| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:15
- Nahlásit
Maya
no vidíš, tak to jste ještě dopadli dobře
..asi jsme už zvyklí... kámoška kdysi měla zverimex a nechávala mi levně psí a kočičí konzervy, ze kterejch se uloupla nálepka.... nebožtík z toho několikrát udělal vynikající masovou pomazánku....přežili jsme....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:18
- Nahlásit
vlk
minule tam na mě z tý směsi mrkalo nějaký oko
tak vidíš, slivovička zdezinfikuje, aspoň máte na co vzpomínat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:19
- Nahlásit
cernej caj
jako treba vikendovy manzelstvi?
třeba jeden víkend měsíčně by byl fajn
vlk
co kdyby céra rozmrazila drůbeží s droby..... minule tam na mě z tý směsi mrkalo nějaký oko....nebo nedajbože zelený držky.....ty bych asi nepřežila....
tak držky by jí snad uvařit nenapadlo to byste stejně pošli smrady, než byste se k nějakýmu jídlu dostali (když už by to teda nějak dokázala)
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:24
- Nahlásit
cernej caj
tak vidíš, slivovička zdezinfikuje,
no dyk... my nechlastáme, to jen kvůli dezinfekci....
birma
to byste stejně pošli smrady, než byste se k nějakýmu jídlu dostali
céra právě nemá po zmršené operaci čich.... takže je docela možný, že by to do tý trouby šoupla..... k jídlu by asi nedošlo, ale troubu bych nejspíš mohla vyhodit.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:31
- Nahlásit
vlk
céra právě nemá po zmršené operaci čich.... takže je docela možný, že by to do tý trouby šoupla..... k jídlu by asi nedošlo, ale troubu bych nejspíš mohla vyhodit.....
aha tak to jste měli vážně kliku. Ale tak u držek by jí třeba zarazila trochu ta barva aspoň, když už ne ten děsnej puch
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:37
- Nahlásit
birma
Ale tak u držek by jí třeba zarazila trochu ta barva aspoň,
no snad jo... teď už ale ví, že má číst nálepky..... no chybami se člověk učí....zeťák dokonce zakázal zbytek tý sekaný vyhodit, prej si to veme do práce na sváču....
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:42
- Nahlásit
Maya
fotky pěkný, hele není ten tvůj westobišon ukradenej z jižních Čech? i když teď nevím, jestli to už nebylo dýl
Šmudla- westobišon, v Berouně nějakej množitel prodal slovenskýmu cikánovi(movitej člověk), kterej podnikal v Praze čistokrevnýho bišonka bez pp u sámošky za 3litry, ten ho odvezl rodině na Slovensko,vydržel u nich do adventu, pak už haranty nebavilo ho koupat, česat a mašličkovat a nepochopilo se tam,že je potřeba štěně po probuzení, po jídle atd nosit na trávník,aby se jim nevykadilo na koberec,když začal kadit tak se k němu někdo pozdě rozběhl s křikem, tak si myslel že je to prima hra, naučil se bobkovat rychle a pak se s radostí rozeběhnout a kličkovat a smát se, tak ho taťka vyfasoval zpátky do práglu, tam ho ponechal partě svých zedníků, já ho potkala začátkem ledna se k nám přidal na vycházce,měl voko v ..., svrab, drápy jak vlkodlak, zacuchanej a vošklivej ale veselej a milující, trochu se u nás zmundýroval, za veta jsem dala tolik peněz, že jsem pak s majitelem (zjistila jsem ho a dozvěděla se historku) sepsala darovací listinu, to že jsem ho ukradla jsem se dozvěděla od něho, ty 3litry za štěně to byla investice a čekal, že je dostane nazpátek
Westobišon mu říkám protože je takovej bytelnej, oni bišonci jsou takový štíhlounký klubíčka a Šmudla je nařvanej frajer (taky hrozně rád baští, pravda) Argo s Danem jsou štíhlíci a já se Šmudlou holt ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:43
- Nahlásit
vlk
Na jaky byla cera operaci ze ma spatnej cich? Si nedovedu predstavit. Hlavne ale, ze chutnalo
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:44
- Nahlásit
vlk
zeťák dokonce zakázal zbytek tý sekaný vyhodit, prej si to veme do práce na sváču....
slivovice je výbornej lék a zeťák dobrej frajer, tím bude navíc bavit kolegy
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:54
- Nahlásit
cernej caj
spatnej cich? Si nedovedu predstavit
to je hned, asi to může být ze všeho možnýho, ale třeba i nosní mandle stačí, já to mám z astmatu, ne úplně, některý dny se to lepší a mám třeba pořád pachovou pamět
kolegovo manželka měla z dětství úplně čich pryč a byla posedlá tím, aby jí doma nesmrdělo, maniak na uklízení, přišel domů (řidič mechanik) hned převlíct, umýt ruce, smál se,když to vyprávěl, ale bylo vidět, že rád vyhoví, zamilovanej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 22:12
- Nahlásit
radanova
aha, tak to je jinej případ, ale taky docela hustej
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 22:19
- Nahlásit
cernej caj
Na jaky byla cera operaci ze ma spatnej cich?
Původně jen trhat nosní mandle, jenže tam měla ještě nějaký hnisavý abscesy, takže všechno vyčistili tak důkladně, že od té doby nemá čich....ale když začne Pinďa prdět, docela jí to závidím....
radanova
zeťák dobrej frajer, tím bude navíc bavit kolegy
jo zeťák bé bavit kolegy a nabízet jim sekanou....
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 22:41
- Nahlásit
vlk
ale když začne Pinďa prdět, docela jí to závidím....
mě taky doma nenáviděj za psí prdění a mokrosmrdění, ostatní osazenstvo baráku má čich dobrej
no jsem se teda rozepsala a práce co? jo stojí, jak mi někdo dá prostor a sluch jsem k nezastavení, takže kuš jdu do peřin
dobrou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 06:57
- Nahlásit
vlk
tak to je dost blby muze se ji nekdy vratit? nebo to je nevratny?
radanova
tak to je docela vtipny, zena co nema cich je posedla cistotou kvuli potencialnimu strachu...
vlk
zetak je teda hustej, az to bude vypravet kolegum tak by mel dat ochutnat
u nas rano bourka. Nevim cim to bylo, nekdy ve 2 jsem se vzbudila z total nocni mury, tak sem nemohla pak usnout a pak me o pul paty vzbudi hrmeni... no aspon nemusim zalivat.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 07:35
- Nahlásit
Mórgen úterní,
tak nefím, jestli stránou, že nestíhám, nebo soooo
Ale mám obrovitánsku radóst, že ty vedra šílené snad už jsou zažehnány .. z neděle na pondělí byl v Prdelajz 1 stupník v noci.
Mno a koukám jak Fifijová pokupála boténky-za dobrou cenu, že bych taky prubla ?
Já minulý týden zjistila, že moje rok staré Merrelly mám prasklý, (přechod mezi podrážkou a kůží na botě asik 4 cm škuba to mě fakt vytočilo, páč je všude chválím.
Kupovala jsem je loni v srpnu na slovači, příští týden tam jedu,
ale s reklamací stejně neuspěju, určo mi řeknou, že nejsou uzpůsobeny na časté nošení....
Fčéra jsem hlídala labradorku, byla po x týdnech v lese a náležitě si to užívala, čmuchala a bláznila po lese víc jak pižla
A koukám, že u vlkůch žerou maso z Vetamixu mno to je haluz (hlavně, že jste ve zdraví přežili)
A tady docela hezky popisujou regresní terapii
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/tajemno/37369-vse-co-jste-chteli-vedet-o-regresn i-terapii
cernej caj
okej termín zářijovej-mi vyhovuje a co se týče hafíky, nechám to na tobě, oškrábaná zeď mi doma nevadí, kuchyň a chodbu stejně nemám dodělanou a navíc by čokloj stejně chodili s náma, ne tak jak chcéš
(teda fenku myslím, se psem by to asi moc nevyšlo :rolleyes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 07:44
- Nahlásit
denyk
tyjo, to je pekna kosa teda, 1stupen? a kdyz u vas byli vedra, tak to bylo kolik? 38 jak tadyv brne minulej tyden nebo u vas sou vedra uz 18?
to s tema merelkama je dost blby, ja mam uz snad asi 3ti botasky merelky amela sem i kotnikovy (ty sou nikdo nevi kde, coz me stve, jinak bych je nostila, asi sotci pri tech 2 stehovanich ) a su s nema desne taky spokojena... nemuzes je jeste reklamovat? dyt je mas rok... mas rict, ze je nosis jen obcas
tys rikala, ze s tim mostem tam ze to asi bez psisek, a ono taky nejakych 6h ve vlaku je dost mazec. Ferina skrabe zed kolem dveri, jak skace na kliku (ne ze by si byla schopna otevrit, pac nechape princip a muz je kdyztak pripravenej hlidat, tak jeste uvidim.
Tak ale co se divam na spoje, tak zas v patek bych mohla hned po praci a prijela bych vecer a pak v utery dom? nebo ve stredu? kvuli dovolene. se psem bych musela jet az v sobotu. teda se psofenou no uvidime, to jeste necham na konzultaci s muzem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 07:48
- Nahlásit
denyk
jo a článek zajímavej, ale fakt to zní děsivě, asi jako to, co jsi psala ty. Asi na to člověk musí být psychicky připravenej, prožít to o čem ví, že bylo hrozný a i to, o čem vědomě neví a bylo to ještě mnohem horší. Mě by to lákalo hodně vyzkoušet, ale dost se bojím, že bych to neustála a mohlo by to být ještě horší
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 08:01
- Nahlásit
cernej caj
a ty merelly máš látkový nebo z "nubuku" - kůže?
Nevím, jestli mi někdo sežere, že je moc nenosím, páč jsou dost
ošlapaný, zhruba 4km denně.
A měli by je na reklamaci měsíc a bůhví jak by to dopadlo,
poštovný ze slovače sem by pak zase bylo dost peněz...
Prdím na to.
ono taky nejakych 6h ve vlaku je dost mazec
já jela s Bukísem na slovač loni v létě, 10,5 hoďky, v Kolíně jsme měli hoďku čas a zvládli jsme to v pohodě...tka jak chceš, oškrábaná zeď je to nejmenší
nevím nevím jak já z dovčou, nepočítala jsem teď s tou dovčou
na Slovači....ale tak z práce můžu jít dřív třá v 10 a pak si to naddělat.
A co se týče regrese, nevím já se prostě nebála, sny mívám daleko horší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 08:06
- Nahlásit
rumštajn
už se to mračí, asi bude fakt lejt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 08:17
- Nahlásit
tady máte výlet http://naszviretnik.net/2013/08/13/pozvanka-pochod -na-slezkou-hartu/
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 08:25
- Nahlásit
Bré játro...rumštajní.....
cernej caj
ak to je dost blby muze se ji nekdy vratit? nebo to je nevratny? ..no nic necítí už 20 let, takže nejspíš nevratný... ale bere to s humorem, dycky říká, že je to lepší než bejt slepá nebo hluchá....
denyk
A koukám, že u vlkůch žerou maso z Vetamixu mno to je haluz (hlavně, že jste ve zdraví přežili)
... jo přežili, i noc v poho.... takže závěrem, maso z Vetamixu zas nemůže bejt až tak špatný.... už jsme přemejšleli esli dneska uděláme karbouše nebo plněný papriky....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 08:39
- Nahlásit
denyk
aha, si prave prvne psala, ze dovca by problem nebyl, tak podle toho s tim pocitam, na vikend tam asi jezdit nebudu a zas abys kvuli me naddelavala jiny dny je blby... a jeden den treba bys mohla? treba to pondeli a ja bych pak jela dom v utery?
Maya
vyjimecne na morave prselo driv nez v cechach?
vlk
tak to urcite... maximalneji nevadi ty prdici psy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 08:41
- Nahlásit
Maya
tak to nic, v sobotu uz neco mam
po tom asi zas nebudu tyden chodit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:02
- Nahlásit
cernej caj
vyjimecne na morave prselo driv nez v cechach?
asi, tady nesprchlo už několik dní
to vypadá na pěkný výlet
to já můžu tak maximálně jezdit tímto, kdybych byla tak hbitá a urvala místo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:15
- Nahlásit
Maya
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:19
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
máme tu enyky Denyky, tak si dáme hořlavýho Tildu:
tak! fčerejší venčení gerontůch se velmi povidlo. Mámu jsem donutila přejít celej sídlák (nechce mi chodit mrcha jedna), Štófínci byli moc hodní, Ešus kupodivu neprudil, že se jen tak poflakujeme, sedli jsme si na lavičku a jedli zmrzlinu, čokli pak navrch dostali od mámy balíček masa z poblífky, páč vona jim furt něco nosí. Pěkně to vyšlo, ani jsem nikoho nezabíla, nerozčtvrtila a máma si to užila. Velmi poetické odpoledne. Pak jsme si dali doma germánštinu, pak si Štófík hrál na bombaře a udělala jsem mu dvě hodně těžký hledání, byl výbornej a byl hrdobec. Pěkně našel "bombu" ukrytou pod batohem s flaškama od píva , poté jsme šli klikati s Blanimírou - ale..... ne-e. není to úplně vono, nevím kurnik proč. Zkusím jí ochodit a když to nepůjde, prdíme na to a pojedeme na ano-ne. Pak jsem vzala Štófiho ven samotnýho a chtěli jít za mámou, sídlák byl ovšem plnej vožralejch kreténů,t ak jsme to zabalili a já vzala ven zase samotnou Blanimíru, byla úplně nadšená, hezky jsme se taky venku pomuchlaly, uďály jsme si holčičí večírek . Léto je fajn, člověk může být venku i v noci.
A dneska ráno jsem se pobavila. Sedím v trambaji. nastoupila madam Kyselá, už od pohledu. Upleskla se na sedadlo, zaměřila se na mě, prohlídla si mě od hlavy až k patě, boty jí znechutily a hnusně na mě začala čumělt Hih, tak jsem se jí hezky zpříma koukala do očí a neuhla a počkala si, až to vzdala, nechtělo se jí, ale sem vydržela dýl. pak jsem se začala hezky usmívat , paní kyselá, se zkyselila ešče víc . Když jsem vystupovala kroutila si tou svou nakadeřenou obří hlavičkou. Ještě hezčejc jsem se usmála a vesele si seběhla schody, když jsem se otočila, kyselila se na mě z vokna : D. Že si někdo takhle sám sobě po..re start do novýho dne???? co? a pro úplnou blbost, protože jsem se jí zdála jiná než ostatní
jehehééé teď se baví Růžofka, která má s programem neustále potíž, s kolegou, který je na tom snad ještě hůř , což už je podle mě docela fuška ale a řešej spolu jakejsi problém mám ráda komédii takhle zrána
radanova
t českej strakatej Argo(skoro 9r)
ach bože,t aky už?? myslela jsem, že je o fous mladší než Ešátor
. jak prosím Tě zvládáš tři psy na vodítku?? Dva jsou moc, jeden je potíž a oba na volno jsou ideál. Já s tím vodítkem prostě neumím naštěstí hodná Blandíra my jde celkem hodně na ruku, aby mě nešvihlo. je to moudrá baběna
doufám že tě neklepne z aktivního vyvádění důchodců
hele, kupodivu jsme to zvládli a v pohodě. nechápu
a pak nevím jak reagovat, když se poptává proč
i můžeš jim říct, že děti smrděj, řvou a dělaj bordel, droběj a to nesnášíš s úplně vážnou tváří a věř, že nebudeš nesvá, ale budeš se bavit jejich reakcí
Fifi
mam novy botky na tapani,
barva fakt děsivá (ačkoliv - denyky enyky by nesouhlasila ), ale vypadaj gůtově a ta cena taky gůt, tož ať sloužej a šlapou. A taky je můžeš zamalovat fixkou ale , černou pochopitelně
A taky mam uz cestovni horecku, asi budu castym navstevnikem wc.
POČKI, KAM JEDEŠ??
letim si splnit svuj sen
ŽJOOOO!! KECÁŠ, KECÁŠ, KECÁŠ?? ŽE NE!! CHCI TI DĚSNĚ ZÁVIDĚT, na jak dlouho a kam přesně? ACHbooože, chci taky, to bych kvůli tomuhle i do letadla vlezla. Ovšem muselo by to bejt tak aspoň na 1/4 roku a nejlépe nafurt . MOC TI TO PŘEJU!! Kdo bude mít na starosti čubajzny?
ovšem ty trapný smajlíky na můj dotaz zda nejsem kretén, tak to sis mohla vodpustit
birma
eden zajímavý odkaz k výcviku a výchově (a článek Katky Lerlový k němu)
dík
Fifi
cernej caj
A vokoun iv tubude?
Sem to chvili lustila teda... a pocitam, nebude to teprva vokoun III
jsem taky vůbec, ale vůůbec nechápala, pak mi to došlo
kachna_
přemejšlim, komu vypíchnu vočičko, abych moc nevyčnívala
typická kachna! , máš ale dost na výběr, to je fakt
cernej caj
Ted na fb sem cetla v diskuzi ze jedna pani povazuje vycvicenost svyho psa k detem jako samozrejmost (to chapu)tohle chápu
a ze mu deti muzou pichat do oci a stourat do usi a on drzi
tohle ovšem nechápu chudák pes
. Mozna bys mela svoje deti poslat na prevychovu ale pak ti hrozi, ze ten jeden jednookej bude mezi ostatnima slepejma kralem
a tys jemen
radanova
Vero
představa kopy lidí, že mám psa za náhražku a místo dítěte - to mi taky hlava nebere.
to mi povídej, taky mě z toho mrazí
káááášlete na ně!! Holky o kom se nemluví, jako by nebyl. Vždyť je to jejich problém, že ztrácí tak drahou veličinu, jako je čas, úvahama o tom, co kdo jak a proč a proč ne. Může vám to být opravdu jen k pobavení, fakt.
birma
(pro Fifijovou - zrovna včera Honza říkal, že ještě neprodal auto, jehož výtěžek byl před lety určenej na naší svatbu, tak se prej furt ještě můžem vzít )
taky dobrej důvod pro svarbu
Je to bourec
tak to jako bez debaty!! jste very gůt nejlepší!!
vlk
. se ptám esli krmila psy, tak na mě čuměla jak vejr, proč ??? a že nee... takže jsme měli sekanou z hovězího hrubomletýho..
pomoooooooooooooooooooooooooooct!!
jak moc nedobrý je pro člověka maso z Vetamixu
pro člověka nevim, ale VLK by to měl zvládnout v poho, jen jestli to nebylo moc slaný
ale taky myslím,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:30
- Nahlásit
PetraK
tak supr, ze ste si uzili damskej vecirek a zes to s tema gerontama vcera zvladla
nojo, nektery lidi si to fakt delaj sami uz tim, jak vykroci z domu... taky nechapu, ze se nekdo zakaboni jen proto jak bypada nekdo jinej?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:33
- Nahlásit
cernej caj
joo, včerejšek vyšel pěkně a zrmzka byla dobrá, kornoutek taky, říkala Blanimíra , Ešus kornoutky nežere.
ze se nekdo zakaboni jen proto jak bypada nekdo jinej?
no jo ona paní byla taková rozměrnější, povislejší, umatlanější, ale hlavně se sebou evidentně nespokojená. Já jsem jako černoprdelník byla hned patrná na první pohled, tak si myslela, jak si zamoralizuje a vono jí to nevyšlo. Iritovala jsem jí jen tím, že jsem tam byla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:42
- Nahlásit
PetraK
ste si to pěkně užili, zmrku bych si dala taky
koukám že mám štěstí, že v busem a podobných přepravovadlech zásadně spím, takže nikoho neotravuju a nikdo neotravuje mě
kam že to ta Fifina jela, že tam všici chcete??
sem to asi přehlídla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:48
- Nahlásit
Maya
kam že to ta Fifina jela,
Skotiš hááájlend!!!
že v busem a podobných přepravovadlech zásadně spím,
tož já mám špuntlý uši vždycky a bifluju se slovíčka, lidijůch si nevšímám, jen mi prostě v ten moment vylítly oči ze sešitu, jak jsem se zamyslela a mimoděk jsem ju zaregistrovala.
zmrku bych si dala taky
dobrej překlep pardon
byla opočenskáááá ta zmrzka
|