Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2013 20:12
- Nahlásit

birma

haháááá, tak našla

birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 04:57
- Nahlásit

dobaluju a jedéééééééééééééééééééééééééééééééém. Mějte se tu krásně!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 15:06
- Nahlásit

birma
sikula tak se tam potkame pristi vikend

Vero Maya
no to je fakt potecha tohleto. Ono kdyz to natece v lese mezi Horni a Dolni s tim, ze nejblizsi otevrena lekarna je mozna hodinu vlakem, tak to nic moc no uz asi bez nejakyho pataku ani ranu...

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 19:51 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
no uz asi bez nejakyho pataku ani ranu
mně žádný patáky na to stejně nepomáhají, maximálně kalciovka,kterou mezi horní dolní stejně nedostaneš... už to máš dobrý? mužíkovi včera vlítla vosa do rukávu od košile dlouhýho srolovanýho - nemohla ven a tak vztekle bodala a kousala, dostal tak deset žihadel chudák. no a myslíš, že měl nějakej otok? neměl, samozřejmě.... to pro mě by asi museli poslat vrtulník

a buldozér změnil repertoár, cíplýma rybala asi už voní dost, tak si dal dneska u rybníka pořádně zaležený suši
už mám toho léta po krk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:05
- Nahlásit

Vero
tak to je muzik drsnak teda, ja bych cekala, ze bude mit ruku jak rambo a ono nic?

no dneska uz je to zas skoro na norme, napuchly je to uz jen malinko a teplota na omak taky jen mirne vzrostla, zadny pareniste jak vcera uz to v podstate jen svedi a na omak je to furt takovy tvrdy, ale dobry. Sem si vecer vzala pro jistotu zodac, co mam v lekarnicce pro alergiky

jinak sem hodim par fotecek ze vcera - sme si udelali s kamoskou fotovylet, takze zatimco ja prudila se stativem (poprve a naposled), ji zdech fotak hned na zacatku tak chudak sem prudila i ju ze musela furt cekat

o neco nizsi stav, nez bylo v cervnu

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:45
- Nahlásit

cernej caj
ja bych cekala, ze bude mit ruku jak rambo a ono nic?
naprosto NIC

hezký fotky!

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 21:40
- Nahlásit

rumštáájn,
chjo dovča za námi a od zítra definitívně do rachoty a ešče mi vypadla bílá plomba takže ráno volám zubařce. to jsou vyhlídky!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 21:45
- Nahlásit

Janiii
no to mas zacatek pracovniho shonu fakt dvojite "radostnej". Doufam, ze aspon dovca to vykompenzovala 100nasobne

Vero
diky, udoli dobravy doporucuju vrele vsem, kdo nebyli... z brna jen 3.5h vlakem pres pardubice nebo 2h pres havl brod (kudy to teda jezdi vyrazne min

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 22:04
- Nahlásit

Janiii
plně ti rozumím a soucítím.
a to nemusím k zubařovi, jen na prohlídku.....

cernej caj
neznáme to tam- a autem to někdy stihnem aji rychlejc, vypadá to hezky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 22:05
- Nahlásit

cernej caj
tý jo, to je krása!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 22:12
- Nahlásit

cernej caj
pěkný fotky a ten vodopád teda je super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 06:32
- Nahlásit

kachna_
a jak by se tam libilo detem, chodit po korenech a po sutrech hned vedle vody

Maya
jojo, moc se mi tam líbilo, protože zrušili ten zájezd do rakouska, tak sme jeli někam dál aspoň, než běžně...

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 07:00
- Nahlásit

Dobré rankooo,
zase mám absencijú, snad mě ten anhóře vomluví, že
f práci fákt makám jak barevná a odma nemám net, takže se sem nedostanu .
Zkusím trochuen dočíst abych věděla, co se děje ve světě
Jako fšude čtu a vidím jen Džambulku a už mi je z ní fakt blivno
(a to snesu hodně - Nemyslím vajec :lol

Nahmatala jsem v sobotu Bukísoj takovou (asi tukovou) bouličku, když ležel na zádech, má ji jak mu končej žebra a začíná břuch uprostřed...je to asik tak 1cm velké, nebolestivé, mám jet k vetovi co nejdřív, nebo třá počkat týden-14 dní třeba se někde praštil a udělalo se mu to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 07:09
- Nahlásit

denyk
kdo je dzambulka?

no já bych radši jela k vetovi, jen pro jistotu, ale pokud je to fakt jen tuková nějaká boulička, tak ju tam může mít bez problému klidně dalších 10 let. Na to aby se v tom místě praštil by musel být echt nešikovnej, ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 07:14
- Nahlásit

cernej caj
Bartošová

no víš, jak lítá po lese, přeskakuje větve atd, tak to je hned...
Kdyby neležel na zádech a já ho nemudlala tak bych na to ani nepřišla...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 07:22
- Nahlásit

denyk
jo aha, to je husta prezdivka teda. O ni sem snad naposledy slysela pred x lety

no to ať ti radši poraděj jiný, co s kuličkou. Já bych asi nespěchala jako hned dneska ale ani to nenechávala třeba 14dní jen pod mým dozorem... ale to záleží, jakýho máš veta a jestli ho máš echt daleko.

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 07:32 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
njn to víš, já jsem trochu plašan, jela bych nejraději hned....
Sama se odbejvám, vím, že téměř všechny nemoci světa nějak zvládnu...
Ale ta němá tvář je odkázaná na mě, že se o něj postarám, pomůžu....jako z Malého prince:
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal".

Veta má 25km, je to kapacita MVDr. Vepřek, ikdyž ordinuje spíš v Mimoňi, v Rumburku má pobočku, má tam ale fajn tým .

V práci musím ale teď makat přesčasy, takže nevím, ale jsou tam i v sobotu, takže bych tam ask zajela a spojila to třeba z nějakým výletem...
Škoda, že jsem na to nepřišla o 14 dní dřív, když jsme byli na očkování (z očkování měl taky bouličku, dost viditelnou ještě předevčírem)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 07:40
- Nahlásit

denyk
jo to chápu, já su taky plašan, ale tak sobota by snad měla stačit.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 08:26
- Nahlásit

denyk
Tukový boule jsou takový měkčí na omak a trochu se jako hejbou pod kůží když je postrkáváš ze strany, Kim má jednu na zádech už několik let , tak možná 3 cm a teď nedávno jsem si všimla, že má takový jako výrůstek na jazyku, u veta jsme nebyli, to zatím sleduju a zdá se , že je to taky furt stejný

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 08:50
- Nahlásit

Maya
ano je to tuková, trochu se hýbe (měla jsem jí taky ) takže přibližně vím
Mám trochu obavy, že vet mu to bude chtít hned kuchnout....

Moc vám děkuju holky, kdyby to nějak tvrdlo nebo se zvětšovalo určo bych to hned řešila.
Mít chlupatýho psa, tak na to nepříjdu ani omylem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 08:52
- Nahlásit

denyk
to sou obavy liché, podle mě ti vet jen řekne možnosti. Naše první fenka měla obrovskou tukovou bouličku (snad 4-5cm vprumeru) na krku a mela to tam snad 5 nebo 6 let, než umřela stářím. Si myslím, že rozumnej vet nebude chtít zbytečně kuchat něco, co není nutný kuchat

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:09
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Gůtn mórgen ženščíny.

To vám byl víkendík. Úplně největší lábuš byl v sobotu, kdy jsem se vzbudila v půl osmý pak se mi ale podařilo usnout a...... vzbudila jsem se až ve dvanáct tooo byl krása, juché. Jen teda jsem byla naštvatá, páč jsem chtěla nakládat ten písek a vozit beton a já to z části zaspala. Tak jsem pak místo toho vytloukala majzlíkem beton. Tjo něco hroznýho, nechápu, jak se Hrabě Monty Klistýr dokázat z tý pevnosti dostat. Já do toho řezala jak divá a ešče to nemám hotový, ale už jsem vysbobodila velkou část odpadní roury a jsem u žumpy. Příští tejden rozmlátim žumpu .
Blandíra je kravěna, vypadalo to v neděli , že ty pohádokový bábrdle budu mít dvě, páč jí asi roztrhnu , Kradačka jedna drzá, šli jsme s Ešátorem na stopu. Musím ho moc pochválit, pěkně mu to šlo. Blandíra se stekala za plotem, že taky chce a pak ztichla. Čehož jsem si nevšimla v zápalu stopování. A to byla zásadní chybka. Čůza se slabýma nožkama se vysápala na linku a sežrala nám půlku snídaně hrozilo, že ji roztrhnu vejpůl. A pak ještě odpoledne. Rozpumprdlikovaj jí Brnikův zpěv, když ho doprovázela s kolečkem malty. Zpíval jí "Blanicéééé, Vopicééééé!" a vona z toho byla celá hyn, skákala kolem něj jak koza, co cvičí IPO, nespustila z něj voči a pak za mnou přilítla celá vysmátá, pak zase vodlítla. Do záhonu, na krtka a zlikvidovala mi skorem cuketu. jedinou plodící. letos nemám vůbec žádný cukety
Hošikus v sobotu ráno koupil jednu vostrou rychlou výchovnou, páč jsme se s Blandírou přetahovaly o plyšajdu, on se chtěl přidat, tak jsem nás pospojovala, drželi jsme fšicí tři, pak se na ní steknu, a já se stekla na něj, krátce, rychle aktuálně. Urazil se do hlouby duše, ale to má smůlu, tohle ne. Nebyla to ani jeho hračka, tu jsem vyčlenila pro ní, nemá si co nárokovat. Tak je na ní zase načtvatej.
Ráno jsme si dalši s Ešátorem rozlišovačku hraček a s Blandírou naklikávání (neutíká, ale odvázaná z toho zatím nejni, naklikávali jsme i na chalupě na masénko z poblifky) a pak jsme si dali ještě jedno kolo. Venku cvičíme hezky čekej, posadím jí, položím před ní vodítko a jdu vyhodit hovňouse do popelnice. hezky čeká, hezky, a votočka jí baví moc. To řve, že chce taky, taky, taky cvičit, když něco kutíme s Ešusem, tak dáme sedni, votočka, sedni, je hrozná šprtka. Taky už trošku prodlužujeme dobu, kdy leží pamslek před ní na chodníku a nesmí si ho vzít, už u toho nemusím mít těsně ruku Dneska ráno tím pádem - prvně - při mým odchodu do prasé, trošku vydržela nevzít si předložený pamlsky bez povelu. JO A!! v pátek večer dostali oba velkej kus hovězí kosti s masem, po večeři. Kapek se teda o to hrdlila, ale vyměnila, takže cajk, no ale sešrotovala toho půlku v dost velký rychlosti teda, až ve mě hrklo, že se zacementuje. ale NEEEE!! Pohoda, může kosti, paráda.

No a DĚCKA POZORTE: Ešuso-Fajfkatý vyprávění zde:

http://naszviretnik.net/2013/08/19/psi-esus-snehu- nejni-nikda-dost/?#comment-353274

a co jste vyráběly, ženy nehodné, vy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:15
- Nahlásit

denyk

Nahmatala jsem v sobotu Bukísoj takovou (asi tukovou) bouličku, když ležel na zádech, má ji jak mu končej žebra a začíná břuch uprostře

to má ešus taky, přesně v těch místech. já bych neplašila, a až by byla cesta k vetoj, zeptala bych se. Ono se jim to dělá, blandíra toho má po těle habakůk. Ale zase tě nechci zlehkomyslnět, nevidím to.

Mám trochu obavy, že vet mu to bude chtít hned kuchnout..

rozumnej ne, páč není důvod.

cernej caj

TY VOLE, TO SOU KRÁSNÝ, KRÁSNÝ FOTKY!!!! To za to tahání stativu stálo

TAHLE , TO JE DRAHOKAM:

Vero

a buldozér změnil repertoár, cíplýma rybala asi už voní dost, tak si dal dneska u rybníka pořádně zaležený suši

To je prase, prase, prase!! Zabilas ho?

Janiii

a ešče mi vypadla bílá plomba takže ráno volám zubařce. to jsou vyhlídky!!!

éééééééééjch, chudero nebohé!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:20
- Nahlásit

Fajka
a scéna končila tím že ležel na zádech a všechny čtyři kopyta nahoru

to je kretééén, kretééén asi bych na tvým místě potřebovala pemprzy

Vero

děsně se mi líbí,jak si bábrle užívá, musíme si z ní fšicí brát vzor, že věk není důležitej.

jo to si teda užívá, fakt na maximum. A já jsem ráda, a jsem ráda i za tu zahradu, protože tam de-facto může být nejvíc svobodná a dělat si co chce (když mi nevyhrabe cuketu a nesežere snídani ), venku normálně jí mám hodně pod dozorem ať už v civilizaci a nebo v poli. Sice navolno,a le pořád si jí stahuju k sobě, Ešátor má proti ní hodně svobody, protože ho zmáknu hlasem, u ní si nejsem jistá. No a na tý zahradě si dělá co chce. Jsem moc ráda, že si to takhle může užívat, fakt, je to tak hodnej pes, zaslouží si to .

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:26
- Nahlásit

denyk
Mám trochu obavy, že vet mu to bude chtít hned kuchnout....
spíš bych řekla že teda nějakej pečlivka bude chtít dělat biopsii, mě teda náš vet řekl nechat to bejt
stejně je to furt lepší než bradavice, když si vzpomenu jak si kdysi Aran strhnul obr bradavici za uchem, to byl humus, bradavici bych odstranit nechala, ale bulku ne

PetraK
koukám jde vám to furt krásně, Blanimíra vás naučí schovávat jídlo co? to už máme doma taky zažitý, od tý doby co je Kim vykastrovanej to jinak nejde, pokud nechceme zůstat o hladu

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:29
- Nahlásit

PetraK
To je prase, prase, prase!! Zabilas ho?

sem ho nemohla zabít, páč mezitím přišel na zavolání a zbytek suši tam zanechal...... von si to tak sichruje, aby nebyl zabitej

venku normálně jí mám hodně pod dozorem
já stejně teda obdivuju, že ji můžeš mít na volno. já než se toho odvážila, k tomu došla...pěkně vám to spolu holt šlape

denyk
pro svůj klid to ukaž, ale podle mě není potřeba nějak spěchat.

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:32
- Nahlásit

PetraK
Ešuso-Fajfkatý vyprávění zde:
na okamžik jsi mě vykolejila z hlediska časoprostoru

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:36
- Nahlásit

Ještě jednou díky všem, budu to pozorovat, kdyby se to nějak měnilo, zajedu určitě

PetraK
krásný povídání o pižlách, až jsem slzela málem....

My šli s Tomem (můj přítel, né péf) do NDR, šla jsem ho vyprovodit na nádro na vlakóz a kousek za čárou, německý polísmeni, jeden stáhnul vokýnko a ptá se esli éto vizsla???
A já jasně, vizslá a prej jestli holka blbeček že .
No budiž mu vomluvenkou, že Bukíš je drobnější, tak ho mají většinou za štěndo....

Holky, potřébuju dárek přítelíčkovi, má příští týden nározky a
chtěla bych mu dát nějaký krásný padárok, přemýšlím nad Malým princem s věnováním, nebo Čtyři dohody...nevím,
moc ho ještě neznám, jen vím, že je to moc citlivý člobrda
(nějaký tip na podobnou knígu nemáte?)

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:40
- Nahlásit

cernej caj
fotečká opravdu hezká, kdybychom šli do Kyjovského údolí až budeš u mě v hostelu, dají se tam pořídit tóže krásné fotečkííí
toš kukaj
http://www.gwp.cz/fotogalerie/krajina-landscape/ev ropa/ceska-republika/130-krinice-v-kyjovskem-udoli .html

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 09:55
- Nahlásit

Maya

Blanimíra vás naučí schovávat jídlo co?
.

jo!! sviňa jedna zrzatá

co je Kim vykastrovanej to jinak nejde,

asi se budu muset učit nový věci fakt. Před Ešusem můžu nechat ležet na stolku biftek a odejít a nic. tohle je pro mě nezvyk , ona je navíc děsnej akrobat..

Vero

tak sichruje, aby nebyl zabitej

háájzl jeden smrdutej vyčůranej!

že ji můžeš mít na volno.

ona hodně dobře reaguje. Navíc mi pomáhá Ešus. Je žravá, pořád si hlídá, jestli neotevřu ledvinku . U nás v polích/lukách, kde je vysokej porost si to nelajsnu, tam je na stopce, tam ani zatím tolik nevnímá, tam si tou stopkou musím pomáhat. včera jsem jí moc musela vychválit /ona je nadšená, když jí člověk chválí, pro ní je odměna opravdu i jen ta pochvala a podrbání, to je výhoda /, byla tma a na lavičce někdo s výmarem - tuším fena odvedle, Blanďa poslechla, hodná byla, Ešus taky poslechnul, prošli jsme /za obojky jsem je držela/ a pak si pěkně mastili dopředu. Nechápu, jak je to možný, ale ona třeba krásně reaguje na náš povel - cesta! - skorem od hned, nechá se tím stáhnout, když leze do křoví. No doufám, že jí nedůvěřuju přes míru

a okamžik jsi mě vykolejila z hlediska časoprostoru

no mám to trochek posunutý, pravda,a le to už je skorem tradice, myslím

<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání