Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:10
- Nahlásit

rumštajn,
kosička ráno konečně, ale už je zase azuro
birma
ty maskáče krátký jsou super, jsou z bavlny a nebo je to nějaká umělina?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:16
- Nahlásit

PetraK
Lidi já sem fakt hrozně ráda, že jí máme
to je ale fakt hrooozne moc dobre

řekla sem jí, že je hrozivá prasnice, že hrozivější prasnici neznám, měla z nového titulu radost u nas se nejvic vrti na "ty prasaku" coz je fakt des.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

to je ale fakt hrooozne moc dobre

ona je takový sluníčko a když se rozdování, jsem hrozně ráda.

nejvic vrti na "ty prasaku" coz je fakt des.

evidentně jsou tyhle tituly v kurzu.

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:46 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
ale nerada kupuju veci bez zkusani

tihle jsou v Brně
http://www.army-store.net/kratasy/

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj
u nas se nejvic vrti na "ty prasaku"

u nás asi na "kterej hajzl to byl" když jim jdu večer po tmě natočit vodu a zahučím do díry, to se můžou uvrtět oba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:52
- Nahlásit

Vero
dik, ale me se libi prave zrovna ty birmy svetly a dlouhy, coz tyhle vypadaji spis kratsi (ne pod kolena)... ovsem podivat se muzu i na jiny, to je fakt.

PetraK
cim horsi, tim lepsi, ze jo

a zatimco ty ses spokojena majitelka dvou selem, ja vazne premyslim, ze dva do budoucna nechcu... sice spolu si doma vyhrajou, ale co pak kdyz nekam jedu a druhej je furt doma?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:53
- Nahlásit

Maya
sem nevedela, ze mas tkaovy norniky

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:55
- Nahlásit

PetraK
Byla roztomilá, pipi zrzavá. Zas mi za to ukousla ruku
řekla sem jí, že je hrozivá prasnice, že hrozivější prasnici neznám, měla z nového titulu radost
ňuňu pipi

cernej caj
podle obrazku vypadaj uplne stejne, akorat v barve rozdil...
vypadaj, nejsou. Ty druhý mi přijdou střihově lepší, ty první maj lepší kapsy
nerada kupuju veci bez zkusani
naprosto chápu
z jaky sou latky?
bavlna - lehká a příjemná
ale velikost kdyz rifle mam 29 tak to by me tady velikost 29 teda mela sedet?
to fakt vůbec netušim. Zkus jim napsat mail, ale ony budou pánský, tak to číslování bude asi trochu jiný

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:08 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
oz tyhle vypadaji spis kratsi (ne pod kolena)
na další stránce máš aji delší. pokud nemám voko šejdrem.
třá
http://www.army-store.net/obleceni/kratasy-enginee r-vintage-desert-storm
?
s nakupováním kalhot bez zkoušení mám blbou zkušenost

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:11
- Nahlásit

ty už sou ale možná zas moc dlouhý?
každopádně ale asi co je birmě pod kolena, tobě bude stejně delší... si myslím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
to jo, ale ty sou zas po kotniky na nas zakrsliky... no uvidim, zvazim. Nejaky kratasy na leto bych potrebovala, akorat sem si letos ustrihla dvoje rifle at mam aspon co do prace v tech hicech...

jinak jo mas pravdu, ale zas asi rozdil zastrihnout kousek a zastrihnout velkej kus, hlavne to musis platit i kdyz to pak ufiknes

birma
supr, dik za tu latku. Jj, asi jim napisu, zvazim, zjistim...

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:14
- Nahlásit

Vero
každopádně ale asi co je birmě pod kolena, tobě bude stejně delší...
mi to je těsně nad kolena...

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:15
- Nahlásit

cernej caj
ty sou zas po kotniky na nas zakrsliky
no jo no je to problém. ale zas trphajzlík zrovna nejseš, to by mělo jít ňák udělat

Nejaky kratasy na leto bych potrebovala
ale ono léto už končí, bych řekla

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:16
- Nahlásit

No ještě si říkám, u kraťas pánských potřebuješ trefit jenom velikost pasu, a to by se mohlo povést i přes internát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:22
- Nahlásit

cernej caj
ale co pak kdyz nekam jedu a druhej je furt doma?

tož musíš brát oba.

byla bych spokojenější majitelka dvou šelem, kdyby si to už u Ešusa sedlo úplně. neřeší jí, to ne, ale je škoda, že žijou vedle sebe, ne spolu. Ona si tak ráda hraje s pesanama, snad se jednou pospojujou. Je škoda, že tolik moc musím dělit tu pozornost, -nevadí to mně, nedělá mi to problém, ale bylo by fajn, kdybychom si mohli hrát všichni tři najednou, užili bychom si víc společnýho času a řádění.

Maya

"kterej hajzl to byl" když jim jdu večer po tmě natočit vodu a zahučím do díry, to se můžou uvrtět oba

vidim je, jak se tleměj úplně jak když dělaj pšššt, neřeknem jí to, heč!

birma

ňuňu pipi

jo je, fakt hrozně fajn pes. Von si osud se mnou vždycky takhle hraje, když řeknu, že něco nikdy rezolutně ne!!!! tak si počká a pak mi to postaví tak nějak hezky, laskavě do cesty, abych si to vyzkoušela a zjistila o co se připravuju , už jsem to měla xkrát, že jsem řekla, tohle ne a pak zjistila jak je to fajn, když jo. (!!! upozorňuju zdejší úchylačky, že se to netýká ničeho dvojsmyslnýho!!!! )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:25
- Nahlásit

Vero
prave, si rikam,ze u panskejch by stacila trefit velikost. Ale je fakt, ze kdyz sem vydrzela tolik let bez kratasu dobrejch a na pripady nouze mam takovy hadrovy za kilo, tak mozna zas xlet vydrzim...

PetraK
tož musíš brát oba. toz to bohuzel v 80% rpipadu nejde

ja si myslim, ze si zvyknou a stanou se z nich casem partaci

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:37
- Nahlásit

PetraK
dej esšálkovi čas, ještě je brzo, aby ješitnost vyšuměla.

cernej caj
je fakt, ze kdyz sem vydrzela tolik let bez kratasu dobrejch a na pripady nouze mam takovy hadrovy za kilo, tak mozna zas xlet vydrzim
a je nějakej důvod, proč si je nedopřát?

s 2 psama kdyby to bylo na mně, uvažovala bych, jakej je poměr času, kdy jsou psi doma a mají jeden druhýho, oproti času, kdy jsem pryč a jednoho jakože zanedbávám....mně nějak připadá, že u tebe víc času jsou prostě spolu (pracovní týden celej, ne?) a rádi a nemáš vůbec co řešit, ale bejt s tím spokojená.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:45
- Nahlásit

Vero
no jako neni, ty birminy se mi prave hooodne libi, tak to zvazim. Zas je otazka, jestli bych si za ty penize nemohla koupit neco vyuzitelnejsiho nez 10x za rok

uvažovala bych, jakej je poměr času, kdy jsou psi doma a mají jeden druhýho, oproti času, kdy jsem pryč a jednoho jakože zanedbávám
hm, to je zajimavej uhel pohledu. je pravda, ze spolu sou doma vetsinu pracovniho tydne a ty akce, kdy nechavam jednoho na pospad muzi jsou, kdyz, tak 2x do mesice... no nebo mit vetsi vekovej rozestup, aby me staryho a nemohouciho nebylo lito a rikala si, jak se ma, ze muze lezet doma

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:50
- Nahlásit

Vero
u kraťas pánských potřebuješ trefit jenom velikost pasu
já bych spíš řekla velikost přes boky, si myslim že správnou velikost v pase ženská nepřetáhne přes boky, pokud teda není ramínko vychrtlý, já teda obvykle pánský věci si musím v pase zabrat
cernej caj
sem nevedela, ze mas tkaovy norniky
no jo, ne že by hrabali jámy na slony, to ne, ale takový minidíry akorát na zlomení kotníku vypozorováno, že teda obvykle ve spolupráci, Kim vyrve drn a pak to nějak žere ty kořínky nebo co a pak Dorin to jde prohrábnout, to už jako jen z plezíru, že konečně si může zahrabat, jinak do trávníku nehrabe

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:50
- Nahlásit

Vero

dej esšálkovi čas, ještě je brzo, aby ješitnost vyšuměla.

jojo, já vím, on už měkne ovšem po těch mých pidikrůčkách , já bych to chtěla hlavně kvůli němu. I kdyby to zůstalo jak je, tak mně je to jedno, byla by to škoda pro něj. On mi jinak fakt docela pománá, tím co umí, tím jak se chová, jakou má povahu. Je zlatej. to bez debaty.

cernej caj

v 80% rpipadu nejde

proč? to chce nebát se a jít do toho. a nebo je poctivě střídat. ono to není na škodu vůbec, když se to prostřídává.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:52
- Nahlásit

cernej caj

aby me staryho a nemohouciho nebylo lito a rikala si, jak se ma, ze muze lezet doma
jo jo, nějakýho starýho a nemohoucího tak dvanáctiletýho... na dožití........... co bude ovšem zcela nečekaně lítat jako podervanej a nepůjde zastavit

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:55
- Nahlásit

Maya
já bych spíš řekla velikost přes boky, si myslim že správnou velikost v pase ženská nepřetáhne přes boky, pokud teda není ramínko vychrtlý,
do vychrtlýho ramínka mám fakt hooodně daleko, ale s těmahle kraťasama fakt přes boky problém nemám

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 10:57
- Nahlásit

cernej caj
emohla koupit neco vyuzitelnejsiho nez 10x za rok
vědra byly měsíc minimálně letos a bé hůř, můžeš je nosit klidně 30x

je pravda, ze spolu sou doma vetsinu pracovniho tydne a ty akce, kdy nechavam jednoho na pospad muzi jsou, kdyz, tak 2x do mesice
podle mě to je docela významnej poměr na to, aby ti nemuselo vůbec být líto, že máš dva, výhody převažujou, nehledě na to, že u tebe je to milionkrát lepší jak v útulku, i kdybys jezdila víckrát do měsíce. stejně pak bé těch 5 dní v týdnu, kdy pes nemusí trčet od rána do večera doma sám.

Maya
á bych spíš řekla velikost přes boky
to máš vlastně recht, dobrý varování

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:07
- Nahlásit

PetraK
nejde o stridani, de o to, ze i pri stridani je proste jeden doma, coz je me lito

Maya
tak chlapi sou plus minus v pase a bokach stejny, ne? takze jasny, myslet na to se musi, ale stejne chlapsky kalhoty vetsinou sou volnejsi a ne obtahnuty... no zkusim tam napsat a uvidim.

Vero
tak jasny, ze se u nas ma urco tim lip jak v utulku. myslim do budoucna. dneska me to tak v autobuse napadlo...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:08
- Nahlásit

birma
ale s těmahle kraťasama fakt přes boky problém nemám
a není to náhodou model pro vojandy?

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:13
- Nahlásit

cernej caj
myslim do budoucna. dneska me to tak v autobuse napadlo...
já vím, že myslíš jako jednou....ale stejně mně přijde, že dva psi je lepší- pro ně, protože to je většina času v roce a jejich života, co jsou spolu. takže lepší i za cenu, že nejezdí oba na vandry. to spíš je líto tobě než jim, podle mně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:20
- Nahlásit

Vero
to je asi taky fakt

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:25
- Nahlásit

cernej caj
ni, de o to, ze i pri stridani je proste jeden doma, coz je me lito

líto bejt nemusí, když to vynahradíš. Je opravdu lepší, když si zvykají být někdy jeden bez druhýho. /což třeba u nás naopak je kapek složitější, ale snažím se/ ale proč nejde je brát oba, musela bys je to naučit, to jo, ale tak když je ti to líto, je to věc, která jde změnit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:26
- Nahlásit

Vero

ale stejně mně přijde, že dva psi je lepší-

Přijeď- vysvětli Ešusovi.
V případě, že se Ti to podaří, hradím náklady na cestu

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:32
- Nahlásit

začíná se mi rozpadat zub - osmička. Fakt si ta svině nemohla vybrat lepší chvíli, než 4 dny před táborem a 100 km od mý zubařky

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání