. I nelenila jsem a přiložila paži k dílu: nakládala jsem písek do kolečka, točila vodu do kýblůch, vozila kolečka s betónem a přendavala to do kýblůch, takže Brtnik mohl velmi plynule míchat v míchačce betóna, pak se jen přesunou to kópelky a tam to naflákat na zem a uhladit do krásy. Zaposilovala jsem si tak, že dneska jednu někomu fláknout, upadne mu kebule a Brtník je nadšen, jak má doma šikovný Koláče.

Hlásání od Blanickejch rytířůch:

Ešus stále ještě zvrací, ale už se ke mně chodí pomazlit. Vítání - to ho stále jako štve dost, že ona se tam ošmrduje. Když popadla Blanimíra deku z pelíšku a lítala tam s ní, tak byl moc a moc nasratej. A pak když nechala deku dekou, popadnul jí taky a lítal tam s ní taky . Pipin malej pitomej. Hodně mi ale pomáhá venku, zariskovala jsem a šla s nima oběma do polí navolno. Je posekáno, zaoráno, krásně vidět všechno. Chtěla jsem jí dopřát volnosti. Lítali jak potrefený a krásně se vraceli. Tady mi právě pomáhá Ešus, vrací se nejen na píšťalku, ale čistě i jen tak, a jí už taky kolikrát docvakne se ohlídnout, Pak sednu na bobek, roztáhnu ruce a BLANIMIRA LETÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ (ale nesměl by tam bejt zajíc to je mi jasný ), Když jsem míchala písek, dvakrát jsem jí vypekla. Volala jsem, madam byla zaujatá.......... tak jsem jí s Ešuisem utekla, zavřela branku a šmydra. Při další nakládce, si pěkně lehla kousek od kolečka a nevzdalovala se Což jí vydrží tak do příštího týdne .

Naklikávám - ale najednou se začala bát ,předtím ne, to až teď, když dám ruku s klikrem do kapsy, lepší, ale - není to ono. pak jsem si při klikání sfoukávala z ramene hmyz a ona se toho děsně lekla a utekla. nechtěla ke mně jít. Nicméně už jsme s naklikáním na dobrý cestě, upadlo mi něco na zem, ona se pro to sehnula, já jsem klikla a šup, už koukala, nechala to být.

A mám děsivou radost ze dvou věcí:

1) dala jsem jí prvně skelet a kapek se bála, co to udělá - jak to bude trávit a pak bobkovat - a dobrýýýýý!! (jak málo člověku stačí, že jo?? že pes může žrát skelet )

2) krásně se sama naučila nejen sedět za dveřma, když jdeme ven, ale taky od Ešusa odkoukala, že když si sedne pod schodama, kápne z toho dobrota je úplně mega šikovná.

ALE HROZIVÝ PRASE, FAKT KRADÁK profesionál je to, fčera už jsem na ní zařvala, že je kráva pitomá, když dolovala pytel s bordelem.

A DĚSIVEJ MAZEL je to, neboli přílipka neodtrhnutelná . Nicméně už se i svalí a nejde za mnou co pět vteřin. A je ftipný jak jsou naprosto rozdílní. SVítí sluníčko? Je čtyřicet ve stínu?? Blanka se šmrdolí venku, pak se plácne na kamení, tam se peče a je spokojená. Ešus je vevnitř. Prší a udělá se chladnějš?? Ešus se šmrdolí venku, hledá žáby , chodí pozorovat Máni. Bláňa je vevnitř .

Vero
CHLAPÚ je prostě zatraceně málo. samý děti.
přesně

když rozeberu problémy svých blízkých, tak se tam vždycky najde něco takovýho.... už proto, že člověk se v jádru nemění, je to pořád on.

přesně

Vero

Maya

první dítě si klidně můžeš pořídit třeba ve 45

to mně osobně připadá jako zvrhlost dnešní doby, minimálně vzhledem ke zdravotním rizikům pro plod, těch downů a pod. se starýma matka je na světě opravdu hodně, a taky podle mě dítě má dostat, co potřebuje, a ne uspokojit pozdní mízu a mít doma starou babku na mámu a vědomí, že vzešlo z nějaké bůhvíčí spermie. ale třeba jsem prostě jen v tomhle konzerva... ale do tohohle nepůjdu, ani kdyby na mě "nutně potřebuju dítě" přišlo

PŘÉÉÉSNĚ!! Tohle vždycky říkám těm,co mi tvrděj, že ještě je čas. Není! Bylo by to nefér vůči tomu cvrčkovi, má dostat to nejlepší - nejen co do možností, ale taky fyzicky. Bylo by to sobecký.

je rozdíl, jesti se v pubertě musíš starat o nemocnou stárnoucí matku, zatímco otce není, nebo jestli jezdíš s rodčema či aspoň maminou někde na kole..

ZASE PŘESNĚ

ale v principu do tohohle bych nešla. připadá mi to pokus o obechcávku běhu života nebo co

dokonale řečený, nejni co dodat.

Jen vím, že taky mohlo být všecko úplně jinak a že mě to možná bude někdy i tížit a že je škoda, že jsem se v sobě víc na toto téma nery

VERO - nevíš proč to tak má bejt. víš?

nemám statistiku a co hůř, jsem zjistila, že to je podmínka pro připuštění do navazujícího předmětu, tak se mi prodlužuje študium.
ejch , co. však se nic nestane, jen se to posune.

cernej caj

e 43 tusim, decku sou uz tak 2 roky, zjistila to v 5tym mesicu, do ty doby ji totiz telo fungovalo jak netehotne a jako matka dvou deti by asi urcite poznala driv, ze se neco deje

tož tohle je něco jinýho, taky máme známou, která měla děti už odrostlý a pak přišlo třetí . Já mám na mysli to, že si první dítě někdo pořídí ve čtyřiceti a plus.

k si hrali, honili se. Bylo to docela zajimavy, nikdy jsem je takto nevidela
já jsem to taky kdysi viděla - nejsem si přesně jistá co to bylo, ale viděla jsem odrostlý mládě, který jako by se chtělo připojit k ostatním, chodilo k nim samo , máma nikde. A pak si s tím jedním kusem asi taky mladý? chtělo hrát.

birma

Nevim proč, u Altara jsem řešila všechno v klidu a v pohodě a blbosti jsem neřešila vůbec, zatimco u Adama jsem fakt přecitlivělá a řešim i to, co bych nemusela

protože nevíš nic o tom co bylo dřív. Neznáš minulost, souvislosti. Stojíš na vodě. aspoň já to tak u sebe vnímám .
např. když jsem Ešusa učila přivolání od zvěře, kolikrát jsem mu fakt vzala nemilosrdně čáru, utíkala jsem co to šlo bez ohledu na to, co se děje za mnou, jestli pes poběží, nebo co. Věděla jsem, že poběží za mnou, měla jsem 100% jistotu, byla tam ta vazba. S Blanimírou se nějak bojím. Když je to kousek od chalupy, tak už jsem si to troufla a tu čáru jsem jí vzala, ale v polích si to zatím prostě netroufnu.

že přesně je bude mít dneska k večeři a nic jinýho

Ááá tak Adamita už dobrý koukám

sežral jich skoro kilo takže bych řekla, že chutnaly

páánečku, chutnaly hodně teda. No u nás taky jednou Blanimíra vymlaskne misku natošup. Ešátor ten jí rovnou vdechává, jak držky miluje

takže si střídavě hrál na hrdinu a honil si ego a vysílal konejšivý signály a dělal, že on je vlastně ten nejhodnější a nejmilejší chlapeček pod sluncem a střídal to dokola po pár vteřinách

Herr Jémen

vě videa ze dneška

hááásky Adam, hááásky Birma!! Bravooo!!

kachna_

První poznámku dostane, že se směje při mši a odmítá uvést důvod a tu druhou, že se směje při mši a důvod uvedla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:13
- Nahlásit

Maya
no ale zas mohli pred televizi nebo za barak jako skaut byla taky husta odkladarna deti, co si budem povidat, ale je asi vetsinou lepsi ze je dite odlozeny tak, ze se neco uci, pripadne sportuje nez tak, ze je u fb... a pak jsou taky vyjimky, ktery se odlezeny venujou programovani, cteni, a nejakym uzitecnym vecem a jsou to zas takovy ty typicky hodne chytry decka... me zacali pocitace zajimat nekdy ve 13/14ti a jak sem se diky hram naucila nektera anligcka slova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:23
- Nahlásit

PetraK
1) ses silena zena ale gratuluji k tomu, ze s to prezila

a ses sikovna naposilovana zena vsak s blanimirou se to taky casem podda. je supr, ze je schopna se od esusa neco naucit

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:27
- Nahlásit

cernej caj
anligcka slova
slow a shit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:30
- Nahlásit

cernej caj
ses silena zena

heh, měla jsem možnost volit mezi

ženou špinavou anebo zmrznutou páč jsem medvídek mýval, volila jsem variantu a. ale víte co? Ono se to fakt dá přežít. Ta sprcha má velmi jemńoučký sprchování,t akže to není tak hrozný. A v pátek navíc pršelo, tak jsem to měla dvojmo Myslela jsem, že nejhorší budou záda. Ne je ještě jedno místo, kde je to horší
tak jsem si hnedle včera večera dala udržovací studenou sprchu, když už v tom jedu

sikovna naposilovana zena

na to jsem fakt hrdobec, mákla jsem si slušně, ale z čeho mám ještě větší radost, je, že dneska niic, žádná namoženina. Takže cvičení jest velmi účinné Vašík bude mít radost.

vsak s blanimirou se to taky casem podda.
jo, určo jo, však jí mám jen tři neděle, to je krása, jak funguje - je to její zásluha, já se jen vezu, kdyby to byla potížistka, nejsme takhle daleko. Ona je Pipi moje.

je supr, ze je schopna se od esusa neco naucit

tak oni se ti psi od sebe učí normoš, to je běžný, ale ona se od něj učí zatím samý vhodný věci. To se mi moc líbí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:31
- Nahlásit

heeej, proč se mi to původně neuložilo celý ten můj příspěvek? no?? tak sem dám ten zbytek:

kachna_

První poznámku dostane, že se směje při mši a odmítá uvést důvod a tu druhou, že se směje při mši a důvod uvedla

a jeden se praští vo futra a vykřikne: "Ježíši kriste to byla pecka".

o kdyby ten král byl Netopejr,

POOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOCT

vlk

. slusni chlapi jsou osklivi
. dobre vypadajici chlapi nejsou slusni
. slusni a dobre vypadajici chlapi jsou homosexualove

a co je teda Brtnik???

aha už to vim :
. dobre vypadajici, slusni a heterosexualni chlapi jsou zenati

Fifi

A novy Simon´s cat, dovolenkovy.

jehehééé jehehééé, ten konec je boží - teda celý je to boží, ale ten konec je bomba. No a ten začátek - to je jako s Blanimírou, stokrát jí vyhodíš a vona se vrátí a pak si počká, až se nediváš

O tom moc nemluv, Kremyl dnes lehci fest a Ag sem krmila v leze
Ešus taky

z Ag, zda se, ze se ji ulevilo, aby ne, po skorem 3/4 hodine. Uz neni trojnozka, hnatek jiz zlehka pouziva.

tak hurááá, hiphiphuráá

Maya
Kim taky pajdá nějak víc,

a koukám, že tu máme klub pajdavejch

kachna_
jestli jsem v jejím věku byla stejně blbá a nesnesitelná
obávám se, že jsme takový byli fšicí

Fajka

, jednu jsem vyhrála s Fájuškou a druhou s jelitem

ZASE UŽ?? :smrik:

jelito dobrej, dobrej šikovnej

tentokrát je v nemocnice zas čífova mamuša krz šílenej bolehlaf si jí tam pro sichr nechali tak doufám že to nebé nic vážnýho

a sakra!! No , tak to držím palce, co to jde. A Číífa moc pozdravuj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

slow a shit?

kachno, ty vole, jak to že tě vždycky napadne taková bejkárna?

EDIT: PŘIPOMÍNÁM PHYTOVET - ne kvůli sobě, mi tu nevadí, ale žes psala, že Cir kapek kulhá, tak jestli ho nepotřebuješ, pokud ne, nic se neděje.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:46
- Nahlásit

PetraK
to jsou zprávy, super že si Ešus a Blanimíra tak rozdělili počasí, alespoň si nelezou do zelí
já měla v sobotu sekací den a nevim teda jestli bych taky radši nevozila kolečka s betonem

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 10:55
- Nahlásit

Maya

já měla v sobotu sekací den a nevim teda jestli bych taky radši nevozila kolečka s betonem

to jsem měla taky. sekala jsem louku. Brtnik vypočítal, že když se objede celá ta plocha nachodí člověk při tom víc jak dva kilometry. což mí zase přijde málo. ale i když ta sekajda má pojezd, tak jak jsou tam ty stromy a člověk jezdí slalom a objíždí to a vysekává, tak je to celkem šichta. Ale zase si u toho člověk krásně může vypnout hlavu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 11:15
- Nahlásit

kachna_
slow a shit?
ještě takový užitečný jako "destroy","enemy" atd

PetraK
hele a tak prej ze myho muze nebavi chodit... sekat ho bavi a u toho taky chodi ale fakt,z e i telefonuje tak asi to mit jako argument, ze u sekani chodi tak muze chodit i jindy by neprosel, ale mozna mu rict, ze muze cely den telefonovat, tak se mnou jde?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 11:21
- Nahlásit

cernej caj

ze nebavi chodit... sekat ho bavi a u toho taky chod

no... tak.... mu na ty výlety s sebou do batůžku vždycky přibal sekačku ať si zaseká . A můžete si udělat nějakej výlet kolem nás, potřebovala bych prosýknout cestičku od nádraží k nám

ozna mu rict, ze muze cely den telefonovat, tak se mnou jde?

no bať!! A máš vyřešeno .
Hele Brtník kdysi taky nechtěl výletit, nejradši se z Prahé nevzdalovat. A časem se to změnilo tak, že dneska furt někde cáráme. Třeba k tomu taky časem dozraje, uvidíš.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 11:32
- Nahlásit

PetraK
nevíš proč to tak má bejt. víš?

jo, jo, říkám si, že každý má víc smysluplných možností než jen jednu a že to tak nejspíš má bejt.

Hele Brtník kdysi taky nechtěl výletit, nejradši se z Prahé nevzdalovat. A časem se to změnilo tak, že dneska furt někde cáráme.

a pak, že se chlap po svatbě nezmění
( to je fór, myslím že si ohledně těch změn rozumíme )

A NUTNĚ POTŘEBUJU vidět Blanidířiny fotky panííí!

cernej caj

ale mozna mu rict, ze muze cely den telefonovat, tak se mnou jde?

ale to sekání je možná užitečnější věc.
nebavil by ho geocaching? prostě dodat tomu cárání nějakej jako kdyby "cíl".

Fajka
že žiješ!
taktéž ráda registruju, že jelito je nejrychlejší akita

jinak, co to tady je za pajdavej spolek? esi je to zas nakažlivý, tak vás vypnu!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 11:45
- Nahlásit

Vero
nebavil, bohuzel. mu vadi ten fakt, ze musi pokladat nekde nohy jednu za druhou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 11:53
- Nahlásit

Vero
jo a zas maj v klimatexu nejaky akce, kdybys chtela neco jeste nakoupit

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 11:56 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
nebavil, bohuzel. mu vadi ten fakt, ze musi pokladat nekde nohy jednu za druho
mno, to pak je fakt špatně řešitelný
leda by teda mohl dělat dřep - skok, dřep - skok... cooooo?
nebo přesedlat na kolobrndy? to taky ne-e-e?

jo a zas maj v klimatexu nejaky akce,
díky- mrknu se.
s tílkem tvým je to sranda - dokonce i mně z toho leze kus podprdy, překvapivě, páč je to můj klimatexí rozměr. ale na cvičení nebo pod košili neva. jen uvažuju si kapku nechat zkrátit ramínka, jestli by to ale šlo. (škoda teda, že neumím šít sama )

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 11:58
- Nahlásit

Vero
jo, jo, říkám si, že každý má víc smysluplných možností než jen jednu a že to tak nejspíš má bejt.

. třebas se nemuselo dít nic, ale třebas si tak ušetřila toho budoucího tvora nějakýmu trápení?? nebo sobě?? co člověk ví.

a pak, že se chlap po svatbě nezmění

ale je to fuška a musí to proběhnout tak, že je to on, kdo to chce. To fakt nebyl z mojí strany žádnej nátlak. Nejsem ten tip. I se psem jsem čekala, tři roky. S druhým psem pět.

A NUTNĚ POTŘEBUJU vidět Blanidířiny fotky panííí!

mno, tak to je asi marný přání. TENTOKRÁT JSEM VZALA S SEBOU I FOŤÁK, I BATERKY,I JSEM S TÍM VYRAZILA DO TĚCH POLÍ A ..... foťák mi napsal, že KARTA JE CHRÁNĚNÁ!!!!!!!!!! nefotí to asi , když Brtnik nahrával fotky, neohlásil to z počítadla takže... asi musíme sehnat novou kartu????

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:04
- Nahlásit

PetraK
asi musíme sehnat novou kartu????
tak to netuším, moje karta se nikde takhle nechrání, ani ve foťáku ani v pc
ale tak zase ti jí nikdo nezneužije

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:09
- Nahlásit

Maya
zase ti jí nikdo nezneužije

ne tak tuhle fakt ne, a mám fakt vztek, byla jsem děsně redy, jak budu fotit ty přílety psůch, páč voni fakt přiletovali. Jak budu fotit, jak se učíme čekej, páč pěkně čekali. a vono kulábrsk.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:14 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
eda by teda mohl dělat dřep - skok, dřep - skok... cooooo mu to zkusim navrhnout... uz me "potesil" fakt, ze letos nebude podrzimni dovca, protoze pokud bude menit praci, tak to nepude a ja nebudu nic platit a objednavat, kdyz bysme pak nemohli jet... su z toho smutna, spoliham tedy, ze bude dovca u denyka aspon bez muze

podle me ty raminka si muzes snadno zkratit i tak, ze das triko naruby, raminka pritisknes k sobe (normos rub a lic tricka at ti pasuje) a zasijes treba centak od realnyho vrcholu raminek... na to ti staci i to, ze sit neumis;) akorat pokud by ti nevadilo, ze pak budes mit ten zasevek nahore a muze ti to vadit (ja si treba uzluju raminka tenky a ty sirsi me taky takle moc neva...)

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:19
- Nahlásit

PetraK
řebas se nemuselo dít nic, ale třebas si tak ušetřila toho budoucího tvora nějakýmu trápení?? nebo sobě?? co člověk ví.
to je přesné.

a musí to proběhnout tak, že je to on, kdo to chce. To fakt nebyl z mojí strany žádnej nátlak
to je mi myslím úplně jasný

mno, tak to je asi marný přání
neuvidím Blánu, neuvidím, bůůůů..... já zas furt nemám probraný fotky z dofči... muž je maniak - je jich moc - času nic...

cernej caj
letos nebude podrzimni dovca

to je blbý.... ale holt když se mění práce, tak to nejde, to je jasný. musíte si udělat nějaký společný víkendy aspoň.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:20
- Nahlásit

PetraK
nektery karty maj na boku takovej prepinacek, ze si to pak nemuzes omylem smazat... mrkni jestli to nemas preply na "lock"

pripadne ji zkus vyndat a zandat

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání