Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:36
- Nahlásit

PetraK
si vem fusky?
nemám, ještě jsem nedorostla genialitě černého čaje nosit je sebou v tašce/mít je v šuplíku nebo co to s nima dělá
musím počkat na odpoledne, to se tu oteplí

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:37
- Nahlásit

teda ty aktuální černý humory mě vždycky rozsekaj

Přeci jenom jsme ostrá země, která se nebojí hájit své občany. Dvě otrávené Češky v Egyptě a už pětistovka zastřelených egypťanů, padlá vláda, prezident v base...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:41
- Nahlásit

Maya

e/mít je v šuplíku

to mám já , velmi dobrý tah.

Přeci jenom jsme ostrá země,

strašlivý

lidi hele, jak jsem včera loupala ten nádhernej domácí česnek, tak je fakt mega silnej, mě děsně z toho pálej prstiky. a to jsem naloupala jen tři sklénky. U toho zbytku scípnu.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:46
- Nahlásit

PetraK
mě děsně z toho pálej prstiky. a to jsem naloupala jen tři sklénky.
asi jedině si vzít rukavice a nebo http://eshop.tescoma.cz/priprava-a-zpracovani-potr avin/kuchynske-naradi-a-pomucky/presto/420194-loup ac-na-cesnek-presto

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:50
- Nahlásit

Maya

nad rukavicema jsem taky uvažovala, ale neumím v tom dělat nic, natož jemnou práci. loupáček na tohle asi ne, potřebuju ty stroužky nenarušený.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:55
- Nahlásit

Fajka
včera mě volala moje kamarádka musela nechat odejít svojí ani né sedmiletou fenku luisiánku
to je šílený
ideální pes na dogtreking!!! ten nebé frfňat po 50 kilákách že už ho bolej pacičkyyyy
však jsou treky v plánu, místo něj budu frfňat já
nevim jestli znáš, máš, či čteš knihu, Poslušnost i bez vodítka...
mám ji v plánu, ale zatím jsem se nedostala k tomu si ji sehnat. Fakt je, že on už se dost srovnal a teď už mi to nepřijde tak na tipy co s tím, ale na prášky na hlavu pro mě a spoustu trpělivosti, protože největší problém jsou některá místa, takže nám nezbývá, než courat furt okolo a ochozovat to, což mě fakt děsně nebaví, prudí a obtěžuje

PetraK
Myslím, že včera a dneska to byl největší posun. A Blandíra má radost, že umí votočku a může taky něco dělat.
bombááááááááááááááá ste ouplně nejlepčejší!

Maya
ta kniha o pozitivních metodách co jsem si koupila nedávno taky není špatná
co sis koupiláááá??

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:58
- Nahlásit

trička, nejvíc by se mi líbílo tohle
http://www.tshirthell.com/funny-shirts/i-support-b alloon-animal-rights

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 10:59
- Nahlásit

birma
co sis koupiláááá??
http://www.krmivo-barf.cz/cz-detail-814331-pozitiv ni-metody-vychovy-psa.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

ste ouplně nejlepčejší!

vona je, vona. Jde to samo prostě. A já mám lidi tak úplně šílenou radost z toho, jak vona si to užívá fšécko. Jak se šmrdolí venku, jak si lábuší, když do sebe futruje maso se zeleninou (ovšem musí být lehce ovařená, s kapkou oleje a bylinkama , megera jedna ), jak si spokojeně odpočívá a protahuje haxny po lítání v loukách. Může být něco hezčího?? nemůůůůůžeee, nemůůůůže.
a už vim koho mi připomíná, tím jak je furt v akci. Kdo jste četl mýho oblíbence Herriotta?? Pamatujete se na ten příběh se setrem, kterej byl tejranej a zavřenej v kůlně??? Jak to vypadalo, že jediný co se dá je ho utratit a jak tam byla ta paní, co furt někde lítala po městě a tvrdila, že Herriott je na prt a furt si jela ten životabudič?? a Herriot tehdy právě říkal, že jediný co toho psa může zachránit je nějakej pořádnej životabudič (páč si říkal, že jediný co by psovi mohlo pomoct, by byla neuvěřitelná dávka péče a opečovávání a chtěl aby si ho vzala? Což ona nakonec udělala? Tak takhle akční je Blanimíra, všechno jí zajímá, všechno musí vidět, do všeho strčit nos,očíhnout to, okomentovat, všechno stihnout, všude být. Nikdo jí nestíháme

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:06
- Nahlásit

PetraK
stejně by to bylo zajímavý zjistit, co s ní bylo dřív, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:09
- Nahlásit

Maya

jo, bylo, ale já se toho , pravda, trochu bojím. Nechci aby šla do někam, kde o ní de-facto není zájem. Zas na druhou stranu, jak tu psal někdo o tom důchoďáku - tuším impact - navrtalo mě to, určitě by ten člověk pak byl rád,, kdyby věděl, jak se má. Jsem rozpolcená.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:16
- Nahlásit

PetraK
no myslím, že pravděpodobnost, že by jí někdo chtěl zpátky, je dost malá, byla v útulku dlouho, kdyby jí někdo hledal, dávno by jí našel
ale stejně ani neutuším, jak by se dalo něco dohledat o anonymním psovi, tak maximálně by ti asi v útulku řekli, kde jí odchytli, ale to nic neznamená

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:22
- Nahlásit

Maya

ona je čipovaná, a podle mě byla původně opečováváná -viz všechny ty operace, to že nemá na harddisku nahranýho nic špatnýho (nebo to aspoň zatím nevylezlo), to že byla příšerně tlustá, sápe se na gauče a křesla) . Přemýšlím nad tím, jestli se vydat po tom čipu.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:38
- Nahlásit

PetraK
jestli se vydat po tom čipu
legálně ti stejně na číslo čipu nikdo žádnou adresu neřekne

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:38
- Nahlásit

PetraK
a teda v Troji obesílají majitele čipovaných psů písemně a čekají měsíc na odpověď, tudíž myslím, že u ní to taky proběhlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 11:44
- Nahlásit

Maya

Troji obesílají
jojo, to vím, to říkali, že majitel se neozval.

legálně ti stejně na číslo čipu nikdo žádnou adresu neřekne

a jak vy jste přišli na toho umřelýho majitele?? Mně teď straší v hlavě ten důchoďák. Ona měla vodítko obojek na sobě... .

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:01
- Nahlásit

PetraK
jak vy jste přišli na toho umřelýho majitele??
pes byl s PP, takže klasika plemenka, chovatel, majitel
tak zkusila sis alespoň prověřit, jestli je ten čip někde registrovanej? tam ti to adresu neukáže, jen plemeno psa případně jméno psa, majitele při nahlášení obesílají registry taky,

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:04
- Nahlásit

Maya

tak zkusila sis alespoň prověřit,

ne-e, jsem nebyla schopná ještě ničehož ohledně papírů, musím jí přihlásit taky, tak to vezmu šmahem. registrovanej bejt musí, ne? když dohledali majitele, kterej se neozval

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
však jsou treky v plánu, místo něj budu frfňat já
nechceš vyrazit do Jizerek a frfňat tam s náma příští víkend tam jdem 45 a v říjnu ten long

mám ji v plánu, ale zatím jsem se nedostala k tomu si ji sehnat
tak až budeš přemýšlet na tím jakou nebo co k ježuchoj tak si napiš vo tudle, jsou tam fakt dost dobrý rady jak pořešit některý pro někoho nepořešitelný nebo hůře řešitelný věci
já jí doslova hltám a co sem zatím aplikovala na jelito tak to funguje...ještě docvičit a upevnit

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:22
- Nahlásit

Maya
co sis koupiláááá??
http://www.krmivo-barf.cz/cz-detail-814331-pozitiv ni-metody-vychovy-psa.html

to vypadá taky guut, tak tu si asi napíšu na seznam do kolonky Nutně potřebuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:26
- Nahlásit

mňáááám vyrobila jsem fčéra evidentně vynikající humus. I šéf si pochvaloval a to on je v něm odborník. Miluju tuhle matlaninu

Fajka

dorazil odkaz s botama?

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:27
- Nahlásit

Maya
to vypadá dobře ta knížka

Fajka
nechceš vyrazit do Jizerek a frfňat tam s náma příští víkend tam jdem 45 a v říjnu ten long
no vidiš, to mi psala čaj asi před tejdnem a já jí ještě neodpověděla
jedem v září do Novohradek, ten říjen teď moc nevidim, protože je možný, že pojedu na podzim tak na měsíc k ex a to bych to měla hodně z ruky, zvlášť když Adam odmítá vlaky a jinou veřejnou dopravu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:33
- Nahlásit

PetraK
dorazil odkaz s botama?
du juknout !

vyrobila jsem fčéra evidentně vynikající humus. I šéf si pochvaloval a to on je v něm odborník. Miluju tuhle matlaninu
hu-mus? re-cept?

birma
ten říjen teď moc nevidim, protože je možný, že pojedu na podzim tak na
ahááá škodááá, tak třá příště na nějaký jiný akci

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:36
- Nahlásit

PetraK
registrovanej bejt musí, ne? když dohledali majitele, kterej se neozval
tak asi jo, záleží kde, třeba mohla bejt pražanda registrovaná jen na magistrátě nebo tak něco, to chce prolejzt registry a zkontrolovat si to, jednou jsem hledala čip a ukázalo mi to, že je registrovaný na veterináře, to se tam ukáže, tak hned se vědělo město

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:38
- Nahlásit

PetraK
jo dorazil
večer na to mrknu až bé čas, ted mě honí číf a nesítáááám

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:40
- Nahlásit

Fajka
hu-mus? re-cept?

skvělá věc. Koupíš cizrnu /mají i v Penny, říká se tomu římský hrách/, namočíš přes noc, uvaříš (já to dala vařit hned ráno, jak jsem vstala a než jsem odešla do práce jsem to vypnula a ono to pak i došlo, a bylo navíc vychladlý a dalo se hned dělat/ a rozmixuješ v robotu, přilejváš olej olivový,já dávám i trochu slunečnicového dobrého, osolíš, přidáš nastrouhaný česnek, citronovou šťávu, vše podle chuti. je dobrý- ale ne nutný tam dát třebas pastu ze sezamových semínek, já jí nemám, tak to dělám tak, že tam ty semínka nasypu hned na začátku mixování. Vůbec to neva. Včera jsem zkusmo přidala i chilli papričky-pravda jen nakládaný, ale mooc dobrý je to, fakt. Maže se třeba na chleba, arabský chleba, já si v tom dneska máčela zeleninu, co jsem měla k snídani-teda ne máčela, ale nabírala jsem to tím, je to fakt moc dobrý. I k masu.

stejně jako quacamole! to je úplně výborná věc k masu a zelenině. Rozmixuješ avokádo a zase přidáš sůl, citronovou šťávu, česnek, chilli papričky a trošku rajčete. GŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮT lahůdka.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:41
- Nahlásit

Fajka
ahááá škodááá, tak třá příště na nějaký jiný akci
jj třeba se to ještě změní a nepojedem k němu, tak bychom třeba vyrazili, ale to bych věděla maximálně tejden předem...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:41
- Nahlásit

Maya

a do toho registru můžu i já jako obyč občan, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 12:53
- Nahlásit

ženský - kdo potřebuje holinky - tak trochu holčičí - mají v Pinďourovi, neboli v Penny. Ode dneška. Vysílám tam mámu, myslím, že do polí na prochajdy se mi šiknou. A jsou vzhledný. a nejsou drahý.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2013 13:03 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
a do toho registru můžu i já jako obyč občan, jo?
jo, na stránkách můžeš zkontrolovat jestli je tam čip registrovanej, ukáže to jen údaje, který povolil majitel, obvykle plemeno, pes/fena atd., adresu samozřejmě ne, pokud na registru nahlášíš psa jako nalezeného, tak oni kontaktují majitele sami

edit: teda chci říct, jestli je ten čip někde registrovanej, tak je tam furt adresa bejvalého majitele, takže kdyby se ti ztratila, tak je průser

<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání