Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:36
- Nahlásit

PetraK
Přijeď- vysvětli Ešusovi.
V případě, že se Ti to podaří, hradím náklady na cestu

enomže ešátor byl 8 let jedináček, to je jiný, než když jsou čoklidi zvyklí tak nějak odzačátku, že se žije spolu
ale hrazená cesta do práglu by nebyla marná

birma
jaůůů, nejseš v prahé? to by chtělo hned vytrhnout, kýmkoli, na tábor pak mít pokoj.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:38
- Nahlásit

Vero
sem v Praze, ale po jednom echt bolestivym zánětu dásní nesnášim zubaře a zvládám akorát tu svojí, jenže ta je v Táboře a to už před táborem nestíhám :/ holt to budu muset nějak do podzima vyřešit sama

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:39
- Nahlásit

birma
pámbů s námi a zlej pryč, fuj fuj, timhle se nechci nakazit přes monitor

PetraK
cernej caj
sem kdysi někde četla, že vlastně ty výlety sou pro psa nepřirozený neb jako bejvalej vlk je vázanej na svý teritorium, který by, kdyby měl na výběr, nikdy neopouštěl, tak z toho by vycházelo, že pro psa lepší smečka psů na zahradě než jeden výletící pes
ty zdrhací psiska to asi nečetli ale jako všechno lepší pro toho psa než útulek, ale jako chápu, mě je to taky blbý vzít Dorina na procházku a Kima nechat doma, když vím, že už moc chodit nemůže, je mi ho líto, takový iracionální asi, ale nemůžu si pomoct

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:44
- Nahlásit

birma

začíná se mi rozpadat zub - osmička.

do... ne do hajzlu, ale do pr.ele!! Stíháš dochtora?? Určo si dopředu zjisti, kde tam zubař je, aby, kdyby, tak ať víš předem kam.

a to už před táborem nestíhám

aha , tak držím palce, ať se to nějak zmákne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:50
- Nahlásit

Vero

enomže ešátor byl 8 let jedináček,

já vím, ono se to poddá, náhodou v neděli se jí dival do vobličeje už, tak .... zvládá jí, tak teď už jen aby ledy povolily.

ale hrazená cesta do práglu by nebyla marná

je ta ta podmínka úspěchu víš, jsem filata, páč navíc znám svýho psa, on moc ty psí kontakty nevyhledává, vždy jen na chvíli, takže úspěchu se tak moc bát nemusím

Maya

lepší smečka psů na zahradě než jeden výletící pes
ty zdrhací psiska to asi nečetli

natuty ne

je mi ho líto, takový iracionální asi, ale nemůžu si pomoct

chápu. no i proto já to tak hnedle od začátku dělám, že je prostě dělím. na chalupě jdeme nejdřív spolu a pak blanimíru vrátím dom a jdem si to užít s Ešátorem jako dřív. Když cvičím, je jeden za plotem,a by se mi nemotal a druhej si "pracuje", pak to otočím. A že fňukaj, tak ať si fňukaj, ono na ně dojde. na každýho jednou dojde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 11:52
- Nahlásit

PetraK
já narážím na to, že mě prostě do autobusu s dvouma psama nenaloží a i s jedním je občas problém.

birma
to je dost debilní, zaskočíš ještě teď k dr? třeba by tě stejně na druhý kolo objednala až třeba za delší dobu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:02
- Nahlásit

birma
ti dam pilulku stesti a pak zvladnes i zubare v praze

Maya
který by, kdyby měl na výběr, nikdy neopouštěl, tak z toho by vycházelo, že pro psa lepší smečka psů na zahradě než jeden výletící pes

jo, taky mi vysvetli ty samovyletici psy

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:12 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
Maya
jo, taky mi vysvetli ty samovyletici psy
hárafky?
já měla jako dítě za kámoše špice od sousedů a ten nesamovýletil, vyjma háravek, zato sám od sebe strašně rád doprovázel. (tzn. poflakoval se po návsi a když jsme šli okolo na vychajdu, tak se přidal a provázel po lesích. ) ale zas - to bylo po okolí, ne psa naložit a někam na trek.
todleto
sem kdysi někde četla, že vlastně ty výlety sou pro psa nepřirozený neb jako bejvalej vlk je vázanej na svý teritorium, který by, kdyby měl na výběr, nikdy neopouštěl, tak z toho by vycházelo, že pro psa lepší smečka psů na zahradě než jeden výletící pes
si v podstatě taky myslím.
ale výletíme nehledě na to

PetraK
mno esi má esšálek zájem o živý přítomný psy asi jak buldozér, rači zkejsnu v brně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:17
- Nahlásit

Vero
a vokoun nam pritom bral roha furt... podle me ani o haravky neslo, jinak by cilil za nejakou konkretni asi

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:28
- Nahlásit

cernej caj
ti dam pilulku stesti a pak zvladnes i zubare v praze
ne, nikdy, leda v narkóze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:32
- Nahlásit

birma
ale me to fakt pomohlo. na radu pani doktorky pulcika pred spanim, at se vyspim a celej hodinku pred navstevou a musim rict, ze moje panicka hruza ze zubare je ta tam dokonce sem i ochotna tam chodit dobrovolne jednou za rok na kontrolu

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:42
- Nahlásit

cernej caj
, taky mi vysvetli ty samovyletici psy
možná, že to teritorium maj větší než si myslíme
obvykle ti psi oběhnou okolí a jdou zpátky domů, což by mohlo bejt, že považujou za svoje teritorium celou vesnici a přilehlý okolí kde to znaj

co je pilulka štěstí? bych to taky někdy potřebovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:43
- Nahlásit

Maya
my kdyz si tima privezli, tak to tam urcite neznal

sem dostala lexaurin, to je jen na predpis ale, ale mzna travni pilulky sezenes snaz

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 12:47
- Nahlásit

cernej caj
my kdyz si tima privezli, tak to tam urcite neznal
no jo, ale tam to klidně mohl být útěk do předchozího domova jako Lassie
to je jen na predpis ale
tak to je blbý, travní pilule zas tak nezabíraj

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 13:32
- Nahlásit

co to sou travní pilule? myslíte jako "trávu" ?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 13:54
- Nahlásit

Vero
myslíte jako "trávu" ?
no já myslela, jiný neznám
ale možná má cernej caj nějaký extra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 13:58
- Nahlásit

Vero
jojo, to sem myslela

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:19
- Nahlásit

Vero

esi má esšálek zájem o živý přítomný psy asi jak buldozér, rači zkejsnu v brně.

no, asi lepčí řešení .

Hele víte co je dobrý pozorovat, jak ona ho má někdy na háku, jak s ním ta mrcha mrňavá už začíná manipulovat .
jsem ráda, že si už nějak pořešili ty pelechy, docela si je mezi sebou střídají. jen je blbý, že ten nejoblíbenější, ten v kuchyni je jen jeden. Tam se druhej bohužel nevleze.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:33
- Nahlásit

PetraK
a nemuzes poridit vetsi pelech?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:36
- Nahlásit

cernej caj
nemuzes poridit vetsi pelech?

jednak by se tam do toho místa,kde se jim líbí nevešel a druhak by to prozatím nevyřešilo nic. Páč von se jí přece nebude dotýkat, něčoho TAKOVÝHO , natož aby si vedle ní lehnul. To učinil jen jednou a to omylem že spal hlavou u jejích zad - ale každej na svým

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:47
- Nahlásit

PetraK
jo vlastne, oni se jeste separujou

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 14:57
- Nahlásit

cernej caj

voni ne, jen von vona mu dělá to, že se o něj jako "nepádně" otře, přiblíží se k němu, motá se kolem něj, ale v podstatě je to jako náááhoda. Postupuje po těch pidikrůčkách je to chytrá liška podšitá

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 15:33
- Nahlásit

PetraK
upejpavej chlap, to jsou věci

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 15:50
- Nahlásit

Maya
upejpavej chlap,

ftip je, že nikdá nebyl upejpavej. ale to spíš není upejpavost, to je čirý znechucení . V den, kdy si spolu budou hrát-pokud na to někdy dojde, se nezřízeně vožeru na oslavu

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 19:51
- Nahlásit

PetraK
tak s tím hraním bych to až nehrotila, moji psi jsou spolu furt, ale nějak extra si společně taky nehrajou

cernej caj
tak už se mi nabíjí mp3, pak se prej má něco z toho nainstalovat do pc, takže asi brzo budu volat help help help
jo a poslali mi k tomu zadáčo ponožku na krk, sice nevim k čemu mi bude když to nehodlám nikam nosit, ale co

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 20:07
- Nahlásit

PetraK
ale to spíš není upejpavost, to je čirý znechucení
když k nám přišel Pinďa, byly Arčí s Kvijou né znechucené, ale přímo nasrané a to tak, že velmi.... tejden jsem po nich jela a flákala je přes čumák při kazdém náznaku vzteku.... pobavilo mě, že Yumča, která si k smrti ráda hraje a miluje všechny psy, takticky vyčkávala, co čupky budou dělat dál.... po 14ti dnech přešly ze vzteku k apatii... Pinďa byl pro ně vzduch...co vzduch, šiška...nic.... Yumča už si s ním začínala pomalu, plíživě a nenápadně hrát a po měsíci Pinďa zapadl tak, jako by se tu narodil... dneska s ním blbne i jinak velmi odměřená Kvijová.....

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 20:55
- Nahlásit

jsem hrdobeeeeec! Potkali jsme Adámkovu nejmilovanější a on byl schopen a ochoten se od ní odlepit, když jsem ho volala. Dokonce byl ochotnej u mě sedět nebo ležet metr od ní, než jsem mu řekla, ať si za ní jde a taky si nádherně hrál a cvičál a odpoledne nežral cyklisty ani na stopovačce a tak!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 21:29
- Nahlásit

Maya
mas ponozku na krk, to je supr
podle me k tomu do pc nic nepotrebujes, ale pouzivat soft asi muzes... ale kdyz to pripojis a rozkliknes "tento pocitac" tak bys ji tam mela mit a normalne na nu pristupovat.

vlk
dneska s ním blbne i jinak velmi odměřená Kvijová.....
a to sou siby asi jinej level, co?

birma
tyjo, gratulace meeega ti revansuje ten zub, coz?

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 21:44
- Nahlásit

cernej caj
ti revansuje ten zub, coz?
no jestli jo, tak si ho nikdy nenechám spravit

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 22:07
- Nahlásit

birma
vy jste vááážně velcí bourci!!!

<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání