Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:58
- Nahlásit

Maya
mám podobný, dneska na nohou tyto
tééda. TY CHCIII

cernej caj

holou bosou nohou se dotykat boty je to, s cim ja mam problem
ajo. hele to znám, to jsem měla tak jako teenager, vůbec jsem to nedávala. teď jsi mi to připomněla.
ale záleží hodně i na materiálu.

PetraK
po něm blbě čumět a dávat najevo svůj nesouhlas, žárlivost, pohrdání, odsouzení. Přijdou mi tyhle lidi nízký a pitomý
jsou pitomý. a já se málo výrazně voblíkám

a ona si mě nestačila pořádně prohlídnout
hele já byla tuhle v lékárně a prodávačka mi řekla, že pro mou věkovou kategorii nic nemá, jen pro 30+ , to čéka potěší

tomudle já právě řikám trojma!! Máš boty, skvělýboty, dobře padnoucí boty, skvěle vypadající boty, a....... už nejsou!!!
to je klasika. cokoliv, co je dokonalý, se buď přestane vyrábět, nebo se začne vyrábět "vylepšený" = již nepoužitelný. ať je to bota, krém nebo cokoliv.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:59
- Nahlásit

cernej caj
ten pocit jak se o spocenou slapku tre plastova hmota na bote
proto my chytří si kupujeme KOŽENÉ boty rieker
ale chápu, já mám za takovou posu na ramena a v životě bych nevyšla ani v největších vedrech v tričku bez rukávů

PetraK
po něm blbě čumět a dávat najevo svůj nesouhlas,
já taky na takový lidi asi blbě čumím, ale zásadně jen s obdivem a see závistí, že oni maj tu odvahu to vzít na sebe, na rozdíl ode mě

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:00
- Nahlásit

Maya
a v životě bych nevyšla ani v největších vedrech v tričku bez rukávů
to jsem tak taky měla jako teenager a taky už zapomněla...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:02
- Nahlásit

Vero
tys asi jako teenager bydlela v Antarktidě nebo co?
u mě je to teda zase naopak a zhoršuje se to věkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:08
- Nahlásit

Vero
a já se málo výrazně voblíkám

no to je děsná čurina oblíkat se hezky výrazně, to je taky dobrej soc, výzkum - soukromej . A vůbec nejlepší bylo, to mě bavilo nejvíc, když jsem měla červenou hlavu jako Lola, tooo byl nářez, to byly reakcičky

věkovou kategorii nic nemá, jen pro 30+ , to čéka potěší

hééj, to potěší, když maj člověka za dvacku

dokonalý, se buď přestane vyrábět, nebo se začne vyrábět "vylepšený" = již nepoužitelný

JO! takhle jsem přišla už o dvě vůně

Maya

lidi asi blbě čumím, ale zásadně jen s obdivem a see závistí,

to je jiný, to chápu, já se taky občas zakoukám /málokdy, páč se fakt od lidí odstřihuju, ale občas taky jo, když má někdo něco supr - tuhle jela baba - ta kolem třicítky kraťasy, vysoký Steel botky, tílko, a malou cérku stejně vystajlovanou - velmi dobrý děsně jí to seklo a ta holčička byla boží.

maj tu odvahu to vzít na sebe, na rozdíl ode mě

a čeho se bojíš? Na oblečení se neumírá, ani na boty /i když teda když jsem rozcházela ty první Steel boty, tak to jednu chvíli vypadalo že jo, že umřu /

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:20
- Nahlásit

PetraK
čeho se bojíš? Na oblečení se neumírá
no jak kdo na oblečení se sice neumírá, ale na tu pozornost ostantích ano, holt ne každej má zábavu z toho, že a jak na něj lidi čučí, já bych z toho měla smrt

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:21
- Nahlásit

Maya
tys asi jako teenager bydlela v Antarktidě nebo co
ne, já jsem jen jako týnejdžr měla celkově v prdeli psychiku, styděla se i za špičku ucha, štítila se všeho, co se dalo, a podobně

když jsem měla červenou hlavu jako Lola
to by mi moc neprošlo doma, mužík by byl smutnej

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:24
- Nahlásit

PetraK
takhle jsem přišla už o dvě vůně
nejhorší je, jak já v naději dycky ten inovovanej výrobek koupím pak mám doma zásobu drahých nepoužitelných krémů třá, eh

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:28
- Nahlásit

Maya

a jak na něj lidi čučí, já bych z toho měla smrt

prooosim Tě, udělej si z toho sport, je to dobrá zábava.

Vero

to by mi moc neprošlo doma, mužík by byl smutnej

šak je to jen barva. Mužik byl nadšenej ovšem jen do doby, kdy to posléze přešlo přes skororůžovou blééé , do oranžový, hrůza a následně do blonc, jak se to vymejvalo . V blonc jsem vypadala jak debilní barokní anděl fuj, fuj, zlatá skororůžová

jak já v naději dycky ten inovovanej výrobek koupím

to u těch vůní naščestí nebylo, prostě konec šlus. smolikof.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:29
- Nahlásit

vero
Tak to potesi

Maya, petrak
Tak mam i kozeny lodicky ale proste mi to vadi.silonky sou humac uplne stejnej, ale obcas to preziju. Micmene na sportovno stejne - mas nohu obalenou prachem, humac. Ponozku sundas a je to

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:29
- Nahlásit

Vero
PetraK
mám to stejně, nejradši bych si kupovala furt ty samý věci, ale obvykle mám smolíka

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:31
- Nahlásit

PetraK
prooosim Tě, udělej si z toho sport, je to dobrá zábava
heeh, kdyby to bylo tak jednoduchý
my chudáci SA introverti si z něčeho takovéhodle zábavu neuděláme nikdy, tak maximálně noční můru

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:38
- Nahlásit

Maya
co to je SA?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:40
- Nahlásit

to je skoro jak muj kocour

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:41
- Nahlásit

cernej caj

Micmene na sportovno stejne

tak tam jasně, není o čem mluvit.

mas nohu obalenou prachem, humac. Ponozku sundas a je to

ponožku sundáš a máš stejnak nohu obalenou prachem a nemusíš ani sportovat. Stačí bejt já a sekat trávu. nevím jak to dokážu, když dosekám mám haxny špinavý, jak bezďák. Musím se jít okamžitě mejt. A to mám kotníkový tenisky, žádný šlapčuchy. Jedině pak holinky, ale i tak

Maya

heeh, kdyby to bylo tak jednoduchý
my chudáci SA introverti si z něčeho takovéhodle zábavu neuděláme nikdy, tak maximálně noční můru

já vím, no. Ale tak já nejsem myslím žádnej exhiboš, jen si jedu to, co se mi líbí a ostatní ať si škubnou a když si neškubnou, tak se tím pobavím.

mám to stejně, nejradši bych si kupovala furt ty samý věci, ale obvykle mám smolíka

nechápu, proč se musí rušit dobrý věci. fakt

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:42
- Nahlásit

Maya

kocour

tjo! bomba fotka

HOLKY PROŠLA JSEM TEN ODKAZ CO MI DALA FAJFKA, A NIC a já se tak tak těšila, že ty boty budu mít. ach bóže, ach bóže, střílej, střílej. au!! a ešče bylyl o polovinu levnější, jak tu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:43
- Nahlásit

Vero
co to je SA?
socially awkward, definice viz třeba zde http://www.peopleskillsdecoded.com/socially-awkwar d/

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:45
- Nahlásit

PetraK
a nemaj je ani na vagabondích stránkách vagabond.com? mě tady taky nefachaj, tak se nemůžu kouknout, kdyby alespoň název botek byl, tak by se líp hledaly

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:47
- Nahlásit

PetraK
nechápu, proč se musí rušit dobrý věci. fakt
asi že při hledání novýho víc utratíš než když jdeš najisto
ale vzhledem k tomu, že já z uraženosti vesměs opustím i značku, nevím esi je to gůt strategie

cernej caj

od špinavé fusky špinavá noha... a teď kam uprostřed vejletu se špinavou fuskou, zatímco nohy jsem si umyla v potoce? holt je to všecko nejspíš věc pocitu, než že by objektivně byla jedna varianta lepší než druhá.
akotát že verze s fuskama je výstřednější

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:49
- Nahlásit

Maya
socially awkward
nepůsobíš....

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:50
- Nahlásit

Maya

na Vagabondích stránkách jsem je nenašla, což ale evidentně taky nemusí znamenat, že tam nejsou, já jsem fakt matla, ale snažila jsem se poctivě . Název vůbec nevím

Vero

asi že při hledání novýho víc utratíš než když jdeš najisto

asi jo, svinská taktika

nevím esi je to gůt strategie

nápodobně

akotát že verze s fuskama je výstřednější

pokud si vezmeš fusky do lodiček, tak bezpochyby

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:52
- Nahlásit

PetraK
pokud si vezmeš fusky do lodiček, tak bezpochyby
aji do sandálů se to považuje za módní peklo.
i když jiná věc je do lesa, teda - myslím.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:54
- Nahlásit

Vero
nepůsobíš....
no to von přes vobrazovku je každej king, proto jsme my SA introverti vymysleli ty internety

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:55
- Nahlásit

PetraK
jsem si představila fusky v lodičkách...
ale teda občas vídám ty silonový a přijde mi to v kombinaci s krátkejma kalhotama a nebo sukní stejně děsný ako normální fusky

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 15:58
- Nahlásit

Vero

za módní peklo.

tak v těch mejch určo jo

i když jiná věc je do lesa, teda - myslím.

tak jasně, já takový ty sportovní taky beru jinak.

Maya

my SA introverti vymysleli ty internety

doobrý.

jsem si představila fusky v lodičkách.

já nemusííím, já to občas tady vidííííím

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Maya
no to von přes vobrazovku je každej king, proto jsme my SA introverti vymysleli ty internety
souhlas ale čék si to holt běžně neuvědomuje při tom čtení.
já jsem SA byla jako dítě a týnejdržr... a rozumím tomu dosti a dosti dodnes, i když asi už to na mě moc nepasuje.

ale teda občas vídám ty silonový a přijde mi to v kombinaci s krátkejma kalhotama a nebo sukní stejně děsný ako normální fusky
HORŠÍ, za mně jednoznačně horší. k sukni vražda
ale zas mně to je celkem fučík, co kdo nosí... co je módní peklo vím spíš bezděčně než že bych se pátrala po tom.
prostě něco s emi líbí, něco ne...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:07
- Nahlásit

Vero
já jsem SA byla jako dítě a týnejdržr
já to mám zase opačně, jako týnejdžr voprsknutá extravagance a od tý doby už to se mnou de z kopce, co holt nadělám
třeba se to zase zlomí v 50 nebo tak nějak, pak už mi bude všecko jedno

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:08
- Nahlásit

Vero

má recht! To jen u těch fusek v lodičkách - že je to jakoby škoda, páč ženská noha v lodičce je hezká, když se do toho vložej fusky - tak jsou ty lodičky zbytečný, ztratí se to.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:09
- Nahlásit

a hele co jsem našla

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:12
- Nahlásit

PetraK
jj, mám to stejně, pokud je člověk jinak čistej a tak, tak je mi v podstatě jedno co má kdo na sobě, ale samo okem spočinu na někom kdo je podle mého gusta, třeba s botama vagabond

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání