Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:12
- Nahlásit

Maya
ty fotky jsou supééér, teda, OBĚ

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:19
- Nahlásit

Maya

heh předpokládám , že ten ohýnek, je tam jen nakamuflovanej. Jinak dobrý - rammštajní ohnivá vižla převlečená za faraona

já mám zimní variantu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:21
- Nahlásit

Maya
mám to stejně, pokud je člověk jinak čistej a tak, tak je mi v podstatě jedno co má kdo na sobě, ale samo okem spočinu na někom kdo je podle mého gusta, třeba s botama vagabond

bingo.

ad ty vagabondí sandály, tehdy měli právě několikero verzí od úplnejch placek, kotníkáče, nad kotníky a pak tyhle lásky moje. Mít víc prachůch, koupila bych si je všechny . a stejně je to všivárna, v germánsku jsou fakt o půlku!! levnější, než to co já za ně tehdy dala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:25
- Nahlásit

tak jasny, ze fuska v lodickach je des. Ja nosim fusky nejen do lesa ale i do prace a je mi fucik co si o me mysli jini. Kdyz sem v 15ti nosila maskace a kanady a cernou mikinu harley davidson s potetovanym boxerem (psem), v saline se ode me odtahovali lidi a blbe cumeli tez a to sem nesmrdela a nedelala borcus.

Taky me to stve, s tema dobrejma vecma, clovek se pak musi spokojit s horsim

Denyk
Jo k mejm merelkam, ja mam tu usen, nubuk asi, ale ja koupila jeste do zasoby ten starej model, co do nej narvu hnatu, loni sem sehnala vyprodejovej kus na netu... A prvni sem zacla nosit snad pred 6ti lety ten model, ty novy neobuju, sou uzky

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:30 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
v 15ti nosila maskace a kanady a cernou mikinu harley davidson s potetovanym boxerem (psem),
hele to je ovšem výrazně, ale výrazně lepší než fusky v lodičkách

hm že by se na mě byli tuhle na pohotovosti dívali divně, páč maskáče byly nezvyklej vohoz?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:31
- Nahlásit

cernej caj

tak jasny, ze fuska v lodickach je des

no ale zas na druhou stranu - kdo to řekl, že jo? Proč se tomu člověk směje? Hm? pak se chovám stejně, jako ty co na mě koukaj dívně a já se tím bavím /mluvím za sebe/, ale tak mě to přijde hlavně fakt blbý, ta lodička pak ztrácí ten půvab a smysl.

v saline se ode me odtahovali lidi a blbe cumeli tez a to sem nesmrdela a nedelala borcus.

no! a hned jsi měla hodně místa

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 16:34
- Nahlásit

PetraK
no ale zas na druhou stranu - kdo to řekl, že jo? Proč se tomu člověk směje?
nad tím jsem se zrovna zamejšlela.
mně se to nelíbí - ale neměla bych jinej názor, kdyby "se" to nosilo? no. co já vím.
a kdo vůbec určil, že si má ženská holit nohy, jinak je cuchta, a chlap nikoli? nebo proč si má ženská malovat na xicht vobličej či opačně a chlap ne? proč chlap nesmí v létě v sukních? celý je to nadiktovaný, svoboda nula, náš vkus taky není svobodnej. howgh

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 17:03
- Nahlásit

Vero
mě jednou odmítla žesnká když sem zvažovala novej telefon a byla sem v maskáčích a černým tílku ukázat novej telefon z výlohy a měla milion keců, tak sem se obrátila mailem na zaměstnavatele (kupovala sem tam mobili sobě, našim, kámošce), že mě nechtěla ukázat telefon a že mi je to líto že jako stálé zákaznici mi řekla, že telefon za 5 000 mi musí stačit se dívat přes výlohu a že jestli ho chcu nebo nechcu... a odepsali mi, že od dotyčné paní prodavačky dostali zcela jinou verzi a že mi kriminál prej pomalu koukal i z uší... no napsali to jakože slušně, ale fakt bába stará ježibába, už tam nikdy nenakoupím.

PetraK
no je mě jedno kdo to řek, mě se to nelíbí a to už je co říct, páč já su schopná mít kostkovaný triko s puntíkatým svetrem a nechápu, co je na tom divnýho

Vero
jestli bys mela jinej nazor, nevim. ponozky v sandalech se nenosi ale ja to delam, je mi to pohodlny a nijak se mi to neekluje. Ponozky v lodickach se mi taky neeklujou, ale pokud mam lodicky a chci byt za damu, tak podle me tam ta ponozka proste nepatri vzhledem k eleganci. Na druhou stranu treba zenska v minisortkach s lodickama a barevnejma fuskama bude zas asi vypadat jinak, nejak "normalneji" nez zenska v kostymku...

já si nohy třeba neholím a je mě putna, co si myslé ostatní a nemaluju se vůbec, vyjímečně řasenk a ještě vyjímečněj hodně tenkou linku jen těsně nad řasy a já se cítím slavnostnej, páč to jinak nenosím a hafo lidí to ani nepozná

tzn. Můj vkus je svobodně omezovanej tím, co je k dostání

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 17:17
- Nahlásit

cernej caj
a že mi kriminál prej pomalu koukal i z uší
ty vole.
ty vole.
asi začnu maskáče nosit nějak důslednějc než se psem a dělat si taky výzkumy..

já si nohy třeba neholím a je mě putna, co si myslé ostatní
tak to seš buď fakt hodně odvážná, nebo nosíš furt dlouhý gatě.
a nebo nemáš nohy chlupatý jak chlap.
já jo a to bych fakt nedala, tak chodit mezi lidi. mi by přišlo, že se shazuju nebo co. sukně a chlupatý nohy, ... jsem konvenční, vida mně!

Můj vkus je svobodně omezovanej tím, co je k dostání

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 17:22
- Nahlásit

Jinak teda já s tím výše popsaným nemám problém, holením ani malováním do práce a tak dál, ani s tím, když to někdo nedělá, mně to je fuk, pokud čék nesmrdí a nedělá bordel a je svůj. Jen jsem se tak zamyslela, že některý věci se berou za samozřejmý a přitom nejsou.... páč proč by kostkovaný triko nemělo bejt k puntíkatýmu svetru? páč to někdo řekl. hm.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 17:38
- Nahlásit

Vero
obcas nosim i kratasy, ale je fakt, ze nemam tlusty cerny chlupy jako vopice a ze na me obcas blbe cumej fifleny v buse je mi putna.

to vis, ja koupila u cinanu luksus za 70kace, odchodila sem v tom semestr na vejsce a tak 2 roky do prace a ted sou uz hnusny jen na ven, vytahany, vybledly, postupovany...

jojo, treba to holenia malovani se jakoze bere jako samozrejmenost vetsinou, ale nechapu proc... kamosku to dycky bylo do oci, tak mi dycky rikala, ze to k sobe neladi, ale ona je estetka, studovala to i na skole, tak na to ma jinej nazor. ja estet nejsu a rozeznavam 16 zakladnich barev a ze lososova neni ruzova me nikdo nevymluvi

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 17:58
- Nahlásit

cernej caj
bere jako samozrejmenost vetsinou, ale nechapu proc...
tak můžeme jít ještě dál a uvažovat, proč se bere za samozřejmé nebo správné nesmrdět nebo mít v kuchyni čisto, a nikoli naopak?
kus osvědčené strategie v tom holt bude, po staletí, lidi se zkrášlovali, aby byli sexy, odpradávna, vždy podle aktuální normy, a fungovalo to tak.
a pak někdo má jinou estetiku, nebo sexy bejt se svýma zkušenostma nechce, stejně jako někdo nechce mít děti nebo odmalička už nevozí kočárek. a ve všech případech bude za divnýho, protože vybočuje. likvidovat odlišné jedince je taky prastará osvědčená strategie pro zachování řádu společnosti..... když budu chtít místo práce filozofovat

rozeznavam 16 zakladnich barev
tolik???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 18:38
- Nahlásit

Vero
ale mě přijde trošku rozdíl v tom, že je člověk čistý a nesmrdí (hygiena, předcházení nemocem atd) a to, zda se člověk maluje, to je prostě jen a pouze věc estetiky, protože lidem přirozenost dneska přijde nezajímavá, fádní a dost často ani ne hezká a tak je třeba vše přikrášlit, aby se ženy cítili chtěné, aby je muži chtěli... nevím, přijde mi prostě jako zhýralost mít dneska jako normu, že žena musí být namalovaná...

já si právě vůbec nemyslím, že když nebudu namalovaná, nemůžu být hezká... a přijde mi docela děs ten kult toho že namalovaná = hezká a nenamalovaná = škaredá fuchtle.

tolik???
dodám, že na černobílým monitoru;)

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 20:09
- Nahlásit

cernej caj
Vero
ono ženský se malovaly tak nějak vždycky, akorát dneska to je v extrému a pokud toho není na ksichtě tuny, tak jako by nebylo, stejně tak vyholování je móda posledních pár let a jak to přišlo, zase to odejde, holt oboje důsledek skvělého marketingu výrobců příslušných propriet, to je stejný jak s gelovejma nehtama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 20:12
- Nahlásit

Maya
ono ženský se malovaly tak nějak vždycky, akorát dneska to je v extrému
pěkně si to vystihla, tak nějak to myslím ale neumím to vyjádřit.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 20:16
- Nahlásit

cernej caj
no já se nemaluju, protože jak to mám dýl na ksichtě, tak mám vyrážku a neholím si nohy, protože tam má tak tři světlý chlupy skoro neviditelný, kdybych měla nohy jak šimpanz tak nevím jestli by mě to donutilo, v mládí možná jo, teď už mě tyhle věci neberou, alespoň ušetřím a můžu si koupit tu mp3, zejtra mi jí přivezou

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 20:19
- Nahlásit

to je dobrý, by mě zajímalo, jeslti mu manželka poděkuje za záchranu psa a nebo mu to dá pěkně sežrat
http://www.novinky.cz/koktejl/310441-z-potapejici- se-lodi-nejprve-zachranil-sveho-psa-az-pak-se-vrat il-pro-manzelku.html

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 20:39
- Nahlásit

cernej caj
ale mě přijde trošku rozdíl v tom, že je člověk čistý a nesmrdí (hygiena, předcházení nemocem atd) a to, zda se člověk maluje, to je prostě jen a pouze věc estetiky
ale jasně, to jsem asi blbě napsala.
myslela jsem to tak, že existujou normy, konvence zvnějšku. a tam patří jak úprava člověka, tak věci pořádku, slušnýho chování atd atd- všecko to je konvence nějaká a vlastně nevím, odkud to zpochybnit a odkud třeba už ne.
samozřejmě že nesrovnávám nenamalovaná=špinavá, to ani náhodou

á si právě vůbec nemyslím, že když nebudu namalovaná, nemůžu být hezká... a přijde mi docela děs ten kult toho že namalovaná = hezká a nenamalovaná = škaredá fuchtle.
já si to taky nemyslím, že to je takhle.
je to věc estetiky toho kterýho člověka.
sama bych vedle "správně" nalíčených bab neuspěla, jsem v tom střídmá, mám ráda přirozenej vzhled.

Maya
ono ženský se malovaly tak nějak vždycky, akorát dneska to je v extrému a pokud toho není na ksichtě tuny, tak jako by nebylo
nevím, esi je to dneska víc v extrému, dřív zas byly šněrovačky, vysoký účesy, paruky, honzíky, mně to přijde poněkud vyhrocenější ne jen mejkap, móda spíš kapku povoluje ne? že si můžeme vzít, co chceme. nehledě na módu třeba když se podíváme na afričanky s jejich kruhama, nebo do historie na čínský podvazování noh holčičkám. myslím je to dneska celkem dobrý ještě.

kdybych měla nohy jak šimpanz tak nevím jestli by mě todonutilo, v mládí možná jo, teď už mě tyhle věci neberou,
hele holky to je dobrý, konečně jsem ve společnosti, ve které jsem v podstatě fiflena
páč jinde jsem spíš ta přírodní, bez tun nátěru a bez rtěnky, takže jako dyby nebylo

jby mě zajímalo, jeslti mu manželka poděkuje za záchranu psa a nebo mu to dá pěkně sežrat
vsaďme se!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 20:56
- Nahlásit

vero
Fifleno jedna
Nojo, aspon ses jednou ta normalni ;)

Jo, snerovacky a deformace nohou, des...

Tak treba manzelka umi lip plavat

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 20:57 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Tak treba manzelka umi lip plavat

nebo zachovat chladnou hlavu aspoň, pes by zatím zpanikařil a utopil se, já to chápu- jen esi to manželka chápe taky, je otázka

Nojo, aspon ses jednou ta normalni
to je poněkud neznámý jev

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 21:50
- Nahlásit

Štófini dneska byli hodní, nechali nás jít na pívo. Začali u nás čepovat Svijánky a Brtnik donutil svou tchýňu píti velký pívo a hned dvě /máma vypije jen jedno malý a dál končí / a ešče v rychlým tempu myslím, že máma dlouho neměla takovej mejdan , byla čurina a máma byla moc spokojená. Zní to jako rodina alkehůliků ale nejni to tak .
Mám radost ze Štófínků, zaštěkali jen když tu někdo zvonil a pak bylo ticho, snad se to uklidní. Dneska jsme cárali sídlákem pěkně s Blanimírou navolno a učili se chooodnik a čekeeej . Blanimíra chtěla sežrat labradůřici, páč si hrála s Ešátorem a vůbec byla moc pěkná a mladá a pohyblivá , řekla jsem jí, že když nebude držet hubu, tak jí zmlátim , vybrala si, že nebude zmlácená . Pak jsme potkali netopejra převlečenýho za psa, neboli frbula s obříma ušima, ptala jsem se paničky, kolik kanálů na ty jeho uši chytěj .Blanimíra z něj byla očarovaná,hráli si a mlátili se- hlavně vona jeho, on si netroufal. Ešus nadával, já jsem nadávala jemu, pak si vykoledoval - piškot, páč držel hubu . Pak jsme potkali pudlici, tu Blanimíra neřešila. tak si taky vykoledovala piškota. Teď tu oba ležej a žvejkaj bůvolí kostě. Seberu jim to, musíme jít ven, chce se mi spáti.

Nohy si holim -páč bysem myslim byla chlupatec, holení mi přijde dobrý teda - obecně. Maluju se taky, páč nejsem pak tak vošklivá, ale jen trochek - voči a hubu, nedělám si fasádu tak že bych musela fstávat týden dopředu. Ale se mi líbí, když mám divně namalovaný voči, zrovna dneska jsem si koupila rétěnku - v mrtvolný barvě. Brůtice by mohla vyprávět co to bylo za scénku

jdu ven.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 22:08
- Nahlásit

čtu si článek na novinkách o Napoleonovi a jeho mladý ženě, už tenkrát teda taky měli věci
Jednou mu manželka bezelstně oznámila, že udělila audienci kancléři Cambacéresovi, když ještě ležela v posteli. Manžel ji pokáral: „Přeji si, abyste za žádných okolností a pod žádnou záminkou nikoho nepřijímala, dokud ležíte v posteli. To je dovoleno až po třicátém roku věku.“

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 22:23
- Nahlásit

Maya
To je dovoleno až po třicátém roku věku.“

to už by to zasejc mělo být ale zakázaný, ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 22:35 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Maya

PetraK
hele

taky dobře ujetý

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 23:38
- Nahlásit

tak jsem byla v dívadle a vy ste toho zatim tolik nadrásaly

v maskáčích trajdám už skoro všude (dneska obchod a pošta) a pokud neni zima a nedoplnim je nějakou pořádnou mikinou, tak je to každýmu fučík. Nohy si holim, když mám náladu a čas. Líčim se pokud mám náladu a pak buď málo, nebo šíleně (dnes jsem absolvovala divadlo s hnědošedou pusou máma trpěla, ale mě se to líbí v pubertě jsem nosívala i modrou, ale to už si nějak odpustim)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 06:53
- Nahlásit

birma
na cem ste byli?

ja se musim nekde kouknout po tech kratasich, co mas. Ty sou fakt mega luxusne bozi, po nich slintam dycky kdyz v nich davas foto nebo video a to davas furt

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 08:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

dneska to na koupání asi nebude?

jsem ráno potkala sousedku a vyžádala si od ní hlásání , tak krom tý minulý středy, kdy jsme byli nakoupit, prý dobrý, ale že to neřeší, že o ní jinak nevědí. juch, jsem ráda, včera taky byli zticha, tak snad to půjde???
a dneska ráno se mi podařilo Blandíru rozehrát. Se špuntem od žampuňksýho, kterej si Ešus někde usyslil a včera ho důležitě vytáhnul a vytahoval se tam s ním. Tak dneska ráno jsem nejdřív "pocvičila" hovadinky s Ešátorem, Blanka si pocvičila pobyt na pelíšku, pak jsem to prohodila a "náhodou" jsem našla tu úžasnost. Byla roztomilá, pipi zrzavá. Zas mi za to ukousla ruku

Jsem zas ale naštvaná, Růžofčin syn dostal od prarodičů jakýsi ptactvo, bez domluvy s rodičema. Chápu i Růžofku, že jí to naštvalo, i chápu, že to domů nechce. Není každej prostě na zvěř, natož aby po ní doma uklízel a že po ptactvu se sakra musí. No ale co už nechápu, že se teda udělá nějakej budnik na zahradě a tam to prostě bude, I přes zimu Lidi jsou dementi.

Vero

hele

TÝ JO!! TY SOU!!! slintám a závidím
taky dobře ujetý

birma
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 08:52
- Nahlásit

cernej caj
už třetim rokem chodíváme v Létě na Rozmarné léto. Je to snad nejlepší představení co znám. Včera to byla dost prča, protože herci měli sem tam zásek a výtlem, dokonce jednou za Kateřinu Důrovou musel repliku odříkat vypravěč
se podivej, já už mám ty první zúžený, protože mi padaly furt (ty dvoje co mám jsou tyhle a tyhle - ty druhý nemaj v pase gumu, což mi přijde lepší, když do nich narveš něco těžšího)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:03
- Nahlásit

PetraK
sikovna holka, fakt moc a ze ji to kousanijeste nepreslo

tak snad aspon na zimu vemou domu?

birma
tak to musela byt supr komedie teda

podle obrazku vypadaj uplne stejne, akorat v barve rozdil... sou fakt supr, bych snad i objednala na blind ale nerada kupuju veci bez zkusani z jaky sou latky? ale velikost kdyz rifle mam 29 tak to by me tady velikost 29 teda mela sedet?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2013 09:08
- Nahlásit

cernej caj
a ze ji to kousanijeste nepreslo

ne, miluje to, má to jako návyk ale už je u toho normální a jak se ozve au, brzdí a jen si hlodá. Používám to občas jako odměnu , preferuje levou, blbý je, že tam mám ty hodinky

Lidi já sem fakt hrozně ráda, že jí máme / když dneska ráno zas přišla o hluch a šla šmejdit do křoví , ale přišla, to je fajn. řekla sem jí, že je hrozivá prasnice, že hrozivější prasnici neznám, měla z nového titulu radost /

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání