Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 16:08
- Nahlásit

birma
ne, ale když už tam budeš, tak bys mi mohla skočit na poštu, pro něco pro Adama a nanuky pro mě
Tak dik, kamosko!
PetraK
Koupe se , lítá ve vysoký trávě, až mám pořezaný nohy, cpe si pupík masem a zeleninou, opaluje se, krade a bufetí a já jí nadávám do kravěn blbejch..... a je nám dobře.
...a to bylo strachu predem...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 16:11
- Nahlásit

Fifi
..a to bylo strachu predem..

nechtěla jsem udělat něco, co by pro ní bylo špatně, kdybych to nedala,co by s ní bylo?? Jsem hrozně úplně moc ráda, že všechno jede takhle pěkně. Snad nám to vydrží.
ale už se v některejch věcech odfrkla teda - začala krást z odpadků, lézt na tu linku..... asi jí vokážu, zač je v prahé pernik

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 19:10
- Nahlásit

cernej caj
a tak teda nemam radost, mam prej zhubnout tuk a nabrat svaly jinak ze do deseti let muzu pribrat i 20kilo

dobrej blábol
a nabídl ti protejnovej drink, ne?

hele neměla bys tipa na levný ubytování v chatce jakékokoli, v rozumným dojezdu z brna (tzn. ne severní čechy apod.)? co?

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 19:14 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
fungovala a užívala si volnosti. Peťa jí chválila jak moc je šiškovná, jak hezky funguje. Což je pravda. Jsem hrozně ščastná, když ke mě valí , rozevlátý ušiska, přimhouřený očička (vypadá jak čínská vižla ) a je celá vytlemená a spokojená. Můžu si přát víc??

NEMÚŽEŠ!!! a seš hrozně čikovná sampzřejme i ty

jako bonus je ta její akčnost, která mi hrozně vyhovuje. Vím není to nafurt, ale jsem ráda, že prostě jen nedožívá, že kurefsky aktivně ŽIJEEEEE!! Koupe se , lítá ve vysoký trávě, až mám pořezaný nohy, cpe si pupík masem a zeleninou, opaluje se, krade a bufetí a já jí nadávám do kravěn blbejch..... a je nám dobře.

to se táák dobře čte!

edit- jinka teda jsem pečená vařená, spát nejde, myslet nejde (tzn. aspoň je to te'd na co svést) .... úúúfff.
taky nemám furt zpracovaný fotky z dofči, mužík je maniak, je jich moooooc...

jo a vokoun II. má voko v pořádku zahojený, pravila pandoktorka. hurá

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 19:45
- Nahlásit

Vero
vokoun II. má voko v pořádku zahojený,
Tak super, ze se to zhojilo bez operace, a prisli jste na to, jak si to zpusobil?
PetraK
začala krást z odpadků, lézt na tu linku..... asi jí vokážu, zač je v prahé pernik
Posimras ji ostnackem?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 19:49
- Nahlásit

Vero
super že voko je zahojený
PetraK
leda si pořídit kameru na čelo a pak z toho dělat fotky
ale nějaký fotky by to chtělo, taky se chcem pokochat rozesmátou Blanimírou

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 20:06
- Nahlásit

Fifi
a prisli jste na to, jak si to zpusobil?
Ne-e, neřekl nám to Ale nejpravděpodobnější teorie je popelářův dráp. On ho vokounisko horkokrevný pořád provokuje, skáče mu na prdel a dělá machra největšího, popelář na to nemá náladu - když chce, přepere ho jednou tlapkou a vokounek je tááákhle malninkej, ale on většinou prostě nechce se prát - vřeští a mává vztekle tlapama - vypadni, ty vopruze, vypadni... A vopruz jednou holt asi nestih uhnout vokem.

Maya
ale nějaký fotky by to chtělo, taky se chcem pokochat rozesmátou Blanimírou
no to teda jo! ať víme, že si to nevymejšíš

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 20:24
- Nahlásit

teriéří komando, jako že jsou jagdové ostří, to jsem věděla, ale toto????
http://www.youtube.com/watch?v=dacYjws6Zc4&hd=1

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 20:30
- Nahlásit

Maya
pasaci! A takovy maliny majinkaty, to je taky dilo.
Vero
Ne-e, neřekl nám to
By jako mel, ne, mit trochu uctu a vysvetlit to!

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 20:35
- Nahlásit

Fifi
By jako mel, ne, mit trochu uctu a vysvetlit to
no přinejmenším úctu k našim výdajům

Maya
eriéří komando

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 20:52
- Nahlásit

kafe

objednávám od barona, nechtěla bys něco?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 20:55
- Nahlásit

Vero
mrknu, ale zas konci masova era, tak nevim...

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 20:57
- Nahlásit

cernej caj
ale zas konci masova era
nevzdávej to, zkus nepoužívat lednici a otestovat mužíkovy postoje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:01
- Nahlásit

Vero
tak asi nic... ale diky

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:03
- Nahlásit

cernej caj
ale zas konci masova era, tak nevim...
A proc?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:03
- Nahlásit

Vero
sme se ted domluvili, ze vemem grancle - fakt potrebuju, aby tim pribral a ten mesic na mase se mi nepodarilo ani pul kila. Na granulich vim, ze celkem v pohode pribere... takze dokrmime co je v lednici a pak bude asi pytel, dva granuli - navic budu asi srpen, zari dost jezdit na vikendy pryc, tak aspon to nebudou porad po 4dnech stridat

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:09
- Nahlásit

cernej caj
fakt potrebuju, aby tim pribral a ten mesic na mase se mi nepodarilo ani pul kila.
Tak to si asi spatne vybrala slozeni masa. No nic, at mu grancle smakujou teda. Ja sypala bobule na dovoleny cubam, a teda ze by byly nadseny... asi jsou to rozcapeny masarky.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:11
- Nahlásit

cernej caj
tak asi nic... ale diky
tak třeba příště
ale stejně myslím, že by býval timík určitě přibral, kdyby ses poradila ohledně skladby porcí... ostatně máti buldozéra vykrmila bez použití jediné granulky

náhodou ten tip na ubytko teda nemáš? pořád jen nadrsno bivakuješ?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:12
- Nahlásit

jsem po návratu trochu vykolejená - chápu, že maj lidi sex, chápu, že jsou při tom hlasitý a chápu, že v tom hicu maj otevřený okna, ale kombinace těhle tří faktů je při životě na sídlišti dost obtěžující pro ostatní

Fifi
Ja sypala bobule na dovoleny cubam
ale nepovidej, že byly jenom na granclích

cernej caj
fakt potrebuju, aby tim pribral a ten mesic na mase se mi nepodarilo ani pul kila.
přidala bych mu něco tučnějšího a zvedla dávku. Ale kvůli tomu ježdění jsou grancle fakt jednodušší

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:28
- Nahlásit

birma
ale nepovidej, že byly jenom na granclích
Dyk sem nepsala, ze kazdej den, ale sypala, a ty xichty stalo za to, vetsinou sem prece davala dozrat Kremylovi nebo to letelo do reky rybam.
jsem po návratu trochu vykolejená
jen trochu?? ja teda total, nejak se to vedro zvladalo lip u reky.
kombinace těhle tří faktů je při životě na sídlišti dost obtěžující pro ostatní
spunty do usi?

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:29
- Nahlásit

birma
sem po návratu trochu vykolejená - chápu,
v klidu já bych za sebe řekla, že nechápu, že lidi jsou tak nechutný, že na sídláku sexujou nahlas při otevřeným okně.

kafe
jsem udělala maxi objednávku masiska právě, tak lity lity... a teď jsem si až vzpomněůla, že jsi mi doporučovala ještě jinou firmu než becres... jenže jsem zapomněla, co to bylo

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:33
- Nahlásit

birma

http://www.lidovky.cz/natocil-zeny-pri-orgasmu-cht el-jsem-spojit-umeni-a-sex-rika-fotograf-1gq-/lide .aspx?c=A130806_110211_lide_ape#utm_source=feedly

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:40
- Nahlásit

Fifi
Dyk sem nepsala, ze kazdej den, ale sypala, a ty xichty stalo za to
však vím jen to tu vyznělo, že byly chudinky celou dobu na granulích
nejak se to vedro zvladalo lip u reky.
ano! tady se neochlazuje na dlouhý rukávy ani pozdě v noci
spunty do usi?
to bych z toho seriálu, co sleduju, asi moc neměla

Vero
já bych za sebe řekla, že nechápu, že lidi jsou tak nechutný, že na sídláku sexujou nahlas při otevřeným okně.
tak zas asi lepší, než na malý vsi, kde by všichni sousedi věděli, že to na to právě vlítli zrovna Novákovi, žejo tady to sice nasere víc lidí, ale zas nemáš konkrétního viníka

birma
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:45
- Nahlásit

Vero
http://www.lidovky.cz/natocil-zeny-pri-orgasmu-ch t el-jsem-spojit-umeni-a-sex-rika-fotograf-1gq-/lide .aspx?c=A130806_110211_lide_ape#utm_source=feedly
hmmmm tak teď už budu asi dosmrti přemejšlet o tom, co někoho vede k tomu do takovýho projektu jít

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:46
- Nahlásit

birma
to bych z toho seriálu, co sleduju, asi moc neměla
Tak sluchatka na usiska, Otiku.
Tady nikdo nestena, zato jsou v plnym proudu polni prace, takze Kremyl ma plny packy a hubu prace, ostekat kazdej traktor, valnik. A ja se ukejcham asi. Ted balikujou slamu, to prasi uz min, ale i tak vydatnost. Hepcaaa!

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:54
- Nahlásit

birma
tak zas asi lepší, než na malý vsi, kde by všichni sousedi věděli, že to na to právě vlítli zrovna Novákovi
patologie života v městské pidlivizaci

hmmmm tak teď už budu asi dosmrti přemejšlet o tom, co někoho vede k tomu do takovýho projektu jít
duševní nemoc?

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:55
- Nahlásit

Fifi
Hepcaaa!
jaj lity, líty, seno je moc sprostá věc a jeho kosení vulgární záležitost. pozavírat!

ale zkus prášek na alergii... nebo špunty do nosu

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 21:58
- Nahlásit

Vero
seno je moc sprostá věc a jeho kosení vulgární záležitost.
Castecny souhlas.
Seno mi nevadi. Ale sekani obili ano. Prasek si nedam, to bych byla tuhonka, rano musim byt ciloucka jako rybicka, lekla.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 22:02
- Nahlásit

Fifi
Seno mi nevadi. Ale sekani obili ano.
aháááá! sekání obilí jsem ještě asi netestovala, hmmmmm to bude taky výživa, určitě

Prasek si nedam, to bych byla tuhonka, rano musim byt ciloucka jako rybicka, lekl
to na tebe účinkuje tak silně? i třeba půlka? já teda nepoznám na sobě vůbec nic.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 22:05
- Nahlásit

Fifi
takze Kremyl ma plny packy a hubu prace
u nás už je po sekání, zajímavý, že Dorin oštěká každý traktor, ale kombajnů si nevšímá

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání