Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:23
- Nahlásit

cernej caj
vokoun iv tubude?
přemejšlim, komu vypíchnu vočičko, abych moc nevyčnívala

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:25
- Nahlásit

cernej caj

mám něco málo na rajčeti

já to nemyslela na dotazy tady, sem se připojila já

to jen když se třeba potkám tady u nás s někým ze základky ( já ve 18-ti odjela a vrátila se se ****(4křížky) na krku ) nebo starým známým bůhví od kud a on se poptává na život a tak a dojde na děti: řeknu ne nemám a pak nevím jak reagovat, když se poptává proč tak to myslím, že mě vadí, nebo vadí, jsem z toho nejistá. Já nejsem na ty lidi naštvaná nebo tak něco jen se prostě necítím dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:31
- Nahlásit

fifi
Nepsala maya ze ma neco dorin nebo tak? Nekdo psal, ale mozna ze vokounem ll to mozna skoncilo teda.

Radanova
Klasika. Muz ted na potkani se znamyma rika, ze se budem brat. Automaticka reakce je, ze musi? A kdyz rekne ze ne tak to nikdo nechape. Taky to unavi furt vysvetlovat...

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:31
- Nahlásit

na dovolený
http://img7.rajce.idnes.cz/d0701/8/8598/8598519_17 9853ea7d15a2308773b83c93df9d1e/images/DSC00275.jpg ?ver=0

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:32
- Nahlásit

prima pokus č.5 úspěšný, dovča poslední za vdana, na mobilu nastavenej svět jak od Žlutýho psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:34
- Nahlásit

kachna_
Ted na fb sem cetla v diskuzi ze jedna pani povazuje vycvicenost svyho psa k detem jako samozrejmost (to chapu) a ze mu deti muzou pichat do oci a stourat do usi a on drzi. Mozna bys mela svoje deti poslat na prevychovu ale pak ti hrozi, ze ten jeden jednookej bude mezi ostatnima slepejma kralem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:34
- Nahlásit

kachna_
Ted na fb sem cetla v diskuzi ze jedna pani povazuje vycvicenost svyho psa k detem jako samozrejmost (to chapu) a ze mu deti muzou pichat do oci a stourat do usi a on drzi. Mozna bys mela svoje deti poslat na prevychovu ale pak ti hrozi, ze ten jeden jednookej bude mezi ostatnima slepejma kralem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:37
- Nahlásit

radanova
To je supr foto na pc zkouknu zbytek.

Su z prace nerv. Musela sem se jit uklidnit do cajovny s novinama. Nevim, zda to pomuze

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:48 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
Muz ted na potkani se znamyma rika, ze se budem brat. Automaticka reakce je, ze musi?

jsem myslela, že tohle je věc tak o generaci před tebou, kdy se při dítěti na cestě uzavíraly sňatky z pocitu povinnosti, že dneska je to už poněkud prasé? hm, tak si ne.
edit- stejně tak mi připadá, že se dneska lidi úpa normálně svatbí, protože chtějí a baví je ta akce..... tak asi taky ne? eh.

Su z prace nerv

se něco děje? tak pěkný uklidnění přeju

radanova

barva je zajímavá - leč fotka a smečka pěkné

á nejsem na ty lidi naštvaná nebo tak něco jen se prostě necítím dobře.

já to taky tak úplně nemusím, ty situace. největší zářez dala moje stará paní sousedka, když mě jednou prostě zastavila před barákem, když jsem se vracela z venčení, že mi něco musí říct - a sice, že dítě je lepší než pes. Mně poněkud spadla brada. Jednak ta drznost a druhak představa kopy lidí, že mám psa za náhražku a místo dítěte - to mi taky hlava nebere. Bych měla psa tak i tak a pro mě je pes psem a dítě člověkem. To ale nějak přesahuje fantazii těch lidí. Eh.

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 17:57
- Nahlásit

cernej caj

jj asi je to únava z množství )

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 18:05
- Nahlásit

Vero
představa kopy lidí, že mám psa za náhražku a místo dítěte - to mi taky hlava nebere.

to mi povídej, taky mě z toho mrazí
mě tuhle dostala neteř, jsme doma měly s mamkou kadeřnici, dělala vlasy mně, mámě, neteři a synovci a povídavá no jako kadeřnice...jednu chvíli říká a tahle je tedy vaše? ( neteř) já říkám: ne ta je taky sestry a neteřinka mě chtěla zachránit: " Vona má teta psy. Tři!!!"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 18:13
- Nahlásit

vero
Jo, taky sem myslela, ze to je dnes prase ale evidentne neni... A tu veselicu bych taky mit nemusela velkou ale zas muz rika, at mame na co vzpominat, tak proc ne

Radanova
No situace to asi byla vtipna

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 18:18 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

sem právě objednala pytel TOW a protočily se mi z tý ceny panenky ouplně, tak doufám, že to hajzlíkovi bude chutnat, protože jestli to nebude žrát, tak dostane! (vzala jsem bizoní, tak jestli na tom bude hubnout jak Tim vod kafete, tak dostane dvakrát tolik - jako nakládačku, ne že by dostal dvojnásobnou dávku)

Vero
že se dneska lidi úpa normálně svatbí, protože chtějí a baví je ta akce..... tak asi taky ne? eh.
ale určitě jo, aspoň je to důvod. proč se jednou vdám já (pro Fifijovou - zrovna včera Honza říkal, že ještě neprodal auto, jehož výtěžek byl před lety určenej na naší svatbu, tak se prej furt ještě můžem vzít )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 18:41
- Nahlásit

birma
Ja koupila dvoubaleni te 13ti kilovky za 2300coz mi prislo solidni celkem. Su zvedava, co ada

Tak je otazka, jestli dneska by za tu cenu auta jeste veselka sla no doporucuju fakt ten film tchyne a uzeny, kdyz budes mit cas. Tam uvidis, co s tchyni

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 19:01
- Nahlásit

lidííí, nevíte jak moc nedobrý je pro člověka maso z Vetamixu ???? jsem nebyla doma, přijela céra, rozmrazila balík masa a udělala sekanou...dobrou.... po jídle jsem si v odpadcích všimla obalu z Vetamixu.... se ptám esli krmila psy, tak na mě čuměla jak vejr, proč ??? a že nee... takže jsme měli sekanou z hovězího hrubomletýho.... máme jet na vypumpování žaludku nebo stačí počkat esli se nepoblejem nebo neposerem ????

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 19:08
- Nahlásit

cernej caj
Ja koupila dvoubaleni te 13ti kilovky za 2300coz mi prislo solidni celkem
já vzala tu 13,6 kg za 1222,- což mi taky nepřijde špatný, ale už jsem odvykla velkejm balení, tak mi to tak jako v sumě neuďálo dobře
Tak je otazka, jestli dneska by za tu cenu auta jeste veselka sla
no vzhledem k tomu, že bychom se měli vejít asi do 5ti tisíc i s fotografem a tim, že jde o nestandartní místo, tak by nám asi ještě zbylo
Tam uvidis, co s tchyni
já ti mám po těch letech takovejch nápadů

vlk
lidííí, nevíte jak moc nedobrý je pro člověka maso z Vetamixu ????
bejvalej (jinej) si ode mě bral občas jazyky nebo srdce a nic jim z toho na koleji nebylo

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 19:14
- Nahlásit

jo a jsem opět hrdobec, neb Adámek krásně fungál, ačkoliv byl v dosahu rohlík, kterej chtěl, fena, kterou má rád a pes, kterýho nesnáší. Je to bourec

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 19:18
- Nahlásit

birma
zrovna včera Honza říkal, že ještě neprodal auto, jehož výtěžek byl před lety určenej na naší svatbu, tak se prej furt ještě můžem vzí

my s mužíkem si občas sečteme najeté kilometry a shledáme, že jsme naši veselku projezdili v benzínu

aspoň je to důvod. proč se jednou vdám já
vemeš si jednou ex? to je dobrý

vlk
aj, aj, to je situace nevím, ale na tvým místě bych si žaludek nepumpovala, to bude spíš horší psychicky než zdravotně. a když to bylo udělaný v troubě... nenapadá mě, co by vám z toho mohlo bejt... poblejete se max. z psychickyé reakce..... myslím teda.... z nemocné krávy by to nemohli dávat ani pro zvířata, ne?

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 19:23
- Nahlásit

Vero
vemeš si jednou ex?
no zatim to tak vypadá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 19:36
- Nahlásit

vlk

si myslim, ze pockas, jestli to z vas neodejde samo... ono to jako musi splnovat nejaky hygienicky normy urcite a navic premrazenim tam nic hroznyho bejt nemuze...

Vero
my jezdime na plyn sice projede muz treba 4 000 mesicne, ale to mame cenu 1.10kc/km... co v pripade benzinu, co stoji 2x tolik, ze...

birma
tak pokud by to bylo,t ak to by bylo supr otazka zni, co s tou tchyni

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 19:42
- Nahlásit

cernej caj
otazka zni, co s tou tchyni
no budem žít každej jinde nebo ji někde zahrabu

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:31
- Nahlásit

vlk
bejvalej byl řezník, říkal že hlubokozamražení (vetmix má) by mělo případný nedobroty vylikvidovat, fakt je že pes sežere lecos a vyrovná se s tím, sníst to člověk nevím nevím. Maso z vetamixu musí splnit poživatelnost pro štěně. Já bych to neřešila. Asi jako když se sní houby a člověk si není jistej, počka bych na nějakou nezvyklou realci, ale nervama bych si ji nevyvolávala. To bude dobrý.
Ještě to bude dobrej rodinnej for.

cernej caj
teprve mi došel Šmudla vokoun IV nebo III
sem netušila že je to tu samej žižka

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:33
- Nahlásit

píšu jak blbec, to ne já to klábosnice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:36
- Nahlásit

birma
jako treba vikendovy manzelstvi? ale taky to funguje treba kdyz chlap jezdi do zahranici nebo dela na druhy strane cr treba stavbari a tak... to by slo, ne?

radanova
nojo, tady propereš i "dějiny národa"
tady jedna nechutná

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:42
- Nahlásit

cernej caj
Šmudla je chlupatka není to moc vidět,měl ho nefunkční už když ke mě přišel to mu bylo asi 9měsíců, u nás se mu důlek už jen hojil,
Tim je kusanec,
za ním ještě jeden velkej pes?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:45
- Nahlásit

radanova
Já se dívala na fotky, a jestli si dobře pamatuju, to je ten westíkopes s tím okem? na jedné fotce mi tak přišel, ale jestli je to on, tak ty chlupy to celkem maskují. Kdybys nepsala, že taky má jen jedno, tak to na rpvní pohled ani nepoznám.

Jojo, za ním je malinko menší, 16ti kilovka

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:47
- Nahlásit

cernej caj
Dorin nic nemá, já nic nepsalaaa
vlk
dobrýýýý dej si panáka a bude to dobrý
radanova
fotky pěkný, hele není ten tvůj westobišon ukradenej z jižních Čech? i když teď nevím, jestli to už nebylo dýl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:52
- Nahlásit

Maya
tak někdo něco s okem taky psal, ale co to bylo? kde to bylo? to já teď nějak vůbec nevím, nebo už mám sklerózu

radanova
k té změně údajů - pod titulkem "Kynologická diskuze" jsou takový modrý "odkazy" a jeden z nich se jmenuje PREFERENCE tak tam si můžeš nastavit mail atd, pokud jsi myslela toto

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:02
- Nahlásit

No, na to, že jsme to sežrali kolem třetí, je nám fajn... pro jistotu jsme jako desinfekci dali pár cucíků domácí slivovičky.... už se tomu smějem, jen v duchu jsem si představila, co kdyby céra rozmrazila drůbeží s droby..... minule tam na mě z tý směsi mrkalo nějaký oko....nebo nedajbože zelený držky.....ty bych asi nepřežila....

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 21:03
- Nahlásit

vlk
no vidíš, tak to jste ještě dopadli dobře

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání