| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:07
- Nahlásit
Maya
ne už je tam vedenej útulek. Já vím, musím to udělat, ale doma není čas kurnik
díky za info.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:14
- Nahlásit
PetraK
aha, tak to jsem ani nevěděla, že útulek si ty psy převádí na sebe, možná když jsou tam už dýl
jinak to ti zabere 5 minut, ty registry jsou tak 3, zkopčíš tam číslo čipu, klik a je to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:19
- Nahlásit
neříkal tady někdo, že jede dneska na Macochu?´
http://www.novinky.cz/krimi/310759-mlady-muz-skoci l-do-propasti-macocha.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:23
- Nahlásit
Maya
ty vole černej čaj si umí vybrat dobu teda
zabere 5 minut, ty registry jsou tak 3, zkopčíš tam číslo čipu, klik a je to
supr.provedu v nejbližší době.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:30
- Nahlásit
PetraK
ty vole černej čaj si umí vybrat dobu teda
tak černej čaj? já si nebyla jistá kdo to hlásil, tak to fakt nezávidím, snad už byli někde jinde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:34
- Nahlásit
Maya
ak to fakt nezávidím, snad už byli někde jinde
no umí si vybrat.
Já včera - díky tomu že jsem debil sklerotickej - vyrazila k našemu rybníčku, kde nedávno našli toho utopenýho a úplně jsem zapomněla že se mi tam nebude chtít ,
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:54
- Nahlásit
PetraK
úplně jsem zapomněla že se mi tam nebude chtít
ještě že teda u nás takovýhle místa nemáme, kromě teda rybníka, kde prej údajně někdy před 100 lety se utopil celej povoz i s koňma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 14:00
- Nahlásit
Maya
před 100 lety se utopil celej povoz i s koňma
a už bych tam nešla
ještě, že já jsem fakt takovej sklerotik vzpomněla jsem si až tam.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 14:19
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Žiju, ale řeším další rodinné průsery, do toho hafo kontrol u doktorů ( a šílené doplatky za léky) a ještě navíc intenzivní rehabka .... prostě nestíhám, ale myslím na Vás a těším se, až zase najedeme do normálního rytmu a pokecám tady s vámi.... Do té doby mi držte palce, ať se nezblázním a vy si užijte víkendík !!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 14:20
- Nahlásit
brut
tak ať se brzy všechno zdárně vyřeší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 14:47
- Nahlásit
odcházel náměstek, drbala jsem si nos, páč mě svědil a říkám konverzačně :"Hm, dneska asi dostanu od někoho čenichovku!" a víte co mi řekl?? "Taky byste si to zasloužila! Ste drzá!" no nejni von drzej?
brut
brůtí palce raději ani nepouštím už dlouhodobě, tak se drž babo statečná a zmlať to všechno na jednu hromadu, nemazej se s nima.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 15:17
- Nahlásit
Háskej víkend ženy nedobré
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 16:24
- Nahlásit
birma
Fajka
Me by se jizerky libili vic nez novohradky. Prece jen 5h spoju x 7h spoju je sakra rozdil a v jizerkach muzu vzit ubytko na prispevek na dovcu. Navic ta variabilni trasa je supr. Ovsem bez partaka nejedu, nehodlam v noci zhebnout strachy...
Maya
Ja mam fusky tez v praci a navic vzdy i na nohach
Brut
Palce ani nepoustim!
Na macochu sme nesli, stacil nam jeden krpal. Do punkevnich jeskyni taky ne, misto na prohlidku bylo za hodku a pul a potrebovali sme byt do 4 v brne, coz bysme nestihali. Zitra jedem na udoli doubravy. Koupila sem si filtr na fotak a chcu to zkusit jaky to bude. Ps: su desna, nesmim se pustit do mesta v dobe otevrenych obchodu, koupila sem si u cinanu za pade riflovou bundicku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 16:27
- Nahlásit
birma
Fajka
Me by se jizerky libili vic nez novohradky. Prece jen 5h spoju x 7h spoju je sakra rozdil a v jizerkach muzu vzit ubytko na prispevek na dovcu. Navic ta variabilni trasa je supr. Ovsem bez partaka nejedu, nehodlam v noci zhebnout strachy...
Maya
Ja mam fusky tez v praci a navic vzdy i na nohach
Brut
Palce ani nepoustim!
Na macochu sme nesli, stacil nam jeden krpal. Do punkevnich jeskyni taky ne, misto na prohlidku bylo za hodku a pul a potrebovali sme byt do 4 v brne, coz bysme nestihali. Zitra jedem na udoli doubravy. Koupila sem si filtr na fotak a chcu to zkusit jaky to bude. Ps: su desna, nesmim se pustit do mesta v dobe otevrenych obchodu, koupila sem si u cinanu za pade riflovou bundicku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 17:06
- Nahlásit
cernej caj
Me by se jizerky libili vic nez novohradky. Prece jen 5h spoju x 7h spoju je sakra rozdil a v jizerkach muzu vzit ubytko na prispevek na dovcu. Navic ta variabilni trasa je supr.
mě to mrzíííííííííííííííí akorát já ten říjen fakt nedokážu vůbec odhadnout. Pokud budu u Honzy, tak nebudu mít auto a nevím, jestli on bude mít něco pojízdnýho. Navíc 250 km autem je na mě fakt dost...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 17:33
- Nahlásit
birma
jojo, vsak v pohode. Akorat mam pocit, ze sme se bavili ze misto tech novohradek bysme mohli dat ty brdy? ale ted si nejsu jista
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 17:50
- Nahlásit
cernej caj
napřed jsme mluvily o Brdech a pak jsi myslim místo nich navrhla ty novohradky ale klidně můžem dát Brdy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 18:20
- Nahlásit
birma
ty novohradky sou pro me napytel spojeni... pres 7h ve vlaku je fakt uz echt humac, to je unavny samo o sobe... tak se pak jeste domluvime, zatim casu dost, neco urcite dame ale
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 18:43
- Nahlásit
cernej caj
pres 7h ve vlaku je fakt uz echt humac
jj to je jasný třeba na ně vytáhnu bejvalýho, jestli bude mít čas a sílu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 19:02
- Nahlásit
rumštájn
vy jste ale drápalice drásavý, té děs
PetraK
hele, je nepravděpodobný, že by Blánu teĎ chtěl ještě někdo zpátky. bylo by dobrý zkusit zjistit, co se zjistit dá. mít to pořešený.
děsně se mi líbí,jak si bábrle užívá, musíme si z ní fšicí brát vzor, že věk není důležitej.
Fajka
to je strašlivý, s tou leopardkou ach jo... ach jo, to se nedá ani nic říct.
brut
drž se, paní, drž se!
cernej caj
ejch, ty ses teda dobře rozšoupla, bundičku za pade
tak háskej víkendík mějte fšicí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 20:07
- Nahlásit
jdu se opět chlubit - prošli jsme po místě, kam Adam ve dne odmítal vkročit už víc jak 4 měsíce a ještě se tvářil, že tam chodí denně a pak na mě ještě počkal před krámem na hlavní a vůbec mu nevadilo ani to, že okolo projela tramvaj. Toho psa žeru!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 07:57
- Nahlásit
a dneska se mi povedlo utahat Adama - k 8,6 km na kolobce (1/2 na vodítku a 1/2 na volno) si přidal ještě lov kachen (za 5 měsíců se ještě na kachnu ani nepodíval a najednou zjistil, že je může rozpohybovat a byl jak šílenej) a nakonec byl rád, že je doma a může odpadnout do pelechu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 08:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
se tvářil, že tam chodí denně a pak na mě ještě počkal před krámem na hlavní a vůbec mu nevadilo ani to, že okolo projela tramvaj. Toho psa žeru
dneska se mi povedlo utahat Adama - k 8,6 km na kolobce (1/2 na vodítku a 1/2 na volno
šikulovééé
My zas s jelitem dneska ráno potkali mourovanou bojovnici, akresívní, na volno, naježená srst, tělo do voblouku, temné hrdelní vrčení se střídalo se syčením podobné jedovaté kobry.... a víte co udělal ? vůbec se nedovážil k ní jít (jinak by jí blbeček prohnal kdyby utikala že jo:smirk půl metru přední stál jak socha, pak začal vyštěkávat aby se hnula, ona furt nic , pak si lehnul po vzoru sfinga, začal vrtět pahýlkem a vyzívat ke hře a scéna končila tím že ležel na zádech a všechny čtyři kopyta nahoru
měl kliku bo kdyby se přiblížil asi by dostal nafackováno a to si jelítečko netrouflo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 08:37
- Nahlásit
Fajka
scéna končila tím že ležel na zádech a všechny čtyři kopyta nahoru
blbeček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 13:42
- Nahlásit
fajka
to zni dobre
Vcera me vedle lokte z boka bodla vosa. Napuchly to ani nebylo, mazala sem femistilem, pohoda. Dneska kolem poledne to napuchlo jak svina, loket 2x vetsi tak to mam vobvazany namocenou fuskou. Sem myslela, ze druhej den uz ma bejt leharo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 19:56
- Nahlásit
birma
to říkám furt, že Adam je borec, co z něj mohl bejt za psa, kdyby se mu takhle někdo věnoval od začátku co?
Fajka
to musela bejt bezva scénka
cernej caj
to bude spíš nová alergická reakce, zkus třeba ibalgin krém, to zabírá docela dobře a příště na to už bacha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 19:59
- Nahlásit
u nás soused odnaproti, naštěstí jen dočasnej, ti tam ráno odložil středoasiata a nechal ho tam samotného, ten pes celej den nezavřel držku, fakt děs, může mi někdo říkat, že špicové jsou uštěkaný, ti moji ani nepípli, vodpoledne už mi třeštila hlava, tak jsem si v zoufalství vzpomněla, že tu mp3ku mám novou, takže sluchátka ještě nestihly zmizet v černý díře jako ty od mobilu, to byla úúúúleva, sice mě teď od nich bolej uši, ale alespoń mi netřeští celá hlava
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 20:00
- Nahlásit
jsem na sebe nehorázně nasraná, bo nemůžu najít klikr. Samozřejmě ideální chvíle, kdy to zjistit, je sobota 8 večer, když v neděli v 5 ráno chci vyrážet na tábor a fakt pochybuju, že ve Valašskejch Kloboucích nějakej seženu, nehledě na to, že bych ho musela znova naklikávat a pokud jako minule nebude první 3-4 dny chtít pamlsky, pak bych 2 dny naklikávala, tak mi z tábora zbude co? hovno tak mi držte palce prosím, ať ho někde zázračně objevím...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 20:05
- Nahlásit
tak uffff jsem hledala snad 20 minut a jen jsem to sem napsala, tak mě osvítil duch svatý a mám ho!
takže už jenom zabalit. Vzhledem k tomu, že jsem minule zapomněla spacák a pelechy pro psa, tak jsem hodně zvědavá, s čim tam přijedu tentokrát
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2013 20:11
- Nahlásit
cernej caj
mně taky po vose, včele atp oteče až druhý den (a trvá to dva až tři dny) - myslím to je alergií, ale nepomáhá stejně ani pilulka, ani nátěr čímkoli. a to je to, co mně štve na bodnutí těmito tvory.
nejvýživnější bylo, když mě bodl sršen do hlavy (to jsem si jela pro kalciovku pro sichr, protože jsem stihla kapku omdlít )
birma
tak držím palce, ať najdeš. to je vopruzárna, čék vždycky něco ztratí, zrovna když to nutně potřebuje.
buldozér furt TAAAAK smrdííí... zejtra doma bé koupel v šamponu.
|