Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:21
- Nahlásit

podle me ty raminka si muzes snadno zkratit i tak, ze das triko naruby, raminka pritisknes k sobe (normos rub a lic tricka at ti pasuje) a zasijes treba centak od realnyho vrcholu raminek... na to ti staci i to, ze sit neumis;)
aha! vidíš, to mně nenapadlo. tenký ramínka uzluju... tohle by mohlo jít a celkem snadno, pokud teda se mi zdaří navlíct do jehly

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:31
- Nahlásit

cernej caj
.
.. su z toho smutna, spoliham tedy, ze bude dovca u denyka aspon bez muze

nebuď, já taky byla smutná, že dofča letos nebude, že budem mít jen týden , že to je prt a ne dofča a nakonec to byla jedna z nejbáječnějších dovolených, ač krátká , nabitá k prasknutí. uvidíš, užiješ si dovču tak,jako tak.

Vero
to je mi myslím úplně jasný

tlačit na pilu se nevyplácí.

neuvidím Blánu, neuvidím, bůůůů.

zkusím to dneska strčit do počitadla a uvidí se , co to říká.

cernej caj

nemas preply na "lock"

dík za radu, kouknu, ale tohle je taková obyč karta, tam to asi nebude, ale podívám se, díky.

pripadne ji zkus vyndat a zandat

to nepomohlo, to jsem zkoušela , ještě nevím proč zkusím ten počítač a pak na ní šlápnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:45
- Nahlásit

Vero
u dovci je vyhoda ta, ze se aspon nekam podivame, kdyz uz, tak autem a nekde je ochotnej se mnou vylezt aspon na 2h ven. spolecnej vikend znaci, ze on bude cely vikend spat, nebo se pojede do jihlavy, kde bude cely den zalezy v garazi. Na vylet to vlastne funguje jen v ramci dovci, ze to bere jako nutny zlo

pokud teda se mi zdaří navlíct do jehly
existuje i navlikac pro stary (jako ze se jim trepou ruce) a slepy. Kdyz bys potrebovala;)

PetraK
jojo, to ja si doufam uziju u denyka. Navic jestli budu bez psa, tak to zas bude jinej druh uzivani a budu moct zkusit fotacek zase

tlačit na pilu se nevyplácí.
problem je, ze nekdy nekomu jo... ale nevim, zda z dlouhodobyho hlediska to pak dopada dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:06
- Nahlásit

cernej caj
tak jak tak vidím lenošivýho muže, tak snad jedině vyrážet do přírody na koni

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:19
- Nahlásit

Maya
ak snad jedině vyrážet do přírody na koni
a černej čaj že by klusala vedle koně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:25
- Nahlásit

kachna_
ti dik

zas mi dali chvilu pred koncem pracovni doby nutnou poradu... hodinku si na ni pockam, pak na ni hodinku stvrdnu... no uz sem volala na postu,at mi prodlouzi balik a pokus cislo dve pristi pondeli

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:26
- Nahlásit

kachna_
ak snad jedině vyrážet do přírody na koni
a černej čaj že by klusala vedle koně

no, by si takhle párkrát spolu vyrazili na výlet a mužik vod černýho kafe by měl vystaráno, páč už by jí nikam nedostal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:47
- Nahlásit

PetraK
páč už by jí nikam nedostal

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:57
- Nahlásit

cernej caj

ty se směješ, ale může tě to zabít

(parafráze na ftip o policajtech a granátu, který považovali za hrušku )

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:00
- Nahlásit

PetraK
zdravím, chodím sem posledních pár dnů sledovat sžívání s Blanimírou a popravdě i bavit se vejšplechtama psomilců

sic pro pejskaří kecičky došla, ale i na bezdětnost narazila, jsem taky postižená "dobrovolnou" a už za horizontem tak mi je tema blízký, mám kopřivku z dotazu ač vím, že maj na to lidi nárok, třeba jen projevují zájem, se mi nechce vysvětlovat, sama to mám v hlavě navinutý na cívku, je v tom hodně důvodů a vím že kdybych do jinýho stavu někdy bejvala došla určo bych se matkování snažila zhostit jak nejlíp bych dokázala, ale nedošlo, aktivní obranou jsem se zabejvala pár roků (cca 3) na vejšce jinak ne, tak to asi tak mělo bejt ...ÁLE řekněte to ve zkratce abyste nebyla za blbce nebo invalidu, že jo ))
si nerada vždycky vzpomenu na vyprávění z pracovního pobytu v jzd chlívě " no a tady stávala taková veliká hodná jalovice Radka se menovala, prima byla, bohužel jalová"

to jsem se zas rozkecla, mi to nedalo, na humusu jsem se vyjádřila k izerovi a jak už jsem přihlášená tak holt jedu

povíte jak se dostanu do profilu, mám ho leta,neuměla jsem heslo to mi poslali, potřebovala bych změnu v nastavení, jak se do nastavení dostat?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:02
- Nahlásit

cernej caj
tož máš blbý psy no, musí si mužík koupit vlastní

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:07
- Nahlásit

radanova
potřebovala bych změnu v nastavení, jak se do nastavení dostat?
tady se podle mě nic nenastavuje, tak se to nedá ani opravid
co máš za psa?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:08
- Nahlásit

radanova

zdravím, chodím sem posledních pár dnů sledovat sžívání s Blanimírou a popravdě i bavit se vejšplechtama psomilců

ahoj ahoj radanova!! vítám.

ač vím, že maj na to lidi nárok, třeba jen projevují zájem,
hele nemaj, podle mě nemaj. Já se jich taky neptám proč maj jedno, nebo tři děti. Tyhle dotazy nesnáším z jednoho důvodu - mně se to sice
netýká, ale někomu to prostě může ublížit. je to netaktní a je v tom jen a jen čirá zvědavost.

jalovice Radka se menovala, prima byla, bohužel jalová"

pardon

povíte jak se dostanu do profilu, mám ho leta,neuměla jsem heslo to mi poslali, potřebovala bych změnu v nastavení, jak se do nastavení dostat?

zeptej se mě, prosím, na něco kdy budu rozumět o čem hovoříš já vůbec mám potíž se každej den přihlásit , jsem ráda, že svedu tohle

Jo a pokud se už nikdá nikdá neozvu, tak mě kleplo. Vymyslela jsem si pěknou hovadinu. Půjdu sídlákem k mámě a vezmu oba psy, mámu vyzvednu a půjdu sídlákem s Ešusem a dvěma důchodkyněma nevyzpytatelnejma až do hospody na zmrzlinu. Nejsem já kretén?? Natuty mě z nich třech švihne

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:09
- Nahlásit

Maya
musí si mužík koupit vlastní

Jeee, to je určo moje oblíbená Piggie a pořídila si dalšího psa a určitě mu taky musela koupit fontánku

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:14
- Nahlásit

PetraK
no jasně, takovej utahanej pes z tahání musí mít fontánku

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:19
- Nahlásit

Maya

no hlavně, když totiž nepije z misky ale pije jen a jen a jen tekoucí , jinou ne jako její minihafan

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:28
- Nahlásit

Maya
já má tři
jednoho jako štěndo pro radost českej strakatej Argo(skoro 9r)
druhýho z lítosti asijakopinč desetikilovej Dan(skoro 8r), máma ho vzala od lidí co čekali dítě tak museli (sfině) odložit psa po cca 3/4 roce, mámě připomínal bejvalýho pejska, jenže se z něho mohla zbláznit on je dost raplej, tak než by ho umlátila lopatou tak jsem ho vzala na byt a stravu ( a po pár letech se nastěhovala zpátky k našim na vesnici, tak ho tu maj zas
třetího z matkoterezčího komplexu westobišona Šmudlu(4r), trochu nalezence, trochu ukradence jednookýho

vložila bych foto nebejt nešika

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:30
- Nahlásit

PetraK

díky a doufám že tě neklepne z aktivního vyvádění důchodců

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:51
- Nahlásit

Rrumstajn!
Nesnasim nakupovani!!! Ale kdyz musis, tak musis. Taakze mam novy botky na tapani, skoda ty barvy, ale jinak jsou super. Dale novou vestu, ta je super tez, a navic cerna. A taky mam uz cestovni horecku, asi budu castym navstevnikem wc.
PetraK
Nejsem já kretén??

radanova
aaa, pekne vitam neove prichozi.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:56
- Nahlásit

Fifi
a kampa jedete, pani?
a kulhavci?
botky jsou náhodou i pěkný.

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:58
- Nahlásit

zkousim fotky mý trojky

URL

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 16:59
- Nahlásit

hm tak takhle ne

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:01
- Nahlásit

Fifi
díky

napíšeš jak vložit odkaz, zkoušela jsem ikonu zemekouli s osmou nebo co to je a dát adresu uložiště (rajče) a nic..

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:02
- Nahlásit

Vero
letim si splnit svuj sen
Pajdavci lepsi, Ag jeste rano chodila jak rozlamana, ted vypada jakztakz, kremyl je blbka, tu nekomentuju radsi.
radanova
Tak to je dobre ruznoroda smecka!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

radanova
napíšeš jak vložit odkaz
Jj, zemekoulu a do ni vlozis adresu odkazu. Ty si tam mela navic www.
a fotku zase vlozis kliknutim vedle na ty bebechy geometricky, kam zkopirujes adresu obrazku. Psi zivot.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:07
- Nahlásit

jeden zajímavý odkaz k výcviku a výchově (a článek Katky Lerlový k němu)

radanova
klikneš nad okýnkem pro psaní textu na políčko s barevnejma geometrickejma tvarama a dáš do něj adresu fotky (fotky, ne stránky)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:15
- Nahlásit

Maya
husty psi

Fifi
Pekny botky, dneska sem zrovna koukala do canisu na nizky

radanova
Myslis tam jak muzes v nastaveni dat treba web, mail atd? Z pc sn muzu kouknout. A vokoun iv tubude? Pocitam dobre?

Pokud moje dotazy nekomu vadi, at me klidne posle do patricnejch mezi. Ja ale jaksi nemam moc s kym pokecat. S muzem neni ono a tady maji lidi ruzny zajimavy nazory a ja su dost spolecenskej tvor, bohuzel spolecnost mam na cz psu, v beznym zivote moc nemam s kym o takovejch vecech mluvit.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:16
- Nahlásit

Fifi

týjo. čirá krása.... a děěěěsně, úplně děěěěsně závidím užij si to!

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:17
- Nahlásit

Fifi
díky a zkouším URL

birma
taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:20
- Nahlásit

cernej caj
A vokoun iv tubude?
Sem to chvili lustila teda... a pocitam, nebude to teprva vokoun III.?
Vero
užij si to!
Provedu!

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání