| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 11:49
- Nahlásit
našla jsem online shop přímo výrobce
http://www.stylight.de/Vagabond/
ale nevidím je tam a nemám čas to prohledávat tak zkus juknout..jináč pokud neposílaj do čech , tak není problém mám v německou dobrou duši která by mě je objednala a poslala
takže todle není problém.. jen essi ještě jsou k mání nemůžu najít... ale kdyžtak můžu napsat výrobci
jaký máš číslo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 11:54
- Nahlásit
PetraK
zkus ještě obchod mirapodo.de, mě to tady v práci blbne, ale teoreticky by je tam možná mohli mít
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 11:56
- Nahlásit
PetraK
moje germánština je v cajku, u těchhle stránek mi spíš selhává logika, ne jazyk..... obávám se, že vo tom fakt jen kecají. prozkoumám to dyžtak pozdějc nebo Fajfka obchodnice třá to rozlouskne dřív.
Maya
ty jsou taky dobrý
anebo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 11:58
- Nahlásit
když klikneš "zum shop", už botky zmizijou.... navíc tam není číslo výrobku, aby se to dalo strčit do vyhledávače v ešopě jiné. to bé marný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:06
- Nahlásit
Maya
me se takovy boty vubec nelibi, ty otevreny, a kdyby meli zavrenej spodek tak sou uz divny... ale zavrenej spodek a pekne bota pres lytko polootevrena, to bych brala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:18
- Nahlásit
Maya
na mirapodo jsem našla jenom ty malý šedivý.
Jinak ale nechápu, proč si za ty peníze z Německa radši nekoupí králíka. Je diuná. Ešuska jedna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:39
- Nahlásit
cernej caj
zavrenej spodek a pekne bota pres lytko polootevrena, to bych brala
voni maj různý a tyhle uzavřený, si někde projeď celej sortiment vagabond a určitě si vybereš
kachna_
Jinak ale nechápu, proč si za ty peníze z Německa radši nekoupí králíka
a nebo třetí vižlu, že jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:44
- Nahlásit
Maya
zas takovej magor do bot nejsu kupovat drahy co bych mela 3x za rok... ale na stredni sem hodne slintala po jednech vagabondich, ale 4000 pro me byli tenkrat extremne mnogo. takovy jakoby kanady s tema prezkama, ale lehci a vyssi... no jen tak pro formu sem si je zkusila a neobula pres lytko
u me je s botama potiz. me se treba libi, ale nosim nakonec botasky a sportovni sandaly, takze nema smysl cokoly kupovat...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:48 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
u me je s botama potiz. me se treba libi, ale nosim nakonec botasky a sportovni sandaly, takze nema smysl cokoly kupovat...
to můžeš ale snadno změnit a nosit, co se ti líbí
a jak vlastně dopadl výběr botek na veselici?
no tim jich zezral hodne a taky hodne svestek a ma uz od vcera prujem
buldozer se zatím drží, faktem je, že nikdy neočesává nonstop od rána do večera, páč nemáme zahradu u domka
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:49
- Nahlásit
kachna_
Jinak ale nechápu, proč si za ty peníze z Německa radši nekoupí králíka
ty seš tááák pitomá, paní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 12:50
- Nahlásit
cernej caj
já už zas dám hodně na pohodlí, takže obvykle kupuju boty rieker, který jsou nejen hezký, ale i zdravotní
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 13:24
- Nahlásit
cernej caj
héle paní stejně kdybys prijéchala, ta prijécháš nejdříf vodpoledne a to budu samo už doma, z kolbenky chodím ve 14:30 půl de dovči je u mě v 10 doma, takže by to taky šlo néééé??? kdyžtak to domluvíme po emilu
Vero
jestli věřím v posmrtný život....
No asi tak, myslím, že kdybychom byli na světě jen jednou, bylo by to hrzně moc nespravedlivé, proč se někdo narodí třá jako dítě v Somálsku trpí hlady samý nemoce a pak umře...a někdo je boháč a neví co s prachama a celý život má pupekváloš....
Myslím, že tohle by nikdo nikdy nedopustil, proto si myslím, že posmrtný život je....
Ale je ještě moc brzo, nejsme ještě na tokové úrovni abychom to všechno pochopili, proto je to pro nás ještě tak trochu tajemství....
Asi tak to vidím já....
Jako vím, že všechny nemoci co se mi dějou jsou jen odrazem mé psychiky...toho, co právě prožívám....
Když mám nějaký zdravotní problém, většinou vím, kde se stala chyba a snažím se sama se svým tělem mluvit.
Njn já vím, že je to asi pro hodně lidí dost praštěný, ale funguje to...
PetraK
pobavila jsi mě s bábou f tramvaji, ano přesně o tom to je, jsou lidé, kteří jsou nasraní na celej svět hned ráno, když vstanou...a úsměvem je čék spolehlivě dostane a pak takovým svým vnitřním klidem ....vidím to dne a denně...
A bohužel, pořád platí ve většině případě toto:
Chceš - li někoho spolehlivě naštvat, dej mu najevo, jak jsi šťasten
A boténky jsou super ...taky mám kámošku v NDR - za potokem-Pražandu, tákže není problémos koupit z NDR cokoliv
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 13:31
- Nahlásit
Vero
nojo, ale ja nesnasim boty na holou nohu, do tohohle by fusky byli fakt divny a pak taky proc kupovat krasny vysoky boty kdyz je schovam pod dlouhejma riflema? navic ja botasky a sandaly miluju, sou pohodlny a krasny
no k evci sem se jeste nejak nedsotala... ale fakt uz musim. nasel kopyto
Maya
boty rieker sou uzky jak svina, zato kotnik a patu bych tam soupla 3x... spicku osekat a pri chuzi se mi brutalne zveda pata a klechta v tom silenym prostoru co tam je na otekly kotniky nemocnejch starejch zenskejch
denyk
to by slo teda i na to po+ut, kdybys vobetovala minimalne jeden pulden, mozna dva, ja bych prijela bud o pul 9 nebo o pul 11 vecer v patek. pak bych si mohla jet v utery po celych 3dnech dom coz by se dalo, pripadne ve stredu pak. 3 dny by aspon na zakladni pochozeni tech mostu a tak snad stacili.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 13:37
- Nahlásit
cernej caj
tak kotníky nevím, já rieker zatím měla jen sandále a polobotky pod kotníky a tam mi nic nekloktalo, jestli jsou úzký nevím, mě jsou akorát
tož co boty Ara? taky se mi zdály pěkný, ale ozkoušený nemám
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 13:56
- Nahlásit
cernej caj
ty nosíš dlouhý rifle aji v těchhle vědrech? a fusky v sandálech? to bych nezvládla to se ti pak fakt ale vysoká lukcucní bota nevyplatí vůbec, to je jasný.
denyk
Myslím, že tohle by nikdo nikdy nedopustil, proto si myslím, že posmrtný život je..
jenže to předpokládá věřit, že svět je uspořádán na nějaké zákonitosti spravedlnosti, nebo by měl, aspoň v neviditelné rovině, protože se jinak nedá smířit s tou faktickou hrůzou, že nic takového není. chtěla bych věřit, že je, v nějaké té jiné dimenzi, ale zatím to nedokážu překonat.
Jako vím, že všechny nemoci co se mi dějou jsou jen odrazem mé psychiky...toho, co právě prožívám....
Když mám nějaký zdravotní problém, většinou vím, kde se stala chyba a snažím se sama se svým tělem mluvit.
Njn já vím, že je to asi pro hodně lidí dost praštěný, ale funguje to...
ale tohle je v podstatě pravda, téměř prokázaná. až na výjimky typu genetických nemocí atd.... a s posmrtností a spravedlností to už ani nesouvisí....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 13:59
- Nahlásit
Vero
no tak myslim, ze do prace sem i 2vytahla kratasy (tesne pod kolena), jinak ven na vylety nebo tak nosim obcas kratasy nebo vyhrnuty gate. a bosa noha v bote je
jako je fakt, ze v tech 38 mi bylo teplo, ale bez ponozek by mi asi min vedro nebylo
ja verim na paralelni vesmir. tam se ze somalce muze stat bohatec a bohatec muze resit ruzny veci...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:06
- Nahlásit
Maya
takže obvykle kupuju boty rieker, který jsou nejen hezký, ale i zdravotní
riekery miluju, teď tahám tyhle (nebo něco hodně podobného) a na noze hezčí a zároveň pohodlnější boty jsem snad ještě neměla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:12
- Nahlásit
birma
ty sou krasny, taovy ma moje mamka.
A nestvi te me, ja nic hezkyho neobuju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:13
- Nahlásit
cernej caj
A nestvi te me, ja nic hezkyho neobuju
když to obuju já, tak to musíš přece obout taky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:14
- Nahlásit
cernej caj
zas takovej magor do bot nejsu kupovat drahy co bych mela 3x za rok.
tak to prrrr, to já je všechny hezky poctivě nosím, furt a furt. Mám pěknou sbírčičku už. když to spočtu s těma co jsou třídílný, tak sedmery krásný kusy.
Fajka
nemám čas to prohledávat tak zkus juknout.
díkuju za odkaz, prohledám, číslo mám prosím 36
Maya
ještě obchod mirapodo.de
taky díky za odkaz
Vero
prozkoumám to dyžtak pozdějc
kdyby se ti to podařílo nějak zjistit, budu ráda, moc je potřebuju, miluju je úplně děsivě
anebo
hmm, ukazuje mi to sice jen malej vobrázek, ale... vypadají pěkně!!
kachna_
Jinak ale nechápu, proč si za ty peníze z Německa radši nekoupí králíka. Je diuná. Ešuska jedna
protože králika by mi sežrala Blanimíra ty diuná, kdežto boty ne - když je dám do botnika, aby mi je nenosila na uvítanou, tuhle jsem to prokoučovala a už jsem jí s nima odlovovala, vona se ta kůže přeci jen bere líp do držky, než pantofle
Maya
nebo třetí vižlu, že jo?
mám sbírku skvělobot, nechci sbírku vižlounů, když bydlím v paneláku
denyk.
..taky mám kámošku v NDR - za potokem-Pražandu, tákže není problémos koupit z NDR cokoliv
éééjch, nemohla by se tam po nich někdy podívat?? kdyby je náhodou viděla?? Já budu neščastná, až mi tyhle odejdou. Jsou fakt fantatický.
Chceš - li někoho spolehlivě naštvat, dej mu najevo, jak jsi šťasten
si piš. baba se mohla steknout. Mně by byla fučik, o lidi se nezajímám, jen to rozjela moc viditelně, metala po mě humáč, tož jsem jí ho poslala zpět, nehodlám něco takovýho za sebou táhnout z tramvaje
Heh a když jsme u toho nasírání se, myslím, že dneska měla Růžofka sama se sebou dost co dělat. Přišla za mnou kolegyně, něco jsme řešily a ona mi pak povídá:"Hele ptala se mě ta nová asistentka, jestli jsi prej slečna nebo mladá paní ." tak to mě sejmulo k zemi, smála jsem se jako blááásen, tak jsem jí řekla, že jí měla říct, že jsem stará paní a nebo, že jsem mladou paní už velmi velmi dlouho . Ta nová kolegyně by měla jít na oční
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:16
- Nahlásit
cernej caj
to by slo teda i na to po+ut, kdybys vobetovala
jooo já si to nakreslím a dám ti vědět
Ale určo to nebude problém
Vero
taky nosím dlouhý rifle i teď...neci vystavovat své sloupaté nohy
ale zatím to nedokážu překonat
já jsem ráda, že to tak mám, taky proto jsem vlastně ten optimista....
posmrtností a spravedlností to už ani nesouvisí....
no nesouvisí...ale zasejc jsem to napsala blbě já a moje vyjadřování...blbka jsem ...
Samo, souvisí nemoce i "s minulými životy" já si takhle "vyléčila" chrchlák - kašel největší....
A ikdyž někdo na minulé životy nevěří a jsou to pro něj jen "výplody mozku" je fajn že to funguje...
(ty zážitky už jsem sem kopírovala )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:16
- Nahlásit
cernej caj
bosa noha v bote je
právě že pěkná. když je upravená. fakt.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:28
- Nahlásit
birma
zajímavý boťénky já mám lodě (fakt nemůžu psát lodičky :lol jen jedny a to Mustang. Taky mi je kupovala ta kámoška v NDR, byly o půlku levnější než v ČR
PetraK
když to spočtu s těma co jsou třídílný,
voeeee
nemohla by se tam po nich někdy podívat??
hm, bydlí ve stejném prdelákově jako já jen na druhý straně potoka ....spíš kdyby je našla v nějakým dojčlandským e-shopu....
metala po mě humáč
energetickej upír
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:31
- Nahlásit
denyk
Samo, souvisí nemoce i "s minulými životy" já si takhle "vyléčila" chrchlák - kašel největší....
A ikdyž někdo na minulé životy nevěří a jsou to pro něj jen "výplody mozku" je fajn že to funguje...
no, já přikyvuju regresi až do okamžiku porodu....
dál už ty zážitky z minulých životů vysvětluju prostě zpracováním obsahů z nevědomí...(a věřím, že to funguje, to ano)
třeba se
mi jednou povede posunout k víře větší..... hm...
cernej caj
bosa noha v bote je
hele to ňák neřeším, nepřijde mi, že by ženská noha byla nějaká nesnesnitelná, připadá mi, že fusky v sandále jsou esteticky hroší - holt proti gustu
navíc v 38 propocená fuska... hm
PetraK
Ta nová kolegyně by měla jít na oční
simtě, holt buď hrdobec.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:34
- Nahlásit
birma
pěkný botičky, ty se mi taky líbí, mám podobný, dneska na nohou tyto http://www.rejnokobuv.cz/damske-boty/baleriny/riek er-daisy-fango--23300368.html
pohodlný teda rieker jsou a vůbec nedřou, když si koupím boty u baťy třeba, tak mám měsíc voblepený nohy náplastěma, tady s těma ne, akorát teda nevím, jeslti jen já tak blbě chodím nebo moc v nich chodím, ale tak za cca 2 roky se mi vždycky začne ten molitan, co je s ním vypodloženo pod chodidlem, vydrolovot, hned jsou tam díry a botky jsou na vyhození
a teda naboso, mě bosá noha noha v botách teda nevadí
cernej caj
tak jsem si objednala tu mp3 s reprákama, tak pak budu zase otravovat co s tím, aby mi to hrálo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:36
- Nahlásit
denyk
já měla jednou mustangy polobotky na sucháč, ty byly tak lehounký, fakt super botky, ale stejný jako PetraK když jsem si je chtěla koupit podruhý, tak nikde nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:37
- Nahlásit
PetraK
kralik by ti moh sezrat i ty ostatni boty a mela bys klid
je nechutna. ten pocit jak se o spocenou slapku tre plastova hmota na bote, zacne drit do krve pasek ci pata, co 3 roky nedreli a tak... humus
Vero
ja mam dobry fusky, vubec nemam zpoceny fusky ani nohy, ja su spokojena
cimz asi doslo k mylce, ja si nemyslim, ze zenska bosa noha je nechutna v bote, ja si mylim, ze holou bosou nohou se dotykat boty je to, s cim ja mam problem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:42
- Nahlásit
Maya
ja mela jednou supr bama botky, krasny, takovy zensky ale zaroven dost mohutny a supr, ze to nebylo jak pro barbinu... no ale maminka si je rada pujcovala az ty kozeny botky vyrazne roztahla, az moje supr kozeny botky od maminky byly maminky
jinak jo, budu cekat na potize
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:43
- Nahlásit
denyk
voeeee
no co, někdo sbírá motejly, někdo známky, já diuný boty
hm, bydlí ve stejném prdelákově jako já jen na druhý straně potoka ....spíš kdyby je našla v nějakým dojčlandským e-shopu...
hm tak to prd, no ale kdyby na ně fakt někde narazila, že by se daly koupit a dala echo, budu jí děsně zauzlovaná
energetickej upír
jo, baba marastovka, tak jen ať si to táhne sama, já si to s sebou brát nebudu. ale jsem taky pěkná mrcha teda, páč jsem se tím pobavila. Nechápu tyhle reakce. Já nejsem žádná královna krásy, obyč ženská a nikdy by mě nenapadlo, když člověk potká nějak výraznýho člověka, je jedno, jestli ženská nebo chlap, jestli je výraznej tím, že je ten člověk hezkej, hezky, nebo výstředně oblečenej, nebo já nevím prostě, po něm blbě čumět a dávat najevo svůj nesouhlas, žárlivost, pohrdání, odsouzení. Přijdou mi tyhle lidi nízký a pitomý a vždycky se děsně pobavím na jejich účet. Baví mě provokovat, zvlášť tyhle týpky. A že tady v práci mám na výběr občas, to je pravda
Vero
simtě, holt buď hrdobec
vona bude paní hrozně hodná, bych asi řekla. A taková, že nechce nic pohnojit. Byla tady tuhle, já jsem vířila prostorem, furt jsem něco vykřikovala, řešila za běhu a asi jsem mátla tělem a ona si mě nestačila pořádně prohlídnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2013 14:47
- Nahlásit
Maya
když jsem si je chtěla koupit podruhý, tak nikde nic
a tomudle já právě řikám trojma!! Máš boty, skvělýboty, dobře padnoucí boty, skvěle vypadající boty, a....... už nejsou!!! To je trest!
cernej caj
kralik by ti moh sezrat i ty ostatni boty a mela bys klid
klid by měl Brtnik, páč mě by fláklo a odvezli by mě k chocholouškovi a už by mu splašile nevolala do práce, že hurá, hurá, holky našly ty moje boty, musím si je nutně koupit, viď že mi je koupíš, já je nutně potřebuju . Ale zase by se neměl čemu smát, to je fakt
spocenou slapku tre plastova hmota na bote
kůže, kůže, kůže. V tom je ten ftip.
nohou se dotykat boty je to, s cim ja mam problem
se budu opakovat s tou kůži, zkus kůži a změníš názor. fakty.
|